spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
θα πηγαινω ερχομαιτο διαβατηριο γιατι το εχουμε
θα καβαλαω το ΤΟΥΠΟΛΕΦ και θα ερχομαι ελλαδα
ακριβως ετσι ειναι.Σπυρο εσενα δε νομιζω οτι σου ειναι ευκολο να πορνομεταναστευσης.ζεις με ενα καθαρα Ελληνικο τροπο ζωης.θα σου εινι πολυ δυσκολο να συνηθισεις καπου.δε μιλαω για 2-3 μηνες μιλαω για να μενεις καπου μονιμα και πολλα χρονια.κοιτα δεν θα σου λεω μαλακιες και τετοια γιατι ειναι η πατριδα μου καιτην αγαπαω.... και τωρα πια σε μεγαλες πολες ηρθανε πολλοι ξενοι... και απο ευρωπη και απο αμερικη και απο παντου.... μια χαρα χωρα ειμαστε, μια χαρα λαος... αλλα και παλι ειναι λιγο δυσκολο να αφησεις τη πατριδα σου.. ειναι δυσκολο να εχεις σχεσεις με ξενες... δεν χρειαζεται να μπω στης λεπτομεριες (τα'χα περασει ολ'αυτα), απλα οντος καλυτερα να πηγαινες πρωτα για δοκιμαστικα και μετα αμα σ'αρεσει και μπορεις να ζεις σε ΕΝΤΕΛΟΣ αλλο πλανιτη- you are welcome...
ετσι ναι.αλλα αν διαβασεις οπως σου εγραψα στο αλλο Thread καλο ειναι να διαλεξεις μια αλλη πολη πιο βορια.θα πηγαινω ερχομαιτο διαβατηριο γιατι το εχουμε
νεαρχε
υπαρχει ενδεχομενο να ξαναπατησω ποδι στη ρωσσια
ενας φιλος εχει παει στη σταυρουπολη εχει μια γκομενα εκει
και σκεφτεται να αγορασουν μαζι ενα σπιτι εκει
αμα εγκατασταθει βγαζω βιζα χρονου μαιμου(δηθεν για δουλεια) και παω και αραζω σταυρουπολη
μπολσοιΕσπασιμπο μπολσοι νεαρχε
ακριβως ετσι ειναι.Σπυρο εσενα δε νομιζω οτι σου ειναι ευκολο να πορνομεταναστευσης.ζεις με ενα καθαρα Ελληνικο τροπο ζωης.θα σου εινι πολυ δυσκολο να συνηθισεις καπου.δε μιλαω για 2-3 μηνες μιλαω για να μενεις καπου μονιμα
για Ρωσια δεν ειναι τοσο δυσκολο.. Ουκρανια, Μολδαβια και τετοιες σωρες εχουν μεγαλο προβλιμα....Λυστε μου μια απορια. Λεμε οτι ειναι πολυ δυσκολο να παρουζ βιζα οι ρωσιδες για ελλαδα.
Εγω ομως βλεπω γυρω μου πολλες ρωσιδες που εχουν παντρευτει ελληνες και μενουν εδω μια χαρα.
Για να καταλαβω: με γαμο, ερχεται ρωσιδα διχως προβληματα βιζα, και οταν θελεις να τη φερεις ως γκομενα (δηλαδη καμια επισημη σχεση) υπαρχει το προβλημα?
Βλεπω και σε κατι χωριά κατι τυπους της αγροτιάς, με ρωσιδες που φυσανε. Δεν μπορει, καποιος τροπος θα υπαρχει. Ουτε πιστευω ειναι ολες μη ρωσιδες, δηλαδη οτι ειναι μονο μολδαβες κλπ.
το 90% (μην πω 99%) ειναι απο χωρες της Πρωην Σοβιετικης Ενωσης.Ολες αν τη ρωτισεις θα σου πουνε οτι ειναι απο τη Ρωσσια.αν παντρευτης δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Της δινουν βιζα για ενα χρονο και αδεια παραμονης.αν δεν παντρευτης δεν ειναι και τοαο ευκολο να παρει βιζα.Λυστε μου μια απορια. Λεμε οτι ειναι πολυ δυσκολο να παρουζ βιζα οι ρωσιδες για ελλαδα.
Εγω ομως βλεπω γυρω μου πολλες ρωσιδες που εχουν παντρευτει ελληνες και μενουν εδω μια χαρα.
Για να καταλαβω: με γαμο, ερχεται ρωσιδα διχως προβληματα βιζα, και οταν θελεις να τη φερεις ως γκομενα (δηλαδη καμια επισημη σχεση) υπαρχει το προβλημα?
Βλεπω και σε κατι χωριά κατι τυπους της αγροτιάς, με ρωσιδες που φυσανε. Δεν μπορει, καποιος τροπος θα υπαρχει. Ουτε πιστευω ειναι ολες μη ρωσιδες, δηλαδη οτι ειναι μονο μολδαβες κλπ.
καλο αυτοκαι εσυ ντάρια κρύψε τις ρώγες σου απο το αβαταρ γιατι με εχεις καυλώσει.
τι μας κάνεις ρε ντάρια τώρα,θέλω να βγω έξω και δε κουμπώνει το τζιν από τις καύλεςκαλο αυτο
ναι ναι,τετοια να της λες και σε λιγακι θα τα πεταξει ολα...και εσυ ντάρια κρύψε τις ρώγες σου απο το αβαταρ γιατι με εχεις καυλώσει.
τι μας κάνεις ρε ντάρια τώρα,θέλω να βγω έξω και δε κουμπώνει το τζιν από τις καύλες
αντε αντε να βγειτε εξω και αυριο το πρωι σας περιμενω για ξεκαυλομαναι ναι,τετοια να της λες και σε λιγακι θα τα πεταξει ολα...
καλα να περασεις και καλο ψαρεμαΩραια η παρεα σας αλλα εγω σας αφηνω γιατι παω Ντισκο
οχι Τρικαρδε αλλα υπαρχει μια εκφραση που λεει желаю тебе хорошую рыбалку или хорошую охоту =σου ευχομαι καλο ψαρεμα ή καλο κυνηγι.κατι οπως λεμε εμεις καλο καμακι για να καταλαβεις.εγω βεβαια το λεω αλλιως παω για δουλεια! οποτε μου ευχονται καλη δουλεια ......Στη Πετρούπολη έχουν ψάρια οι ντίσκο;;;;;;;;;