redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε παντως ειναι μεγαλο πληγμα για το σαιτ....μην ξηγιεσαι ετσι ρε τυπε :S
τυπε παντως ειναι μεγαλο πληγμα για το σαιτ....μην ξηγιεσαι ετσι ρε τυπε :S
ο μπιλυς ειναι τυποςτυπε παντως ειναι μεγαλο πληγμα για το σαιτ....
τυπε θα μας λειψουν οι ενημερωσεις του και ο χαβαλες τουο μπιλυς ειναι τυπος
δεν θα φυγει τυπετυπε θα μας λειψουν οι ενημερωσεις του και ο χαβαλες του
τυπε αμα πει κατι ο μπιλης δεν αλλαζει...δεν θα φυγει τυπε
Είσαι μεγαλύτερος βλάκας και από τον αχαχούχα
Αποχωρώ κι εγώ τώρα μετά από την τεράστια πορεία μου,το ξέρω ότι υπήρξα βασικό στέλεχος στο σάιτΜην ασχολείσαι,έχω ειδοποιήσει αυτόν που πρέπει να διαγραφώ εντελώς από το σάιτ...δεν θέλω να φαίνεται καθόλου ότι ήμουν μέλος.... Ενοχλεί ο χαβαλές που έλεγα να κάνω..... Δεν πειράζει 5 χρόνια καλά ήταν!
Τύπε εγώ σε συμπαθώ να ξέρεις κι άστους να λένε,η ανάλυση που έχεις κάνει για τα λαχείαΣε ευχαριστω για την εκτιμηση που μου εχεις .....
Ομολογω πως οτι και να σε χαρακτηρισω ειναι πολυ ελαχιστο μιας και αναφερεσαι στο νικ μου με ενα κλωναρι 80+ ποστ
Βασικα σε εχω συνδεδεμενο με το μοριο μου τετοιος κουραδομαγκας του ελεους που εισαι.....
ο εραστής του εικοσάευρου.
καρφωνεσαι...Τύπε εγώ σε συμπαθώ να ξέρεις κι άστους να λένε,η ανάλυση που έχεις κάνει για τα λαχεία
κοσμεί σε δερματόδετη κασετίνα την πολυτελή βιβλιοθήκη μου από τριανταφυλλιά. :-*
οι κλωνοι κι οι πιρφοροι σαν κι εσενα το χαλανεΝα ποιοί χαλάνε το σάιτ. 2-3 άτομα που συχνάζουν στο σάιτ αλλά περιφρονούν την πορνεία και τους πόρνους. Έχουν διώξει και άλλους μεγάλους χύστες από εδώ.
Τρολλάρω..........καρφωνεσαι...
Τύπε μην ξεχνάς ότι έχουμε δημοκρατία.Να ποιοί χαλάνε το σάιτ. 2-3 άτομα που συχνάζουν στο σάιτ αλλά περιφρονούν την πορνεία και τους πόρνους. Έχουν διώξει και άλλους μεγάλους χύστες από εδώ.
οι κλωνοι κι οι πιρφοροι σαν κι εσενα το χαλανε
Επί την ευκαιρία εσύ σε ποια κατηγορία πυρφόρων ανήκεις;
μπολντι θα σε λιανισωΠιρφόρος είσαι και φαίνεσαι!
Ομοίως!
Με στεναχωρεί που ένας παρακατιανός λαχειοπώλης με έχει συνδεδεμένο με το μόριο του.Αλήθεια όμως ποιο μόριο ρε ανίκανε,40 χρονών ούτε γκόμενα ούτε γυναίκα ούτε καν αλβανίδα πουτάνα δε γαμάς,οπότε πάρε το ανίκανο μόριο σου και πάγαινε από 'δω πέρα ψοφίμι.Σε ευχαριστω για την εκτιμηση που μου εχεις .....
Ομολογω πως οτι και να σε χαρακτηρισω ειναι πολυ ελαχιστο μιας και αναφερεσαι στο νικ μου με ενα κλωναρι 80+ ποστ
Βασικα σε εχω συνδεδεμενο με το μοριο μου τετοιος κουραδομαγκας του ελεους που εισαι.....
μπολντι θα σε λιανισω
Είναι διφορούμενο τύπε,μπορεί να εννοεί την καράφλα σου.μπολντι με λέει ο μυρωδιάς!
σε ρώτησα γιατί σου φαινόταν απίθανο που δούλευε 10 χρόνια νύχτα...Εσύ τώρα ρε τύπε τι δουλειά έχεις κι ανακατεύεσαι να ρωτάς;είσαι ο δικηγόρος του;
αν ήθελε θα ρωτούσε ο ίδιος.
Μην με προκαλείς γιατί δεν ασχολήθηκα μαζί σου οπότε μην ασχολείσαι για να μην ασχοληθώ κι εγώ.
Κάπου βαρεθήκαμε όπως βλέπεις αρκετοί να διαβάζουμε τις μαλακίες του και είπα να τον δουλέψω.
Εκτιμώ όμως το ότι δεν κοντράρει,Μπίλυ είσαι ωραίος και πάρε άλλη μία φωτογραφία σου μονταρισμένη.
Μην φύγεις από το σάιτ,θα μας λείψουν οι εξειδικευμένες ενημερώσεις σου και οι κριτικές του εαυτού σου.
Τύπε Μπίλυ σε δουλεύουν όλοι-ξύπνα.