Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
μαυρη θαλασσα βουλγαρια 2007

Συνημμένα

• 100_2159.JPG
    100_2159.JPG
    157,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 100_1957.JPG
    100_1957.JPG
    135,3 KB · Εμφανίσεις: 61

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
nukteros η κοπελα ειναι απλα απιστευτη....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για Αγγλια και Ελβετία σε απάντησε άλλος,την είπες πάλι :grin:
Γιατί να πάω Μόσχα η Αγ.Πετρούπλη?Επειδή πήγες εσύ?Η Βουδαπέστη ηταν ο πρωταρχικός μου στόχος αλλά τελικά αποφάσισα το Κισινάου γιατί οπως έχω δηλώσει επανειλημμένα μου αρέσει αρκετά αυτή η πόλη και είναι πολύ welcome μέρος για τους ξένους.Οσο για τους πλούσιους και εδώ υπάρχουν πολλοί όπως και σε κάθε άλλη πρωτεύουσα φυσικά.Εγώ γιατί να μην κάτσω δηλαδή?
Δεν σπούδασα για να ασχοληθώ με την ακίνητη περιουσία μου απο νεαρός(κάτι που το έπραξα με μεγάλη επιτυχία) και για να μην ζητάω λεφτά απο την μάνα μου και ούτε να την απειλώ οτι θα της κάνω μήνυση οταν δεν θα μου έστελνε αρκετά :2funny:

ΥΓ. Εσύ για πες μου τώρα γιατί πριν απο μερικά χρόνια ηθελες να πας να ζήσεις στο Βουκουρέστι???
Καλα διαλεγεις μερη με τους χειροτερους κλεφτες!Οι Ουγγροι ειναι ακομα χειροτεροι απ'τους Ρουμανους!Απο 13 ετων (ειχα παει Ρουμανια 3-4 φορες τα Χριστουγεννα) ηθελα να παω να ζησω στη Ρουμανια ηταν το ονειρο μου γιατι μου αρεσε αυτο το στυλ γυναικων.Μαυρα μαλλια οχι χοντρες και ασπρο δερμα.Η ζωη ομως τα εφερε ετσι και ηρθα στη Ρωσσια.Ισως αν ειχα παει Ρουμανια να ζησω το 1992 θα ειχα βαρεθει και θα τους ειχα συχαθει ισως θα ημουνα πολυ ευχαριστημενος.Δεν μπορω να ξερω?

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Καλα διαλεγεις μερη με τους χειροτερους κλεφτες!Οι Ουγγροι ειναι ακομα χειροτεροι απ'τους Ρουμανους!Απο 13 ετων (ειχα παει Ρουμανια 3-4 φορες τα Χριστουγεννα) ηθελα να παω να ζησω στη Ρουμανια ηταν το ονειρο μου γιατι μου αρεσε αυτο το στυλ γυναικων.Μαυρα μαλλια οχι χοντρες και ασπρο δερμα.Η ζωη ομως τα εφερε ετσι και ηρθα στη Ρωσσια.Ισως αν ειχα παει Ρουμανια να ζησω το 1992 θα ειχα βαρεθει και θα τους ειχα συχαθει ισως θα ημουνα πολυ ευχαριστημενος.Δεν μπορω να ξερω?
στην ελλαδα οι ρουμανοι δεν ειναι κι οι χειροτεροι,ειναι αλλοι 100φορες χειροτεροι,,οι ρουμανες,ειναι οι χειροτερες ομως στην κυπρο!!! :s&m_3:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναί κατάλαβα,αυτός είναι ΖΩΟ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ.
Τελικά επαληθεύεται και αυτό που ανέφερα για τους μίζερους,οι γυναίκες πραγματικά τους σιχαίνονται!
οπως και τους πυγμαίους άλλωστε  :2funny:
Αν ο Πυγμαιος ειχε μυαλο δεν θα χρειαζοταν να δουλευει!Οι γυναικες τον γουσταρουν πολυ αν βεβαια αρχισει να μιλαει τα σκατωνει!Αυτο ειναι δυσκολο να το διορθωσει.Αυτο που δεν καταλαβαινω μαζι του ειναι πως μπορει να μην χαλαει λεφτα για τον εαυτο του? :rockon:Ναι να μην κερνας της καργιολες το καταλαβαινω αλλα για τον εαυτο σου να τσιγκουνευεσαι δεν μπορω να το καταλαβω? :think:θα μπορουσε παντος να ντυθει σωστα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
nukteros η κοπελα ειναι απλα απιστευτη....
Εμενα δεν μου αρεσει καθολου.οι ξανθιες που ειχε μου αρεσαν.Τετοιου στυλ γυναικες δεν εχουν θυληκοτητα θυμιζουν λιγο τραβεστι εχουν αντρικα χαρακτηριστηκα βεβαια αυτα ειναι γουστα.
Αν τη γνωρισες εκει ενταξει αλλα να παει κανεις με γκομενα διακοπες το θεωρω  :jerking:.Οσο θεα και να ειναι μετα απο 2-3 μερες τη βαριεσε.Οσο για τα Νιαουρισματα και αυτα που λεω στις γκομενες ο μεγας Ουκρανολογος Ιωσηφ μου ειχε ζητησει να του τα κανω copy και να του τα στειλω στο Skype για να τα χρησημοποιει κ'αυτος.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αν τη γνωρισες εκει ενταξει αλλα να παει κανεις με γκομενα διακοπες το θεωρω  :jerking:.Οσο θεα και να ειναι μετα απο 2-3 μερες τη βαριεσε.
Μαζι πηγαμε απο Μοσχα δεν ηξερα τι παιζει εκει, και δεν γουσταρω τις βουλγαρες.Ειδα οτι ειναι γεματο ρωσιδες. Απο τοτε παω μονος μου η με φιλους

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εμενα δεν μου αρεσει καθολου.οι ξανθιες που ειχε μου αρεσαν.Τετοιου στυλ γυναικες δεν εχουν θυληκοτητα θυμιζουν λιγο τραβεστι εχουν αντρικα χαρακτηριστηκα βεβαια αυτα ειναι γουστα.
ελα ρε Δημητρακη 1,80 γυναικα μου την εβγαλες και τραβεστι ελεος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυπε σκονη τον εχεις κανει εχει σκασει απο το κακο του ο δημητρακης.αλλα και εσυ ρε δικε μου χασε και κανα κιλο σηκωσε κανα βαρακι τι μπυροκοιλι ειναι αυτο.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
τοχει ενα θεμα ο ντημας,ειανι παλιο αυτο
παντως,εχει φαση ,κοντη δεν μπορει να την πει,ουτε γρια,ουτε κατι αλλο
εε,την εβγαλε τραβελι :grin: :grin: :grin: :grin:
βιβα ντιμας

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τυπε σκονη τον εχεις κανει εχει σκασει απο το κακο του ο δημητρακης.αλλα και εσυ ρε δικε μου χασε και κανα κιλο σηκωσε κανα βαρακι τι μπυροκοιλι ειναι αυτο.
Οταν ειμαι Ρωσια εχω ενα θεμα με τα κιλα, το κρυο με κανει να τρωω πολυ. Τωρα ολα καλα τυπε Σχινιας 2011 με σωληνοκορη της Συγγρου

Συνημμένα

• P1010530.JPG
    P1010530.JPG
    142,2 KB · Εμφανίσεις: 36
  • P1010526.JPG
    P1010526.JPG
    151,7 KB · Εμφανίσεις: 52

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσυ εχεις σκασει!Εχεις τρελαθει στην αγαμια θυμαμαι που με παρακαλαγες να σου δωσω μια γκομενα που ειχα βαλει φωτο.Με αυτη συναντιμουνα την ιδια εποχη περιπου 2008 νομιζω 187 υψος και με θυλικα χαρακτηριστηκα το προσωπο της.Χωρις να την πηγαινω Βουλγαρια.

Συνημμένα

• OLYMPUS 287.jpg
    OLYMPUS 287.jpg
    271,6 KB · Εμφανίσεις: 44
  • OLYMPUS 288.jpg
    OLYMPUS 288.jpg
    253,1 KB · Εμφανίσεις: 39

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να παρε κ'αλλη μια ψηλη γκομενα 1,85 περιπου.Οι ψηλες στο κρεβατι ειναι :shit:αλλα μου αρεσει να βγαινω βολτα μαζι τους για φιγουρα!Κοιταει ολος ο κοσμος ειδηκα οι γκομενες και αν πανε τουαλετα ειναι πανευκολο να γραψεις το τηλεφωνο απο αλλη γκομενα :2funny:

Συνημμένα

• OLYMPUS 486.jpg
    OLYMPUS 486.jpg
    151,3 KB · Εμφανίσεις: 36
  • OLYMPUS 487.jpg
    OLYMPUS 487.jpg
    150,2 KB · Εμφανίσεις: 61

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσυ εχεις σκασει!Εχεις τρελαθει στην αγαμια θυμαμαι που με παρακαλαγες να σου δωσω μια γκομενα που ειχα βαλει φωτο.Με αυτη συναντιμουνα την ιδια εποχη περιπου 2008 νομιζω 187 υψος και με θυλικα χαρακτηριστηκα το προσωπο της.Χωρις να την πηγαινω Βουλγαρια.
Εχω ερθει εγω ρωσια ρε μητσο ποτε;η σε παρακαλαγα να μου την στειλεις με κουριερ;μαλλον με αλλον με μπερδευεις.Καλα τυπε και εγω στο καραβι εχω βγει με χιλιες δυο μουναρες φωτο δεν σημαινει τιποτα αυτο.Αν τις ποσταρω θα λες οτι τις γαμουσα κιολλας;ο νυχτεριδας εχει στειλει πμ με γαμησια,πιπες ιστοριες με θεομουνα.Εγω του βγαζω το καπελο,εσυ ολο λογια εισαι μονο.Ασε που ο νυχτεριδας δεν γαμαει σε μπουρδελα αλλα μονο γκομενες που του την πεφτουν.Εσυ πρεπει να την πληρωσεις αλλιως δεν σου καθεται μην λεμε μαλακιες τωρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οταν ειμαι Ρωσια εχω ενα θεμα με τα κιλα, το κρυο με κανει να τρωω πολυ. Τωρα ολα καλα τυπε Σχινιας 2011 με σωληνοκορη της Συγγρου
Ωραιος ετσι να διατηρηθεις και εισαι μια χαρα.Αλλα οχι με σωληνοκορη ρε δικε μου με απογοητευσες τωρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω ερθει εγω ρωσια ρε μητσο ποτε;η σε παρακαλαγα να μου την στειλεις με κουριερ;μαλλον με αλλον με μπερδευεις.Καλα τυπε και εγω στο καραβι εχω βγει με χιλιες δυο μουναρες φωτο δεν σημαινει τιποτα αυτο.Αν τις ποσταρω θα λες οτι τις γαμουσα κιολλας;ο νυχτεριδας εχει στειλει πμ με γαμησια,πιπες ιστοριες με θεομουνα.Εγω του βγαζω το καπελο,εσυ ολο λογια εισαι μονο.Ασε που ο νυχτεριδας δεν γαμαει σε μπουρδελα αλλα μονο γκομενες που του την πεφτουν.Εσυ πρεπει να την πληρωσεις αλλιως δεν σου καθεται μην λεμε μαλακιες τωρα.
Ναι εχεις γαμισει στην Τα'ι'λανδη της μαυριδερες ενα και καθολου.Σας ειχα βαλει και φωτο που  :knockinb:Εμενα δεν μου πολυαρεσει να φωτογραφιζομαι.Το καμακι ειναι η δουλεια μου αυτο κανω καθε μερα.Και τωρα μεσω ιντερνετ καμακωνω.Αυτος της παιρνει και της πηγαινει Βουλγαρια για να  :knockinb:.Εγω δεν χρειαζεται.Για μια αλλη ετσι μου λεγατε και την εβγαλα και φωτο και σπιτι μου και το βουλωσανε ολοι! :2funny:Καλα εσυ τι της θελεις της φωτο για να  :jerking:?Σημερα θα το φχαριστηθεις.Μπουρδελακια πηγαινω γιατι θελω να  :knockinb: συνεχεια.Στην Ελλαδα γκομενες δεν υπαρχουν κ'εδω πολλες φορες θελω μονο να  :knockinb:χωρις να πηγαινω μετα πουθενα μαζι της.Εδω δεν πολυπηγαινω Σαλον μια φορα στις 15 μερες να παω.Ελλαδα καθε μερα ειμαι Μεταξουργειο.Δηλαδη τι πρεπει αν αυριο παω ραντεβου να παρω και τη φωτογραφικη μηχανη μαζι σα το μαλακα να φωτογραφιζομαι με τη γκομενα για να την βαζω στο σα'ι'τ σε εσας τους φουκαραδες για να  :jerking:? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom