Η δική σου ψήφος είναι διπλή σε σπουδαιότητα (όπως και όλων των παιδιών που έχουν θετική γνώμη).....respect...Αυτη τη στιγμη ο billy 13 ειναι αντικειμενικα το πιο καυτο αγορι του bou
Με αφορμη τις αρνητικες ψηφους στις κριτικες του(που διχως να βαζω το χερι μου στη φωτια,εχω μια μικρη υποψια οτι μια απο αυτες ειναι απο τον melacholy angel ),τα μηνυματα συμπαραστασης κατακλυζουν το σαιτ και οι υποστηρικτες του,αυξανονται με γεωμετρικο ρυθμο
Billy +1 και απο μενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 446K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ξεροχυσα 3 φορες.
θα γλιτωσω και το εικοσαρι σημερα
εγώ πάω για πέμπτη. Γλίτωσα και για αύριο.
Κάναμε και οικονομία στα €.............εγώ πάω για πέμπτη. Γλίτωσα και για αύριο.
Επισκέπτης
Αυτη τη στιγμη ο billy 13 ειναι αντικειμενικα το πιο καυτο αγορι του bou
Με αφορμη τις αρνητικες ψηφους στις κριτικες του(που διχως να βαζω το χερι μου στη φωτια,εχω μια μικρη υποψια οτι μια απο αυτες ειναι απο τον melacholy angel ),τα μηνυματα συμπαραστασης κατακλυζουν το σαιτ και οι υποστηρικτες του,αυξανονται με γεωμετρικο ρυθμο
Billy +1 και απο μενα
Συμπαθὴς νεανίας, πλὴν ἔχομεν ἕν θέμα μὲ τὸ ποδόσφαιρον.
Συνημμένα
Μικρό το κακό..........Συμπαθὴς νεανίας, πλὴν ἔχομεν ἕν θέμα μὲ τὸ ποδόσφαιρον.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Μικρό το κακό..........
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr//media/k2/items/cache/c736aa6967accc8510ed09cc546fae56_L.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Επισκέπτης
Μικρό το κακό..........
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr//media/k2/items/cache/c736aa6967accc8510ed09cc546fae56_L.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
>:(
Melancholy Angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
α μπα δεν ασχολουμαι,αν θες σου δινω ελευθερα τον κωδικο να μπεις να δεις οτι ειναι ελευθερη η επιλογη για να κανεις αρνητικη ψηφο η θετικη αναλογα στην συνγκεκριμενη κριτικη(που σημανει οτι δεν εκανα,και δεν εχω κανει γενικως ουτε μια φορα)Αυτη τη στιγμη ο billy 13 ειναι αντικειμενικα το πιο καυτο αγορι του bou
Billy +1 και απο μενα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Συμπαθὴς νεανίας, πλὴν ἔχομεν ἕν θέμα μὲ τὸ ποδόσφαιρον.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αυτη τη στιγμη ο billy 13 ειναι αντικειμενικα το πιο καυτο αγορι του bou
Billy +1 και απο μενα
Τελευταία,διπλή κατάθεση πριν το Πάσχα:
1. Ιάσωνος 1Α - Αλέξια (Ο billy13 Μεταξουργείο; ....Και όμως ναι -θα ανέβει κριτική και στα παπάρια μου αν με μαυρίσετε πάλι).
2. Φυλής 56 - Νταϊάνα (Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απίστευτο μωρό,που μου έχει χαρίσει τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων ετών...και δεν λέω άλλα... )
Y.Γ: Θα ανέβουν ρομαντικές φωτό ύστερα από απαίτηση μέσω ΠΜ και ειδικά του Νώντα που συναντηθήκαμε.... (Να συμπληρώσω ότι μου διάβασε το κινητό που έχω την φωτό του Άγιου Νώντα και είναι σαν να έχω μαζί μου κανονική εικόνα του Αγίου)...............
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
να κανονισουμε μετα το πασχα μπιλι επισης μην σκας για το μαυρισμα στις κριτικες,KEEP UPΤελευταία,διπλή κατάθεση πριν το Πάσχα:
1. Ιάσωνος 1Α - Αλέξια (Ο billy13 Μεταξουργείο; ....Και όμως ναι -θα ανέβει κριτική και στα παπάρια μου αν με μαυρίσετε πάλι).
2. Φυλής 56 - Νταϊάνα (Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απίστευτο μωρό,που μου έχει χαρίσει τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων ετών...και δεν λέω άλλα... )
Y.Γ: Θα ανέβουν ρομαντικές φωτό ύστερα από απαίτηση μέσω ΠΜ και ειδικά του Νώντα που συναντηθήκαμε.... (Να συμπληρώσω ότι μου διάβασε το κινητό που έχω την φωτό του Άγιου Νώντα και είναι σαν να έχω μαζί μου κανονική εικόνα του Αγίου)...............
Ναι ρε,απλά δες τι θα ανεβάσω εδώ.........θα γίνει γλέντι........να κανονισουμε μετα το πασχα μπιλι επισης μην σκας για το μαυρισμα στις κριτικες,KEEP UP
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αναμενω δικε μου ;)Ναι ρε,απλά δες τι θα ανεβάσω εδώ.........θα γίνει γλέντι........
Τελευταία,διπλή κατάθεση πριν το Πάσχα:
Λοιπόν κύριοι,έχουμε και λέμε...........:
Ανεβάζω 3 φωτό....
Φωτό 1: Οδός Φυλής!
Φωτό 2: billy13,φορώντας πουκάμισο Moschino έξω από το Φυλής 71....
(Λεπτομέρεια.....τρώω σοκολάτα με 30 γραμμάρια πρωτεϊνης,ώστε να αναπληρώσω τις θερμίδες που έχασα από τις κορασίδες Αλέξια - Νταϊάνα .....ακόμα κάτι.....με το που με είδε η Νταϊάνα δεν με άφηνε να φύγω -της είπα πως θα επιστρέψω...όπως και έκανα- και γούσταρε πολύ το ντύσιμο μου.......
Πόσο άψογα πέρασα με την απόλυτη ΘΕΆ............
Φωτό 3: billy13,φορώντας πουκάμισο Moschino έξω από το Φωκαίας 25Α....
Όλο το ποστ,το αφιερώνω στους ΦΊΛΟΥΣ μου και μόνο σε αυτούς...Καλό Πάσχα παίδες.....
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
φιλε μου πρρωτη μουρη στην φυλης πρεπει αν εισαιΛοιπόν κύριοι,έχουμε και λέμε...........:
Ανεβάζω 3 φωτό....
(Λεπτομέρεια.....τρώω σοκολάτα με 30 γραμμάρια πρωτεϊνης,ώστε να αναπληρώσω τις θερμίδες που έχασα από τις κορασίδες Αλέξια - Νταϊάνα .....ακόμα κάτι.....με το που με είδε η Νταϊάνα δεν με άφηνε να φύγω -της είπα πως θα επιστρέψω...όπως και έκανα- και γούσταρε πολύ το ντύσιμο μου.......
Όλο το ποστ,το αφιερώνω στους ΦΊΛΟΥΣ μου και μόνο σε αυτούς...Καλό Πάσχα παίδες.....
Υ.Γ ειχε σημερα κοσμο??
Ευχαριστώ,ψηλέ μου......είχε λίγο κόσμο........ ;)φιλε μου πρρωτη μουρη στην φυλης πρεπει αν εισαι
Υ.Γ ειχε σημερα κοσμο??
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καλο πασχα να χουμε
καλο πασχα να χουμε
Όλο το ποστ,το αφιερώνω στους ΦΊΛΟΥΣ μου και μόνο σε αυτούς...αλλά ειδικά στον lustforlife που ζήτησε φωτό με Moschino...........Λοιπόν κύριοι,έχουμε και λέμε...........:
Ανεβάζω 3 φωτό....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις