- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.333
- Πόντοι
- 42.697
Ευγε Θουριε!!! ο ρομαντισμος χτυπησε Κοκκινο!!!!
βόλτα πριν από λίγο υπό συννεφιά σε μερικά σπιτάκια στην 1η τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο
Γκάλα /Γκαλίνα ξανθοκάστανη κοντούλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό στο σώμα
στα 10 ευρώ.
Ισως το αγαπημενο μου μπουρδελακι
Οποιος δεν το χει επισκεπτει, δεν εχει ιδεα απο ρομαντισμο...
να υποθεσω ακαποταΧθεσινοβραδινό πέρασμα από Φυλής όπου είχε κατακλυστεί από νεανίες που κάνανε την περατζάδα τους για να χαβαλεδιάσουνε στα μπουρδελάκια .Πάντα γουστάρω τέτοια σκηνικά αλλά είχα τεράστια ανάγκη κι ένα πολύ σκληρό-ρομαντικό γαμήσι .Προς έκπληξη μου πέτυχα ανοιχτό το Ιουλιανού 71,όπου αμέσως πόνταρα ότι κάτι καλτ θα παίζει.Και όντως έτσι ήταν μιας και πέτυχα το αγαπημένο μου σάπιο γκράνι ελένη,η οποία το είχε και αυτή τεράστια ανάγκη.Έχει πάρει σίγουρα 5-6 κιλά από την τελευταία φορά που την και τώρα μου φαίνεται ακόμα πιο καύλα από πριν .Αφού την έγλειψα παντού,πήρε το καυλί μου στο στόμα της και με τσιμπούκωνε κανα τέταρτο με ανάλογη περιποίηση και στις μπάλες.Συνεχίσαμε με 69 όπου σε κάποια φάση την έχω κάνει μούσκεμα και μου λέει δεν αντέχω άλλο θέλω να με γαμήσεις,την φέρνω στο πλάι,μου τον αρπάζει και τον χώνει στην μουνάρα της.Της σήκωσα το δεξί πόδι για καλύτερη αίσθηση και την ξέσκιζα έτσι,ενώ έβλεπα και στον καθρέφτη το σκληρό γαμήσι που της έριχνα .Την ώρα που ήμουν έτοιμος να χύσω άρπαξε το δεξί κωλομέρι μου και με τράβηξε σφιχτά μέσα της.Αφού της τα πέταξα όλα στην μουνάρα της,με χαλάρωσε με λίγο τσιμπούκι ακόμα.Με καληνύχτισε και με ενημέρωσε ότι στο εξής θα δουλεύει βράδια στο συγκεκριμένο μπουρδελάκι ;) ;).Μόνο για σκληρούς-καλτ μύστες,να μείνετε μακριά οι πιτσιρικάδες και οι χοντρομπαλάδες(για σένα τα λέω βλάκα μιμίκε)