PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα οτι τα εσκασα??????? Μαλλον καποιοι σκασαν απο την ζηλια τους.Και αν τα εσκαγα δηλαδη θα ανεβασω φωτογραφιες απο κανενα ξενοδοχειο και οχι απο καποια πλαζ . Το προσωπο το γνωρισα απο το μαμπα, απο τα 50 γραμματα που παιρνει την ημερα βγηκε με εμενα το οποιο ειναι προς τιμη μου. Ουτε ομορφος ειμαι ουτε και εχω πολλα λεφτα αλλα ξερω τον τροπο που για να τον μαθω εζησα 30 χρονια στην Ρωσια. Αν ειναι ολες πουτανες οσες εχουν προφιλ στο μπαμπα δεν ξερω αυτο που ξερω ειναι οτι εκει βρισκετε η μιση Ρωσια. Αν ανεβασει παρομοιες φωτογραφιες καποιος αλλος συναγωνηστης μαζι της τοτε θα δεχτω οτι ειναι πουτανα. Χωρις εγκλημα δεν δικαζουμε εγκληματια. Αυτα που λεω για την Ουκρανια τα λεω χωρις καμια δοση υπερβολης και ειναι ακριβος ετσι, μονο να προσθεσω για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου οσοι γαμανε εδω θα γαμανε και εκει, οσοι δεν γαμανε εδω δεν θα γαμισουνε πουθενα.
συμφονω οτι οσοι γαμανε εδω , γαμανε και εκει αλλα ο μεσος τυπος που μπαινει στο μπουρδελα.κωμ δεν προκειτε να γαμισει εκει με τπτ οπως λες, οποτε ακυρο! το οτι μαλλον ειναι πουτανα το συμπερανα οτι εχει προφιλ στο μαμπα το συμπερανα απο το θεμα που εχουνε ανοιξει εδω για το mamba ,ειδικα για αυτες που μενουνε στην Αθηνα που οσες εχουνε προφιλ οι περισσοτερες ειναι στριποτιτζουδες,μασατζουδες και βγαζουνε εξτραδακια απο βιζιτες στο mamba!