Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν κύριοι,έχουμε και λέμε...........:

Ανεβάζω 3 φωτό....

Φωτό 1: Οδός Φυλής!

Φωτό 2: billy13,φορώντας πουκάμισο Moschino έξω από το Φυλής 71....
(Λεπτομέρεια.....τρώω σοκολάτα με 30 γραμμάρια πρωτεϊνης,ώστε να αναπληρώσω τις θερμίδες που έχασα από τις κορασίδες Αλέξια - Νταϊάνα  :smitten: :smitten: :smitten: .....ακόμα κάτι.....με το που με είδε η Νταϊάνα  :smitten: :smitten: :smitten: δεν με άφηνε να φύγω -της είπα πως θα επιστρέψω...όπως και έκανα- και γούσταρε πολύ το ντύσιμο μου....... :rockon: :rockon: :rockon:
Πόσο άψογα πέρασα με την απόλυτη ΘΕΆ............ :cum: :cum: :cum:

Φωτό 3: billy13,φορώντας πουκάμισο Moschino έξω από το Φωκαίας 25Α....

14jcgma.jpg

23mvmkw.jpg

303d9up.jpg

Όλο το ποστ,το αφιερώνω στους ΦΊΛΟΥΣ μου και μόνο σε αυτούς...Καλό Πάσχα παίδες.....
Δωσεεεεεε ρε Βilly13.. ;)

ΥΓ Εκτος απο τα 30γρ. πρωτεινης αναφερε και υδατανθρακες,λιπαρα της σοκολατας σε παρακαλω.
Καλοκαιρι εχουμε πλεον,πρεπει να προσεχουμε την διατροφη μας μεχρι τελευταιο γραμμαριο :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δωσεεεεεε ρε Βilly13.. ;)

ΥΓ Εκτος απο τα 30γρ. πρωτεινης αναφερε και υδατανθρακες,λιπαρα της σοκολατας σε παρακαλω.
Καλοκαιρι εχουμε πλεον,πρεπει να προσεχουμε την διατροφη μας μεχρι τελευταιο γραμμαριο :2funny: :2funny:
Πάντα τα χαμηλότερα ψηλέ μου......αν και όπως ήμουν εκείνη την ώρα,έπρεπε να φάω άλλες 2 τουλάχιστον για να ισιώσω.......... :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλά ρε μαλάκα  :birdman:.....έφτιαξες κλώνο,για να τρολάρεις? Άντε και Καλή Ανάσταση.................... :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στείλε π.μ τι θες να σου προσαρμόσω-αν θες τίποτα δηλαδή,χαιρετώ.
Μην με ψάχνετε-έχω 30 proxy μπροστά,τρολλίστας είμαι. :grin:

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θα σου ζητήσω κάτι πιο δύσκολο,θέλω το bill να βγαίνει από τη σούφρα του Λίλα ντυμένος στα κόκκινα να θυμίζει δηλαδή κότα και κόκκινο αυγό και από κάτω με μεγάλα γράμματα καλό Πάσχα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στα αρχίδια μου ρε κλώνε.....χαβαλέ κάνουμε με τα παιδιά........ Καλό Πάσχα!!!
Proxy και τα αρχίδια του Καράμπελα......σιγά μην σε ψάξουμε κιόλας.......δεν μας νοιάζει...... Ξέρω από Photoshop,να είσαι καλά....... :jerking: :jerking: :jerking:
Μ.Παρασκευή και κάνεις μαλακίες....... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγώ θα σου ζητήσω κάτι πιο δύσκολο,θέλω το bill να βγαίνει από τη σούφρα του Λίλα ντυμένος στα κόκκινα να θυμίζει δηλαδή κότα και κόκκινο αυγό και από κάτω με μεγάλα γράμματα καλό Πάσχα.
Μπέρδεψες τους κλώνους........βάλε την παλιά σου φωτό ρε μαλάκα.......ξεχάσαμε νόμιζες?

