Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτη τη στιγμη ο billy 13 ειναι αντικειμενικα το πιο καυτο αγορι του bou
Με αφορμη τις αρνητικες ψηφους στις κριτικες του(που διχως να βαζω το χερι μου στη φωτια,εχω μια μικρη υποψια οτι μια απο αυτες ειναι απο τον melacholy angel  :grin:),τα μηνυματα συμπαραστασης κατακλυζουν το σαιτ και οι υποστηρικτες του,αυξανονται με γεωμετρικο ρυθμο
Billy +1 και απο μενα
Η δική σου ψήφος είναι διπλή σε σπουδαιότητα (όπως και όλων των παιδιών που έχουν θετική γνώμη).....respect... :rockon:

Επισκέπτης
Με αφορμη τις αρνητικες ψηφους στις κριτικες του(που διχως να βαζω το χερι μου στη φωτια,εχω μια μικρη υποψια οτι μια απο αυτες ειναι απο τον melacholy angel  :grin:),τα μηνυματα συμπαραστασης κατακλυζουν το σαιτ και οι υποστηρικτες του,αυξανονται με γεωμετρικο ρυθμο
Billy +1 και απο μενα

Συμπαθὴς νεανίας, πλὴν ἔχομεν ἕν θέμα μὲ τὸ ποδόσφαιρον.

Συνημμένα

• ΣΗΜΑ μεγάλο.png
    ΣΗΜΑ μεγάλο.png
    159,6 KB · Εμφανίσεις: 57

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Με αφορμη τις αρνητικες ψηφους στις κριτικες του(που διχως να βαζω το χερι μου στη φωτια,εχω μια μικρη υποψια οτι μια απο αυτες ειναι απο τον melacholy angel  :grin:),τα μηνυματα συμπαραστασης κατακλυζουν το σαιτ και οι υποστηρικτες του,αυξανονται με γεωμετρικο ρυθμο
Billy +1 και απο μενα
α μπα δεν ασχολουμαι,αν θες σου δινω ελευθερα τον κωδικο να μπεις να δεις οτι ειναι ελευθερη η επιλογη για να κανεις αρνητικη ψηφο η θετικη αναλογα στην συνγκεκριμενη κριτικη(που σημανει οτι δεν εκανα,και δεν εχω κανει γενικως ουτε μια φορα)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Με αφορμη τις αρνητικες ψηφους στις κριτικες του(που διχως να βαζω το χερι μου στη φωτια,εχω μια μικρη υποψια οτι μια απο αυτες ειναι απο τον melacholy angel  :grin:),τα μηνυματα συμπαραστασης κατακλυζουν το σαιτ και οι υποστηρικτες του,αυξανονται με γεωμετρικο ρυθμο
Billy +1 και απο μενα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τελευταία,διπλή κατάθεση πριν το Πάσχα:

1. Ιάσωνος 1Α - Αλέξια (Ο billy13 Μεταξουργείο; ....Και όμως ναι -θα ανέβει κριτική και στα παπάρια μου αν με μαυρίσετε πάλι).
2. Φυλής 56 - Νταϊάνα (Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απίστευτο μωρό,που μου έχει χαρίσει τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων ετών...και δεν λέω άλλα...  :birdman: )

Y.Γ: Θα ανέβουν ρομαντικές φωτό ύστερα από απαίτηση μέσω ΠΜ  και ειδικά του Νώντα που συναντηθήκαμε.... (Να συμπληρώσω ότι μου διάβασε το κινητό που έχω την φωτό του Άγιου Νώντα και είναι σαν να έχω μαζί μου κανονική εικόνα του Αγίου)............... :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

1. Ιάσωνος 1Α - Αλέξια (Ο billy13 Μεταξουργείο; ....Και όμως ναι -θα ανέβει κριτική και στα παπάρια μου αν με μαυρίσετε πάλι).
2. Φυλής 56 - Νταϊάνα (Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απίστευτο μωρό,που μου έχει χαρίσει τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων ετών...και δεν λέω άλλα...  :birdman: )

Y.Γ: Θα ανέβουν ρομαντικές φωτό ύστερα από απαίτηση μέσω ΠΜ  και ειδικά του Νώντα που συναντηθήκαμε.... (Να συμπληρώσω ότι μου διάβασε το κινητό που έχω την φωτό του Άγιου Νώντα και είναι σαν να έχω μαζί μου κανονική εικόνα του Αγίου)............... :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: να κανονισουμε μετα το πασχα μπιλι επισης μην σκας για το μαυρισμα στις κριτικες,KEEP UP :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Y.Γ: Θα ανέβουν ρομαντικές φωτό ύστερα από απαίτηση μέσω ΠΜ  και ειδικά του Νώντα που συναντηθήκαμε.... (Να συμπληρώσω ότι μου διάβασε το κινητό που έχω την φωτό του Άγιου Νώντα και είναι σαν να έχω μαζί μου κανονική εικόνα του Αγίου)............... :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπόν κύριοι,έχουμε και λέμε...........:

Ανεβάζω 3 φωτό....

Φωτό 1: Οδός Φυλής!

Φωτό 2: billy13,φορώντας πουκάμισο Moschino έξω από το Φυλής 71....
(Λεπτομέρεια.....τρώω σοκολάτα με 30 γραμμάρια πρωτεϊνης,ώστε να αναπληρώσω τις θερμίδες που έχασα από τις κορασίδες Αλέξια - Νταϊάνα  :smitten: :smitten: :smitten: .....ακόμα κάτι.....με το που με είδε η Νταϊάνα  :smitten: :smitten: :smitten: δεν με άφηνε να φύγω -της είπα πως θα επιστρέψω...όπως και έκανα- και γούσταρε πολύ το ντύσιμο μου....... :rockon: :rockon: :rockon:
Πόσο άψογα πέρασα με την απόλυτη ΘΕΆ............ :cum: :cum: :cum:

Φωτό 3: billy13,φορώντας πουκάμισο Moschino έξω από το Φωκαίας 25Α....

14jcgma.jpg

23mvmkw.jpg

303d9up.jpg

Όλο το ποστ,το αφιερώνω στους ΦΊΛΟΥΣ μου και μόνο σε αυτούς...Καλό Πάσχα παίδες.....

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

Ανεβάζω 3 φωτό....

(Λεπτομέρεια.....τρώω σοκολάτα με 30 γραμμάρια πρωτεϊνης,ώστε να αναπληρώσω τις θερμίδες που έχασα από τις κορασίδες Αλέξια - Νταϊάνα  :smitten: :smitten: :smitten: .....ακόμα κάτι.....με το που με είδε η Νταϊάνα  :smitten: :smitten: :smitten: δεν με άφηνε να φύγω -της είπα πως θα επιστρέψω...όπως και έκανα- και γούσταρε πολύ το ντύσιμο μου....... :rockon: :rockon: :rockon:

14jcgma.jpg

23mvmkw.jpg

303d9up.jpg

Όλο το ποστ,το αφιερώνω στους ΦΊΛΟΥΣ μου και μόνο σε αυτούς...Καλό Πάσχα παίδες.....
φιλε μου πρρωτη μουρη στην φυλης πρεπει αν εισαι :grin: :grin:
Υ.Γ ειχε σημερα κοσμο??

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καλο πασχα να χουμε :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ανεβάζω 3 φωτό....

14jcgma.jpg

23mvmkw.jpg

303d9up.jpg

Όλο το ποστ,το αφιερώνω στους ΦΊΛΟΥΣ μου και μόνο σε αυτούς...αλλά ειδικά στον lustforlife που ζήτησε φωτό με Moschino........... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom