Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
πριν απο λίγο στην τρέχουσα 2η βάρδια

Αχιλλεως 48β Αγάπη ξανθια κατσαρομάλλα με πιασίματα 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικο .

Μαραθώνος 59 Βικρώρια κοκκινομάλλα μίλφ το μαλλί πιασμένο πάνω σώμα με λιγα πιασιματακια 1.5άρι βυζί ,
σαλονάρισε ολογυμνη , με ακα τελειωτικο στα βυζια και αυταρχικο.

Μαραθωνος 59α Ελβίρα μελαχρινή με κανονικο σώμα 1.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικο και Αννα ένα ξανθο ζουμπουρλούδικο
πιπίνι με κόκκινο φορεματάκι 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικο.

Παιανιεων 24 Σοφία ξανθό γκλιλφ κοντό παχουλό 2.5-3άρι βυζι , με ακα τελειωτικο.

Κωνσταντινουπολεως 166β Ναταλια πιπινι με καστανο σκούρο μαλλι κανονικο σωμα 1.5-2άρι βυζι ,απλό προγραμμα.

Κωνσταντινουπόλεως 166α Ναταλι η ξανθια γκίλφ η τουρλοκωλιάστρα , κανονικο σώμα 2άρι βυζι , με ακα τελειωτικο.

Ελευσινιων 22 Βανέσσα ξανθια χοντρή κατσαρομάλλα με 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικο , κώλο και αυταρχικο.

Περγάμου 27 Ευα ξανθια χοντρή γκίλφ με 3αρια βυζι , με ακα τελειωτικο και Κατερίνα ξανθο γκιλφ με μαλλι μεχρι τους
ώμους κανονικο σώμα 2άρι βυζι , δεν ανακοινωθηκε προγραμμα.

Αλκαμένους 113 Νικη το ξανθο κοντο γκράνι σωμα με πιασιματακια 2άρι βυζι ,απλό προγραμμα και μία ακόμα στο δωμάτιο λογικά η Σύλβια

Αλκαμένους 117 Βερόνικα /Νικα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 1.5άρι βυζι , με ακα τελειωτικο.

Ρεμούνδου 21α Καίτη ξανθιά σώμα με πιασίματα 1.5άρι βυζί και ωραία κωλάρα , με ακα και Αλίκη το μελαχρινό μπάζο , σώμα με πιασίματα
1.5αρι βυζί μεγάλο ατσούμπαλο κώλο , με ακα.

Ρεμούνδου 21 Μονικά η κολλητή της Υβόννης..ξανθιά σώμα με λίγα πιασιματάκια ωραία όμως 2.5άρι βυζί , τατού στον δεξί ώμο ,απλό πρόγραμμα,
η Κάρλα γυρίζει αρχές Μαιού....

έξω απο τα σπιτάκια της Ρεμούνδου πέρτυχα τους ρομαντικούς Πορνοπρύτανη και Πορνομάστορα τα είπαμε για λίγο....

καλό απόγευμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
πριν λίγο στην 2η βαρδια

Δίδυμο 22 Ελένη μελαχρινή με το μαλλί άλογο ουρά σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι με ακα τελειωτικο στα βυζια

Διδυμου 20Μαρια καστανή κατσαρόλα κλαίει με πιασιματακια 2αρι βυζι με ακα

Διδυμου 18α Αλιονα ξανθό γκρανι κανονικό σώμα σιλικονατες τορπιλες με ακα
τελειωτικο

Διδυμου 18β Άννα ξανθιά χοντρή 3αρια βυζια με ακα τελειωτικο και κωλο

Φωκαίας 27Β Μαξιμ ξανθιά κανονικό σώμα 2.5αρια σιλικονατα βυζια με ακα τελειωτικο

Καλό ξημέρωμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
τώρα live

Εξηκιου 18α Αλεξάνδρα ξανθια νταρντανα μιλά με 2αρι βυζι, με ακα.

Εξηκιου 18 Τζούλια ξανθιά μιλά παχουλη με 2αρι βυζι, με ακα και κωλο.

