Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πρόεδρε πάντως μας πήρε η κάμερα όταν φώναξες στο μωρό ''δείξε μας λίγο το κωλαράκι σου'' αμέσως εκτέλεσε την διαταγή που έδωσες  :grin:

(εννοώ το βιντεάκι που πόσταρες εσύ :grin:)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πρόεδρε πάντως μας πήρε η κάμερα όταν φώναξες στο μωρό ''δείξε μας λίγο το κωλαράκι σου'' αμέσως εκτέλεσε την διαταγή που έδωσες  :grin:

(εννοώ το βιντεάκι που πόσταρες εσύ :grin:)
Ειμασται καυλιαρηδες μακη :2funny: :2funny: :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μακη ωραια ζαρτιερικα λεμε!!!!!                                                                                 

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Σαββατο γυρω στις 22,10,μεταξι!!!!Μεγαλη εντυπωση μου εκανε το οτι η Ιασωνος ηταν τελειως αδεια,ουτε πακιδες,ουτε πρεζονια,τιποτα,μια ησυχια επικρατουσε και το μονο που ακουγες ηταν οι πορτες απο τα σπιτακια που ανοιγοκλεινανε,οπως επισης πρωτη φορα ειδα,αρκετα σπιτακια κλειστα και μεταξι και φυλης!!!Ιασωνος 30,το ρουμανακι η τζουλιανα,με το σιλικονε βυζακι,αδυνατο κορμακι,και παντα φοραη το γιαλι της γραμματεας που σε προτρεπη για τελειωτικο στο προσωπο,15 ευρω,δεν βιαζετε παντως,και ουτε ενοχλη ο τσατσος,Ιασωνος 44,κανονικου υψους,μακρι σπαστο μαλλι,με μικρο στηθος και κωλο με λιγα κιλακια,στα 15,ονομα δεν ειπε η τσα,αλλα νομιζω οτι δουλευε φυλης,στο νεο 442 κορασιδες,η μια δωματιο,η αλλη αδυνατη κοντη μαυρομαλα,με ωραιο σετακι εσωρουχων-ζαρτιερας μαυρο,Ιασωνος 46Α,το γνωστο κοντο ρουμανακι με μια ασχημη συνηθεια να χουφτωνη αγαρμπα τα @@,διπλα 2 ευτραφης νοικοκυρες αδιαφορεςστο 46Β,απεναντι στο Ι.43,το συνταρακτικο νεο ειναι οτι οι κουκλες εγιναν 2 και οι μια ειναι ντυμενη στα λευκα,κατι σαν αγγελος δεν θυμαμαι καλα,με την υπερτσα,να λεη ιστοριες και το κοντο αδιαφορο ρουμανακι να δηλωνη απλο 10,φουλ 15,το Ι.31κλειστο(τελειωσε ο πολεμος? ),οπως και το υπογειο διπλα,επισης κλειστο,στο Ι.20Αννιτα με 1,5 βυζι,ωραιο πισω συστημα στα 15,στα Ρωσσικα,Ι.1Α μαλλον η ευα,η τσα ειπε περιμεντε 7-8 λεπτα θα βγη η κοπελλα γιατι ο πελατης πηρε δευτερο γυρω.Στο Ι.1β,ρωσσις που προς τιμη της η τσα κτυπησε τρεις φορες την πορτα και δεν βγηκε,αδιαφορη καστανου χρωματος κομις με λιγα κιλακια επιπλεον και μαυρο μπειμπι-ντολ.Βγαινοντας απεξω και περπαντως στον δρομο μετρησα καμια 15 συριγγες,τι θλιβερο θεαμα!!               Αναχωρηση για φυλης και Φωκαιας.Φωκαιας 27 επανω,η τσα διαλαλουσε και ελεγε για 2 ρουμανακια 19 χρονων,δεν βιαζονται δεν κτυπαη πορτες,ορκιζοταν στην ζωη της κλπ.καθαριζε ομως τα δωματια και σφουγγαριζε,τωρα στα μωρα,η ελενα κοντο με βυζαρες και κωλαρα,και η μιραντα,αδυνατο κορμακι μικρο βυζι,κατω η γεωργιανοφατσα με ζαρτιαρες κανονικου σωματος και ελαφρως κεκλημενα ποδια,στο Φ.25 επανω,το ρωσσικο θωρηκτο αννα με φουλ,και τελειωτικο,ηρθε και τριβοταν επανω μου,τις μιλησα ρωσσικα και τις χουφτωσα τον κωλο,,μπορη να ειναι λιγο γεματουλα,αλλα θελω να ξερω στο προγραμματης αν ειναι καλη,και το βυζι της καλο ειναι,με κοιταξε ναζιαριακα,νταβαι (Αντε δλδ.)θα ερθω σε λιγο της ειπα,στα υποψιν,Στο Φ25δεν θυμαμαι ονομα,αδυνατο ρουμανακι,που νιαουρισε οταν βγηκε,και μου φανηκε ειρωνικου υφους!Στο Φ17 η τανια,αυτο το κοριτσι εχη καυλα με τις γραβατες,και τα μαυρα στρινκ,τα κανη σετ,παπαουτσι διαφανω διαστημικο ψηλοτακουνο,στα Μ.προδρομου τα φαναρια σβηστα.οπως κλειστο και το Φυλης 74 υπογειο,στο Φυλ.84αριστερα,κοντο με βυζακια και κωλαρα,και αλοιφη ανα χειρας!Στα Φυλ.92,αριστερο κλειστο,δεξια,νικολ,και Μαγνησιας 11 ντορα,καταθεση!!Οι δρομοι αδειοι,η πλατεια αδεια αρχισε να πεφτη μια ομιχλη,και η νυχτα γινοταν παγερη,το θερμομετρο εδειχνε 10 βαθμους.Αλλη μια βολτα στους δρομους τελειωσε,ακομα μια εμπειρια λοιπον!!!

Επισκέπτης
Βράδυ Σαββάτου στην απογευματινή βάρδια φυλής και λίγο μετάξι (πολύ λίγο...)

...Κάπου εδώ τελείωσα τη βόλτα μου στη φυλής. Επειδή δεν ήθελα να ρισκάρω το 20άρι, σκέφτηκα να πάω στη Μιχαέλα φυλ86 μιας που δεν την έχω ξαναπάρει. Δυστυχώς όταν ανέβηκα χούφτωνε ένα συναγωνιστή και δεν μου έδωσε καθόλου σημασία, οπότε έφυγα με τσακισμένα φτερά. Έκατσα κανά 5άλεπτο να σκεφτώ και αποφάσισα να πάω στο μετάξι. Όταν έφευγα η Μιχαέλα είχε κατέβει με τα εσώρουχα κάτω και ψάρευε πελάτες. Ξεκίνησα μια πεζοπορεία από φυλής, ανέβηκα γ’ σεπτεμβρίου, μπήκα αγ.κωνσταντίνου, ζήνωνος και τελικά κεραμεικού. Οι δρόμοι στο μεταξουργείο ήταν άδειοι, σε συνδυασμό με την λίγο πεσμένη διάθεση που είχα, επειδή σήμερα ήθελα ένα αισθησιακό σεξ με μια ωραία κοπέλα, άρχισα να σιγοτραγουδώ στο δρόμο το “Βράδυ Σαββάτου

Βράδυ Σαββάτου κι εσύ ‘σαι κάπου
άραγε πού να βρίσκεσαι για τι να λες
περνάει ο χρόνος βαρύς και μόνος
κι όλες τις σκέψεις μου για σένα δεν τις θες

Κεραμεικού 13 πάνω – 2 μπάζα. Μιά κοντόπορνη βυζαρού και μια άλλη μελαχρινή νυφίιτσα στα 10.

Κεραμεικού 13 ισόγειοΜαρία ξανθιά ευτραφής και άλλη μία βυζαρού. Μπάζα και τα 2 στα 10.

Βράδυ Σαββάτου ζω στη σκιά του
και ξενυχτάω στα λιμάνια στους σταθμούς
βράδυ Σαββάτου στην ερημιά του
σου τραγουδάω πού να είσαι δεν ακούς

Κεραμεικού 15 κάτω – 2 μπάζα πάλι, δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.

Άδεια η πόλη πού πήγαν όλοι
κι όλοι ‘σαι εσύ που έφυγες χωρίς να φταις
άδεια η πόλη τι γίναν όλοι
αν με θυμάσαι στην υγειά μου κάτι πιες

Κεραμεικού 15 άνωΑλίνα, μελαχρινή γύφτισσα, με ωραία βυζιά, ωραία κωλάρα, λίγο τριχωτή στα κατάλληλα σημεία...κοιλιά, πόδια...Ελ.στοματικό στα 10. Κατάθεση και δρόμο για το σπίτι

Βράδυ Σαββάτου κι η μοναξιά του
να με γυρίζει σαν σκυλί στις γειτ...

(ξαφνικά το τραγούδι διεκόπη, γιατί όπος κατέβαινα τη δεληγιώργη για να πάρω το μετρό, μια παρέα μαυριδερών φαινόταν να έρχεται καταπάνω μου. Δεν έκατσα να το πολυσκεφτώ...μεταβολή και πίσω στη ζηνωνος, όπου έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά...έτρεξα σαν το Φόρεστ Γκαμπ ένα 200αρι και πήρα το μετρό απ’την ομόνοια)

βράδυ Σαββάτου κι η συννεφιά του
να με τυλίγει από παντού χωρίς να φταις
(σε λίγο πιο γρήγορο τέμπο...)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

...Κάπου εδώ τελείωσα τη βόλτα μου στη φυλής. Επειδή δεν ήθελα να ρισκάρω το 20άρι, σκέφτηκα να πάω στη Μιχαέλα φυλ86 μιας που δεν την έχω ξαναπάρει. Δυστυχώς όταν ανέβηκα χούφτωνε ένα συναγωνιστή και δεν μου έδωσε καθόλου σημασία, οπότε έφυγα με τσακισμένα φτερά. Έκατσα κανά 5άλεπτο να σκεφτώ και αποφάσισα να πάω στο μετάξι. Όταν έφευγα η Μιχαέλα είχε κατέβει με τα εσώρουχα κάτω και ψάρευε πελάτες. Ξεκίνησα μια πεζοπορεία από φυλής, ανέβηκα γ’ σεπτεμβρίου, μπήκα αγ.κωνσταντίνου, ζήνωνος και τελικά κεραμεικού. Οι δρόμοι στο μεταξουργείο ήταν άδειοι, σε συνδυασμό με την λίγο πεσμένη διάθεση που είχα, επειδή σήμερα ήθελα ένα αισθησιακό σεξ με μια ωραία κοπέλα, άρχισα να σιγοτραγουδώ στο δρόμο το “Βράδυ Σαββάτου

Βράδυ Σαββάτου κι εσύ ‘σαι κάπου
άραγε πού να βρίσκεσαι για τι να λες
περνάει ο χρόνος βαρύς και μόνος
κι όλες τις σκέψεις μου για σένα δεν τις θες

Κεραμεικού 13 πάνω – 2 μπάζα. Μιά κοντόπορνη βυζαρού και μια άλλη μελαχρινή νυφίιτσα στα 10.

Κεραμεικού 13 ισόγειοΜαρία ξανθιά ευτραφής και άλλη μία βυζαρού. Μπάζα και τα 2 στα 10.

Βράδυ Σαββάτου ζω στη σκιά του
και ξενυχτάω στα λιμάνια στους σταθμούς
βράδυ Σαββάτου στην ερημιά του
σου τραγουδάω πού να είσαι δεν ακούς

Κεραμεικού 15 κάτω – 2 μπάζα πάλι, δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.

Άδεια η πόλη πού πήγαν όλοι
κι όλοι ‘σαι εσύ που έφυγες χωρίς να φταις
άδεια η πόλη τι γίναν όλοι
αν με θυμάσαι στην υγειά μου κάτι πιες

Κεραμεικού 15 άνωΑλίνα, μελαχρινή γύφτισσα, με ωραία βυζιά, ωραία κωλάρα, λίγο τριχωτή στα κατάλληλα σημεία...κοιλιά, πόδια...Ελ.στοματικό στα 10. Κατάθεση και δρόμο για το σπίτι

Βράδυ Σαββάτου κι η μοναξιά του
να με γυρίζει σαν σκυλί στις γειτ...

(ξαφνικά το τραγούδι διεκόπη, γιατί όπος κατέβαινα τη δεληγιώργη για να πάρω το μετρό, μια παρέα μαυριδερών φαινόταν να έρχεται καταπάνω μου. Δεν έκατσα να το πολυσκεφτώ...μεταβολή και πίσω στη ζηνωνος, όπου έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά...έτρεξα σαν το Φόρεστ Γκαμπ ένα 200αρι και πήρα το μετρό απ’την ομόνοια)

βράδυ Σαββάτου κι η συννεφιά του
να με τυλίγει από παντού χωρίς να φταις
(σε λίγο πιο γρήγορο τέμπο...)
:rockon: :rockon: :rockon:                                                                              [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=opqq5faYC_Q&feature=player_embedded[/video[/video]]

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Έξι στις δέκα Ελληνίδες αυτοϊκανοποιούνται! 
Το 69% των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο
Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και σεξουαλική, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, και μάλιστα από αυτήν πλήττονται κυρίως οι Ελληνίδες, οι οποίες σε πολύ μεγάλα ποσοστά είναι ελεύθερες και για το λόγο αυτό στρέφονται στον ….εσωτερικό τους κόσμο.

Σύμφωνα με την έρευνα το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%!

Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το δαχτυλακι παη συννεφο                                                                     

Συνημμένα

• 50DBA00AAD14F9E25B25BA78099C8A63.jpg
    50DBA00AAD14F9E25B25BA78099C8A63.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πριν απο λιγο Φυλης....Αυξημενη κινηση στην πλατεια,οι πακιδες απο την μεση της πλατειας προς τα κατω(Αχαρνων)και κινηση τοσο στην φυλης οσο και στα σπιτακια.Στο Φ.66 Ντενιζα με την αλοιφη στο χερι να βγαινη απο το δωματιο και να χωρευη και να την πλαισιωνη ενα δευτερο κοντο με ωραιο κωλο.Στο Φ.59 δυο κορασιδες τσιγγανοηδες φατσες,η κατερινα με βυζαρες και καλο κωλο και η κορινα αδυνατη,ο τσατσος ελεγε θα περασετε καλα με τα κοριτσια περαστε.Στο πανω κατα πασα πιθανοτητα η Αλεξανδρα,πριν μπω κραταγε την εξοδο να μην φυγουν συναγωνιστες,μπροστα μου ηταν ενας πακις και τον εδιωξε,την κοπανησα και εγω για να μην με πιαση αιχμαλωτο,ειχε παρη αγκαλια ενα τυπο και μετα εκλεισε την εισοδο .Στο Φ.89 αριστερα κατω,ελιζα,με ασπρες κορδελες στα ποδια και τους βυζους εξω,με επιασε αιχμαλωτο λεγοντας διαφορα,και εγω τις χουφτουσα τους βυζους για τσεκ,ηταν σφιχτοι .Στο Φ.67 κορασιδες δυο,κανονικου υψους η μια φοραγε ασπρο τοπακι με καλο βυζακι και πισωκινηση,η αλλη αδυνατο με μαυρο μαλλι κοτσο!Ειχαν μπη τρεις τυπη με σκοπο να κανουν παρτουζα,ο ενας ειχε κοντα μαλλια κοκκινα βαμενα,λεγαν διαφορες παπαριες μολις βγηκαν τα κοριτσια φυγαν,προφανως πιστευω οτι ψαχναν το ξανθο κοντο τουμπανο.Στο Φ.69 Επανω Χριστινακι.Στο Φ.71το ντουετο ευα και Αννα,η ευα ελεγε οτι η αννα κανη γαργαρες τον πουτσο και τα αρχιδια,και η αννα κοιταγε να χουφτωση τα αρχιδια συναγωνιστων.Στο 92 η εκφυλη Νικολ(δεξια)φοραγε ενα ροζ δικτυωτο απο πανω μαυρο στρινγκακι κατω :grin:και ειχε πεταξη τους βυζους εξω,εχη κατι το καυλοειδες αυτη η κορασιδα.Στο Φ.74 δεξια,ενα ψηλο τσιγγανοηδες με διχτυωτο ροζ και βυζους καλυμενους καλου μεγεθους και υψους 1,70,στο αριστερο το κοντο ουκρανεζακι,με το μικρο βυζακι,αλλα καλο σωματακιπαντα του πιανω λιγο το κωλαρακι και αυτο μου χαμογελαη.Επισης κλειστα και τα δυο στην Μ.Προδρομου,και το 92 αριστερα,καποιος παπαρας εσπασε την λαμπα του απο εξω,προσοχη μαγγες στο ρευμα!!Αναχωρηση προς τον ηλεκτρικο που τον εχουνε πηδηξη :headbang:ολο κοβουν το τμημα προς την βικτωρια και πρεπη να κανουμε τον γυρο του θριαμβου,ευτυχως αυριο θα λειτουργη κανονικα απο μοναστηρακι,απο οτι ειπανε!!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Ευτυχως που προλαβες και δεν σε επιασε αιχμαλωτο προεδρε,γιατι ποιος ξερει ποσα λυτρα θα ζητουσε να σε ελευθερωσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom