κριβοι ρογκ εχει -χωρις ναχω παει,αλλα ειδικα εκει θελω να παω-παραδοση οτι ειναι οι πιο πουτανες γυναικες μαζι με το ντανιεσκ,δεν ξερω αν ισχυειΟυκρανια εχω παει μερικες φορες τη δεκαετια του '90 Δυτικη δεν εχω παει ποτε.τοτε βεβαια ηταν αλλες εποχες.εχω να παω απο το 2001 που ειχα παει Κριβο'ι' Ρογκ.ηταν πολυ πιο ευκολο το καμακι.απο οτι στη Ρωσσια.στη Ρωσσια θα ελεγα ειναι πολυ πιο δυσκολο σε σχεση με την Ουκρανια.δεν μιλαμε για Κιεβο.
τοτε που εχεις παει ειναι μεγαλη η χρονικη διαφορα,οποτε οτι κ ναχεις δει δεν ειναι ενδειξη για σημερα,τοτε στο κισιναου γαμανε κουτσοι-στραβοι,και σημερα αν δεν εισαι overqualified και με ρουμανικα η ρωσσικα να ξερεις δεν κανεις σεφτε με καμμια που να βλεπεται κ μερα μεσημερι
παντως η αισθηση μου ειναι οτι λογω του οτι οι ρωσσοι ασχολουνται λιγοτερο με το σπορ,μαλλον ειναι πιο γρηγορο το γκολ, για καλες κ ανω, γκομενες στην ρωσσια πλεον,ισως κ στη ρωσσικη ουκρανια
αν το αποφασισει σοβαρα ο παυλος ισως το παρω κι εγω αποφαση,ειδικα τωρα που εχω βελτειωσει αρκετα και τα ρωσσικα μου
υ.γ.ελπιζω νακλεισε κι η αντιπαραθεση,ΑΣΚΟΠΗ και ΑΝΩΦΕΛΗ 1000%,κατ εμε