Καλα,εδω τους εφυγε ο κωλος
ένα gangbang που ήθελε το ξέκωλο από τους φορτηγατζήδες να της δώσουν το μουνί στο χέρι
Καλα,εδω τους εφυγε ο κωλος
Ειναι πολλοι οι πιρφοροι μακη
Ειμασται καυλιαρηδες μακη .πρόεδρε πάντως μας πήρε η κάμερα όταν φώναξες στο μωρό ''δείξε μας λίγο το κωλαράκι σου'' αμέσως εκτέλεσε την διαταγή που έδωσες
(εννοώ το βιντεάκι που πόσταρες εσύ )
Μακη ωραια ζαρτιερικα λεμε!!!!!
Μακη,αυριο θα πεταχτω και θα μαθω,το μονο προβλημα που μπορη να υπαρχη ειναι η ρωσσια .
ετοίμασε το έδαφος για άγρια κόλπα όπως ξέρεις
Μακη,αυριο θα πεταχτω και θα μαθω,το μονο προβλημα που μπορη να υπαρχη ειναι η ρωσσια .
τώρα η ρωσσία που κολλάει????
Βράδυ Σαββάτου στην απογευματινή βάρδια φυλής και λίγο μετάξι (πολύ λίγο...)
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=opqq5faYC_Q&feature=player_embedded[/video[/video]]***
...Κάπου εδώ τελείωσα τη βόλτα μου στη φυλής. Επειδή δεν ήθελα να ρισκάρω το 20άρι, σκέφτηκα να πάω στη Μιχαέλα φυλ86 μιας που δεν την έχω ξαναπάρει. Δυστυχώς όταν ανέβηκα χούφτωνε ένα συναγωνιστή και δεν μου έδωσε καθόλου σημασία, οπότε έφυγα με τσακισμένα φτερά. Έκατσα κανά 5άλεπτο να σκεφτώ και αποφάσισα να πάω στο μετάξι. Όταν έφευγα η Μιχαέλα είχε κατέβει με τα εσώρουχα κάτω και ψάρευε πελάτες. Ξεκίνησα μια πεζοπορεία από φυλής, ανέβηκα γ’ σεπτεμβρίου, μπήκα αγ.κωνσταντίνου, ζήνωνος και τελικά κεραμεικού. Οι δρόμοι στο μεταξουργείο ήταν άδειοι, σε συνδυασμό με την λίγο πεσμένη διάθεση που είχα, επειδή σήμερα ήθελα ένα αισθησιακό σεξ με μια ωραία κοπέλα, άρχισα να σιγοτραγουδώ στο δρόμο το “Βράδυ Σαββάτου”
Βράδυ Σαββάτου κι εσύ ‘σαι κάπου
άραγε πού να βρίσκεσαι για τι να λες
περνάει ο χρόνος βαρύς και μόνος
κι όλες τις σκέψεις μου για σένα δεν τις θες
Κεραμεικού 13 πάνω – 2 μπάζα. Μιά κοντόπορνη βυζαρού και μια άλλη μελαχρινή νυφίιτσα στα 10.
Κεραμεικού 13 ισόγειο – Μαρία ξανθιά ευτραφής και άλλη μία βυζαρού. Μπάζα και τα 2 στα 10.
Βράδυ Σαββάτου ζω στη σκιά του
και ξενυχτάω στα λιμάνια στους σταθμούς
βράδυ Σαββάτου στην ερημιά του
σου τραγουδάω πού να είσαι δεν ακούς
Κεραμεικού 15 κάτω – 2 μπάζα πάλι, δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.
Άδεια η πόλη πού πήγαν όλοι
κι όλοι ‘σαι εσύ που έφυγες χωρίς να φταις
άδεια η πόλη τι γίναν όλοι
αν με θυμάσαι στην υγειά μου κάτι πιες
Κεραμεικού 15 άνω – Αλίνα, μελαχρινή γύφτισσα, με ωραία βυζιά, ωραία κωλάρα, λίγο τριχωτή στα κατάλληλα σημεία...κοιλιά, πόδια...Ελ.στοματικό στα 10. Κατάθεση και δρόμο για το σπίτι
Βράδυ Σαββάτου κι η μοναξιά του
να με γυρίζει σαν σκυλί στις γειτ...
(ξαφνικά το τραγούδι διεκόπη, γιατί όπος κατέβαινα τη δεληγιώργη για να πάρω το μετρό, μια παρέα μαυριδερών φαινόταν να έρχεται καταπάνω μου. Δεν έκατσα να το πολυσκεφτώ...μεταβολή και πίσω στη ζηνωνος, όπου έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά...έτρεξα σαν το Φόρεστ Γκαμπ ένα 200αρι και πήρα το μετρό απ’την ομόνοια)
βράδυ Σαββάτου κι η συννεφιά του
να με τυλίγει από παντού χωρίς να φταις (σε λίγο πιο γρήγορο τέμπο...)
Μπραβο σου,για το ωραιο αυτο τραγουδι!
Και θα ζηταγε πολλα η σερβαΕυτυχως που προλαβες και δεν σε επιασε αιχμαλωτο προεδρε,γιατι ποιος ξερει ποσα λυτρα θα ζητουσε να σε ελευθερωσει