Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.967
- Πόντοι
- 216
τύπε σε είχαμε για καλο παιδί, δεν είχες δώσει δικαιώματα στη γειτονιάοι ρυζογκοφρετες με ρίγανη γαμάνε , σαν τσιπς με ρίγανη
τύπε σε είχαμε για καλο παιδί, δεν είχες δώσει δικαιώματα στη γειτονιάοι ρυζογκοφρετες με ρίγανη γαμάνε , σαν τσιπς με ρίγανη
είμαι αλλά το σωστό να λέγεται .τύπε σε είχαμε για καλο παιδί, δεν είχες δώσει δικαιώματα στη γειτονιά
Έχει και λοουερ φαντάσουτύπε σε είχαμε για καλο παιδί, δεν είχες δώσει δικαιώματα στη γειτονιά
εγώ είμαι ο καλός μπάτσοςείμαι αλλά το σωστό να λέγεται .
οι ρυζογκοφρετες με γεύση είναι καλό υποκατάστατο όταν δεν υπάρχουν κοκοψοψα σπίτι.
οι απλές είναι σαν χαρτόνι αίσχος.
Βραδινό..
Σουβλάκι καλαμαρακι με σως αυγολέμονο και πικαντικο κάρυ.
Πατάτες τηγανιτες με ελαιολαδο Αλτις - Αυθεντικό.
Ταραμοσαλάτα.
Γλυκό : Ρυζογκοφρέτα με θυμαρίσιο αυθεντικό μέλι - Ρωξαν.
Εχω βγει πολλά ραντεβού ως sugar daddy.ρε ‘σύ πανούλη , μπας και έχεις παίξει σε κανένα masterchef ? που τα βρίσκεις αυτά ?
Εμενα μου αρέσουνε οι ρυζογκοφρέτες διοτι ειναι αυθεντικό γλυκό.Ο Πάνος θα τρώει αναφορά ακόμη και αν πίνει νερό. Τέλος.
Ρυζογκοφρέτα τρώει αναφορά γιατί είναι ένα τελείως τεχνητο πλαστικό πράμα χωρίς γεύση. Όταν του βάλεις σοκολάτα, τυρί ,ρίγανη, φράουλα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο προφανώς παίρνει γεύση. Σαν να μου λες βούτηξα ένα κομμάτι χαρτόνι σε παγωτό και το έγλειψα ,ε και;
Για αυτό είναι μια μαλακία και μισή. Αν θες να κάνεις δίαιτα υπάρχουν πολλές τροφές που δεν παχαίνουν πολύ. Αν δεν σε νοιάζουν οι θερμίδες, φάε μπισκότα ή κριτσίνια.
Οι ρυζογκοφρέτε δεν έχουν καν νόημα ύπαρξης.
FixedΣαλάτα μαρούλι με φρέσκο κρεμμυδάκι
Γίγαντες στο φούρνο
Τρώω σωστά - κλάνω πολύ -ζω καλά
Ωραίος, αλλά άφησε ανοιχτή την μπαλκονοπορτα του υπνοδωματίου για να ακούσουμε νέα σου και αύριο.Σαλάτα μαρούλι με φρέσκο κρεμμυδάκι
Γίγαντες στο φούρνο
Τρώω σωστά - ζω καλά
Σταμάτησα να διαβάζω εδώ και μηχανικά επέλεξα το:Βραδινό..
Σουβλάκι καλαμαρακι με σως αυγολέμονο.....
Τσιμπα μια αναφορά από εμενα.είμαι αλλά το σωστό να λέγεται .
οι ρυζογκοφρετες με γεύση είναι καλό υποκατάστατο όταν δεν υπάρχουν κοκοψοψα σπίτι.
οι απλές είναι σαν χαρτόνι αίσχος.
Προτεινόμενος για στερηση οποιασδήποτε τροφής για μια εβδομαδα. Ακου σουβλακι καλαμαρακι.Σουβλάκι καλαμαρακι
Τσιμπα άλλη μια ριζογκοφρετα για να μάθεις να τρως ταραμοσαλάτα ενώ δεν είναι καθαρά Δευτέρα!Βραδινό..
Σουβλάκι καλαμαρακι με σως αυγολέμονο και πικαντικο κάρυ.
Πατάτες τηγανιτες με ελαιολαδο Αλτις - Αυθεντικό.
Ταραμοσαλάτα.
Γλυκό : Ρυζογκοφρέτα με θυμαρίσιο αυθεντικό μέλι - Ρωξαν.