Να εδω σε βρηκα και οταν ησουνα πιο νεος!
Σε αυτες της φωτογραφιες που μας εβαλε θυμιζεις κατι τυπους που διχνει στην τηλεωραση η ασφαλεια κατα καιρους και γραφουνε ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ που εκλεβε κασσετοφωνα απο αυτοκινητα
ή στην καλητερη περιπτωση καποιος που πουλαει φρουτα στη λα'ι'κη.Για να γινεις διασημος πρεπει να εχεις τουλαχιστον στυλ,Εσυ εισαι τελειως αγαρμπος να ξερεις να μιλισεις και οχι οταν ανοιγεις το στομα σου να γκαριζεις.Οσο για της γκομενες εχεις
καμια δεκαρια στα τελευταια 10-15 χρονια και μας το παιζεις θεός.Τωρα για τον φιλο μας τον Ταξιτζη (μεσιτης) το οτι καυχιεται λες και πηγε στο Φεγγαρι
οτι εδωσε 300-400 Ευρω για μια ωρα και
μια Πορνοσταρ διχνει το επιπεδο του αυτο ο καθενας μπορει να το κανει ερχεται σε επαφη μεσω e-mail με το πρακτορειο της και πηγαινει και την
δεν ειναι τιποτα δυσκολο.Παντος αυτος εχει πολυ λιγοτερες γνωσεις απο'σενα
.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ
Τουλαχιστον εσυ Ρωσσικα ξερεις
ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ.ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΧΩ ΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΙΤΗΣ
Ε,εδω τι να σχολιασω ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του μονος του.Αν και εχει πεσει πολυ το επιπεδο του σα'ι'τ νομιζω οτι ο αναγνωστης καταλαβαινει το χαμηλο επιπεδο σας.Τωρα για την αυτογνωσια αν θυμιθουμε παλια τον ανθρωπο Πιρφορο ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ:ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΧΩ?Οπως λες κ'εσυ περιπου
Αυτο ειναι το προβλημα των Πιρφορων ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ.Τωρα γ'αυτο που ειχες πει καθομαστε στην Ντισκο και παιρνουμε ενα μπουκαλι ΑΥΤΟ ΕΠΙΑΝΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ τωρα αν μια γκομενα στην Αγια Πετρουπολη εχει μισθο 800+ Ευρω γιατι να παει να κατσει στο τραπεζι με τους Καυκασιους?Μπορει και μονη της να παρει μπουκαλι (Αν κατσουν 6 γκομενες σε ενα τραπεζι μοιραζονται τα εξοδα και το ποσο δεν ειναι μεγαλο).Πολλες φορες γκομενες με φωναζουν σε τραπεζια που καθονται στην ντισκο
ειδεικα παλι οταν εκανα και στριπτιζ καποια εποχη (εχω γραψει σχετικα) με γνωριζανε στις ντισκο γκομενες αρκετα συχνα