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπέρδεψες τους κλώνους........βάλε την παλιά σου φωτό ρε μαλάκα.......ξεχάσαμε νόμιζες?
Είσαι μεγαλύτερος βλάκας και από τον αχαχούχα αλλά μιας και το είπες θα αλλάξω αβατάρ μόνο για εσένα.

Έλα έτοιμος,να ευχαριστήσω τον απόλυτο για τη δημιουργία του.Τώρα ελπίζω και εμένα να με γουστάρουν οι πόρνες της Φυλής,αχ είμαι τόσο τούμπανο και μάγκας.ο εραστής του εικοσάευρου.

Επισκέπτης
Κομπλέ τύπε αλλά ο Μπίλυ δεν έχει πρόσωπο,το ψάρι που χαιδεύει να βάλω;είμαι επαγγελματίας στην δουλειά μου.

Επισκέπτης
Είσαι μεγαλύτερος βλάκας και από τον αχαχούχα αλλά μιας και το είπες θα αλλάξω αβατάρ μόνο για εσένα.

Έλα έτοιμος,να ευχαριστήσω τον απόλυτο για τη δημιουργία του.Τώρα ελπίζω και εμένα να με γουστάρουν οι πόρνες της Φυλής,αχ είμαι τόσο τούμπανο και μάγκας.ο εραστής του εικοσάευρου.
Γιατί τύπε;είναι κακό να είναι πορνοεραστής του 20ευρου και να στέκεται να βγάζει φωτογραφίες στα πορνεία την κορμάρα του;μήπως ζηλεύεις;
Μπίλυ ρίξε το πουκάμισο στην χλωρίνη και αύριο φόρα το ολόλευκο να λες ότι είναι άλλο. :2funny:

Επισκέπτης
Στα αρχίδια μου ρε κλώνε.....χαβαλέ κάνουμε με τα παιδιά........ Καλό Πάσχα!!!
Proxy και τα αρχίδια του Καράμπελα......σιγά μην σε ψάξουμε κιόλας.......δεν μας νοιάζει...... Ξέρω από Photoshop,να είσαι καλά....... :jerking: :jerking: :jerking:
Μ.Παρασκευή και κάνεις μαλακίες....... :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Τα ξέρεις όλα οπότε λύσε μου μία απορία,πως γίνεται να δουλεύεις 10 χρόνια νύχτα στην ηλικία σου ρε Μπίλλυ;
Ε όχι και να μας δουλέψεις εσύ εμάς,έχουμε γνωριστεί και σου προτείνω να σοβαρευτείς.
Γενικώς οι πορνοεραστές του σάιτ σοβαρευτείτε.
Καλό Πάσχα πάντως,άλλο το ένα και άλλο το άλλο. :coffee:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
πόσο χρονών νομίζεις ότι είναι ο billy13  φωτεινέ μου παντογνώστη?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πόσο χρονών νομίζεις ότι είναι ο billy13  φωτεινέ μου παντογνώστη?
Μην ασχολείσαι,έχω ειδοποιήσει αυτόν που πρέπει να διαγραφώ εντελώς από το σάιτ...δεν θέλω να φαίνεται καθόλου ότι ήμουν μέλος.... Ενοχλεί ο χαβαλές που έλεγα να κάνω..... Δεν πειράζει 5 χρόνια καλά ήταν!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην ασχολείσαι,έχω ειδοποιήσει αυτόν που πρέπει να διαγραφώ εντελώς από το σάιτ...δεν θέλω να φαίνεται καθόλου ότι ήμουν μέλος.... Ενοχλεί ο χαβαλές που έλεγα να κάνω..... Δεν πειράζει 5 χρόνια καλά ήταν!
μην ξηγιεσαι ετσι ρε τυπε :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δικε μου θα κανουμε απεργια πεινας και ηθελα να φαω και αρνακι το πασχα.... :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom