riskloverus
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οι 17+1 Ρωσίδες που αγαπήσαμε - Special Edition - ΓΥΝΑΙΚΕΣ | oneman.gr
Αυτο ειναι οτι πρεπει για τον Πιρφορο θα το φχαρηστιθει παρε και το βιντεακι του Πιρφορου! [youtube=425,350]MYq60A-r1tk[/youtube]
Οι 17+1 Ρωσίδες που αγαπήσαμε - Special Edition - ΓΥΝΑΙΚΕΣ | oneman.gr
τυπε σε εδειξε ο λαζοπουλος μηπως εχει το βιντεακι;Παιδια σημερα στις 20.30 μου ειπαν οτι θα με δειξει η Συντελεια στο Σκα'ι' αν μπορει καποιος να το γραψει για να το εχουμε
Αυτο ειναι [youtube=425,350]TLKHr6eMqno[/youtube]τυπε σε εδειξε ο λαζοπουλος μηπως εχει το βιντεακι;
Παιδια σημερα στις 20.30 μου ειπαν οτι θα με δειξει η Συντελεια στο Σκα'ι' αν μπορει καποιος να το γραψει για να το εχουμε
Μπραβο μ'εκανες και γελασα Στο Λαζοπουλο δεν εδωσα καμια συνεντευξη απλως εδειξε το βιντεακι μου και το σχολιασε Εχει ταλεντο παντος ο Λαζοπουλος.Η Τζενη μου αρεσει που εχει μια γλυκητητα και πρεπει να ειναι πολυ καλη σαν ανθρωπος δεν εχει την κακια των Ελεεινιδων
Πιστευω οτι ειναι προφανες, η γκομενα σε θελει. Φτυσε τη λουγκρα τον Λαζο και βουρ για Τζενη
Η Τζενη μου αρεσει που εχει μια γλυκητητα και πρεπει να ειναι πολυ καλη σαν ανθρωπος δεν εχει την κακια των Ελεεινιδων
κάνε διαίρεση με το 40 ,1 euro=με 40 ρούβλια περίπου.πορνομεταναστι διμιτρακι αν ενα πραμα εχι 1000 ρουβλα για παραδιγμα με τι πραξι βρισκισ ποσα ευρο ειναι?
πιτσιλιστη φιλε,σχολειο μικρος ειχες παει?σιγουρα? η ερωτηση αυτη ,οντως σπαει κοκκαλα!!πορνομεταναστι διμιτρακι αν ενα πραμα εχι 1000 ρουβλα για παραδιγμα με τι πραξι βρισκισ ποσα ευρο ειναι?
τα ομοια!!επιμενω οτι μοσχα εχει καλυτερα κ πιο εκφυλα μουνια απο ουκρανια,απ οσο εχω δει κ τις λιγες πουχω γνωρισει,,ρε ντιμα πως δεν πηγες μοσχα κι εκατσες πετρουπολη,που δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα απο θεμα νιμου??[video]http://www.aniwthoi.net/2012/08/blog-post_9761.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fb_source=message[/video]
ΕΧΥΣΑ!
ι γονισ μου με στελναν σχολιο αλλα εγο τιν εσκαγα και τριγιρνουσα στα χαμετιπια τισ μπουρδελιαρασ αθινασ!!!!πιτσιλιστη φιλε,σχολειο μικρος ειχες παει?σιγουρα? η ερωτηση αυτη ,οντως σπαει κοκκαλα!!
πορνομεταναστι διμιτρακι αν ενα πραμα εχι 1000 ρουβλα για παραδιγμα με τι πραξι βρισκισ ποσα ευρο ειναι?
μάλλον έμειναν από λεφτά και τέρμα τα ταξιδάκια ή τους κοψανε το ίντερνετ;γενικώς ψωθησε το τοπικ. και μου άρεσε να το διαβάζω! δεν σας ενδιαφέρουν πλέον οι ρωσίδες ή τα εχετε πει όλα?