Νέα

Ρωσία: οι νέοι κατά των προγαμιαίων σχέσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitharadir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Απο την προσωπική μου εμπειρία οσοι δε γουστάρουν Πουτιν ειναι ειτε gay ειτε θύματα παραπληροφόρησης απο τα μεσα μαζικης προπαγανδας.

ε,βέβαια...στο δικό σου μυαλό όποιος δεν είναι κουμμούνι, φασίστας ή ναζί είναι γκεϊ ! Τυπικός Ελλέεινας...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Απο την προσωπική μου εμπειρία οσοι δε γουστάρουν Πουτιν ειναι ειτε gay ειτε θύματα παραπληροφόρησης απο τα μεσα μαζικης προπαγανδας.

:headbaning1: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πάντως και με τις περισσότερες κωλλ-γκιρλς που μίλησα για πολιτικά Πουτινίτσες πουτανίτσες ήταν! Μάλιστα μου κώλησε πως ίσως κάποιες είναι πληροφοριοδότες της ФСБ.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι Ρωσιδες θελουν σοβαρα πραγματα-το αντιθετο απο Πολωενεζες
Θελουν αντρα οχι hipser-οπουστα διπλα τους και με καλη δουλεια συνηθως και με προοπτικη για οικογενεια
Ειναι σκληρες γυναικες παντως με τα καλα και τα κακα τους

OP
OP
M

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Από την εμπειρία μου η Ρωσία γίνεται όλο και πιο συντηρητική. Ακολουθεί την πορεία που είχε το Αφγανισταν,το Ιράν που ενώ ήταν φιλελεύθερα κατέληξαν συντηρητικα.Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των νεαρών Ρώσων είναι πιο συντηρητική στο θέμα του προγαμιαίο σεξ σε σύγκριση με τους μεσήλικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom