Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τσάρκα 2η βάρδια Μεταξουργείο...με 2 καταθέσεις....
Το επίπεδο ήταν τραγικό...αλλά,αν ψάξεις κάτι θα βρεις...

Με το που έφτασα...οι φίλοι μας τα "ζάκια"....είχαν μόλις προμηθευτεί την δόση τους και σούταραν.... :wanker:
Για κάτι τέτοιες στιγμές ζούμε..... :rockon: :rockon: :rockon:

4VjluUD.jpg

Ιάσωνος 30Α ήταν η Τζέσικα που σχόλαγε όμως...δεν την πρόλαβα... :headbang:

Τυχαία συνάντηση με Πρόεδρο Kablof/sotirof...και τον γνωστό προεδρικό εξωθεσμικό,που είχα απεριόριστη ανάγκη... :rockon: :rockon: :rockon:

Κολωνού 15 δεξιά,είδαμε την υγειονομική βόμβα Κατερίνα.....με αποτέλεσμα να σεληνιαστώ και να περάσω δωμάτιο....
Είναι η γνωστή κοπέλα που έχω γαμήσει σε Κ.23 πάνω-κάτω...Ι.37Β κτλ...την είχε πετύχει και ο BMWPOWER με 20€,απλό πρόγραμμα Φυλής... :2funny:
Έρχεται δωμάτιο...και πάει να μου βάλει προφυλακτικό... :headbang:
-Της λέω δεν κάνεις ακά?
-Όχι λέει... :grin:
-Αφού με ξέρεις απαντώ....
-Άντε ΟΚ.....λέει και τον παίρνει στο στόμα.... :2funny:

Την βάζω ανάσκελα να της γλύψω τη μουνάρα...βάζοντας δάχτυλα σε μουνί και κώλο....
Μετά από 2 λεπτά θυμήθηκε να μου πει..."

-"Όκι ντάχτυλα,μέσα"..... :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμήθηκε πολύ ωραία...με 10€....πολύ τίμια.....αλλά επικίνδυνη,μόνο για σκληρούς μύστες.... :rockon:

Συνάντηση πάλι με τους παραπάνω μύστες....και συνέχεια τσάρκας...

Ιάσωνος 10 πάνω είχαμε πολύ ωραία συνάντηση με κ.Νίκη....η οποία μας είπε τα δικά της,τα οποία τα είχαμε ανάγκη...φυσικά... :tooth:
Μαζί της εργαζόταν η Χριστίνα....ωραία κορασίδα...παραλίγο να πέρναγα...αλλά το εντελώς απλό πρόγραμμα - χωρίς 69 - με απέτρεψε...
Φοβερό σώμα,όχι εντελώς στυλιάρι - αν χάσει 5 κιλάκια,θα είναι τούμπανο  :wanker: - μελαχρινή...με όμορφο λευκό δέρμα...

Αφού μπήκαμε σε πολλά τσαρδιά...ξενερώσαμε με την ζωή μας,από την "μπαζίλα"....οι φίλοι την έκαναν και εγώ συνέχισα μέχρι το Ιάσωνος 46Β...που μου εμφανίστηκε η Ντενίσα.... :wanker: :wanker: :wanker:

Όπου Ντενίσα....η γνωστή τσουρκο-τσιγγανο-πιπινο/μοντελοφολάρα που ήθελε να γαμήσει ο φίλος μου ο dmtrsxxx...από το Ιάσωνος 20Γ...
Είναι μελαμψή γυφτο-Ρουμάνα...με στητό βυζάκι και μαύρο μαλλί,πιασμένο προς τα πίσω....το δε κωλαράκι της στητό...όσο δεν πάει.... :wanker:
Τρομερό στυλιάρι,αλλά "φώναζε φόλα"...σιγά μην άφηνα την ευκαιρία.....όμως...την είχα στοχοποιήσει αλλά είχε χαθεί....
Πληρώνω και έρχεται στο 5λεπτο...με ξινίλα στη μάπα της...
Ξερόχυσα,γιατί είχα σκοπό να την τιμωρήσω..... :rockon:
Της λέω για 69 και έκανε την χαζή...έλα της λέω άσε τα δικά σου και κάτσε να σε γλύψω... :kneel:

Στο 2λεπτο μου είπε να την γαμήσω....της λέω έλα από πάνω και δεν δέχτηκε....αλλά ήθελε ιεραποστολικό.... :2funny:
Πάω να της γλύψω το βυζάκι....και τραβήχτηκε.... :2funny:
Εγώ στα αρχίδια μου,συνέχισα να την γαμάω...
Το μουνί της είχε 1 κουβά κρέμα...αλλά είναι τόσο στενό....που έμπαινε δύσκολα και η τριβή ήταν αρκετή...

Με προέτρεψε να την γαμήσω πισωκολλητά....κάνοντας την γνωστή πουστιά με τα κλειστα πόδια....
Δεν μάσησα και της τα άνοιξα....
Άρχισα να την σκίζω στα 4....με αυτήν να βγάζει κραυγούλες πόνου - καυλωτικές - ....μέχρι που στο 7λεπτο λέει "finish"...και πήγε να φύγει....
Φυσικά και δεν της πέρασε.... ;)

Της φώναξα δυνατά...."ΠΟΥ ΠΑΣ"....και την έσφιξα....αυξάνοντας ρυθμό...με τα χτυπήματα από το γαμήσι,να ακούγονται μέχρι έξω....
Χρόνια είχα να φωνάξω σε κορασίδα,μέσα στο δωμάτιο - καμιά 10ριά σίγουρα - ....
Την τιμώρησα την φόλα...για να μάθει... :kneel:

Παιδιά να πάτε να την γαμήσετε,την ξυνομούρα....και αν δεν γουστάρει...ας πάει στην Ρουμανία....να πλένει σκάλες για 100€ το μήνα... :tickedoff:
Εγώ απλά την ήθελα,στο παλμαρέ μου,διότι τέτοιο κορμί δεν βρίσκεις εύκολα...ούτε τόσο στενό μουνάκι....

Φωτό από το εσωτερικό του δωματίου,που εγαμήθη σκληρά η κορασίδα Ντενίσα...

yy69OwX.jpg

Αυτά....τα ολίγα...δεν έχει νόημα να αναφέρω Βαλέριες - Σιμόνες και λοιπές μπουχέσες/χοντρές και ναυάγια που είδαμε....Κολωνου48-53-Ιάσωνος κτλ....
Καλό βράδυ.... :hi:

P.S: Είδα τον @Karampinas...που πήγαινε φαγητό στο Κ.23,αλλά βιαζόταν και δεν μου είπε κάποια νέα ιστοριούλα...
    Δεν πειράζει,next time.... :rockon:
Έμπειρος μύστης και ίνδαλμα. Ξεροχύνω με την τιμωρία της άτακτης φόλας! :wanker:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρομαντισμός από το παρελθόν! Δεκαετία του 70 «Ξαλάφρωμα» και όχι μόνον, στα υπόγεια της Ομόνοιας. Οι παλιοί θα γνωρίζουν για το ψωνιστήρι που γινόταν.

20p311z.jpg

:zombie: :shit: :zombie: :shit:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής,πριν λίγο 2η βάρδια...μιλάμε για νέκρα η πιάτσα..... :S

65Β Εμμανουέλα (η γνωστή τσουρκοειδής καύλα/με απλό πρόγραμμα) + ένα στυλιάρι γυφτοειδές....δεν ήξερε Ελληνικά/Αγγλικά,παρά μόνο Τσουρκικά  :grin:

69Β Χριστίνα (σούπερ ξανθό μωράκι,με απλό ΧΩΡΊΣ 69   :boobies: )

71 πάνω Χριστίνα (Καζακστάν-απλό πρόγραμμα  tits2)

Τιμήθηκε πάλι από τον εξωθεσμικό μου φίλο....  :headbang: :headbang: :headbang:

Τυχαία συνάντηση με,Beverlys...Πρόεδρο Kavlof - millepetrozza - Orestis Kou κτλ.....

86 κάτω Αλίνα (η ψηλή κορασία,από Ρουμανία  :kissass2:_

86 πάνω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα...καύλα...με απλό πρόγραμμα,άψογο το καστανό/νέο της μαλλί) :pipa2:

Αφού χαιρέτησα τα παιδιά,την κάναμε για Μεταξουργείο...

Ιάσωνος 20Α Άννα (το γνωστό στυλιάρι Αλβανίδα με 69) :boobies:

Ιάσωνος 20Γ Ελένη (μέτριας εμφάνισης ,με καλό σχετικά σώμα μελαχρινή. Με ακά τελειωτικό τσιμπούκι  :pipa1: )

Τιμήθηκε από εμένα,είχα ανάγκη ένα εντελώς απαξιωτικό γαμήσι με χύσιμο στο στόμα....
Πολύ τίμια κατάθεση για 10 ψωρο/€... :zfuck:

Ιάσωνος 30Α ήταν η Αλβανο/κοντύλω Άντζελα που γέλαγε σαν καθυστερημένο μαζί με την μπαζο-Μαρία με το ατσούμπαλο σώμα...

Κολωνού 30Β Άννα (μπαζομιλφ  :helpplea:)

Κολωνού 15 δεξιά Λάουρα (το καυλιάρικο στυλιάρι,με απλό πρόγραμμα  :wanker:)

Αυτά τα λίγα,από μια παγωμένη πιάτσα...με τον κόσμο να είναι είδος υπό εξαφάνιση...
Ευτυχώς που βρεθήκαμε και εμείς,γιατί δεν υπήρχε ψυχή....
:hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο...υπό καταρρακτώδη βροχή...στο Μεταξουργείο....
Τέρμα ρομαντική φάση,μόνο για πορνο/κομάντος.... :wanker:

h8JCrpF.jpg

Κολωνού 23Β - Έλενα (η μελαχρινή,με το καλό σχετικά σώμα)

Κολωνού 30Β - Ανδριάνα (το στυλιάρι καύλα,με τα γυαλιά - απλό πρόγραμμα)  :pipa1: έφευγε και την άλλαζε η μπαζο-μίλφ Άννα   :shit:

Κολωνού 15 δεξιά - Μέγκι (το γνωστό στυλιάρι...ζητούσε 15€ ,με απλό πρόγραμμα  :headbang:)

Κολωνού 11Α κάτω - Άννα (το μαϊμουδάκι...επέστρεψε ξανθό,απλό πρόγραμμα)

Τιμήθηκε από εμένα με σούπερ,εντυπώσεις - έστω και χωρίς 69 -  :grin:....θα ακολουθήσει κριτική! :wanker:

Ο ψευτοκλιματισμός που ζέστανε τον χώρο... :grin:

D0cbi3t.jpg

Ιάσωνος 20Γ - Τζανίνα (η ξανθιά φόλα με το καλό σώμα,γνωστή και από Φυλής 67 κτλ.)

Ιάσωνος 30Β - Τζούλια (η μαυρούλα με απλό πρόγραμμα + 69)

Ιάσωνος 33 - Μαρία (ξωτικό,με τούμπανο βυζάρες  :tits2:)

Την τίμησε ο εξωθεσμικός μου φίλος  :zfuck: ,σεληνιάστηκε και είπε ότι θα ξαναπάει αύριο  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OPuFSf8.jpg

Αυτά τα λίγα κύριοι,διότι η βροχή ήταν δυνατή και αποχωρήσαμε... :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τσάρκα πριν λίγο (2η βάρδια) με @Beverlys - @dmtrsxxx - Πορνομετανάστης/@dimitrakis29....   :kneel: :kneel: :kneel:

Φυλής 84 κάτω - Μάγια (με καυλωτικές πράσινες γκέτες,απλό με 69)  :pipa1:

Φυλής 84 πάνω - Μαρία (αδιάφορη,μπάζο με φουλ)

Φυλής 86 κάτω - Αλίνα (με την κωλάρα,ακά)

Φυλής 67 - Αλίσια (τέρμα οι μουσικές,απλό με 69)

Φυλής 69Α - Άννα (Πίτσος,έχει ομορφύνει  :pipa1: με κώλο)

Φυλής 69Β - Πάολα (μπαζάκι,αδιάφορο)

Φυλής 71Β - Χριστίνα (Καζακστάν,απλό με 69)

Φυλής 71Α - Άννα (από Φ.80,ωραίο μουνί με κωλάρα και χορό στον στύλο)

Φυλής 65Β - Εμμανουέλα (το στυλιάρι,έχει ίσως το καλύτερο σώμα αυτήν την στιγμή για τα γούστα μου...με 69  :wanker: )

Φυλής 65Α - Χριστίνα (το στυλιάρι από Φ.69,έχει αλλάξει μαλλί...από ξανθό - πλέον το έχει σκουρύνει -...ΕΝΤΕΛΏΣ απλό πρόγραμμα  :helpplea:)

Φυλής 61 - Αλεξάνδρα ("Σέρβα",απλό με 69)

Φυλής 66Α - Ρενάτα (η καύλα,απλό πρόγραμμα) & Αλεξάνδρα (όμορφη κορασίδα,με απλό)

Φυλής 56 - Άννα (Ιλόνα,ξανθιά μουνάρα...απλό με 69)

Φυλής 54Β - Αουρόρα (απλό με 69) & Νάντια (νέα παρουσία...άνετα την έσκιζα,τσουρκοειδής κοπέλα με σκούρο δερματάκι και ωραία 3ράκια βυζάκια)

Φυλής 54Α - Πατρίτσια (κρίμα το μωρό....πάλι με μανούρες  :birdman: ,απλό χωρίς 69)  :jerking: & Βαλέρια (το γνωστό πιπίνι,με απλό + 69)

Φυλής 40 - Μόνικα (ωραία κοπέλα με φουλ,χωρίς πρωκτικό  :cum:) & Κορίνα (όχι τόσο καλή παρουσία,αλλά με πρωΧτικό  :zfuck:)

Διδύμου 7Α - Αλίνα (το πιπινάκι,με το άψογο δερματάκι,απλό πρόγραμμα)

Διδύμου 7Β - Ξένια (το άλλο πιπίνι,του "ομίλου")... :pipa1:

Διδύμου 8Β - Ελένη (με ατσούμπαλο σώμα και φουλ πρόγραμμα)

Διδύμου 20 - Χριστίνα (δεν μου έκανε καμιά εντύπωση - έχει κυτταρίτιδα -,φουλ πρόγραμμα)

Διδύμου 22 - Νικόλ (σγουρό μαλλί,με κάποια κιλάκια και πίρσινγκ στα χείλη)

Φωκαίας 17Α - Ιονέλα (με φουλ και κώλο) :zfuck:  (Η κυρία Εύα,έκατσε στα πόδια μου και με καύλωσε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :erection:)

Φωκαίας 19 - Ιζαμπέλα (καύλα στυλιάρι/τσουρκάκι...με μικρά βυζάκια και τελειωτικό) :pipa1:

Φωκαίας 25Α - Νίκη (πρώην Ρομπέρτα....καύλα στυλιάρι  :wanker: ,με απαξιωμένη φάτσα...με ακά)

Φωκαίας 25Β - Τζούλια (πίρσινγκ με πρωκτικό)

Φωκαίας 27Α - Μαρίνα (με φουλ πρόγραμμα,η τσα2 με το πάρκινσον μας είπε ότι στο ιντερνΈτ...γράφουν τα καλύτερα  :2funny:))

Φωκαίας 27Β ισόγειο - Άννα (πορνοστάρ ,με φουλ πρόγραμμα) :s&m_2:

Φωκαίας 27Β πάνω - Άννα-κού & Χριστίνα-κού  :grin:  (συναγωνιστής έφαγε φόλα,χαχαχαχαχαχαχαχαχά...και έχασε 30€ σε αυτές...πέφτανε Χριστο/Παναγίες και έλεγε σε κόσμο ότι είναι άχρηστες και οι 2...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φωκαίας 24 - Καρολίνα (η ξανθούλα,με φουλ πρόγραμμα).

Άδεια η πιάτσα....ζήτημα να κυκλοφορούσαν 10 άτομα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Εμένα αυτή η Μαρίνα χθες που πέρασα να την τσεκάρω,άρχισε να τρίβεται και να χουφτώνει τον πούτσο μου  :grin: :grin: και στα επόμενα 2 λέπτα με τραβούσε μαζί με την τσατσάρα μέσα στο δωμάτιο  :jerking: :jerking:.Φυσικά δεν τσίμπησα και αποχώρησα  :sunglasses: :sunglasses:.Μπίλυ έχουν ακόμα τα κλιματιστικά στο φουλ  :uglystupid: :think:,ίσως αυτό να εξηγεί που δεν πατάει ψυχή στα μπουρδελάκια  :tickedoff: :tickedoff:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Εμένα αυτή η Μαρίνα χθες που πέρασα να την τσεκάρω,άρχισε να τρίβεται και να χουφτώνει τον πούτσο μου  :grin: :grin: και στα επόμενα 2 λέπτα με τραβούσε μαζί με την τσατσάρα μέσα στο δωμάτιο  :jerking: :jerking:.Φυσικά δεν τσίμπησα και αποχώρησα  :sunglasses: :sunglasses:.Μπίλυ έχουν ακόμα τα κλιματιστικά στο φουλ  :uglystupid: :think:,ίσως αυτό να εξηγεί που δεν πατάει ψυχή στα μπουρδελάκια  :tickedoff: :tickedoff:

βρε .... τι κανεις εσυ παλι ? εβαλες μυαλο ή ακομη ?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
βρε .... τι κανεις εσυ παλι ? εβαλες μυαλο ή ακομη ?

