@ Ταξιδιώτης
Φίλε μου με 1100 δεν περνάς σχεδόν σε κανένα (αξιόλογο) μέρος του κόσμου καλά. Έγραψες ότι δουλεύεις στην Αυστρία εκεί με πόσα τη βγάζεις;
Πάντως 1100 ούτε στην Αθήνα δεν την βγαζεις. Αυτοί που τη βγάζουν με 800 έχουν σπίτι και φαγητό τσάμπα (απο γονείς).
Με τόσα λίγα προβλέπω ότι δεν θα περάσεις καλά. Δεν μπορείς να πιέσεις τουλάχιστον για την επιδότηση ενοικίου απο την εταιρία;
...........................................................
..κι ομως, στην Αθηνα το 2007 μια χαρα την εβγαζα με λιγοτερα απο 1100,(24 χρονων το τονιζω, οχι 35)κ τωρα ζυγιζω τις δυνατοτητες μου πριν κανω μια κινηση. συγνωμη δλδ που δε μπορω να συμμετασχω στην κουβεντα για τα hummer, χαχα....
δεν σκοπευα να μπω σε λεπτομερειες για το τι κανω,
Αφου ομως (σωστα) αναρωτιεσαι, απλα σου λεω πως δεν θα ειναι το ιδιο γραφειο, επισης πως Αυστρια δε βγαζω 1100ε, βγαζω κατι παραπανω,
..κ ναι, περναω καλυτερα απο οτι στην Αθηνα (και για αλλους λογους)...μια σημαντικη λεπτομερεια ειναι πως υπαρχει αλλη νοοτροπια, και προσωπικα δεν εχω αγχος να φανουν τα λεφτα. μια χαρα την περναω και πιο φτηνα,(οχι κακομοιρικα, φτηνα) μαζι με πολυ αλλο κοσμο που δεν καιγεται να δειξει τα λεφτα του, σε αντιθεση με το ανατολικο μπλοκ και τις Ελεινιδες (& τους Ελληνες που μπαινουν στο τριπακι τους)
και γι αυτο με εχει πιασει το αγχος, επειδη απαξ κ πατησεις ρωσοφωνα μερη ΟΦΕΙΛΕΙΣ να δειξεις χρημα κ δεν εχεις πολλες εναλλακτικες... συμφωνω δλδ μαζι σου κ με τους υπολοιπους που μιλησαν πως πακετο , και οσο ψαχνω επιβεβαιωνεται πως το 1400 πανω κατω ειναι ενα μινιμουμ για τη Μοσχα - οσον αφορα αυτο με το νοικι, εννοειται πως το σκεφτομαι, αλλα δυσκολο, μην επεκταθω στο γιατι..
Yiannis43,
θα δειξει,
αν ολα πανε καλα θα γινω κ ρεπορτερ κ πορνορεπορτερ κ πολιτικος αναλυτης κ απ'ολα. βεβαια, κατα βαθος ευχομαι να μην προλαβαινω να γραφω...
dimitrakis29
φιλε respect, με καλυψες απολυτως
cool11
οι εσθονες-λετονες-λιθουανες δεν μπαινουν σε μια κατηγορια. δεν νομιζω πως ειναι ρωσιδες στην ψυχη, μισιούνται βασικα, και εχουν φαει τοσα πακετα επι ΕΣΣΔ που ουτε να ακουνε δε θελουν για ρωσια...
για λετονες δεν εχω ιδεα,
οι εσθονες εχουν ενα περιεργο κομπλεξ οπως ειπα, οσες εχω γνωρισει βγαζουν μια βλαχοπερηφανεια για την Εσθονια - σιγα την κουραδα τη χωρα δλδ- ειναι λιγο πιο κλειστες. δε βγαζεις ευκολα ακρη.. επισης, ειναι λιγο μουροχαυλες, κ προσωπικα δεν μου πολυαρεσουν, ειναι σαν ξεπλυμενες. (κοινως δε γαμησα
)
οι λιθουανες εχουν τα παραπανω σε πολυ μικροτερο βαθμο. νομιζω πως στροφαρουν περισσοτερο, ειναι πιο κεφατες, αλλα δυστυχως ειναι καθολικες, κατι που κανει τη φαση πιο δυσκολη -αλλα κ πιο κ@υλωτικη.
για τις ρωσιδες τι να λεμε, εγω τις αγαπαω γιατι εχουν αρχοντια & ειναι σκληρα τομαρια.