Λιοσιων 79α Άννα η ξανθιά χοντρη βουλγαρα απο Τροφωνιου 13ισογειο με 3.5-4αρια βυζια με ακα τελειωτικο και κωλο.

Βέργας  3α Τζένη ξανθιά παχουλη μιλφ με 3αρια βυζια με ακα

Βεργας 3β Έλλη μελαχρινη μιλφ κανονικό σώμα μικρό βυζι με ακα και κωλο.

Βεργας 3 οροφος Χρύσα ξανθιά λεπτή με ωραιο κωλαρακι μικρο βυζι, με ακα τιμήθηκε για άλλη μια φορά. Η Μιλα εφυγε οριστικα για αλλου οσο μπορεις να πεις οριστικα για αυτες...

Βεργας 2 Σοφία ξανθια μιλφογκιλφ με 3αρια βυζια με ακα τελειωτικο

Βεργας 6β Μαριαννα ξανθο μιλφογκιλφ με 3.5-4αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.

Αδανων 2 Ζανα το βασιλικο τσαμπουκά, ήταν δωματιο ξανθο γκρανι χοντρουλα με 3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
συνεχιζουμε live

Αγκυρας 12α Αγαπη απο Τροφωνιου 13 ξανθο γκράνι με κοντό μαλλί χοντρη με 3αρι βυζι , με ακα.

Αγκυρας 12β Αντριαννα η ξανθια μιλφ απο Φυλής 69α και Φυλής 109β κανονικο σωμα 3αρι βυζι κοιλιτσα , με ακα τελειωτικο.

Φυλής 71α  Αλινα απο Διδυμου 22 καστανη το μαλλι πιασμενο πανω κανονικο σωμα 2αρι ωραιο βυζι τατου στον δεξιο αστραγαλο , με ακα τελειωτικο σωμα.

Φυλής 71 Τζουλιαννα ξανθια με πιασιματακια με 2αρι βυζι , με ακα και κωλο.

Φυλής 69β Μπιανκα/Ανκα καστανοξανθη με σεξι εσωρουχα κανονικο σωμα 2αρι βυζι , με ακα τελειωτικο σωμα.

Φυλής 69α Αννα πίτσος στο δωματιο μελαχρινη ωραιο λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι , με ακα και κώλο.

Φυλής 65β Αντζελίνα στο δωάτιο με τον κυρ.Βασιλη να δεινει παλι ρεσιταλ...ξανθια κανονικο σώμα σιλοκονατοβυζί ,απλό προγραμμα.

Φυλής 86β Λουιζα το μελαχρινο κοντό πιπίνι απο τα 65αρια απεναντι , κανονικο σώμα 1.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Αννα ξανθια με πιασιματακιαμε 2αρι βυζι , με ακα και κωλο , μαζί και η ξανθια μιλφ τσατσα με το πιρσινγκ στην μυτη που οπως έχω ξαναγράψει
αν τις προσεξει κανείς μοιαζουν στο πρόσπωπο , προσπάθεια να πεισω την τσατσα να περασουμε μαζί , κοκκινησε κολακευτηκε αλλα βράχος....

Φωκαιας 19 Σοφία μελαχρινη λεπτή με 1.5άρι βυζι , με ακα.

Φωκαιας 24 Χριστινα μελαχρινη λεπτή με 1.5άρι βυζί , τατου αριστερα στην ωμοπλατη , με ακα κώλο , αυταρχικο ποδολαγνεια κλπ όπως είπε ο Αρης.

Φωκαις 27α Βιολέτα καστανόξανθη με πιασιματά 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο και Μαρια ξανθια κοντή κανονικο σώμα 2άρι βυζι , με ακα τελειωτικο στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Χριστίνα ξανθια λεπτή με λίγο ανοιχτη περιφέρεια 2άρι βυζί τατου χαμηλά στην μεση , με ακα και κώλο.

Φωκαίας 27Β πανω Καμέλια μελαχρινη κανονικο σώμα 2.5άρια βυζια , με ακα τελειωτιικο παντου και κώλο.

καλό μεσημερι ....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο με τον εξωθεσμικό μου φίλο...στην αλλαγή βάρδιας!
Μεταξουργείο....τυχαία συνάντηση με Προεδράρα Sotirof/Kavlof και Προεδρικό εξωθεσμικό!  
Να πω ότι είναι της μόδας οι εξωθεσμικοί,τώρα τελευταία...!!! :o

7DOKlb8.jpg

Ιάσωνος 20Α - Κορίνα (σαν πιο όμορφη ήταν σήμερα,με το μαύρο εσώρουχο  :rolleyes:  :hi: απλό πρόγραμμα)

Ιάσωνος 19Α κάτω - Ντιάνα (το κοντό πιπίνι με τα ωραία βυζάκια...μακρύ μαύρο μαλλί,απλό πρόγραμμα)  :tits2:

Ιάσωνος 30Α - Τζέσικα (το πιο ωραίο μωρό της πρώτης βάρδιας...με απλό πρόγραμμα)

Τιμήθηκε από τον εξωθεσμικό,με καλές εντυπώσεις...και καπάκι πέρασα και εγώ!
"Εκαταγαμεύθη" πολύ ωραία με εναλλαγές στάσεων και στα όρθια....τελείωσα σε ιεραποστολικό. :wanker:
Το είχα ανάγκη αυτό το σεξάκι,με το τσουρκοειδές μωρό Τζέσικα!
Εδώ τελείωσε και η μίνι βόλτα μας... :hi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
ρα
Μαγνησίας 11 Μπαρπορα μελαχρινη παχουλη με 1.5αρι βυζι με ακα και κωλο.

Πιπινου 65 καθως και τα Φυλής 136,134β,134α,134,109β,109α κλειστα λογω λαικης.

Αχαρνων 8 Αλισια το ξανθοπλατινε γκρανι με μαλλι αλά Rod Stewart κανονικο σωμα κοιλιτσα 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο.

Διδυμου 18β Μαρια μελαχρινη με πιασιματα μικρο βυζι με ακα τελειωτικο και κωλο

Διδυμου 16 και οι δύο κοπέλες στο δωματιο Λιλιαν και Χριστινα ειπε η υπηρεσια.

Διδυμου 8β Ελένη ξανθια με καρε μαλλι παχουλη με 2.5αρια βυζια με ακα και αυταρχικο.

Διδυμου 7β Τζωρτζιανα/Τζωρτζια στο δωματιο η γνωστη κορασιδα που αποτελει το μηλον της εριδος για πολλους συναγωνιστες.

Φυλης 40 Μόνικα καστανοξανθη κανονικο σωμα 2.5αρια βυζια με ακα τελειωτικο και κωλο

αυτα προς το παρόν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
μικρή συνεχεια

Διδυμου 20 καστανο μπαζακι μαλλι μεχρι τους ωμους πιρσινγκ στα χειλη 1.5αρι βυζι πολλες τριχες στα χέρια,  με ακα

Διδυμου 22 Μαρια η ξανθια νταρντανα μη την κωλαρα και τα 3αρια βυζια, με ακα.

Διδυμου 27 Ντιαννα ξανθο μιλφογκιλφ ασπρουλιαρικο κανονικο σωμα λεπτα ποδια 2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο, τιμηθηκε με κακές εντυπωσεις, θα ακολουθησει κριτικη, εχει δουλεψει και σε στούντιο... Ευνειδων, Σερβιων και νομιζω δουλεύει και στο μπουρδελο της Ιουλιανου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Αχαρνων 8 Αλισια το ξανθοπλατινε γκρανι με[size=18pt] μαλλι αλά Rod Stewart[/size] κανονικο σωμα κοιλιτσα 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο.

παρα πολυ ευστοχος παραλληλισμος σμυρνη! ;)
και ελεγα ποια μου θυμιζει, ποια μου θυμιζει!
τελικα πηδηξα τον Rob Stewart!  http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/drague/gay/gay.gif[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%91%CE%BB%CE%AF%CF%83%CE%B1/listingid:573/[/URL]

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
τωρα live μικρη βολτα μαζι με τον farkeli μετα απο πρωινο καφεδακι

Φυλης 66α Πατριτσια ξανθο ζυμαακι λεπτο με μικρο βυζακι ,απλο προγραμμα.

Φυλης 66δ Ελενη ξανθια μαλλι μεχρι τους ωμους κανονικο σωμα 2αρι βυζι ,με ακα και κωλο.

Φυλης 74 αριστερα Αννα μελαχρινη κοντη με πιασιματακια 2αρι βυζι , με κωλο.

Φυλης 74 δεξια Μαρια καινουγια κοπελα , μελαχρινη κανονικο σωμα 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα , ετρεμε σαν το ψαρι...

Φυλης 61 Γκαμπι ξανθοκαστανη μαλλι μεχρι τους ωμους , κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι , με ακα.

Φυλης 65β Αντζελινα ξανθια κανονικο σωμα ωραιος κωλος 2αρι σιλικονατο βυζι , απλο προγραμμα.

Φυλης 84α Αννα ξανθια με πιασιματακια 2αρι βυζι , με ακα και κωλο

Φυλης 86α Καρινα η σχετικα καινουργια κοπελαμελαχρινη κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι , με ακα και κωλο.

Φυλης 86β Αλινα ξανθια ψηλη νταρντανα με ωραια κωλαρα μικρο βυζι ,με ακα , σημερα ειναι η ονομαστικη της γιορτη
της ευχηθηκα φιληθηκαμε ,Τεταρτη φευγει για Ρουμανια λογω Πασχα

αυτα τα λιγα , καλο μεσημερι , φευγω για δουλεια  :(

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο με τον εξωθεσμικό μου φίλο...
Μεταξουργείο....Φυλής/Φωκαίας!  :hi:

Ιάσωνος 33 - Χριστίνα (εντελώς στυλιάρι,με απαξιωμένη μούρη....πάλι μου έβαλε χέρι που δεν την παίρνω  :-)

Ιάσωνος 30Α - Τζέσικα (...πολύ καύλα το μωρό,με απλό πρόγραμμα)

Εγαμεύθη από @billy13... :-*
Την πέτυχα σε τρελές καύλες.....μου δάγκωνε την στηθούμπα...κτλ! :rolleyes:
3 στάσεις,από πάνω...ιεραποστολικό...πισΑκολλητό...με δύναμη στο τέλος...μετά από παρότρυνσή της!  :zfuck:

Το εσωτερικό του δωματίου!  ;)

C5ZXJMh.jpg

Φυλής 71 πάνω - Τζουλιάνα (ξανθό μπάζο με φουλ/κώλο  :pipa1:)

Φυλής 67 - Λάουρα (όντως έχει γίνει "σκελετός με βυζιά"...με ελεύθερο στοματικό)... :tickedoff: )

Φυλής 65Β - Αντζελίνα (απλά φόλα.....τα είπαμε λίγο έξω με κυρ.Βασίλη  :kneel: :kneel: :kneel:)

Φυλής 66Α - Πατρίτσια (με τρελά καυλιάρικα ροζ εσώρουχα... :kissass2:...απλό πρόγραμμα...  :-)

Την τίμησε ο εξωθεσμικός μου φίλος,σεληνιάστηκε όταν την είδε!
Ήταν σε καλή διάθεση η μικρή και της είπα να τον προσέξει!
Πέρασε καλά,μου είπε.... :dancing:
Την περίμενε "αγαπούλης" στο σαλόνι...μιλάμε για πολύ γέλιο...μάλλον είχε πάει με "δωράκι"... :2funny:

Φυλής 54Α - Γιάννα (έχει χαλάσει πολύ  :()

Φυλής 56 - Βαλέρια (η κουκλίτσα...απλό +69)

m0kfP29.jpg

m3er06V.jpg

Έξω από το Φ.80,ήταν με το μηχανάκι ο @Karampinas...είχε φέρει φαγητό σε γνωστή κορασίδα..... :hi:...

Διδύμου 7Α - Αλίνα (το πιπινάκι με το άψογο δέρμα και μαύρα εσώρουχα,απλό πρόγραμμα)

Διδύμου 7Β - Τζωρτζιάνα (με τα κόκκινα εσώρουχα  :-* :-* :-* ...εντελώς απλό πρόγραμμα  :cussing: :police:)

Αυτά τα ολίγα,από μια άδεια πιάτσα...!!!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πριν λίγο με τον εξωθεσμικό μου φίλο...
Μεταξουργείο....Φυλής/Φωκαίας!  :hi:

Ιάσωνος 33 - Χριστίνα (εντελώς στυλιάρι,με απαξιωμένη μούρη....πάλι μου έβαλε χέρι που δεν την παίρνω  :-)

Ιάσωνος 30Α - Τζέσικα (...πολύ καύλα το μωρό,με απλό πρόγραμμα)

Εγαμεύθη από @billy13... :-*
Την πέτυχα σε τρελές καύλες.....μου δάγκωνε την στηθούμπα...κτλ! :rolleyes:
3 στάσεις,από πάνω...ιεραποστολικό...πισΑκολλητό...με δύναμη στο τέλος...μετά από παρότρυνσή της!  :zfuck:

Το εσωτερικό του δωματίου!  ;)

C5ZXJMh.jpg

Φυλής 71 πάνω - Τζουλιάνα (ξανθό μπάζο με φουλ/κώλο  :pipa1:)

Φυλής 67 - Λάουρα (όντως έχει γίνει "σκελετός με βυζιά"...με ελεύθερο στοματικό)... :tickedoff: )

Φυλής 65Β - Αντζελίνα (απλά φόλα.....τα είπαμε λίγο έξω με κυρ.Βασίλη  :kneel: :kneel: :kneel:)

Φυλής 66Α - Πατρίτσια (με τρελά καυλιάρικα ροζ εσώρουχα... :kissass2:...απλό πρόγραμμα...  :-)

Την τίμησε ο εξωθεσμικός μου φίλος,σεληνιάστηκε όταν την είδε!
Ήταν σε καλή διάθεση η μικρή και της είπα να τον προσέξει!
Πέρασε καλά,μου είπε.... :dancing:
Την περίμενε "αγαπούλης" στο σαλόνι...μιλάμε για πολύ γέλιο...μάλλον είχε πάει με "δωράκι"... :2funny:

Φυλής 54Α - Γιάννα (έχει χαλάσει πολύ  :()

Φυλής 56 - Βαλέρια (η κουκλίτσα...απλό +69)

m0kfP29.jpg

m3er06V.jpg

Έξω από το Φ.80,ήταν με το μηχανάκι ο @Karampinas...είχε φέρει φαγητό σε γνωστή κορασίδα..... :hi:...

Διδύμου 7Α - Αλίνα (το πιπινάκι με το άψογο δέρμα και μαύρα εσώρουχα,απλό πρόγραμμα)

Διδύμου 7Β - Τζωρτζιάνα (με τα κόκκινα εσώρουχα  :-* :-* :-* ...εντελώς απλό πρόγραμμα  :cussing: :police:)

Αυτά τα ολίγα,από μια άδεια πιάτσα...!!!
αυτος ο γαλατσι 13 με αυτή την γραμματοσειρά πρέπει να ειναι μεγάλος μπουρδελιαρης

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
βόλτα (11.18-12.25) στην πρώτη τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο,πολλά σπίτια κλειστά ή άνοιγαν στην διαρκεια της βόλτας μου.

Κολωνου 53 Χριστίνα μελαχρινή ψηλή με πιασιματάκια 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 48  Άντζελα καστανόξανθη μίλφ με κοντό μαλλάκι φράντζα , κανονικό σώμα  μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Αντριαννα ξανθιά με πιασιματάκια 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 47 κάτω Μιράντα η Βραζιλίανα απο τα μαγαζία Λιοσίων και πέριξ , ξανθιά χοντρή μιλφογκίλφ με 2άρι βυζί , με ακα.

Κολωνού 47 όροφος Γκαλίνα ξανθιά χοντρή γκίλφ με 4άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό στο σώμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 23β Ναταλία ξανθιά γκίλφ με πιασιματάκια 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό  στα 10 ευρώ.

Κολωνού 23 Αντελίνα ξανθιά λεπτή με ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 15α Πάολα καστανόξανθη με πιασίματα 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 15β ξανθιά κατσαρομάλλα με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 11α ισόγειο Άννα ξανθιά λεπτή με 2άρι βυζί τατού στο αριστερό στήθος ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 11α όροφος Αννα μελαχρινή κοντή κοκκαλίαρα με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα μελαχρινή γκίλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή με μικρό βυζί , με ακα και κώλο στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 1β αριστερά Μπόνα κοκκινομάλλα μιλφ με πιασιματάκια 1.5άρι βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Χριστίνα μελαχρινή χοντρούλα με μακρύ ίσιο μαλλί 3άρια βυζιά , απλό πρόγρμαμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 10 όροφος Αννα ξανθιά με καρέ μαλλί πιασιματάκια 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , η πιο ξυνή που είδα στην βόλτα μου....

Ιάσωνος 20α η Αννα στο δωμάτιο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 20β Ελένη μελαχρινή με κανονικό σώμα μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 27α Μαρίνα μελαχρινή μαυριδερή κοντή κανονικο σώμα πεταχτώ κωλαράκι 2άρι βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ , τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.

Ιάσωνος 30α Αλίνα ξανθιά κοντή σώμα με πιαισματάκια 2άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 30β Τζώρτζια ξανθία φάλαινα με 4άρια βυζιά , με κώλο στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 31 Άντζέλα η χαζόφατσα καστανό μαλλί παχουλή με 2.5άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 33  το ζυμαράκι Άντζέλα ξανθιά κοντή με κατσαρό μαλλί πιασμένο πάνω κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 1.5άρι στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 37α Σύλβια καστανή με πιασιματάκια 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 44 μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά με πιασιματάκια 2.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 46β Μαρία μελαχρινή μαυριδερή κανονικό σώμα μικρό βυζί με μεγάλη ρόγα , με ακα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 43 ξανθιά χοντρή με 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.

καλό μεσημέρι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...αγγίζοντας μεσογειακές καμπυλότητες

...ο κοινωνικός εγκλωβισμός μου δημιούργησε την ανάγκη για λίγη πορνική ευφορία
κατέβηκα τα σκαλάκια του υπογείου και εισέπνευσα λίγη θαλασσινή αλμύρα
ήταν μελαμψή μετρίου ύψους μελαγχροινή με ωραίες μαστικές και γλουτιαίες καμπυλότητες...
...μου έπαιζε βίαια το πουλί ενώ το μυαλό μου πλανιόταν σε μια απόκρυμνη παραλία με τα κύματα να σκάνε απαλά στα βράχια , ενώ μια γυμνή θηλυκή ύπαρξη μου έπαιρνε πίπα.
την ανέβασα απο πάνω μου για να θαυμάσω τις καμπυλότητές της να σπαρταράνε επι του πέους μου και ύστερα σε κυνική στάση όπου αυτή πλέον είχε τον παθητικό ρόλο και γω τον ενεργητικό ...
...την φίλησα απαλά στον ώμο , ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις , ενώ η ηδονή της αποχώρησής μου έλουσε το μυαλό μου με το ευφοριστικό οπιοειδές το οποίο σιγά σιγά πήρε το σχήμα μια ζωγραφιάς που ήταν κρεμασμένη στον τοίχο του δωματίου...
...ήταν ένας μαύρος ισπανός jazzίστας που αφιέρωνε έναν ύμνο σε μια άσπρη θηλυκότητα

(Ιασωνος 27Α)

Συνημμένα

• DSC_0008.JPG
    DSC_0008.JPG
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 92

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like