Έλα ρε μαιμού της πιάτσας,το φτιάξες τελικά εκείνο το σκούτερ που αγκομαχάει όποτε αναβαίνεις ή να ετοιμάζουμε τα κηδειόχαρτα  :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Έλα ρε μαιμού της πιάτσας,το φτιάξες τελικά εκείνο το σκούτερ που αγκομαχάει όποτε αναβαίνεις ή να ετοιμάζουμε τα κηδειόχαρτα  :2funny: :2funny: :2funny:

εμαθα παιρνεις μεταθεση στο υποβρυχιο που γερνει
μεχρι σε βρουν οτι κατασπαταλας το δημοσιο χρημα και εσυ !!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
εμαθα παιρνεις μεταθεση στο υποβρυχιο που γερνει
μεχρι σε βρουν οτι κατασπαταλας το δημοσιο χρημα και εσυ !!!!

Κοντεύεις να ξεπεράσεις και τον πρόεδρο εσύ  :jerking: :jerking: :jerking:,άντε γράψε και μια κριτική για τα γαμήσια που δεν κάνεις και άσε εμάς να γαμάμε,δροσερέ σκουτεράκια  :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Κοντεύεις να ξεπεράσεις και τον πρόεδρο εσύ  :jerking: :jerking: :jerking:,άντε γράψε και μια κριτική για τα γαμήσια που δεν κάνεις και άσε εμάς να γαμάμε,δροσερέ σκουτεράκια  :2funny: :2funny:

θα σε δω απο κοντα μου τα πεις ... αυτα

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πριν απο λιγο στο φυλης 69β ρομαντικος διαξιφισμος μεταξυ τσατσας και πελατη για το νοημα της εκφρασης''μαρτης γδαρτης'', στην πορεια αναπτυχ8ηκαν και αλλοι φιλοσοφικοι στοχασμοι

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ένα στα γρήγορα όρθιο τσιμπούκι από ξανθό πλαδαρό προμίλφ στο Λεωνίδου 6 μετά από μεγάλη αποχή από την περιοχή. Γυρόφερνα λόγο δουλειών στο κέντρο και σκέφτηκα να περάσω σε όποιο βρώ πρώτο έστω και με μέτριας εμφάνισης εργαζόμενη. Δεν είμαι και για πολλές βόλτες όχι ότι φοβάμαι τα πέριξ αλλά με τα χρόνια διαπίστωσα ότι δεν έχουν και πολύ  νόημα τα πολλά πέρα δώθε! Ζάκια τριγύρω έκαναν την δουλειά τους. Πάκηδες και αλλοδαπά σουλατσάριζαν για δικούς τους λόγους μιλώντας στα κινητά, πάνω κάτω στους δρόμους και στενά.
Ανεβαίνω τα τσιμεντένια σκαλιά και σπρώχνω την πόρτα. Πελάτες δεν υπήρχαν.
Πληρώνω το δεκάρικο και μπαίνω στο μεγάλο δωμάτιο αριστερά. Μπαίνει τάχα μου τάχα μου η τσατσά να καθαρίσει! Της λέω δεν θα ξαπλώσω. Είμαι υποχρεωμένη να καθαρίσω μου λέει. Καλά λέω. Φεύγει και στο τρίλεπτο  η κοπέλα ήρθε. Κατέβασα μόνο το παντελόνι και το εσώρουχο και της λέω πάρτο όπως και είχαμε συμφωνήσει. Μία κίνηση με τα χέρια της και καπότα στα μισοσηκωμένο πέος. Δεν ήθελα ακάποτο αλλά παίξ΄τον και λίγο άνευ ρε κοπέλα μου! Χουφτώματα μόνο στους ώμους. Μέτριο τσιμπούκομα χωρίς δόντια και μέτρια εκτόνωση. Αν θέλει ξέρει και το δουλεύει πάντως! Δεν θα την ξαναεπισκεφτώ. Το καποτοδοχείο γεμάτο γύρω γύρω με τα φρέσκα χύσια συναγωνιστών. Ένα υπέρ σε αυτό το άθλιο τσαρσδί τα μεγάλα δωμάτια.
Δυστυχώς οι εσωτερικές λήψεις φωτογραφιών δεν είναι και τόσο καλές.

w15jfb.jpg

2hpma2o.jpg

ej5nm.jpg

:zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom