Μαγκα μου,καλα που τα βρισκεται ολα?Δεν ξερω αν και ο φιλος μας που βαζει φωτο απο γκομενες μας κορο'ι'δευει
Γ'αυτο παντος που ειπε οτι στην επαρχια ειναι εχθρικοι εν μερη εχει δικιο αν τον περασαν για Καυκασιο σιγουρα θα αντιμετοπισε τετοια συμπεριφορα.Αφου ειστε τοσο παρατηριτικοι θα θυμαστε αυτη τη γκομενα που ειχα βαλει παλιά φωτο.Η μανα της ειναι Ρωσσιδα ο πατερας της απο το Νταγκεσταν (Εθνικοτητα Λατσκιε Τσετσενικης προελευσης)οπου πηγαινα μαζι της καπου ειδα πολυ εχθρικη συμπεριφορα απο της πωλητριες στα μαγαζια,τα γκαρσονια ακομα και στο δρομο πολλοι μας κοιταγαν αγρια.Νομιζαν οτι κ'εγω ειμαι Καυκασιος μιλαμε για μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα απεναντι μου!Για το οτι ειναι εχθρικη εχει κ'αυτο μια αληθεια οι Ρωσσοι ειναι αχθρικοι απεναντι στους Καυκασιους.Το ιδιο συνεβει και οταν βγηκα καπου με φιλους μου Καυκασιους η συμπεριφορα του κοσμου ηταν εχθρικη απεναντι στην παρεα.Ο φιλος μας πιθανοτατα μιλαει τα Ρωσσικα με προφωρα του Καυκασου αν μεγαλωσε Κρασνονταρ
τωρα αν μοιαζει με Καυκασιο μπορειτε να το κρινετε εσεις εμενα η ταπεινη μου γνωμη ειναι πως ναι.Οσο για την εχθροτητα αυτη υπαρχει στη Νοτια Ρωσσια εκει ναι ολοι το παιζουν μαγκες και σιγουρα στις ντισκο μπορει να σας φερθουνε εχθρικα ακου μερικοι θελετε να πατε Σοτσι,Κρασνονταρ!
να κανετε τι εκει?Αν θελετε θαλασσα η Ελληνικη θαλασσα ειναι 1.000.000 καλητερη.Αν θελετε να
η νοτια Ρωσσια δεν ειναι οτι καλητερο.