Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυπε Μπιλυ πολυ σκουρος ο συνδυασμος για καλοκαιρι, περιμενω συντομα νεα φωτο με πιο ανοικτα χρωματα. Επισης, να μας δειξεις και το παπουτσι να εχουμε πληρη εικονα. Παντως ρε συ δεν αισθανεσαι περιεργα να κατεβαινεις σε αυτες τις περιοχες φορωντας πουκαμισα των 300 ευρω?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.956
Πόντοι
41.129
Τυπε Μπιλυ πολυ σκουρος ο συνδυασμος για καλοκαιρι, περιμενω συντομα νεα φωτο με πιο ανοικτα χρωματα. Επισης, να μας δειξεις και το παπουτσι να εχουμε πληρη εικονα. Παντως ρε συ δεν αισθανεσαι περιεργα να κατεβαινεις σε αυτες τις περιοχες φορωντας πουκαμισα των 300 ευρω?

ετσι τον ειδε η νταιανα ομως και ξεροχυσε......

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όχι φίλε,δεν αισθάνομαι κάποια απειλή.....10 χρόνια νύχτα δούλευα...... ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Λοιπόν κύριοι,έχουμε και λέμε...........:

Ανεβάζω 3 φωτό....

Φωτό 1: Οδός Φυλής!

Φωτό 2: billy13,φορώντας πουκάμισο Moschino έξω από το Φυλής 71....
(Λεπτομέρεια.....τρώω σοκολάτα με 30 γραμμάρια πρωτεϊνης,ώστε να αναπληρώσω τις θερμίδες που έχασα από τις κορασίδες Αλέξια - Νταϊάνα  :smitten: :smitten: :smitten: .....ακόμα κάτι.....με το που με είδε η Νταϊάνα  :smitten: :smitten: :smitten: δεν με άφηνε να φύγω -της είπα πως θα επιστρέψω...όπως και έκανα- και γούσταρε πολύ το ντύσιμο μου....... :rockon: :rockon: :rockon:
Πόσο άψογα πέρασα με την απόλυτη ΘΕΆ............ :cum: :cum: :cum:

Φωτό 3: billy13,φορώντας πουκάμισο Moschino έξω από το Φωκαίας 25Α....

14jcgma.jpg

23mvmkw.jpg

303d9up.jpg

Όλο το ποστ,το αφιερώνω στους ΦΊΛΟΥΣ μου και μόνο σε αυτούς...Καλό Πάσχα παίδες.....
ξεροχυνω με μπιλι...τρελος χυστης...ρε δικε μου προσεχε μην σε δει κανας νταβας και μπλεξεις ομως  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ξεροχυνω με μπιλι...τρελος χυστης...ρε δικε μου προσεχε μην σε δει κανας νταβας και μπλεξεις ομως  ;)
Έχουμε τα "μέσα" τύπε μου.........τι νόμιζες,έτσι χύμα πάμε;
Thanks,για τα καλά σου λόγια.................Καλό Πάσχα σου εύχομαι... :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λοιπόν κύριοι,έχουμε και λέμε...........:

Ανεβάζω 3 φωτό....

Φωτό 1: Οδός Φυλής!

Φωτό 2: billy13,φορώντας πουκάμισο Moschino έξω από το Φυλής 71....
(Λεπτομέρεια.....τρώω σοκολάτα με 30 γραμμάρια πρωτεϊνης,ώστε να αναπληρώσω τις θερμίδες που έχασα από τις κορασίδες Αλέξια - Νταϊάνα  :smitten: :smitten: :smitten: .....ακόμα κάτι.....με το που με είδε η Νταϊάνα  :smitten: :smitten: :smitten: δεν με άφηνε να φύγω -της είπα πως θα επιστρέψω...όπως και έκανα- και γούσταρε πολύ το ντύσιμο μου....... :rockon: :rockon: :rockon:
Πόσο άψογα πέρασα με την απόλυτη ΘΕΆ............ :cum: :cum: :cum:

Φωτό 3: billy13,φορώντας πουκάμισο Moschino έξω από το Φωκαίας 25Α....

14jcgma.jpg

23mvmkw.jpg

303d9up.jpg

Όλο το ποστ,το αφιερώνω στους ΦΊΛΟΥΣ μου και μόνο σε αυτούς...Καλό Πάσχα παίδες.....
ετοιμος για χ.α εισαι τυπε :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
Μετά και το μαύρισμα της νέας κριτικής μου,ανεβάζω ρομαντικές φωτό που είχα υποσχεθεί....με DKNY μπλούζα......... :2funny:
Οι φωτό έχουν βγεί έξω από τα Φ.54-56,που έχουν πετσωθεί "το Νταϊάνα" (του billy13  :rockon:-πολλάκις) και "το ¨Καίτη"...... :cum: :cum: :cum:

Αφιερώνω αυτές τις φωτό σε όλους τους φίλους μου (εδικά σε dmtrsxxx &  lustforlife  :grin: ),αλλά περισσότερο σε όσους λατρεύουν να μισούν billy13.... :2funny: :2funny: :2funny:
Για εσάς τους τελευταίους....όπως και τους κλαρινογαμπρούς του "60€ - 30 λεπτά",να πω ότι δεν θέλει κόπο....θέλει τρόπο.... :S
Απλά δείτε,για ποιο λόγο ο billy13 περνάει καλά με 20€................... :boobies: :boobies: :boobies:

8IvHqrA.jpg

q8sd8FA.jpg
:2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
Αυτη τη στιγμη ο billy 13 ειναι αντικειμενικα το πιο καυτο αγορι του bou
Με αφορμη τις αρνητικες ψηφους στις κριτικες του(που διχως να βαζω το χερι μου στη φωτια,εχω μια μικρη υποψια οτι μια απο αυτες ειναι απο τον melacholy angel  :grin:),τα μηνυματα συμπαραστασης κατακλυζουν το σαιτ και οι υποστηρικτες του,αυξανονται με γεωμετρικο ρυθμο
Billy +1 και απο μενα
και απο μένα +1 είχε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom