Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αφου εισαι καρδιακος δεν πρεπει να το αμελεις δεν πρεπει να εχεις εξτρα κιλα,παρε ενα διαδρομο και βλεπε τηλεοραση.

master ο διάδρομος είναι λίγο βαρετός, εγώ θα έλεγα να πάρει σκύλο να τον βγάζει βόλτα + ότι από τα μουνιά που τον σταματάνε να τον κοιτάξουνε θα γαμάει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αφου εισαι καρδιακος δεν πρεπει να το αμελεις δεν πρεπει να εχεις εξτρα κιλα,παρε ενα διαδρομο και βλεπε τηλεοραση.

και που να σου πω οτι καπνιζω και 2 πακετα τσιγαρα βαρια την μερα
την εγχειρηση την εκανα 30 ετων στο μετροπολιταν και δοξα το θεο δεν εχω παρουσιασει επιπλοκες
παλι καλα που ζω γιατι επαθα το εμφραγμα στον υπνο μου
και παλι καλα που εχω ορεξη για μπουρδελοδιακοπες

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
την εγχειρηση την εκανα 30 ετων στο μετροπολιταν και δοξα το θεο δεν εχω παρουσιασει επιπλοκες

φιλε με αυτά που λες ο δημητράκης θα σε σχολιάζει μέχρι το 2018! Ένα μέλος τον πυρφόρο που έχω ακούσει ότι ήταν μια χαρά και γαμούσε κι όλας ακόμα τον σχολιάζει από το 2009 που έχει φύγει επειδή τον ζηλεύεi!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
φιλε με αυτά που λες ο δημητράκης θα σε σχολιάζει μέχρι το 2018! Ένα μέλος τον πυρφόρο που έχω ακούσει ότι ήταν μια χαρά και γαμούσε κι όλας ακόμα τον σχολιάζει από το 2009 που έχει φύγει επειδή τον ζηλεύεi!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

χεστον αυτον τον βλακα
ειπαμε ειναι ο πιο καλυτερος ο πιο γνωστης και ο πιο ομορφος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο γιατι μας το λες για να σε λυπηθουμε? :2funny:Ο μονος που μας λειπει ειναι καποιος Ναρκομανης ενα πρεζονι λειπει απο το σα'ι'τ να μας γραψει πως εμπλεξε με τα Ναρκοτικα πως εκανε αποτοξυνωση :2funny:Ολοι οι αναπηροι εχετε μαζευτει παλι εδω μεσα :2funny:Κατι τετοιοι μας ρεζιλευουν! :2funny:Βαλε μας της φωτογραφιες που μας ειχες βαλει τοτε :2funny:να δουνε τι ομορφος εισαι :2funny:

Ναι ζηλευω τον Πιρφορο που  :knockinb:δειτε εδω ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΝ! :2funny:και υποψην ο Πιρφορος σε σχεση με τον αναπηρο ειναι κουκλος και δεν ειναι βρωμικος :2funny:παρολαυτα απλουστατα δεν τον θελαν οι γυναικες.Εχετε απο 3-4 κλωνους και παλι περνεται τον Πουλο  :2funny:.Γιατι ΕΙΣΤΕ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ!Ο Τασος θα ειναι στο Ταξι τωρα :2funny:μ'αρεσει που απαντησε οταν ειπα οτι ειναι ταξιτζης εχω ταξι αλλα ταξιτζης δεν ειμαι,ειμαι μεσιτηςΑυτο δεν θα το σχολιασω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο γιατι μας το λες για να σε λυπηθουμε? :2funny:Ο μονος που μας λειπει ειναι καποιος Ναρκομανης ενα πρεζονι λειπει απο το σα'ι'τ να μας γραψει πως εμπλεξε με τα Ναρκοτικα πως εκανε αποτοξυνωση :2funny:Ολοι οι αναπηροι εχετε μαζευτει παλι εδω μεσα :2funny:Κατι τετοιοι μας ρεζιλευουν! :2funny:Βαλε μας της φωτογραφιες που μας ειχες βαλει τοτε :2funny:να δουνε τι ομορφος εισαι :2funny:Ναι ζηλευω τον Πιρφορο που  :knockinb:δειτε εδω ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΝ! :2funny:και υποψην ο Πιρφορος σε σχεση με τον αναπηρο ειναι κουκλος και δεν ειναι βρωμικος :2funny:παρολαυτα απλουστατα δεν τον θελαν οι γυναικες.Εχετε απο 3-4 κλωνους και παλι περνεται τον Πουλο  :2funny:.Γιατι ΕΙΣΤΕ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ!Ο Τασος θα ειναι στο Ταξι τωρα :2funny:μ'αρεσει που απαντησε οταν ειπα οτι ειναι ταξιτζης εχω ταξι αλλα ταξιτζης δεν ειμαι,ειμαι μεσιτηςΑυτο δεν θα το σχολιασω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελικα εσυ δεν εισαι ενας απλος βλακας! εισαι ενας κακος κομπλεξικος βλακας! τι αναπηρος και μαλακιες λες τον ανθρωπο ρε!!! εσυ πραγματικα απο λογια δεν παιρνεις! εσυ μονο με πολλες σφαλιαρες εχεις μια ελπιδα να συνελθεις!

Επισκέπτης
τελικα εσυ δεν εισαι ενας απλος βλακας! εισαι ενας κακος κομπλεξικος βλακας! τι αναπηρος και μαλακιες λες τον ανθρωπο ρε!!! εσυ πραγματικα απο λογια δεν παιρνεις! εσυ μονο με πολλες σφαλιαρες εχεις μια ελπιδα να συνελθεις!
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
Εμεις τις αδυναμιες μας δεν της κρυβουμε γιατι ειμαστε ανθρωποι συνειδοτοποιημενοι
ξερουμε τις αδυναμιες μας, εδω λεει τους καπνιστες ναρκομανεις και να μας λυπηθουνε
το ζωντανο ζει για τα μπουρδελα τελεια κομ
ΚΥΡΙΕ ΖΟΥΔΙ
εμεις στην τελικη καβαλαγαμε και τουτου το οποιο το εχει δει μονο σε φωτο
κανουμε το μπανιο καθημερινα μας καπου που οι αλλοι δεν ξερουν τι ειναι
ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΓΩ
ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΣΥ

Σε φτυνουν ολοι κι εσυ νομιζεις οτι βρεχει

ΓΙΑ ΤΕΜΠΙΑ ΝΑ ΜΟΕ ΓΙΑΪΤΣΑ ΝΑΠΙΣΟΥ
ΑΪΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΣΑΛΟΝ ΒΡΕ

ΠΡΙΤΣΕΝΣΑΑΑΑΑ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
Εμεις τις αδυναμιες μας δεν της κρυβουμε γιατι ειμαστε ανθρωποι συνειδοτοποιημενοι
ξερουμε τις αδυναμιες μας, εδω λεει τους καπνιστες ναρκομανεις και να μας λυπηθουνε
το ζωντανο ζει για τα μπουρδελα τελεια κομ
ΚΥΡΙΕ ΖΟΥΔΙ
εμεις στην τελικη καβαλαγαμε και τουτου το οποιο το εχει δει μονο σε φωτο
κανουμε το μπανιο καθημερινα μας καπου που οι αλλοι δεν ξερουν τι ειναι
ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΓΩ
ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΣΥ

Σε φτυνουν ολοι κι εσυ νομιζεις οτι βρεχει

ΓΙΑ ΤΕΜΠΙΑ ΝΑ ΜΟΕ ΓΙΑΪΤΣΑ ΝΑΠΙΣΟΥ
ΑΪΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΣΑΛΟΝ ΒΡΕ

ΠΡΙΤΣΕΝΣΑΑΑΑΑ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ

φιλε μου σε ολα υπαρχουν καποια ορια..αλλα οπως λεει και ο αινσταιν μονο η ανθρωπινη βλακεια δεν εχει ορια...και εχει απολυτο δικιο! σου ευχομαι τα καλυτερα και ποτε να μην εχεις ξανα προβλημα..πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι!

Επισκέπτης
φιλε μου σε ολα υπαρχουν καποια ορια..αλλα οπως λεει και ο αινσταιν μονο η ανθρωπινη βλακεια δεν εχει ορια...και εχει απολυτο δικιο! σου ευχομαι τα καλυτερα και ποτε να μην εχεις ξανα προβλημα..πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι!
Επειδη εγω αγαπητε μου φιλε δεν χανω το χιουμοπ με τον πριντσεσα νιαου, οπως λεμε το πουλακι τσιου
θα σας ποσταρω ρωσιδες που εχω βρεθει απο Μοσχα,Αγια Πετρουπολη, και λοιπες γκοροντες
Καθοτι εδω ειναι θρεντ για Ρωσσια
παμε:
1) πορνομεταναστογκραντ :2funny:
2)Σαμαρα

Συνημμένα

• )).jpg
    )).jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • picture004.jpg
    picture004.jpg
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 32

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη εγω αγαπητε μου φιλε δεν χανω το χιουμοπ με τον πριντσεσα νιαου, οπως λεμε το πουλακι τσιου
θα σας ποσταρω ρωσιδες που εχω βρεθει απο Μοσχα,Αγια Πετρουπολη, και λοιπες γκοροντες
παμε:

και πολυ καλα κανεις!! το καλυτερο αναβολικο ειναι τα γκομενακια !!συνεχισε το σπορ! μονο μια φιλικη συμβουλη γιατι εχω φαει πολλα χρονια στα γυμναστηρια και martials arts.κανε περπατημα 30 λεπτα με σταθερο ρυθμο
3-4 φορες την εβδομαδα και θα με θυμηθεις! θα σε βοηθησει παντου!!!και στο :knockinb: μιας και εισαι οπαδος του αθληματος οπως ολοι μασ αλλωστε :tits2:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
παμε:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

XYNOYMEEEEEE  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Αυτο γιατι μας το λες για να σε λυπηθουμε? :2funny:Ο μονος που μας λειπει ειναι καποιος Ναρκομανης ενα πρεζονι λειπει απο το σα'ι'τ να μας γραψει πως εμπλεξε με τα Ναρκοτικα πως εκανε αποτοξυνωση :2funny:Ολοι οι αναπηροι εχετε μαζευτει παλι εδω μεσα :2funny:Κατι τετοιοι μας ρεζιλευουν! :2funny:Βαλε μας της φωτογραφιες που μας ειχες βαλει τοτε :2funny:να δουνε τι ομορφος εισαι :2funny:Ναι ζηλευω τον Πιρφορο που  :knockinb:δειτε εδω ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΝ! :2funny:και υποψην ο Πιρφορος σε σχεση με τον αναπηρο ειναι κουκλος και δεν ειναι βρωμικος :2funny:παρολαυτα απλουστατα δεν τον θελαν οι γυναικες.Εχετε απο 3-4 κλωνους και παλι περνεται τον Πουλο  :2funny:.Γιατι ΕΙΣΤΕ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ!Ο Τασος θα ειναι στο Ταξι τωρα :2funny:μ'αρεσει που απαντησε οταν ειπα οτι ειναι ταξιτζης εχω ταξι αλλα ταξιτζης δεν ειμαι,ειμαι μεσιτηςΑυτο δεν θα το σχολιασω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ακόμα σε πειράζει βλέπω που σε ρεζίλεψα τόσες φορές και δεν μπορείς να το χωνέψεις :2funny:
Λοιπόν ας συνοψίσουμε για σένα αυτά που εχουν γραφτεί και εχουν αποδειχθεί
Τα ρωσσικα τα μιλάς σαν γύφτος(το λεει ανθρωπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μοσχα)
Τα ελληνικα δεν ξέρεις να τα γράφεις(το λεμε ολοι εμείς που γνωρίζουμε να γράφουμε σωστά)
Ζεις σε κοτέτσι αχούρι των 35τμ(το παραδέχεσαι και μόνος σου αυτό) :2funny:
Λεφτά δικά σου δεν έχεις,σε στέλνει η μάνα σου καθε φορά(το λένε ολοι οσοι σε γνωρίζουν)
και το πιο σημαντικό: Σε γκόμενες οταν κάνεις καμάκι τρως χυλόπιτες και γαμάς μόνο πουτάνες(το λένε αυτοί που είχαν ερθει και σε είδαν στην Αγ.Πετρούπολη) :2funny: κανένας τους μέχρι τώρα δεν το εχει διαψευσει αυτό  :2funny: :2funny: :2funny:
στη δε ντίσκο σε βάζουνε γιατί είσαι γραφικός και για να γελάει μαζί σου ο κόσμος.

Το οτι είσαι στόκος και κακομοίρης το ηξερα αλλά σε τόσο μεγάλο βαθμό πραγματικά δεν το φανταζόμουνα  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
παμε:
Αρχοντας εισαι αγορι μου  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
αλλο ενα σετακι
και τα δυο απο μοσχα

Συνημμένα

• _3_~1.JPG
    _3_~1.JPG
    192,6 KB · Εμφανίσεις: 57
  • P1000694.JPG
    P1000694.JPG
    89,1 KB · Εμφανίσεις: 58

Επισκέπτης
παμε λιγο πιο ανατολικα τωρα στο Καζαν

Συνημμένα

• IMG_3221.jpg
    IMG_3221.jpg
    261,7 KB · Εμφανίσεις: 67
  • P5210188.JPG
    P5210188.JPG
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 34

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Μουναρες ξανθιες-ρωσιδες Θεες  Одесса  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Συνημμένα

• IMG_0486.JPG
    IMG_0486.JPG
    112,5 KB · Εμφανίσεις: 49

Επισκέπτης
my friend nukteros
στην ουκρανια θα ποσταρω τις κοπελιτσες απο την οδησσο
εδω ειπαμε ρωσσια ειναι
το σετακι απο καζαν παλι

Συνημμένα

• SDC14197.JPG
    SDC14197.JPG
    132,9 KB · Εμφανίσεις: 61
  • SDC14189.JPG
    SDC14189.JPG
    132,2 KB · Εμφανίσεις: 52

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ρωσιδα ειναι ομως

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Dημητράκη μπορεί να αποκαλείς τον φίλο μας χοντρό αλλα έχει γαμήσει ωραία μουνιά και είναι και πρώτη μούρη στο καβούρι να πούμε!!!!  εγώ περιμένω να βγει κάποιος να πει ότι του γνώρισες γκόμενες όχι πουτάνες και εγώ θα σου δώσω το respect!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
my friend nukteros
στην ουκρανια θα ποσταρω τις κοπελιτσες απο την οδησσο
εδω ειπαμε ρωσσια ειναι
το σετακι απο καζαν παλι
Εισαι απαιχτος τιτανας γιγαντας δωσε  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom