allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Εχω πει επανελημενα οτι ο Πίτσι εχει μονο εμφανιση να μιλισει δεν ξερει και ακομα και να πει κατι λεει ασχετα πραγματα απο'κει της χανει της γκομενες ειναι απονηρευτος.Αυτα τα εχω γραψει πολλες φορες ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ 90% ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!Ο Πιτσι εχει παρα πολλα αρνητικα.Καταρχην το μεγαλο λαθος του Πίτσι ειναι Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ!ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!Και κυκλοφορει με οτι πιο φτηνα ρουχα.ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ Τ'ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ.Η γκομενα σε κοιταει απο κατω προς τα πανω.Εγω για να βελτιωνω το στυλ μου συζηταω με της γκομενες και της ρωταω Π.Χ. τι κοιτατε σε εναν αντρα σχετικα με το ντυσιμο?Οι περισσοτερες κοιτανε τον αντρα απο κατω προς τα πανω οπως εχω γραψει τα παπουτσια ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.Μετα κοιτανε τι κινητο εχει?και τι ρουχα φοραει,και τι αμαξι εχει.Ετσι οπως το ειπες γινοτανε παλιά κ'εδω ηταν ενα μερος στο κεντρο οπου συχναζαν ξενοι και εκει πηγαιναν γκομενες που θελαν ξενους αλλα δεν ηταν πολλες και ηταν οι ιδιες και οι ιδιες.Τωρα λογο ακριβειας ξενους πια δεν εχει.Οσο για τη συμπεριφορα με της γκομενες αν στη γκομενα διξεις οτι δεν θελεις μονο να την πηδηξεις και θελεις σχεση μαζι της τοτε δεν θα σου ζητησει τιποτα.Εμενα με εχουνε δει ολοι στο σα'ι'τ εχουνε ερθει παιδια απο το σα'ι'τ και εχουνε μεινεικαι σπιτι μου και ξερουνε ποσο ειμαι και ποσο δειχνω.Αυτο με το μπουκαλι μου θυμισες πολλες φορες γκομενες καθονται σε αυτα τα τραπεζια ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ και μετα της παιρνω απο την Γκαρνταρομπα και φευγουνε με'μενα Το καλητερο μερος για καμακι ειναι η Γκαρνταρομπα οταν φευγουνε εκει καμακωνω συνηθως καθονται στο σιδερενιο αλογο......το δυσκολο ειναι οπως εχω γραψει πολλες φορες να της διωξεις την αλλη μερα! θελουνε να της σπιτωσω! Το οτι εισαι ανετος και χαλας λεφτα δεν το θεωρουν οι γκομενες μαγκια σε θεωρουνε μαλακα και θα προσπαθισουνε να σου φανε οσα πιο πολλα γινεται και μετα θα προσπαθισουνε να την κανουνε.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ εχω λαβει πολλα ΠΜ που με ρωτανε σχετικα με εσανα αν εισαι αληθινος κλπ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΔΩ Στο Λινκ που μας εστειλες με της φωτο που εισαι γυμνος φενεται η ηλικια σου 40+ στις περισσοτερες φωτογραφιες που μας εχεις βαλει εισαι πολυ πιο νεος.Ειναιπολυ πιθανον πολλες απο της φωτογραφιες να ειναι πριν απο καποια χρονια τραβηγμενες.Παντος αν μια γκομενα την φερεις Ελλαδα την πας στην ακροπολη την πας να κανετε σκι κλπ. φυσικα και θα την πηδηξεις ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!Εγω θελω μονο να γαμαω! Το ποιον προτιμανε οι γκομενες αποδικνυεται με το οτι πολλες απο Κρασνονταρ,Ροστόφ μου γραφουνε και ερχονται Αγια Πετρουπολη για να με γνωρισουν.Εκει εχει αντρες .Αν ακουσεις πως μιλανε για τους αντρες εκει! Αξεστοι,αγαρμποι,απολιτιστοι!Νομιζουν οτι θα μας δωσουνε να πιουνε και θα τους κατσουμε να μας Ты такой хорошенький такой милый такой приятный ολα αυτα λενε για μενα.Οσο για της Πορνοεκδρομες προσπαθω οπου πηγαινω να ειμαι παρεα με ντοπιους οποτε οι γκομενες σε κοιτανε αλλιως δεν εισαι ξεκαρφωτος
ειδες τι καλα τα λές οταν θέλεις;;;;
Ωφείλω να σου το αναγνωρίσω οτι εχεις δικιο σε 'ολα τα παραπάνω.