Καλως τον μακη,που χαθηκες;;;;;θα γινη και αυτο στα υποψιν,μονο που χρειαζετε δυνατο γκρουπ
εδώ είμαι πρόεδρε....αλά λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι έχουμε και υποχρεώσεις ;)
οκ θα επιστρατεύσουμε τα 4x4 για την πορνοεκστρατεία
Καλως τον μακη,που χαθηκες;;;;;θα γινη και αυτο στα υποψιν,μονο που χρειαζετε δυνατο γκρουπ
Μολις λαλησω την πορνοσαλπιγγα,θα μαζεψω δυνατο κλιμακιο πορνων,8-10 για μεγαλη καταδρομη λεμε!!!!εδώ είμαι πρόεδρε....αλά λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι έχουμε και υποχρεώσεις ;)
οκ θα επιστρατεύσουμε τα 4x4 για την πορνοεκστρατεία
Μολις λαλησω την πορνοσαλπιγγα,θα μαζεψω δυνατο κλιμακιο πορνων,8-10 για μεγαλη καταδρομη λεμε!!!!
Για λεγε για λεγε,ξερης η διοικηση ειναι το προτερημα μου .απ'ότι μαθαίνω θα μας ενισχύσουν δυνάμεις και από την Δυτική Ελλάδα
Για λεγε για λεγε,ξερης η διοικηση ειναι το προτερημα μου .
,εχουν ετοιμαση και προεδρικη καρεκλα εμαθα !!!!!ξέρεις ξέρεις φαν που αναμένονται στην Αθήνα πριν τις γιορτές ;)
,εχουν ετοιμαση και προεδρικη καρεκλα εμαθα !!!!!
Βγηκε και μια ελλεινιδα και μας εκραξε ,στον τοιχο του
και χαρέμι με ανατολίτισες οι οποίες θα χορεύουν τον χορό της κοιλιάς ;)
Βγηκε και μια ελλεινιδα και μας εκραξε ,στον τοιχο του
το επόμενο βήμα είναι πίτσι και πρόεδρος σε πόρνο σκάουτινγκ στα στενά γύρω από την Ομόμοια!!!!
απο βδομαδα ερχομαι κι εγω να ενισχυσω το σκαουτινγκ
Οχι τιποτα αλλο,μου εχη αναθεση αποστολεςορίστε έρχονται και οι συμμαχικές δυνάμεις να συνδράμουν στον πορνο αγώνα
Οχι τιποτα αλλο,μου εχη αναθεση αποστολες
Και τι αποστολη;;;;;;;;την πλεον επικινδυνη
Μπορει να βγει η Μπαρμπορα με κανα μαστιγιο και να σε αρχισει
Θ απαω με σουβλακια και παστες να την καλοπιασω,αλλα εχω και αλλες στο μεταξι μπιλ .Και τι αποστολη;;;;;;;;την πλεον επικινδυνη
Μπορει να βγει η Μπαρμπορα με κανα μαστιγιο και να σε αρχισει
Αυτη η καταδρομη ειναι πρωινη,μπορης???οοοοοοοο τι θα έχουμε καταδρομική στην Μπάρμπορα??????
να με ειδοποιήσετε να έρθω δεν τα χάνω τέτοια σκηνικά
Αυτη η καταδρομη ειναι πρωινη,μπορης???
οοοοοοοο τι θα έχουμε καταδρομική στην Μπάρμπορα??????
να με ειδοποιήσετε να έρθω δεν τα χάνω τέτοια σκηνικά
του ειπα να παει με την ζυγαρια εκει να εξακριβωσει αν ειναι αληθεια αυτα που λενε οι συναγωνιστες,οτι χοντρυνε πολυ.Γιατι θα παω μετα να της εφαρμοσω το προγραμα ΣΩ.ΒΕ.(ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ).....που λεγαμε και στον στρατο
Θ απαω με σουβλακια και παστες να την καλοπιασω,αλλα εχω και αλλες στο μεταξι μπιλ .