Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδή, η ιδανική διαφορά ηλικίας ποιά είναι;
Εξαρταται απο πολλους παραγοντες.Απο το ποσο δειχνεις εσυ,απο το στυλ σου,την εμφανιση σου.Εγω παντος με γκομενα πανω απο 25 χρονων αποφευγω να συναντιθω.Λυπαμαι το χρονο μου.Πρεπει να ειναι πολυ μουναρα και να με παρακαλεσει πολυ για να παω μαζι της ραντεβου.Τι να της κανω να μαζευω σαβουρα?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Τσάρε πασών των Ρωσιών ... γίνεσαι διάσημος!!  Το ενικός έχει 500.000 κλίκ , όλοι θα σε μάθουν!!!
Ένα βήμα πριν την καθολική αναγνώριση !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
Ηταν θεμα χρονου να συμβει! Σε λιγο ολη η ελλαδα, θα μιλαει για τον δημητρακη!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικα με τους Ελληνες της Αγιας Πετρουπολης [youtube=425,350]DG63xOG7_gI[/youtube]

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εξαρταται απο πολλους παραγοντες.Απο το ποσο δειχνεις εσυ,απο το στυλ σου,την εμφανιση σου.Εγω παντος με γκομενα πανω απο 25 χρονων αποφευγω να συναντιθω.Λυπαμαι το χρονο μου.Πρεπει να ειναι πολυ μουναρα και να με παρακαλεσει πολυ για να παω μαζι της ραντεβου.Τι να της κανω να μαζευω σαβουρα?

Eίναι πολύ λογικό να σε παρακαλανε να τις  :fuck2:

Εισαι τοσο πολύ όμορφος

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Δημήτρη , εάν μπεις στο chat του ενικος , αφενός θα αφυπνίσεις τα πλήθη μια που με τον αντίλογο σου θα τους δείξεις ένα νέο τρόπο σκέψης και αφετέρου θα μας έλυνες την απορία εάν θα σου την έπεφταν και οι Ελληνίδες μόλις αποκτούσες δημοσιότητα (Τις έχεις γραμμένες στα παπάρια σου αλλά αυτό τις τρελαίνει)  :tickedoff:
Κάτι ελλεηνίδες φίλες μου που το είδαν εχθές τους έκανες τρομερή εντύπωση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη , εάν μπεις στο chat του ενικος , αφενός θα αφυπνίσεις τα πλήθη μια που με τον αντίλογο σου θα τους δείξεις ένα νέο τρόπο σκέψης και αφετέρου θα μας έλυνες την απορία εάν θα σου την έπεφταν και οι Ελληνίδες μόλις αποκτούσες δημοσιότητα (Τις έχεις γραμμένες στα παπάρια σου αλλά αυτό τις τρελαίνει)  :tickedoff:
Κάτι ελλεηνίδες φίλες μου που το είδαν εχθές τους έκανες τρομερή εντύπωση.
Δεν προλαβαινω καθολου.Σημερα ειχα εδω την Κορεατισα μου.Καναμε μερικα γυρισματα για ενα βιντεακι που θα το ανεβασω σημερα ή αυριο και για ενα αλλο βιντεακι υπερπαραγωγη :2funny: (εγραψα σχετικα στο Thread Πορνομεταναστης).Δινω καποιες συμβουλες στο βιντεακι.Πιστευω οτι τραβαει της γυναικες η συμπεριφορα μου το φερσιμο μου,το βλεμα μου (μου ειπε μια φιλη μου ψυχολογος οτι λιγακι της υπνοτιζω :2funny:).Θελουν να μου παρουνε συνεντευξη απο καποιο καναλι αν με δειξουν στην τηλεωραση ειναι πολυ πιθανον να βγουνε καποιοι ψυχολογοι και να κανουνε καποιες αναλυσεις για το ατομο μου :2funny:!

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν προλαβαινω καθολου.Σημερα ειχα εδω την Κορεατισα μου.Καναμε μερικα γυρισματα για ενα βιντεακι που θα το ανεβασω σημερα ή αυριο και για ενα αλλο βιντεακι υπερπαραγωγη :2funny: (εγραψα σχετικα στο Thread Πορνομεταναστης).Δινω καποιες συμβουλες στο βιντεακι.Πιστευω οτι τραβαει της γυναικες η συμπεριφορα μου το φερσιμο μου,το βλεμα μου (μου ειπε μια φιλη μου ψυχολογος οτι λιγακι της υπνοτιζω :2funny:).Θελουν να μου παρουνε συνεντευξη απο καποιο καναλι αν με δειξουν στην τηλεωραση ειναι πολυ πιθανον να βγουνε καποιοι ψυχολογοι και να κανουνε καποιες αναλυσεις για το ατομο μου :2funny:!

ΕΓΙΝΕ Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ
ΑΝ ΔΕΙΣ 2 ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΙΣΩ ΒΑΛΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Σχετικα με τους Ελληνες της Αγιας Πετρουπολης [youtube=425,350]DG63xOG7_gI[/youtube]

Μήτσο, είχανε τουρκοκρατία στά Eπτάνησα σίγουρα καί φεύγανε τότε; Μήν βάζεις τόσα πράγματα στίς τσέπες σέ στενό τζίν, χαλάς τή γραμμή σου. Καλό τό βίντεο, μπράβο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΕΓΙΝΕ Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ
ΑΝ ΔΕΙΣ 2 ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΙΣΩ ΒΑΛΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ.
Με σενα εσκασα στα γελια οταν μου ειπε ο Fidel οτι εκτος απο ασχημος και φτωχος εισαι και ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ :2funny:!(ετσι σε περιεγραψε :2funny:)Μαυριδερο ακροδεξιο πρωτη φορα βλεπω :2funny:εσενα κακομοιρη αν σε πετυχει η Χρυση Αυγη μπορει να σε περασει για Πακιστανο και να φας  :s&m_1: :s&m_2: :2funny: :2funny: :2funny:Γ'αυτο εχεις τοσα κομπλεξ :2funny:.
Μήτσο, είχανε τουρκοκρατία στά Eπτάνησα σίγουρα καί φεύγανε τότε; Μήν βάζεις τόσα πράγματα στίς τσέπες σέ στενό τζίν, χαλάς τή γραμμή σου. Καλό τό βίντεο, μπράβο.
Και που να τα βαλωτα πραγματα?Το πουκαμισο αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΕΠΕΣ!Στο βιντεακι που θα ανεβασω οταν τελειωσει η επεξεργασια μιλαω και γ'αυτες της λεπτομεριες που δινεται σημασια :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Μαυριδερο ακροδεξιο πρωτη φορα βλεπω :2funny:
:uglystupid:
mixaloliakos.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αυτο το ματι αυτο ααααααα

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δημητράκη CONGRATS!!!
Μολις έβγαλε το βίντεό σου ο Λαζόπουλος στο Τσαντίρι.
Καλή επιτυχία στην όποια πορεία γουστάρεις να ακολουθήσεις.
Να ξέρεις πάντα οτι ο μοναδικός κριτής σου ειναι ο εαυτός σου

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Δημητράκη CONGRATS!!!
Μολις έβγαλε το βίντεό σου ο Λαζόπουλος στο Τσαντίρι.
Καλή επιτυχία στην όποια πορεία γουστάρεις να ακολουθήσεις.
Να ξέρεις πάντα οτι ο μοναδικός κριτής σου ειναι ο εαυτός σου
Μωρέ μπράβο Δημητράκη.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
Δημητρακη εχεις αποκτησει φανατικο κοινο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom