fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.043
- Πόντοι
- 736
Δεν σε πιστεύω , εγώ μόλις ένα ρυζόγαλο σταμου και 3 πορτοκάλια .Κρέμα Στάμου , πορτοκάλι , κεφίρ για βραδινό
Δεν σε πιστεύω , εγώ μόλις ένα ρυζόγαλο σταμου και 3 πορτοκάλια .Κρέμα Στάμου , πορτοκάλι , κεφίρ για βραδινό
έχω κάνει μεγάλη παραγγελίαΕίναι σε έλλειψη;
Τσάκο μια..Δεν σε πιστεύω , εγώ μόλις ένα ρυζόγαλο σταμου και 3 πορτοκάλια .
Έχω μάθει ότι της κρύβουν για να ανεβάσουν τίς τιμέςέχω κάνει μεγάλη παραγγελία
θα τους γαμήσω ΕΝΑ πράγμα είχαμε θα μας το πάρουν και αυτό????Έχω μάθει ότι της κρύβουν για να ανεβάσουν τίς τιμές
Κι εσύ τσάμπα 3Τσάκο μια..
Επειδή είπες 3
Έλα πάρτα πίσω!!!!Είναι αυτά που έχασα εγώ, που τα βρήκες ρε ?
Φίλος μου για πάντα.Ο Πάνος θα τρώει αναφορά ακόμη και αν πίνει νερό. Τέλος.
Ρυζογκοφρέτα τρώει αναφορά γιατί είναι ένα τελείως τεχνητο πλαστικό πράμα χωρίς γεύση. Όταν του βάλεις σοκολάτα, τυρί ,ρίγανη, φράουλα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο προφανώς παίρνει γεύση. Σαν να μου λες βούτηξα ένα κομμάτι χαρτόνι σε παγωτό και το έγλειψα ,ε και;
Για αυτό είναι μια μαλακία και μισή. Αν θες να κάνεις δίαιτα υπάρχουν πολλές τροφές που δεν παχαίνουν πολύ. Αν δεν σε νοιάζουν οι θερμίδες, φάε μπισκότα ή κριτσίνια.
Οι ρυζογκοφρέτε δεν έχουν καν νόημα ύπαρξης.
ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΤα ορφανά γεμιστά πορεύονται
Σπεσιαλ τυπε,με τι μέσα?Μακαρόνια φούρνου...
Μπαν..Μακαρόνια φούρνου...
Μακαρονάδα φουρνου μαν?Σπεσιαλ τυπε,με τι μέσα?
ΝΑΙΣπεσιαλ τυπε,με τι μέσα?
Αυστηρός.Μακαρονάδα φουρνου μαν?
Με ξέραμενα μακαρόνια από πανω να τα σπάσεις με καλέμι? Μην αρχίσουμε τις αναφορές και μεταξύ μας τώρα
Νουμερο 10 ε ?Μακαρόνια φούρνου...
Tαχινι με γεύση τζιγεροσαρμα ξέχασες...ταχινι εσπρεσσο,ταχινι πρωτεινη,ταχινι μαστιχα,ταχινι ροδι και κρανμπερις,καφε τετραπλο
Αν δεν χορταινεις με γεμιστά δεν θα το σώσεις με τον κιμά...Αυθεντικά Γεμιστά που Χορταίνεις : Γεμιστά Με Ρύζι και ΚΙΜΑ.
Καλύτερο το αριανι.Κεφίρ φράουλα
Όχι ότι νά ναι
Εμετό θα κάνεις ρε...απόπειρα αυτοκτονίας κάνεις;Δεν σε πιστεύω , εγώ μόλις ένα ρυζόγαλο σταμου και 3 πορτοκάλια .