n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.161
- Πόντοι
- 46.232
μπράβο τελικά το "γαμήσατε"και αυτό το θέμα...........
Mη τα μπερδευεις..καμια σχεση με αδελφη..Αφελης,αυτη ειναι η σωστη λεξηΑς μη μιλήσω άλλο... Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας, είναι κατα τη γνωμη σας αδελφή.
την εχω λιωση την χουφτα μου .οπσ μου ξεφυγανε παλι στα γραπτα προφορικα στην ορθογραφια και στο συντακτικο με ανακαλυψες το βρηκες εισαι τελειος υπεροχος φανταστικοςΕχεις γκόμενα; Μυστήριο... Θα βαζα στοίχημα πως πηδάς τη χούφτα σου πολύ καιρό.
Χωρίς δωράκι η γκόμενά σου δεν πηδιέται; ή σου φεύγουν πολλές αλήθειες στα γραπτά σου ή εκτός από την ορθογραφία έχεις και πρόβλημα σύνταξης της ελληνικής γλώσσας.
Αιντε βρε.... καλά γαμήσια..
πλακα κανουμε και ο επιστημονας διδασκειμπράβο τελικά το "γαμήσατε"και αυτό το θέμα...........
Ας μη μιλήσω άλλο... Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας, είναι κατα τη γνωμη σας αδελφή.
Εντάξει its ok with me.... Γνωρίζω πολύ καλά πως οι περισσότεροι με την συμπεριφορά σας, μόνο καμμιά πουτάνα είστε άξιοι να γαμήσετε κι αυτό παίζεται... μη δεν σας σηκωνεται κιόλας από την πολλή τη μαλακία.
πλακα κανουμε και ο επιστημονας διδασκει
Θα στο έλεγα από την αρχή, κανε ότι σε γεμίζει και μην ασχολείσαι γιατί θα σου την πουν αλλα εσύ έμπλεξες με δόκτορες γεροντολογίας από την μασαχουσέτη. ας προσεχες.
εκτορ απο τετοια ατομα εχουμε χορτασει γιατυο τον πηρα στο ψιλο. Δεν τον καταλαβες τι ειναι .όπως λες οι πυρφοροι καταστρεψαν την ελλαδα αυτο ισχυειο τυπος κραζει και μετα πεταει ενα σεντονι οφ τοπικ αντι να το βαλει στο θρεντ ενημερωση
Mη τα μπερδευεις..καμια σχεση με αδελφη..Αφελης,αυτη ειναι η σωστη λεξη
Οσο για τους τυπους που σε χαιδευουν με συναισθηματικες θεωριες,προφανως δεν γνωριζουν που οδηγει μια <<φιλικη>> σχεση με μια ιεροδουλη με μαθηματικη ακριβεια
Δεν τραβάω κανένα ζόρι φίλε μου...
Την πλάκα μου κάνω... Είναι στιγμές χαλάρωσης αυτές... Σε λίγο θα πάω να γλείψω ένα ωραιότατο μουνί κι αφού το "φάω" καλά θα το γαμήσω κιόλας...
Και θα χει και δωράκι!
Μανατζαρεις τη σχεση? πρωτη φορα το ακουω,εχει αποτελεσμα?Δεν οδηγεί πουθενά φιλε η οδηγεί εκεί που εσύ θέλεις να οδηγήσει.
Aλλως κρυβεσαι πίσω από ένα εντελώς απρόσωπο sex γιατί δεν μπορείς να μανατζάρεις αλλιώς την σχέση σου με την οποιαδήποτε γυναικα, πουτάνα η μη.
και πόσα λεφτά θα του δώσεις για να το πείσεις με την απύθμενη γοητευτική γοητεία σου
να περάσετε γοητευτικά γοητευτικές στιγμές ?
και πόσο χρόνο , απο τον πολύτιμα πολύτιμο χρόνο σου , θα της δώσεις , προκειμένου να μπορέσεις γοητευτικά να χύσεις ?
και πόσα όνειρα νομίζεις ότι θα κάνει η ιερόδουλη για σένα , αφού περάσετε όμορφες στιγμές μαζί ?
Μα μονο αυτον θα σκεφτεται και θα χυνει οι γκομενα βυτια squirt ανοιγει η βρυση και τρεχεικαι πόσα λεφτά θα του δώσεις για να το πείσεις με την απύθμενη γοητευτική γοητεία σου
να περάσετε γοητευτικά γοητευτικές στιγμές ?
και πόσο χρόνο , απο τον πολύτιμα πολύτιμο χρόνο σου , θα της δώσεις , προκειμένου να μπορέσεις γοητευτικά να χύσεις ?
και πόσα όνειρα νομίζεις ότι θα κάνει η ιερόδουλη για σένα , αφού περάσετε όμορφες στιγμές μαζί ?
Μανατζαρεις τη σχεση? πρωτη φορα το ακουω,εχει αποτελεσμα?
Υπόψιν πως με τη συγκεκριμένη εκδιδόμενη βγαίνω και για καφέ.
Κι έχει πολύ περισσότερα να πει σαν άνθρωπος από πολλούς εδώ μέσα.
βρεθηκε ο συνεχιστης του γιανεβαν.
αργώ να χύσω
με τη συγκεκριμένη εκδιδόμενη βγαίνω και για καφέ.
Κι έχει πολύ περισσότερα να πει σαν άνθρωπος από πολλούς εδώ μέσα.
Μα μονο αυτον θα σκεφτεται και θα χυνει οι γκομενα βυτια squirt ανοιγει η βρυση και τρεχει