Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Είσαι μεγαλύτερος βλάκας και από τον αχαχούχα

Σε ευχαριστω για την εκτιμηση που μου εχεις .....

Ομολογω πως οτι και να σε χαρακτηρισω ειναι πολυ ελαχιστο μιας και αναφερεσαι στο νικ μου με ενα κλωναρι 80+ ποστ

Βασικα σε εχω συνδεδεμενο με το μοριο μου τετοιος κουραδομαγκας του ελεους που εισαι.....

Επισκέπτης
Μην ασχολείσαι,έχω ειδοποιήσει αυτόν που πρέπει να διαγραφώ εντελώς από το σάιτ...δεν θέλω να φαίνεται καθόλου ότι ήμουν μέλος.... Ενοχλεί ο χαβαλές που έλεγα να κάνω..... Δεν πειράζει 5 χρόνια καλά ήταν!
Αποχωρώ κι εγώ τώρα μετά από την τεράστια πορεία μου,το ξέρω ότι υπήρξα βασικό στέλεχος στο σάιτ
αλλά όλα τα ωράια πράγματα τελειώνουν,νιώθω όμως την θλίψη σας. :'(
Θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω τον περιπτερά της γειτονιάς μου,ο οποίος μου κρατούσε πάντα κρύα την coca-cola μου
καθώς και τον personal φραγκοράφτη που μου έραβε τα σινιέ μου σώβρακα.
Να είστε όλοι καλά,έχω κι άλλες δουλειές,η πλάκα έλαβε τέλος εκτός αν θέλετε συνέχεια.
Στο χέρι σας είναι λοιπόν,καλό Πάσχα να έχετε.

Επισκέπτης

Ομολογω πως οτι και να σε χαρακτηρισω ειναι πολυ ελαχιστο μιας και αναφερεσαι στο νικ μου με ενα κλωναρι 80+ ποστ

Βασικα σε εχω συνδεδεμενο με το μοριο μου τετοιος κουραδομαγκας του ελεους που εισαι.....
Τύπε εγώ σε συμπαθώ να ξέρεις κι άστους να λένε,η ανάλυση που έχεις κάνει για τα λαχεία
κοσμεί σε δερματόδετη κασετίνα την πολυτελή βιβλιοθήκη μου από τριανταφυλλιά. :-*

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ο εραστής του εικοσάευρου.

Να ποιοί χαλάνε το σάιτ. 2-3 άτομα που συχνάζουν στο σάιτ αλλά περιφρονούν την πορνεία και τους πόρνους. Έχουν διώξει και άλλους μεγάλους χύστες από εδώ.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τύπε εγώ σε συμπαθώ να ξέρεις κι άστους να λένε,η ανάλυση που έχεις κάνει για τα λαχεία
κοσμεί σε δερματόδετη κασετίνα την πολυτελή βιβλιοθήκη μου από τριανταφυλλιά. :-*
καρφωνεσαι... :cool2:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Να ποιοί χαλάνε το σάιτ. 2-3 άτομα που συχνάζουν στο σάιτ αλλά περιφρονούν την πορνεία και τους πόρνους. Έχουν διώξει και άλλους μεγάλους χύστες από εδώ.
οι κλωνοι κι οι πιρφοροι σαν κι εσενα το χαλανε :birdman:

Επισκέπτης
Τύπε μην ξεχνάς ότι έχουμε δημοκρατία.
Μπορώ να γράφω ότι θέλω με χιούμορ κι εσύ μπορείς να διαβάζεις ότι γράφω με υπομονή.
Κανείς δεν διώχνει κανέναν,όποιος θέλει μένει.
Επί την ευκαιρία εσύ σε ποια κατηγορία πυρφόρων ανήκεις;
Για τον Μπίλυ πάντως ένα ξέρω,δεν θα φύγει από εδώ ποτέ και παίζει με τα π.μ του.
Φωτογραφίες άλλες δεν θα ανεβάσω πάντως γιατί δεν βλέπω να έχει απήχηση το θέμα.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Με στεναχωρεί που ένας παρακατιανός λαχειοπώλης με έχει συνδεδεμένο με το μόριο του.Αλήθεια όμως ποιο μόριο ρε ανίκανε,40 χρονών ούτε γκόμενα ούτε γυναίκα ούτε καν αλβανίδα πουτάνα δε γαμάς,οπότε πάρε το ανίκανο μόριο σου και πάγαινε από 'δω πέρα ψοφίμι.
Τα μέλη του bourdela και του ierodoula (και του cosmopolitan μην πω)γελάνε μαζί σου και σε χαρακτηρίζουν τόσα χρόνια με ωραία κοσμιτικά επίθετα.
Καλή Ανάσταση και μη γλεντήσεις πολύ το βράδυ με την παρέα σου.  :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
Εσύ τώρα ρε τύπε τι δουλειά έχεις κι ανακατεύεσαι να ρωτάς;είσαι ο δικηγόρος του;
αν ήθελε θα ρωτούσε ο ίδιος.
Μην με προκαλείς γιατί δεν ασχολήθηκα μαζί σου οπότε μην ασχολείσαι για να μην ασχοληθώ κι εγώ.
Κάπου βαρεθήκαμε όπως βλέπεις αρκετοί να διαβάζουμε τις μαλακίες του και είπα να τον δουλέψω.
Εκτιμώ όμως το ότι δεν κοντράρει,Μπίλυ είσαι ωραίος και πάρε άλλη μία φωτογραφία σου μονταρισμένη.
Μην φύγεις από το σάιτ,θα μας λείψουν οι εξειδικευμένες ενημερώσεις σου και οι κριτικές του εαυτού σου.
Τύπε Μπίλυ σε δουλεύουν όλοι-ξύπνα. :headbang:
σε ρώτησα γιατί σου φαινόταν  απίθανο που δούλευε 10 χρόνια νύχτα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
καλή Ανάσταση σε όλους τους συναγωνιστές.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom