petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ετσι ειναι της καθημερινες κοσμο δεν εχει γιατι απλουστατα ο κοσμος δουλευει.Το καμακι του δρομου εχει πεθανει πια παιζει πολυ το ηλεκτρονικο καμακι τα 7-8 στα 10 ζευγαρια γνωριζονται μεσω ιντερνετ.Ειναι κοντα με τ'αυτοκινητο αν και εχει πολλες ντισκο εκτος κεντρου.Μεγαλο εισοδημα εξαρταται τι εννοεις?Για καποιον ειναι 1000 Ευρω για καποιον ειναι 10.000 παντος οι Ρωσσοι δεν πανε να δουλεψουν για λιγοτερα απο 30.000 ρουβλια.Γ'αυτο και ολοι σχεδον οι Σεκιουριταδες ταξιτζηδες και οδηγοι λεωφορειων ειναι λαθρομεταναστες (νομιμοποιημενοι με προσωρινα χαρτια απο της πρω'ι'ν Σοβιετικες δημοκρατιες).Εγω προτιμαω τα ΧΧΧΧ Ρόσσι πηγαινω γιατι ετσι για τη βολτα.Στο Ρόσσι οι γκομενες ειναι οι περισσοτερες χάλια και ο κοσμος που πηγαινει πολυ με το που πας ΧΧΧΧ κατευθειαν βλεπεις αλλ επιπεδο.Το Duhless ειναι τα ιδια με το Ρόσσι το ιδιο επιπεδο.Για καποιον να ερθει για Πορνοτουρισμο ειναι καπως δυσκολο εκτος του οτι θελεις πολλα λεφτα να χαλασεις η γκομενα θα σου πει να βγειτε το σαββατο γιατι δουλευει της καθημερινες και δεν θα μπορεις να της πεις και τιποτα για να την εντυποσιασεις αφου το επιπεδο εχει ανεβει παρα πολυ.Οι Ελληνες που ερχονται κατα καιρους εδω ερχονται συνηθως για ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ 99,9% απο αλλη πολη που μενει σε καποια φοιτητικη εστια ή νοικιαζει δωματιο ηλικιας ανω των 25 ετων που εδω θεωρειτε σαν νεκρη!Δεν την παιρνει κανενας!Γ'αυτο και ψαχνουνε για ξενους.Με τους Ελληνες γενικα εχω απογοητευθει !Βρισκουνε αυτα τα σκουπιδια ερχονται εδω ειναι μαζι τους συνεχεια μερικοι δε νοικιαζουνε και σπιτι και μενουνε μαζι τους εχω δει και τετοια ευτυχως που ακριβηναν τα ενοικια και 800+ Ευρω το μηνα δεν μπορει ευκολα να δωσει κανεις αλλιως θα ειχε γεμισει φουκαραδες εδω που θα μενανε με σκουπιδια !.
Ρε Δημητρη μηπως εισαι λιγο υπερβολικος οτι μια γκομενα πανω απο τα 25 ειναι σαν νεκρη; Βεβαια ισως κρινω με αλλα δεδομενα...ισως οι ρωσιδες γερνανε προωρα...
Δηλαδη εαν οι γκομενες σε ρωσια ψαρευονται δυσκολα πλεον, εσυ πως τι καμακωνεις; To ΠΑΙΖΕΙΣ ευασθητος, με καλους τροπους......κλπ;