...αυτο με τα βυζια ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα στη Ρωσσια.δυστηχως ετσι ειναι οι περισσοτερες ειναι ΑΒΥΖΕς!!!
Τωρα μας σκότωσες φίλε...
Πες μας τουλάχιστον, τι λένε από ρώγα???
...αυτο με τα βυζια ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα στη Ρωσσια.δυστηχως ετσι ειναι οι περισσοτερες ειναι ΑΒΥΖΕς!!!
τι εκδρομουλα ρε αλεξη στη ρωσσια θα μας τρελανεις?Παιδια καλησπερα.Αλεξης ονομαζομαι και σχεδιαζω εκδρομουλα στην Ρωσια τον οκτωβρη και αν μπορειτε να με καθοδηγησετε για να περασουμε καλα στην γη της επαγγελιας!!Ημουνα ταιλανδη περσυ και πιστευω οτι στην ρωσια ειναι ακομα καλυτερα.
που εισαι?καιρο ειχα να σε ακουσω.σου στελνω ΠΜΚαλησπερα σε ολους και ιδιαιτερα στον Διμιτρακη ..
Εδω στην Μοσχα ακομα .. Ψαχνω για δουλεια τωρα ..
Δυσκολα με την δουλεια που ζουσα τοσο καιρο πολυ καλα ( 3 χρονια ) θα συνεχισω ...
ΕΙμαι ενα απο τα θυματα της Ρωσσικης κρισης ... (((
Το καλο οτι ετοιμαζομαι να αγορασω σπιτι τωρα σε πολυ καλη περιοχη ( PAKLONE GORE ) σε παρα πολυ καλη τιμη ..
Αλλα λευτα για επισκευες δεν εχω ... Αχουρι ειναι μεσα ...
φιλε μου το εγραψα οτι θα γραψω πιο αναλυτικα στο αλλο Thread για γνωρημιες μεσω ιντερνετ.και φυσικα θα το μεταφρασω.και θα αναλυσω το θεμα,πιστευω συντομα.οταν θα εχω χρονο.αυτο με τα βυζια ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα στη Ρωσσια.δυστηχως ετσι ειναι οι περισσοτερες ειναι ΑΒΥΖΕς!!!
Οσο απο βυζια . Υπαρχουν .. Αλλα οχι σαν τις αγελαδες τις ελληνιδες ..
ειναι πολυ μικρη πολη ρε.....νεαρχε
υπαρχει ενδεχομενο να ξαναπατησω ποδι στη ρωσσια
ενας φιλος εχει παει στη σταυρουπολη εχει μια γκομενα εκει
και σκεφτεται να αγορασουν μαζι ενα σπιτι εκει
αμα εγκατασταθει βγαζω βιζα χρονου μαιμου(δηθεν για δουλεια) και παω και αραζω σταυρουπολη
και σε 2 ωρες εισαι ΣΟΤΣΙειναι πολυ μικρη πολη ρε.....
δεν πας καλυτερα Σοτσι??? θα εισαι και στη θαλασσα....και σε 2 ωρες εισαι ΣΟΤΣΙ
απο σταυρουπολη
δεν πας καλυτερα Σοτσι??? θα εισαι και στη θαλασσα....
http://[URL unfurl="true"]www.krop.ru/images/karta.png[/img[/URL]]
[/quote]
θα πηγαινω εκει το καλοκαιρι νταρια
ετσι κι αλλιως εχω παει εκει οποτε ξερω τα κατατοπια
θα μενω στο ΛΩ 30 λεπτα με τον ηλεκτρικο απο το κεντρο του σοτσι
κοιτα δεν θα σου λεω μαλακιες και τετοια γιατι ειναι η πατριδα μου καιτην αγαπαω.... και τωρα πια σε μεγαλες πολες ηρθανε πολλοι ξενοι... και απο ευρωπη και απο αμερικη και απο παντου.... μια χαρα χωρα ειμαστε, μια χαρα λαος... αλλα και παλι ειναι λιγο δυσκολο να αφησεις τη πατριδα σου.. ειναι δυσκολο να εχεις σχεσεις με ξενες... δεν χρειαζεται να μπω στης λεπτομεριες (τα'χα περασει ολ'αυτα), απλα οντος καλυτερα να πηγαινες πρωτα για δοκιμαστικα και μετα αμα σ'αρεσει και μπορεις να ζεις σε ΕΝΤΕΛΟΣ αλλο πλανιτη- you are welcome...