Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

masseurathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
0
Ωραίος ο Τάσος  :rockon:

Να ρωτήσω κάτι ο άσχετος; Τι είναι η σωληνοκόρη; Το διάβασα σε προηγούμενη σελίδα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tριζει η καρεκλα του τσαρου  :blowup: προβλεπω τιτανοσυγρουση πορνομεταναστον
Ναι αλλη δουλεια δεν εχω να κανω να καθομαι να τσακωνομαι με ταξιτζηδες με Ταβερνιαριδες.Εγω την πλακα μου κανω.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Γιατι ο φιλος μας κρυβει τα ματια απο της γκομενες?Μηπως της ξερει καποιος?Οπως αυτη που την βρηκανε στο mail.ru Εγω σας ειπα το συστημα μου.Και στην τηλεωραση ειναι σα μαθημα τι στυλ πρεπει να εχετε.Αν καποιος ειναι απο τη Ρωσσια φυσικο ειναι να εχει γκομενες.Η γνωμη μου οπως ειπα ειναι οτι οι φωτογραφιες δεν ειναι τωρινες αλλα καποιον ετων γιατι στις φωτογραφιες του στο λινκ που μας εβαλε ειναι λιγακι γερασμενος και ταλαιπωρημενος.Αυτο αποδικτηκε με την γκομενα ηταν το 2007.Δε νομιζω οτι ειναι και κανενα κατορθωμα να παιρνεις μια γκομενα και να πηγαινεις διακοπες.Καταλαβεται το η Ρωσσια ειναι γεματη γυναικες εγω σας τα λεω αλλα εσεις :jerking:!Γιατι ο φιλος δεν μας λεει το συστημα του?Τι τους λεει πως της καμακωνει?Αν θελει να βοηθισει τον αναγνωστη.
Τα ματια τα κρυβω για να μην εκθεσω καμια κοπελα και για να μην γινω πιο διασημος απο σενα. Δες πως ειμαι για να ησυχασεις Δημητρακη

Συνημμένα

• IMG_2276.JPG
    IMG_2276.JPG
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG_2309.JPG
    IMG_2309.JPG
    55,8 KB · Εμφανίσεις: 37

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Νεοι ημασταν πιο ωραιοι Μοσχα 2005

Συνημμένα

• IMG_0018.jpg
    IMG_0018.jpg
    114,5 KB · Εμφανίσεις: 57
  • PC290002.JPG
    PC290002.JPG
    105,7 KB · Εμφανίσεις: 49

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Μοσχα 2005

Συνημμένα

• IMG_0001.jpg
    IMG_0001.jpg
    393,2 KB · Εμφανίσεις: 89
  • PC290005.JPG
    PC290005.JPG
    102,7 KB · Εμφανίσεις: 52

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Μοσχα 2005

Συνημμένα

• IMG_0025.jpg
    IMG_0025.jpg
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 64
  • PC290013.JPG
    PC290013.JPG
    100,1 KB · Εμφανίσεις: 43

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Εμένα καθόλου πάντως,με τις επαγγελματίες κάνεις και κάποια πράγματα που δεν είναι τόσο εύκολο να τα κάνεις με τις απλές γκόμενες.Με την ρωσσιδα στη Βουδαπέστη κάναμε πολλές ανωμαλιες,άσε που την έβγαζα και πολλες φωτο ενώ την :knockinb: και οφείλω να ομολογήσω οτι αυτό με κάβλωνε πολύ.

Charles Hotel 2011
Κουκλακι ειναι, αρχοντας ο Τασος. Ετοιμαζω βαλιτσες για Σιβηρια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο δημητρακης εχει εξαφανιστει τον κατατροπωσε ο νυκτεριδας κοιτα η μουναρα με τι παθος τον φυλαει.Πρεπει να γινει poll για να ψηφισουμε να παρει ο νυχτεριδας τον τιτλο του πορνομεταναστη και πορνοανταποκριτη.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ο δημητρακης εχει εξαφανιστει τον κατατροπωσε ο νυκτεριδας κοιτα η μουναρα με τι παθος τον φυλαει.Πρεπει να γινει poll για να ψηφισουμε να παρει ο νυχτεριδας τον τιτλο του πορνομεταναστη και πορνοανταποκριτη.
άναψε φωτιά στο θρεντ
οι ελληνες εξωτερικού μπορούμε να συμμετέχομε στο pol? :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα ματια τα κρυβω για να μην εκθεσω καμια κοπελα και για να μην γινω πιο διασημος απο σενα. Δες πως ειμαι για να ησυχασεις Δημητρακη
Να εδω σε βρηκα και οταν ησουνα πιο νεος! :2funny:Σε αυτες της φωτογραφιες που μας εβαλε θυμιζεις κατι τυπους που διχνει στην τηλεωραση η ασφαλεια κατα καιρους και γραφουνε ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ που εκλεβε κασσετοφωνα απο αυτοκινητα :2funny: ή στην καλητερη περιπτωση καποιος που πουλαει φρουτα στη λα'ι'κη.Για να γινεις διασημος πρεπει να εχεις τουλαχιστον στυλ,Εσυ εισαι τελειως αγαρμπος να ξερεις να μιλισεις και οχι οταν ανοιγεις το στομα σου να γκαριζεις.Οσο για της γκομενες εχεις  :knockinb: καμια δεκαρια στα τελευταια 10-15 χρονια και μας το παιζεις θεός.Τωρα για τον φιλο μας τον Ταξιτζη (μεσιτης) το οτι καυχιεται λες και πηγε στο Φεγγαρι :2funny: οτι εδωσε 300-400 Ευρω για μια ωρα και  :knockinb: μια Πορνοσταρ διχνει το επιπεδο του αυτο ο καθενας μπορει να το κανει ερχεται σε επαφη μεσω e-mail με το πρακτορειο της και πηγαινει και την  :knockinb: δεν ειναι τιποτα δυσκολο.Παντος αυτος εχει πολυ λιγοτερες γνωσεις απο'σενα :think:.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ :headbang: Τουλαχιστον εσυ Ρωσσικα ξερεις :)ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ.ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΧΩ ΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΙΤΗΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ε,εδω τι να σχολιασω ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του μονος του.Αν και εχει πεσει πολυ το επιπεδο του σα'ι'τ νομιζω οτι ο αναγνωστης καταλαβαινει το χαμηλο επιπεδο σας.Τωρα για την αυτογνωσια αν θυμιθουμε παλια τον ανθρωπο Πιρφορο ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ:ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΧΩ?Οπως λες κ'εσυ περιπου :think:Αυτο ειναι το προβλημα των Πιρφορων ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ.Τωρα γ'αυτο που ειχες πει καθομαστε στην Ντισκο και παιρνουμε ενα μπουκαλι ΑΥΤΟ ΕΠΙΑΝΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ τωρα αν μια γκομενα στην Αγια Πετρουπολη εχει μισθο 800+ Ευρω γιατι να παει να κατσει στο τραπεζι με τους Καυκασιους?Μπορει και μονη της να παρει μπουκαλι (Αν κατσουν 6 γκομενες σε ενα τραπεζι μοιραζονται τα εξοδα και το ποσο δεν ειναι μεγαλο).Πολλες φορες γκομενες με φωναζουν σε τραπεζια που καθονται στην ντισκο :)  ειδεικα παλι οταν εκανα και στριπτιζ καποια εποχη (εχω γραψει σχετικα) με γνωριζανε στις ντισκο γκομενες αρκετα συχνα :2funny:

Συνημμένα

• s000265_749087.png
    s000265_749087.png
    45,6 KB · Εμφανίσεις: 34

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μετα απο την δηλωση βομβα του δημητρακη οτι εκανε στριπτιζ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προτεινω η εννοια πιρφορισμος να αλλαξει σε δημητρακισμος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μετα απο την δηλωση βομβα του δημητρακη οτι εκανε στριπτιζ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προτεινω η εννοια πιρφορισμος να αλλαξει σε δημητρακισμος.
Τοτε ειχα και Fun Club πηρχαν γκομενιτσες που ερχοντουσαν καθε δευτερα και τριτη (αυτες της μερες μου ειχαν δωσει που ειναι οι χειροτερες και ομως καταφερα μετα απο ενα μηνα να εχει περισσοτερο κοσμο απο το Σαββατο!)Κοιτα κακομοιρη ποιες επωνυμες ειναι γυρω μου στο βιντεακι?Πόσες  :jerking: εχεις παιξει για πάρτι τους στο καράβι? :2funny: 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Να εδω σε βρηκα και οταν ησουνα πιο νεος! :2funny:Σε αυτες της φωτογραφιες που μας εβαλε θυμιζεις κατι τυπους που διχνει στην τηλεωραση η ασφαλεια κατα καιρους και γραφουνε ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ που εκλεβε κασσετοφωνα απο αυτοκινητα :2funny: ή στην καλητερη περιπτωση καποιος που πουλαει φρουτα στη λα'ι'κη.Για να γινεις διασημος πρεπει να εχεις τουλαχιστον στυλ,Εσυ εισαι τελειως αγαρμπος να ξερεις να μιλισεις και οχι οταν ανοιγεις το στομα σου να γκαριζεις.Οσο για της γκομενες εχεις  :knockinb: καμια δεκαρια στα τελευταια 10-15 χρονια και μας το παιζεις θεός.Τωρα για τον φιλο μας τον Ταξιτζη (μεσιτης) το οτι καυχιεται λες και πηγε στο Φεγγαρι :2funny: οτι εδωσε 300-400 Ευρω για μια ωρα και  :knockinb: μια Πορνοσταρ διχνει το επιπεδο του αυτο ο καθενας μπορει να το κανει ερχεται σε επαφη μεσω e-mail με το πρακτορειο της και πηγαινει και την  :knockinb: δεν ειναι τιποτα δυσκολο.Παντος αυτος εχει πολυ λιγοτερες γνωσεις απο'σενα :think:.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ :headbang: Τουλαχιστον εσυ Ρωσσικα ξερεις :)ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ.ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΧΩ ΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΙΤΗΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ε,εδω τι να σχολιασω ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του μονος του.Αν και εχει πεσει πολυ το επιπεδο του σα'ι'τ νομιζω οτι ο αναγνωστης καταλαβαινει το χαμηλο επιπεδο σας.Τωρα για την αυτογνωσια αν θυμιθουμε παλια τον ανθρωπο Πιρφορο ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ:ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΧΩ?Οπως λες κ'εσυ περιπου :think:Αυτο ειναι το προβλημα των Πιρφορων ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ.Τωρα γ'αυτο που ειχες πει καθομαστε στην Ντισκο και παιρνουμε ενα μπουκαλι ΑΥΤΟ ΕΠΙΑΝΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ τωρα αν μια γκομενα στην Αγια Πετρουπολη εχει μισθο 800+ Ευρω γιατι να παει να κατσει στο τραπεζι με τους Καυκασιους?Μπορει και μονη της να παρει μπουκαλι (Αν κατσουν 6 γκομενες σε ενα τραπεζι μοιραζονται τα εξοδα και το ποσο δεν ειναι μεγαλο).Πολλες φορες γκομενες με φωναζουν σε τραπεζια που καθονται στην ντισκο :)  ειδεικα παλι οταν εκανα και στριπτιζ καποια εποχη (εχω γραψει σχετικα) με γνωριζανε στις ντισκο γκομενες αρκετα συχνα :2funny:
  Μπραβο ρε Δημητρακη,πως το καταλαβες οτι δουλευω στην λαικη με φρουτα ???? Εχω παθει πλακα μαζι σου, δεν μπορει κανεις να σου κρυφτει  :rockon: Για αυτο τον λογο γκαριζω ρε συ μου εχει μεινη το κουσουρη να φωναζω. Για την ερωτηση σου πως καμακωνω τις γκομενες θα σου πω οτι τωρα με την κριση χρεους τους δινω 5 κιλα πατατες η ντοματες  και μου καθονται επι τοπου. Ασε που ετσι οπως παει το πραγμα σε λιγο θα μου καθονται για κανενα ματσακι μαιντανο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τοτε ειχα και Fun Club πηρχαν γκομενιτσες που ερχοντουσαν καθε δευτερα και τριτη (αυτες της μερες μου ειχαν δωσει που ειναι οι χειροτερες και ομως καταφερα μετα απο ενα μηνα να εχει περισσοτερο κοσμο απο το Σαββατο!)Κοιτα κακομοιρη ποιες επωνυμες ειναι γυρω μου στο βιντεακι?Πόσες  :jerking: εχεις παιξει για πάρτι τους στο καράβι? :2funny: 
το οτι γελανε με σενα ρε δημητρακη δεν το εχεις καταλαβει;
καλα ρε τι γαριδακι ειναι αυτο και το παιζεις και γαμιας;σαν πακοτινι ειναι  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
το οτι γελανε με σενα ρε δημητρακη δεν το εχεις καταλαβει;
καλα ρε τι γαριδακι ειναι αυτο και το παιζεις και γαμιας;σαν πακοτινι ειναι  :grin:
Μα το παραδέχεται και ο ίδιος οτι δεν γαμάει.
αν προσέξεις συνέχεια γράφει "την έκανα ενα γλύψιμο" :2funny: για :knockinb: τίποτα δεν αναφέρει ποτέ :grin:

Επισκέπτης
Εἶναι ἀληθὲς ὅτι εἰς τὸ πεδίον τῆς συνευρέσεως μετὰ Ρωσσίδων ἐν τῷ ἐδάφει αὐτῶν ὁ κ. dimitrakis29 ἀντιμετωπίζει εἰς τὸ πρόσωπον τοῦ κ. nukteros ἕναν σοβαρὸν ἀνταγωνιστὴν διὰ πρώτην φοράν.

Ὡστόσο ὁ κ. dimitrakis29 παραμένει ἀνεπανάληπτος κατὰ τὸ ἀρχικὸν κίνητρον τῆς συμπεριφορᾶς του: Μετέβη εἰς Ρωσσίαν ἄγνωστος μεταξὺ ἀγνώστων, ἐξέμαθε τὴν γλώσσαν, ἐνεκλιματίσθη πλήρως καὶ ἐπιδίδεται εἰς ὅ,τι τὸν εὐχαριστεῖ.

Πρόκειται περὶ μίας αὐθεντικῆς προσωπικότητος.

Οὐδεῖς ἀμφισβητεῖ τὰς ἐπιτυχίας τοῦ κ. nukteros (ὁ κ. dimitrakis29 εἶναι ὀλίγον χολωμένος μετὰ τὴν ἐμφάνισὶν του), ἀλλὰ αὐταὶ εἶναι ἐφικταὶ ὑφ' ἑνὸς εὐκαταστάτου γενετησίως ἐνεργοῦ ἀνδρός. Ὁ κ. dimitrakis29 εἶναι ὅμως ἀφ' ἑαυτοῦ ἔννοια (conceptio)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom