You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
,,ειχες δικιο,,στο τελος θα βγουμε κ γνωστοι,,,μαυρη θαλασσα βουλγαρια 2007
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
ρωσιδα ειναιnukteros η κοπελα ειναι απλα απιστευτη....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλα διαλεγεις μερη με τους χειροτερους κλεφτες!Οι Ουγγροι ειναι ακομα χειροτεροι απ'τους Ρουμανους!Απο 13 ετων (ειχα παει Ρουμανια 3-4 φορες τα Χριστουγεννα) ηθελα να παω να ζησω στη Ρουμανια ηταν το ονειρο μου γιατι μου αρεσε αυτο το στυλ γυναικων.Μαυρα μαλλια οχι χοντρες και ασπρο δερμα.Η ζωη ομως τα εφερε ετσι και ηρθα στη Ρωσσια.Ισως αν ειχα παει Ρουμανια να ζησω το 1992 θα ειχα βαρεθει και θα τους ειχα συχαθει ισως θα ημουνα πολυ ευχαριστημενος.Δεν μπορω να ξερω?Για Αγγλια και Ελβετία σε απάντησε άλλος,την είπες πάλι
Γιατί να πάω Μόσχα η Αγ.Πετρούπλη?Επειδή πήγες εσύ?Η Βουδαπέστη ηταν ο πρωταρχικός μου στόχος αλλά τελικά αποφάσισα το Κισινάου γιατί οπως έχω δηλώσει επανειλημμένα μου αρέσει αρκετά αυτή η πόλη και είναι πολύ welcome μέρος για τους ξένους.Οσο για τους πλούσιους και εδώ υπάρχουν πολλοί όπως και σε κάθε άλλη πρωτεύουσα φυσικά.Εγώ γιατί να μην κάτσω δηλαδή?
Δεν σπούδασα για να ασχοληθώ με την ακίνητη περιουσία μου απο νεαρός(κάτι που το έπραξα με μεγάλη επιτυχία) και για να μην ζητάω λεφτά απο την μάνα μου και ούτε να την απειλώ οτι θα της κάνω μήνυση οταν δεν θα μου έστελνε αρκετά
ΥΓ. Εσύ για πες μου τώρα γιατί πριν απο μερικά χρόνια ηθελες να πας να ζήσεις στο Βουκουρέστι???
οπα,νυκτερος,αλλος ντημας μας βρηκε ,,ψηλη,συμπαθητικη καλη η ντεβουσκα,αλλα μην τα λεμε κ πολλα,, ;)ρωσιδα ειναι
στην ελλαδα οι ρουμανοι δεν ειναι κι οι χειροτεροι,ειναι αλλοι 100φορες χειροτεροι,,οι ρουμανες,ειναι οι χειροτερες ομως στην κυπρο!!!Καλα διαλεγεις μερη με τους χειροτερους κλεφτες!Οι Ουγγροι ειναι ακομα χειροτεροι απ'τους Ρουμανους!Απο 13 ετων (ειχα παει Ρουμανια 3-4 φορες τα Χριστουγεννα) ηθελα να παω να ζησω στη Ρουμανια ηταν το ονειρο μου γιατι μου αρεσε αυτο το στυλ γυναικων.Μαυρα μαλλια οχι χοντρες και ασπρο δερμα.Η ζωη ομως τα εφερε ετσι και ηρθα στη Ρωσσια.Ισως αν ειχα παει Ρουμανια να ζησω το 1992 θα ειχα βαρεθει και θα τους ειχα συχαθει ισως θα ημουνα πολυ ευχαριστημενος.Δεν μπορω να ξερω?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν ο Πυγμαιος ειχε μυαλο δεν θα χρειαζοταν να δουλευει!Οι γυναικες τον γουσταρουν πολυ αν βεβαια αρχισει να μιλαει τα σκατωνει!Αυτο ειναι δυσκολο να το διορθωσει.Αυτο που δεν καταλαβαινω μαζι του ειναι πως μπορει να μην χαλαει λεφτα για τον εαυτο του? Ναι να μην κερνας της καργιολες το καταλαβαινω αλλα για τον εαυτο σου να τσιγκουνευεσαι δεν μπορω να το καταλαβω? θα μπορουσε παντος να ντυθει σωστα.Ναί κατάλαβα,αυτός είναι ΖΩΟ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ.
Τελικά επαληθεύεται και αυτό που ανέφερα για τους μίζερους,οι γυναίκες πραγματικά τους σιχαίνονται!
οπως και τους πυγμαίους άλλωστε
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εμενα δεν μου αρεσει καθολου.οι ξανθιες που ειχε μου αρεσαν.Τετοιου στυλ γυναικες δεν εχουν θυληκοτητα θυμιζουν λιγο τραβεστι εχουν αντρικα χαρακτηριστηκα βεβαια αυτα ειναι γουστα.nukteros η κοπελα ειναι απλα απιστευτη....
Αν τη γνωρισες εκει ενταξει αλλα να παει κανεις με γκομενα διακοπες το θεωρω .Οσο θεα και να ειναι μετα απο 2-3 μερες τη βαριεσε.Οσο για τα Νιαουρισματα και αυτα που λεω στις γκομενες ο μεγας Ουκρανολογος Ιωσηφ μου ειχε ζητησει να του τα κανω copy και να του τα στειλω στο Skype για να τα χρησημοποιει κ'αυτος.ρωσιδα ειναι
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Μαζι πηγαμε απο Μοσχα δεν ηξερα τι παιζει εκει, και δεν γουσταρω τις βουλγαρες.Ειδα οτι ειναι γεματο ρωσιδες. Απο τοτε παω μονος μου η με φιλουςΑν τη γνωρισες εκει ενταξει αλλα να παει κανεις με γκομενα διακοπες το θεωρω .Οσο θεα και να ειναι μετα απο 2-3 μερες τη βαριεσε.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
ελα ρε Δημητρακη 1,80 γυναικα μου την εβγαλες και τραβεστι ελεοςΕμενα δεν μου αρεσει καθολου.οι ξανθιες που ειχε μου αρεσαν.Τετοιου στυλ γυναικες δεν εχουν θυληκοτητα θυμιζουν λιγο τραβεστι εχουν αντρικα χαρακτηριστηκα βεβαια αυτα ειναι γουστα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τυπε σκονη τον εχεις κανει εχει σκασει απο το κακο του ο δημητρακης.αλλα και εσυ ρε δικε μου χασε και κανα κιλο σηκωσε κανα βαρακι τι μπυροκοιλι ειναι αυτο.ελα ρε Δημητρακη 1,80 γυναικα μου την εβγαλες και τραβεστι ελεος
τοχει ενα θεμα ο ντημας,ειανι παλιο αυτοελα ρε Δημητρακη 1,80 γυναικα μου την εβγαλες και τραβεστι ελεος
παντως,εχει φαση ,κοντη δεν μπορει να την πει,ουτε γρια,ουτε κατι αλλο
εε,την εβγαλε τραβελι
βιβα ντιμας
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Οταν ειμαι Ρωσια εχω ενα θεμα με τα κιλα, το κρυο με κανει να τρωω πολυ. Τωρα ολα καλα τυπε Σχινιας 2011 με σωληνοκορη της ΣυγγρουΤυπε σκονη τον εχεις κανει εχει σκασει απο το κακο του ο δημητρακης.αλλα και εσυ ρε δικε μου χασε και κανα κιλο σηκωσε κανα βαρακι τι μπυροκοιλι ειναι αυτο.
Συνημμένα
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αυτη ηταν που εκανε εξτραδακια?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εσυ εχεις σκασει!Εχεις τρελαθει στην αγαμια θυμαμαι που με παρακαλαγες να σου δωσω μια γκομενα που ειχα βαλει φωτο.Με αυτη συναντιμουνα την ιδια εποχη περιπου 2008 νομιζω 187 υψος και με θυλικα χαρακτηριστηκα το προσωπο της.Χωρις να την πηγαινω Βουλγαρια.Τυπε σκονη τον εχεις κανει εχει σκασει απο το κακο του ο δημητρακης.αλλα και εσυ ρε δικε μου χασε και κανα κιλο σηκωσε κανα βαρακι τι μπυροκοιλι ειναι αυτο.
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Να παρε κ'αλλη μια ψηλη γκομενα 1,85 περιπου.Οι ψηλες στο κρεβατι ειναι αλλα μου αρεσει να βγαινω βολτα μαζι τους για φιγουρα!Κοιταει ολος ο κοσμος ειδηκα οι γκομενες και αν πανε τουαλετα ειναι πανευκολο να γραψεις το τηλεφωνο απο αλλη γκομενα
Συνημμένα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εχω ερθει εγω ρωσια ρε μητσο ποτε;η σε παρακαλαγα να μου την στειλεις με κουριερ;μαλλον με αλλον με μπερδευεις.Καλα τυπε και εγω στο καραβι εχω βγει με χιλιες δυο μουναρες φωτο δεν σημαινει τιποτα αυτο.Αν τις ποσταρω θα λες οτι τις γαμουσα κιολλας;ο νυχτεριδας εχει στειλει πμ με γαμησια,πιπες ιστοριες με θεομουνα.Εγω του βγαζω το καπελο,εσυ ολο λογια εισαι μονο.Ασε που ο νυχτεριδας δεν γαμαει σε μπουρδελα αλλα μονο γκομενες που του την πεφτουν.Εσυ πρεπει να την πληρωσεις αλλιως δεν σου καθεται μην λεμε μαλακιες τωρα.Εσυ εχεις σκασει!Εχεις τρελαθει στην αγαμια θυμαμαι που με παρακαλαγες να σου δωσω μια γκομενα που ειχα βαλει φωτο.Με αυτη συναντιμουνα την ιδια εποχη περιπου 2008 νομιζω 187 υψος και με θυλικα χαρακτηριστηκα το προσωπο της.Χωρις να την πηγαινω Βουλγαρια.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ωραιος ετσι να διατηρηθεις και εισαι μια χαρα.Αλλα οχι με σωληνοκορη ρε δικε μου με απογοητευσες τωρα.Οταν ειμαι Ρωσια εχω ενα θεμα με τα κιλα, το κρυο με κανει να τρωω πολυ. Τωρα ολα καλα τυπε Σχινιας 2011 με σωληνοκορη της Συγγρου
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ναι εχεις γαμισει στην Τα'ι'λανδη της μαυριδερες ενα και καθολου.Σας ειχα βαλει και φωτο που Εμενα δεν μου πολυαρεσει να φωτογραφιζομαι.Το καμακι ειναι η δουλεια μου αυτο κανω καθε μερα.Και τωρα μεσω ιντερνετ καμακωνω.Αυτος της παιρνει και της πηγαινει Βουλγαρια για να .Εγω δεν χρειαζεται.Για μια αλλη ετσι μου λεγατε και την εβγαλα και φωτο και σπιτι μου και το βουλωσανε ολοι! Καλα εσυ τι της θελεις της φωτο για να ?Σημερα θα το φχαριστηθεις.Μπουρδελακια πηγαινω γιατι θελω να συνεχεια.Στην Ελλαδα γκομενες δεν υπαρχουν κ'εδω πολλες φορες θελω μονο να χωρις να πηγαινω μετα πουθενα μαζι της.Εδω δεν πολυπηγαινω Σαλον μια φορα στις 15 μερες να παω.Ελλαδα καθε μερα ειμαι Μεταξουργειο.Δηλαδη τι πρεπει αν αυριο παω ραντεβου να παρω και τη φωτογραφικη μηχανη μαζι σα το μαλακα να φωτογραφιζομαι με τη γκομενα για να την βαζω στο σα'ι'τ σε εσας τους φουκαραδες για να ?Εχω ερθει εγω ρωσια ρε μητσο ποτε;η σε παρακαλαγα να μου την στειλεις με κουριερ;μαλλον με αλλον με μπερδευεις.Καλα τυπε και εγω στο καραβι εχω βγει με χιλιες δυο μουναρες φωτο δεν σημαινει τιποτα αυτο.Αν τις ποσταρω θα λες οτι τις γαμουσα κιολλας;ο νυχτεριδας εχει στειλει πμ με γαμησια,πιπες ιστοριες με θεομουνα.Εγω του βγαζω το καπελο,εσυ ολο λογια εισαι μονο.Ασε που ο νυχτεριδας δεν γαμαει σε μπουρδελα αλλα μονο γκομενες που του την πεφτουν.Εσυ πρεπει να την πληρωσεις αλλιως δεν σου καθεται μην λεμε μαλακιες τωρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις