Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Και με αφορμή το τελευταίο σχόλιο του μακη1985 παίρνω την σκυτάλη για να γράψω το ρεσιτάλ απαξίωσης και τραμπουκισμού που έδωσα εχθες το βράδι στα βιλτζ παρκ στο Ρέντη,συνοδευόμενος από την γνωστή καβάτζα-σοκολάτα Πάμελα  :o :o.Αφού ως άλλη ελλεινίδα μου τα είχε σπάσει για να βγούμε παώ και την παίρνω από το σπίτι της(διαδρομή Πειραιά-Ανω Πατήσια) και πάμε στο βίλατζ-αλλού.Καθόλη την διαδρομή αλλά και την βόλτα σε όλο το μέρος μου μίλαγε ελάχιστα ως καθόλου :idiot: :think:.Όταν ανεβήκαμε στους σινεμάδες για να δω τι ταινίες έπαιζαν,την ρώτησα σε κάποια φάση καθώς ροματζάραμε το φεγγάρι τι συνέβαινε αλλά εξακολουθούσε να μην μου απαντάει :tickedoff: :tickedoff:.Εν τω μεταξύ οι πιρφόροι για άλλο ένα βράδι Κυριακής είχαν βγάλει βόλτα τα μπάζα τους και πετούσαν για πάρτη τους τρελά λεφτά.Εγώ είχα αρχίσει να νιώθω σαν κι αυτούς και μάλιστα εισέπραξα και απαξίωση από μια μαύρη γαζέλα :headbang: :headbang:.Κάπου εκεί σεληνιάστηκα και άρχισαν να μου μπαίνουν στο μυαλό απαξιωτικά σενάρια που είχα συζητήσει με τον Μαύρο Θάνατο.Ένα από αυτά εφαρμόστηκε λίγο αργότερα.Όπως κατεβαίναμε από τον όροφο προς το πάρκιγκ του βίλατζ είπα στην σοκολάτα να με περιμένει σε ένα πεζούλι κοντά στους θάμνους για να πεταχτώ στο περίπτερο να πάρω μπύρα.Όπως πήγαινα για την μπύρα(το περίπτερο ήταν κλειστό :birdman: :birdman:),επιστρέφω φορτωμένος προς το σημείο που ήταν και την βλέπω να μιλάει στο κινητό.Σεληνιάζομαι,την προσπερνάω κινούμενος ως φάντασμα μέσα στις σκιές και πάω προς το αμάξι.Η ώρα ήταν 00:10 και η μαύρη δεν είχε λεφτά για ταξί,ενώ και η κάρτα της τελείωνε.Άφού κόντευα να φτάσω Πειραιά με πάιρνει τηλέφωνο και με ρωτάει που είμαι.Της είπα τι είχα κάνει κι εκείνη άρχισε να κλαίει.Εγώ συνέχισα αμέριμνος προς τα ''ΙΜΑΛΑΙΑ''(γνωστό σαντουιτσάδικο στο Πασαλιμάνι) για ένα χαλαρωτικό χοντ-ντογκ.Ήθελα να μοιραστώ το σκηνικό μ'ένα σκληρό χύστη κι έτσι πήρα τηλέφωνο τον συναγωνιστή μακη1985 και τον ενημέρωσα για την απαξίωση και το τραμπούκισμα που προσέφερα αυτό το βράδι σε μια έγχρωμη πόρνη.Μετά το τηλέφωνο στον συναγωνιστή η μαύρη μου έκανε καμια 20αρια κλήσεις ζητώντας συγνώμη και νομίζοντας ότι θα γυρίσω να την μαζέψω :2funny: :2funny:.Συνέχισα να την απαξιώνω και πήγα να δω τι ποσοστό έπιασε τελικά ο Βενιζέλος :grin: :grin:

φίλε δεν συμφωνώ με αυτό που έκανες και στο είπα και στο τηλέφωνο......αν θα ήθελες να είσαι σωστός αυτό το σκληρό τραμπούκισμα έπρεπε να το κάνεις με την κ.Σούλα εκεί θα σε παραδεχόμουνα ;) Τώρα δεν το επικροτώ και το ξέρεις βρήκες ''αδύναμο αντίπαλο'' και ξέσπασες για όλες τις άλλες μπαζόλες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
φίλε δεν συμφωνώ με αυτό που έκανες και στο είπα και στο τηλέφωνο......αν θα ήθελες να είσαι σωστός αυτό το σκληρό τραμπούκισμα έπρεπε να το κάνεις με την κ.Σούλα εκεί θα σε παραδεχόμουνα ;) Τώρα δεν το επικροτώ και το ξέρεις βρήκες ''αδύναμο αντίπαλο'' και ξέσπασες για όλες τις άλλες μπαζόλες

Εκδικήθηκα για όλους σας πρωθυπουργέ μου :rockon: :rockon: :rockon:.Ο εκδικητής πρόδωσε,ο Στρατηλάτης εκδικήθηκε ;) ;) :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
βόλτα σήμερα μετά απο συνεννόηση με τον μπέμπα , κάτω στην πιάτσα πετύχαμε μιλεπετρόζα , φίλο μιλεπετρόζα(χολόβερ) :grin: :grin: ,οπεθ και ιππότη....
φυλής λοιπόν και πέριξ 21.30-23.00 η απόλυτη νέκρα...............
0210.jpg

0211.jpg

Διδύμου 20 Ελένη(μοιάζει στο πρόσωπο με την Νίνα Λοτσάρη)μελαχρινά μαλλιά ωραία επιδερμίδα μεσαιο βυζί , με άκα.
Διδύμου 18β Αλιόνα η ξανθιά μίλφ τούμπανο ,ακα τελειωτικό(μετά τις 00.00 ήταν στο φ84β)
Διδύμου 18α Φωτεινή ξανθιά πολύ χοντρή , με κώλο.
Διδύμου 16 Αλίσα ξανθιά ασπρουλιάρα μίλφ με μικρό στήθος και τροφαντό κώλο ,δεν άκουσα πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Γιασμίν η ξανθιά με το ωραίο σώμα και τις κακές κριτικές ,απλό στα 25 ευρώ σταθερά.....
Φωκαίας 27Β πάνω Τζένη η μαυρούλα με τα ωραία χείλια και την υπερυψωμένη κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Γιάννα λεπτή με μεσαίο στήθος , με ακα.
Φωκαίας 27α Καρίνα ξανθιά με μικρό στητό στήθος και ωραία πιασίματα ,απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φωκαίας 25 Μόνικα νιάου νιάου , με ακα.
Φωκαίας 19 Νικολέτα(νέα άφιξη)μελαχρινή λεπτή με 2άρια θεόστητα και ωραία βυζιά και Τζουλίανα μελαχρινή με κανονικό σώμα μεσαίο βυζί και πίρσινκγ στα χείλη , απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φωκαίας 17α Μαρία μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος και και ωραίο κωλαράκι , με κώλο.
Φυλής 40 Καμέλια μελαχρινή λεπτή άβυζι , με κώλο.
Φυλής 54β Έλενα(απο φ66α και φ109)ξανθιά κοντή μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ντενίσα η ξανθιά μουνάρα , απλό πρόγραμμα , η Νικολέτα που ήταν στόχος σήμερα απουσίαζε λόγο του ότι έιχε επισκέψεις απο την Ρωσία  :(
Φυλής 66δ μια μελαχρινή με κανονικό σώμα και μικρό βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα, είχε πολλές μώλωπες στο σώμα της και η τσα τσα είπε σε σχολιασμό μου ότι έπεσε απο το μηχανάκι....
Φυλής 74 αριστερά Τζούλια η μελαχρινή με την πορνόφατσα κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω οι Ουγγαρέζες...  Σαμπίνα μελαχρινή γεματούλα με 4αρια  βυζιά και Ρωξάνα ξανθιά ψηλή με μεσαίο βυζί ,απλό και οι δυο και παρτούζα.
Φυλής 61 (ανοικτό μετά απο καιρό πρώτη μέρα σήμερα)Σουζάνα (δουλέυει και στο Βουρβαχη 19) ξανθιά αδιάφορη με μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Εμμύ και Αννα Μαρία (η ξεπέτα)και οι δύο με κώλο.
Φυλής 84α Σόνια λεπτή με μικρό στήθος και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β συγνώμη αλλά συμπάθειες είναι αυτές η μουνάρα Καρολίνα(Αλμπίνα) ψηλή (1,80)ξανθιά με 2,5άρια βυζια , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μόνικα η ξανθιά ουκρανέζα μουνάρα με τα πράσινα μάτια ,κανονικό σώμα μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α η κρίμα το κορμί Μαίρη μελαχρινή με πολύ ωραίο κορμί και στητό στήθος , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Νίκη ξανθιά με μεσαίο βυζί κανονικό σώμα αλλά με λίγο κοιλίτσα , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα , είχε βάλει το χέρι της μέσα στο παντελόνι του μπέμπα και μέσα στη φόρμα του
ιππότη και τους την έπαιζε ένω εγώ της έτριβα το μουνί.....
Φυλής 67 Αλίσια(Αντριάννα) κοκκινομάλλα με 2άρια σιλικονάτα βυζιά λέπτη , με κώλο.
Φυλής 69α Ελένα  ξανθιά ψηλή με κανονικό κορμί και μικρό στήθος ,η τσα τσα είπε τα πάντα με προφύλαξη μέχρι προχθές έκανε ακα.
Φυλής 69β Αννα σταθερά στο πόστο της , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Σάντρα μελαχρινή ψηλή λεπτή με σιλικονάτα βυζιά , με ακα.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα τα ξανθοκαστανομελί μαλλιά πολύ λεπτή κοντή και παιχνιδιάρικα στήθη ,απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τελικά υπάρχουν ή δεν υπάρχουν πυρφόροι...........
το παρακάτω ήταν γραμμένο στην πλατεία Βικτορίας
0212.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Και με αφορμή το τελευταίο σχόλιο του μακη1985 παίρνω την σκυτάλη για να γράψω το ρεσιτάλ απαξίωσης και τραμπουκισμού που έδωσα εχθες το βράδι στα βιλτζ παρκ στο Ρέντη,συνοδευόμενος από την γνωστή καβάτζα-σοκολάτα Πάμελα  :o :o.Αφού ως άλλη ελλεινίδα μου τα είχε σπάσει για να βγούμε παώ και την παίρνω από το σπίτι της(διαδρομή Πειραιά-Ανω Πατήσια) και πάμε στο βίλατζ-αλλού.Καθόλη την διαδρομή αλλά και την βόλτα σε όλο το μέρος μου μίλαγε ελάχιστα ως καθόλου :idiot: :think:.Όταν ανεβήκαμε στους σινεμάδες για να δω τι ταινίες έπαιζαν,την ρώτησα σε κάποια φάση καθώς ροματζάραμε το φεγγάρι τι συνέβαινε αλλά εξακολουθούσε να μην μου απαντάει :tickedoff: :tickedoff:.Εν τω μεταξύ οι πιρφόροι για άλλο ένα βράδι Κυριακής είχαν βγάλει βόλτα τα μπάζα τους και πετούσαν για πάρτη τους τρελά λεφτά.Εγώ είχα αρχίσει να νιώθω σαν κι αυτούς και μάλιστα εισέπραξα και απαξίωση από μια μαύρη γαζέλα :headbang: :headbang:.Κάπου εκεί σεληνιάστηκα και άρχισαν να μου μπαίνουν στο μυαλό απαξιωτικά σενάρια που είχα συζητήσει με τον Μαύρο Θάνατο.Ένα από αυτά εφαρμόστηκε λίγο αργότερα.Όπως κατεβαίναμε από τον όροφο προς το πάρκιγκ του βίλατζ είπα στην σοκολάτα να με περιμένει σε ένα πεζούλι κοντά στους θάμνους για να πεταχτώ στο περίπτερο να πάρω μπύρα.Όπως πήγαινα για την μπύρα(το περίπτερο ήταν κλειστό :birdman: :birdman:),επιστρέφω φορτωμένος προς το σημείο που ήταν και την βλέπω να μιλάει στο κινητό.Σεληνιάζομαι,την προσπερνάω κινούμενος ως φάντασμα μέσα στις σκιές και πάω προς το αμάξι.Η ώρα ήταν 00:10 και η μαύρη δεν είχε λεφτά για ταξί,ενώ και η κάρτα της τελείωνε.Άφού κόντευα να φτάσω Πειραιά με πάιρνει τηλέφωνο και με ρωτάει που είμαι.Της είπα τι είχα κάνει κι εκείνη άρχισε να κλαίει.Εγώ συνέχισα αμέριμνος προς τα ''ΙΜΑΛΑΙΑ''(γνωστό σαντουιτσάδικο στο Πασαλιμάνι) για ένα χαλαρωτικό χοντ-ντογκ.Ήθελα να μοιραστώ το σκηνικό μ'ένα σκληρό χύστη κι έτσι πήρα τηλέφωνο τον συναγωνιστή μακη1985 και τον ενημέρωσα για την απαξίωση και το τραμπούκισμα που προσέφερα αυτό το βράδι σε μια έγχρωμη πόρνη.Μετά το τηλέφωνο στον συναγωνιστή η μαύρη μου έκανε καμια 20αρια κλήσεις ζητώντας συγνώμη και νομίζοντας ότι θα γυρίσω να την μαζέψω :2funny: :2funny:.Συνέχισα να την απαξιώνω και πήγα να δω τι ποσοστό έπιασε τελικά ο Βενιζέλος :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Mου ελειψε η πιατσα και μιας τα σκουριασμενα ποδια μου ειχαν καιρο να ανεβουν σκαλοπατια,αποφασισα να ξεσκουριασω τις κλειδωσεις μου.
Οι εικονα που αντικρισα τραγικη,αδειοι οι δρομοι και τα ιδρυματα,μου θυμασαν βαρυχειμωνια με κρυο και χιονονερο!!
Φωκαιας
17 Μαρια κοντοπουτανο με μικρο βυζακι κανονικο κορμακι τσουποτο κωλο με φουλ!!
19 Μπιανκα απο το φ.71 ισογειο καλο κορμι αν και νομιζω οτι πηρε μερικα κιλακια στο πισω συστημα,1,60 προσπαθουσε να ισσοροπηση στα 20ποντα!!
25 επανω κλειστο!!
25 κατω κλειστο!!
27 υπογειο Αντρεα κοντο ευγενικο πλασμα μεσα σε σεχυ συνολο διχτυωτων,με μικρο στηθος και κανονικο σωμα!
27 ισογειο Ειρηνη ηταν και η μονη που ακουσα για ελευθερο στοματικο!!
24 κλειστο!!
22 κλειστο!!
Φυλης
66Α τζουλια,κοντο μπαμπατσικο πορνιδιο με ωραιο κωλαρακι κανονικου σωματος!!
59 κατω,σκαμενη μεσουλα σαρκωδη χειλη με 2αρι στηθος ψιλοκαπουλο,στην κριση εχουμε την λυση,ειπε ο τσατσος και παρουσιασε την Νταιανα!!
67 Αντινα μεσα σε πορνικο διχτυωτο συνολο,απο δυδιμου 8 οροφος!!
69 χριστινα που καπνιζε στο παραθυρο.
71 οροφος Η Σαντρα ηταν και αυτη στο μπαλκονι,δειγμα αναδουλειας για τις κορασιδες καθοσον και οι δρομοι ηταν αδειοι!!
71 ισογειο,Μπαρπορα και ευα,η μπαρπορα αλλαξε χρωμα μαλλιων και φοραγε σεξι διχτυωτο συνολο.το χρωμα των μαλλιων νομιζω δεν τις πολυπαη!!
71 υπογειο κλειστο!
92 και τα δυο κλειστα!!
Μ.Προδρομου και τα δυο κλειστα!!
134 οροφος η Τσεσσικα και Γιαννα,η πρωτη η γνωστη απο φ.65 χωρις γιαλια,και η δευτερη καινουργια κοντη με κανονικο σωμα,μικρο στηθος και ενδιαφερον κωλαρακι!!
134 ισογειο κλειστο!!
134 υπογειο κλειστο!!
109 ισογειο,Αννα η πιτσος,θα πρασουμε καλα μας ειπε!!
Διδυμου
Δυστηχως δεν προλαβαμε καθοσον κλεινανε πηγαινε και 12 η ωρα!!
8 οροφος η Αλεξανδρα απο φωκαιας 22 υπογειο!!
Η ερημια των δρομων το ευκολο παρκιν των αυτοκινητων στην φυλης εδινε μια εικονα αδειας πολης.
Αφου τελειωσε η τσαρκα πηρα το αυτοκινητο να συνεχισω προς Σ.Πατση και την πουτανοπιατσα της ΕΒΓΑΣ!!
Με συντροφευσαν τραγουδακια της δεκαετιας του 80!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και με αφορμή το τελευταίο σχόλιο του μακη1985 παίρνω την σκυτάλη για να γράψω το ρεσιτάλ απαξίωσης και τραμπουκισμού που έδωσα εχθες το βράδι στα βιλτζ παρκ στο Ρέντη,συνοδευόμενος από την γνωστή καβάτζα-σοκολάτα Πάμελα  :o :o.Αφού ως άλλη ελλεινίδα μου τα είχε σπάσει για να βγούμε παώ και την παίρνω από το σπίτι της(διαδρομή Πειραιά-Ανω Πατήσια) και πάμε στο βίλατζ-αλλού.Καθόλη την διαδρομή αλλά και την βόλτα σε όλο το μέρος μου μίλαγε ελάχιστα ως καθόλου :idiot: :think:.Όταν ανεβήκαμε στους σινεμάδες για να δω τι ταινίες έπαιζαν,την ρώτησα σε κάποια φάση καθώς ροματζάραμε το φεγγάρι τι συνέβαινε αλλά εξακολουθούσε να μην μου απαντάει :tickedoff: :tickedoff:.Εν τω μεταξύ οι πιρφόροι για άλλο ένα βράδι Κυριακής είχαν βγάλει βόλτα τα μπάζα τους και πετούσαν για πάρτη τους τρελά λεφτά.Εγώ είχα αρχίσει να νιώθω σαν κι αυτούς και μάλιστα εισέπραξα και απαξίωση από μια μαύρη γαζέλα :headbang: :headbang:.Κάπου εκεί σεληνιάστηκα και άρχισαν να μου μπαίνουν στο μυαλό απαξιωτικά σενάρια που είχα συζητήσει με τον Μαύρο Θάνατο.Ένα από αυτά εφαρμόστηκε λίγο αργότερα.Όπως κατεβαίναμε από τον όροφο προς το πάρκιγκ του βίλατζ είπα στην σοκολάτα να με περιμένει σε ένα πεζούλι κοντά στους θάμνους για να πεταχτώ στο περίπτερο να πάρω μπύρα.Όπως πήγαινα για την μπύρα(το περίπτερο ήταν κλειστό :birdman: :birdman:),επιστρέφω φορτωμένος προς το σημείο που ήταν και την βλέπω να μιλάει στο κινητό.Σεληνιάζομαι,την προσπερνάω κινούμενος ως φάντασμα μέσα στις σκιές και πάω προς το αμάξι.Η ώρα ήταν 00:10 και η μαύρη δεν είχε λεφτά για ταξί,ενώ και η κάρτα της τελείωνε.Άφού κόντευα να φτάσω Πειραιά με πάιρνει τηλέφωνο και με ρωτάει που είμαι.Της είπα τι είχα κάνει κι εκείνη άρχισε να κλαίει.Εγώ συνέχισα αμέριμνος προς τα ''ΙΜΑΛΑΙΑ''(γνωστό σαντουιτσάδικο στο Πασαλιμάνι) για ένα χαλαρωτικό χοντ-ντογκ.Ήθελα να μοιραστώ το σκηνικό μ'ένα σκληρό χύστη κι έτσι πήρα τηλέφωνο τον συναγωνιστή μακη1985 και τον ενημέρωσα για την απαξίωση και το τραμπούκισμα που προσέφερα αυτό το βράδι σε μια έγχρωμη πόρνη.Μετά το τηλέφωνο στον συναγωνιστή η μαύρη μου έκανε καμια 20αρια κλήσεις ζητώντας συγνώμη και νομίζοντας ότι θα γυρίσω να την μαζέψω :2funny: :2funny:.Συνέχισα να την απαξιώνω και πήγα να δω τι ποσοστό έπιασε τελικά ο Βενιζέλος :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ερχομενος απο μεταξι η βαρδεια στην φυλης ειχε αλλαξη 3η βαρδεια..
Φωκαιας
27 οροφος τσατσος Αρης στα πλατο εριξε τα γαλικα του και μας παρουσιασε δυο γαζελες Ζιζελ και Τζενη.
27 ισογειο Ειρηνα και μια ακομα κορασιδα αδιαφορη κατα εμε.
27 υπογειο η μιλφ Αγαπη με τις βυζαρες.
25 ισογειο κλειστο.
25 οροφος κλειστο.
24 κλειστο.
22 κλειστο.
191,65 κανονικου σωματος με 1,5αρι σχετικα καλη παρουσια.
17 κλειστο.
Φυλης
66 Νικολετα εχη φτιαξη η κοπελλα και ειναι καυλα.
59 ισογειο,δυο κορασιδες μια ψηλη με καπουλια και μια πιο κοντη μελαχροινη με μεγαλες μπαλες.
61 υπογειο αδιφορο ιλφ θα ελεγα.
80 Αννα Μαρι και Εμυ.
65 ισογειο Αλεξανδρα.
67 Αντινα καυλωτικα ντυμενη με ωραιο κωλο και η Αλινα η οποια μιλουσε στο τηλεφωνο και αργισε να βγη.
69 ισογειο η Αννα η καστανη.
69 οροφος κλειστα.
71 οροφος κλειστα.
71 ισογειο η Μπαρπορα ιχα.
71 υπογειο εδω και καιρο κλειστο.
92 και τα δυο κλειστα.
Μ.Προδρομου και τα δυο κλειστα.
84 και 86 ισογεια και τα δυο κλειστα.
86 οροφος Μονικα η ρωσσις στα λευκα.
84 οροφος η Καρολαιν η παλιοτερα Αλπινα απο φωκ.27.
Εριξα μια ματια στον δρομο αδειος ελαχιστη κινηση το 66,54,40 κλειστα.
Η λαμπα στην φυλης και φιλιππιδου ακομα τρεμοσβηνη,ποτε θα την αλλαξετε?
Αυτα απο την τριτη βαρδεια,λιγα σπιτακια παραμενουν πια ανοικτα το βραδυ,μακαρι αυτο να συνεπαγετε οτι και οι κοπελλες ειναι ενταξη,με συντροφευε στον δρομο..

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φυσαγε ενα ελαφρο αερακι στην Πλατεια Καραισκακη,ο κοσμος λιγοστος,τα στενα με λιγο κοσμο!!
Ξεκινησα στις 21,20 απο ...
Καλλεργη 33 Μιρέλλα 10 απλο 15 με κωλο!!
Μ.Αλεξανδρου
15 Ζανα.
17 η κοντη γεματη πλεον σχιστοματα.
20 ισογειο αδυνατο αβυζο κοντο.
20 υπογειο ευτραφης με πολλα κυβικα και 3αρια,μεσα σε γαλαζιο διχτυ που ασφυκτιουσε.
22 ισογειο Αννα ευτραφης βουλγαρα απο τον πανω οροφο.
22 οροφος,τσιγγανοηδες κοντο με 2,5αρια αδυνατο.
28 ευτραφης μελαμψο νομιζω δεν βοηθησε και ο φωτισμος.
Περδικας
3 αριστερο μιλφ Μαρινα η γνωστη απο τροφωνιου,Βεργας κλπ.ηρθε ο υποβιβασμος μαλλον,το σωματης διατηρητε στα καλα επιπεδα με μικρο στηθος καλη κωλαρα και κανονικο σωμα!!
3 δεξια αβυζο κανονικου σωματος 1,60.
Ιασωνος
46 αριστερο η κοντη παλαβη ρουμανα με 10 απλο,15 κωλο.
46 μεσαιο αδιαφορη αδυνατη 1,60.
43 νεα τσα με ρεσιταλ παρουσιασης,πιθανως δασκαλεμενη απο την παλια ηρωικη τσα με τις τρελλες ατακες,δυο κορασιδες η μια απλο προγραμμα που ηταν στο δωματιο και η αλλη με κωλο αδιαφορη τσιγγανοηδες κοντη αδυνατου σωματος αλλα μικρων πτωτικων βυζιων και οι δυο στα 10.
44 νεο,κατα την εισοδο μας οι δυο ευτραφης Στελλα και Χριστινα νομιζω καναν μασαζ η μια στην αλλη,οποτε για να τις διευκολινουμε τις καναμε εμεις!
44 παλιο,Αννα με μαυρη περουκα απο το Ι.37,με κωλο στα 15 απλο στα 10,ηθελε να με καυλαντηση αλλα την εκανα στα γρηγορα.
37 ευτραφης 1,65 μονιμη τον τελευται καιρο στον οικο.
37 οροφος η Μαρια μουνι τσιμπουκι 10,κωλαρακι 15.
36 δεν θελω να θυμαμαι.
33 Μαρια η κατσαριδα με τον Σαρουμαν τσατσο να φορα κοντο παντελονακι και αθλητικο λευκο φανελακι θυμιζωντας μου γαλλο λεγεωναριο στην ερημο,το σκηνικο συμπληρωνε ενα καθαρισμενο αγγουρι στο δωματιο υπηρεσιας.
30 υπογειο η δασκαλα τζουλιανια με τα γιαλακια και τα πλαστικα βυζακια,αδυνατο σωμα κοντη.
31 υπογειο κοντο μελαχρινο σε διχτυ,με 1+στηθος.
31 Χοστελ το γνωστο τσιγγανοηδες με τα 2αρια απο το Δεληγιώργη 39.
27 υπογειο η Αλεξια επεστεψε αλλα ολα τα λεφτα η τσα που εκανε και πολιτικη αναλυση.
Βγαινοντας με κτυπησε μια φοβερη ρομαντικη οσμη σε συνδιασμο με την μπαζιλα με απετρεψαν να συνεχισω και σκεφτικα να παω προς Φυλης.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ένα ρομαντικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στην 3η στο Μετάξι συγκεκριμένα στο Κολωνού 11Β όπου η τσατσά ήρθε να παρουσιάσει τα κορίτσια αλλά καρφώθηκε πάνω στον Στρατηλάτη αρχίζοντας να του τρίβεται έντονα :o :o ενώ ο ίδιος ανταπέδιδε τα χουφτώματα και τα τριψίματα της τσατσάς :sunglasses:

Μετά άρχισε να ασχολείται μαζί μου και να μου λέει ωραίο μπλουζάκι φοράς τι είναι????της λέω μάντεψε να μου πεις :P κοιτάει και αμέσως μου απαντάει Guy Laroche φοράς :new_shocked: :new_shocked: πω πω είσαι πολύ παρατηρητική της λέω.......αλλά δεν σταμάτησε εκεί που λέει τι άρωμα φοράς??? έλα να με μυρίσεις και βρες το μόνη σου :grin: Αφού με μύρισε όπως τα σκυλιά μου είπε κάτι εντελώς άσχετο αλλά την διόρθωσα λέγωντας ότι φοράω Dolce & Gabbana Light Blue......αααααααααααααα μου λέει δεν μου αρέσει προτιμώ κάτι ποιο βαρύ στον άνδρα :- Δεν πειράζει αρέσει στις  άλλες γυναίκες τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλες :P

Αφού με είχε σκανάρει από πάνω μέχρι κάτω μου λέει εσύ Guy Laroche τι θα κάνεις ποια κοπέλα σου αρέσει να περάσεις στο δωμάτιο???της απάντησα ότι και τα 2 κορίτσια είναι πανέμορφα αλλά εγώ είμαι παιδί της εκκλησίας οπότε δεν πηγαίνω με πουτάνες απλά έρχομαι για την παρέα :tooth: :tooth: :tooth: Λίγο πριν φύγουμε θέλησε να δεί τον κώλο μου :idiot: αφού τον χούφτωσε έβγαλε το τελικό πόρισμα προτιμώ τον κώλο του φίλου σου......δεν πειράζει της λεω δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα :grin: Ναι ναι έτσι είναι εσύ κερδίζεις από ντύσιμο :sunglasses: καθώς είμασταν ένα βήμα από την έξοδο της λέω τόσα χρόνια πηγαίνω σε στούντιο και μπουρδέλα αλλά ποτέ καμία δεν μου είπε για το ντύσιμο μου είσαι η 1η που το παρατηρεί....... :think: Έτσι είναι οι άλλες δεν τα κοιτάνε αυτά αλλά εγώ όμως τα κοιτάω πολύ έντονα τα χαρακτηριστικά του άνδρα ;) :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ένα ρομαντικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στην 3η στο Μετάξι συγκεκριμένα στο Κολωνού 11Β όπου η τσατσά ήρθε να παρουσιάσει τα κορίτσια αλλά καρφώθηκε πάνω στον Στρατηλάτη αρχίζοντας να του τρίβεται έντονα :o :o ενώ ο ίδιος ανταπέδιδε τα χουφτώματα και τα τριψίματα της τσατσάς :sunglasses:

Μετά άρχισε να ασχολείται μαζί μου και να μου λέει ωραίο μπλουζάκι φοράς τι είναι????της λέω μάντεψε να μου πεις :P κοιτάει και αμέσως μου απαντάει Guy Laroche φοράς :new_shocked: :new_shocked: πω πω είσαι πολύ παρατηρητική της λέω.......αλλά δεν σταμάτησε εκεί που λέει τι άρωμα φοράς??? έλα να με μυρίσεις και βρες το μόνη σου :grin: Αφού με μύρισε όπως τα σκυλιά μου είπε κάτι εντελώς άσχετο αλλά την διόρθωσα λέγωντας ότι φοράω Dolce & Gabbana Light Blue......αααααααααααααα μου λέει δεν μου αρέσει προτιμώ κάτι ποιο βαρύ στον άνδρα :- Δεν πειράζει αρέσει στις  άλλες γυναίκες τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλες :P

Αφού με είχε σκανάρει από πάνω μέχρι κάτω μου λέει εσύ Guy Laroche τι θα κάνεις ποια κοπέλα σου αρέσει να περάσεις στο δωμάτιο???της απάντησα ότι και τα 2 κορίτσια είναι πανέμορφα αλλά εγώ είμαι παιδί της εκκλησίας οπότε δεν πηγαίνω με πουτάνες απλά έρχομαι για την παρέα :tooth: :tooth: :tooth: Λίγο πριν φύγουμε θέλησε να δεί τον κώλο μου :idiot: αφού τον χούφτωσε έβγαλε το τελικό πόρισμα προτιμώ τον κώλο του φίλου σου......δεν πειράζει της λεω δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα :grin: Ναι ναι έτσι είναι εσύ κερδίζεις από ντύσιμο :sunglasses: καθώς είμασταν ένα βήμα από την έξοδο της λέω τόσα χρόνια πηγαίνω σε στούντιο και μπουρδέλα αλλά ποτέ καμία δεν μου είπε για το ντύσιμο μου είσαι η 1η που το παρατηρεί....... :think: Έτσι είναι οι άλλες δεν τα κοιτάνε αυτά αλλά εγώ όμως τα κοιτάω πολύ έντονα τα χαρακτηριστικά του άνδρα ;) :grin:
την τσεπωσες την γρια ,σου φεξε παλι  :birdman:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
έστω και καθυστερημένη ενημέρωση για την χθεσινή 3η βάρδια........βράδυ Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής και πραγματικά ούτε δέκα άτομα δεν κυκλοφορούσαμε....

Φωκαίας 27Β πάνω Τζένη ψηλή μαυρούλα με πεταχτώ κώλο και Ζιζέλ μαυρούλα και αυτή πιο κοντή με 2αραάκια βυζιά...απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φωκαίας 27Β κάτω Ειρήνη κλασσικά και μια λεπτή κοντή άβυζι ,δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αγάπη το ξανθό γκίλφ με το κοντό μαλλί ,δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 μελαχρινή κανονικό σώμα με ωραία 2αρακια στητά βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Νικολέτα η κοντή ξανθιά μουνάρα , σήμερα ήταν μέσα στην καυλά με ροζ σετ εσωρούχων και άσπρες μπότες...,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα ψηλή ξανθιά με μεσαίο βυζί και κωλάρα ,Σαμπίνα μελαχρινή γεματούλα με 4αρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα και παρτούζα....
Φυλής 61 Νικόλ κοντή λεπτή με μικρό στήθος και ωραίο μικρό κωλαράκι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 το γνωστό δίδυμο Αννα Μαριά και Εμμυ , με κώλο.
Φυλής 84β Καρολίνα η ξανθιά ψηλή μουνάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μόνικα ξανθιά με κανονικό σώμα  μικρό βυζι και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Μαίρη μελαχρινή με καυλα κορμί και στητά βυζια ,απλό πρόγραμμα.(στις 02.00 έφοδος της Αστυνομίας όπου και μάζεψαν την Μαίρη και την τσα τσα)
Φυλής 65β Αλεξάνδρα ξανθό κοντό πολύ λεπτό  άβυζο πιπίνι(σήμερα δεν είχε την ένέργεια που την διακρίβνειστο σαλονάρισμα)Τζούλια ξανθιά με ωραίο κώλο , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αντίνα η ξανθια μιλφ στο μάυρο πορνοδίχτυ της ,κοντή άβυζι με ωραίο κωλάράκι και Αλίσια κοκκινομάλλα λεπτή με σιλικονατα 2άρια βυζιά πιά και αυτή με κώλο.
Φυλής 69α Αννα καστανή λεπτή με μικρό βυζι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα με καστανόξανθόμελί μαλλί ( που δεν της πηγαίνει)λεπτό πίπινι με λαχταριστό κορμάκι ,απλό πρόγραμμα.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερινη επισκεψη στην 2η βαρδεια...
Διδυμου
8 οροφος,για τελευταια φορα Αλεξανδρα απο φωκαιας 22,αναχωρη μονιμα για την πατριδα της!!
8 ισογειο Γιασμιν.
16 Λιλιαν με τα ζαρτιερικα.
18 υπογειο,μιλφ Συλβια,ευτραφης με βυζαρες!
18 ισογειο η Αντριαννα,κατα την αποχωρηση μας μας κτυπαγε στον κωλο σαν μικρα παιδια!
20 Βαλερια μιλφ με βυζαρες και κωλαρα,οχι απο Αγκυρας!!
Φυλης
66α Νικολετα.
66δ Αδιαφορη μελαχρινη.
59 Ναιανα και αναζωογονηση κυταρων,συμφωνα με τον υπηρετη!
80 Αννα Μαρια Εμυ!
65 ισογειο Αλεξανδρα.
67 Αλισια.
69 Ελενα,ξανθο 1,70 με μικκρο στηθος καλο σωμα!
71 Χριστινα νεα παρουσια συμφωνα με την φραουλιτσα καραμελιτσα,αβυζο αλλα καυλωτικο κορμι χαρι στο μικροσκοπικο στρινγκακι.
71 ισογειο Μπαρπορα ιχα.
84 ισογειο Σονια η ιταλιδα.
84 οροφος κλειστο.
86 οροφος Μονικα.
86 ισογειο η Ειρηνα απο το 84 οροφος.
Φωκαιας
17 Λορυ με τις βυζαρες.
19 κλειστο.
25 οροφος κλειστο.
25 ισογειο κλειστο.
27 υπογειο Αλεξανδρα νεα.
27 ισογειο Βικτωρια Ειρηνα.
Η κινηση οχι ιδιαιτερη για σαββατο και αρκετα σπιτακια κλειστα!!
Στην επιστροφη ακουσα ενα παλιο καλο κομματι..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Καταδρομικη με Προεδρο, Ν.σμυρνη, Πιτσιλιστη, Ιπποτη και Μποτοφιλο Μεταξι για αρχη και μετα Φυλης..Απελπισια σκετη 0 κινηση..
3 Βαρδια τα εξης

ΦΥΛΗΣ

66Α Νικολετα ξανθια πολυ ομορφη καυλιτσα, απλο
έχεί βελτιωθεί αισθητά η Νικολέτα(μέσα στο δωμάτιο)
65Α Κλειστο χθλες κατα τις 02.00 η αστυνομία μάζεψε την Μαιρη και την τσατσα
65Β Αλεξανδρα πολυ αδυνατη ξανθια και Γκαμπριελα συμπαθητικη μελαχρινη, ακα
Σήμερα η αλέξανδρα είχε πάλι το γνωστό της κέφι σε αντίθεση με χθές...
εγώ μπέμπα ήμουν μόνο στην νυχτερινή γιατί δεν θα μπορούσα να μην παρακολουθήσω τον θρίαμβο του Ολυμπιακού....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
επειδή πάντα θα υπάρχουν πιρφόροι......να τι έχει γράψει ένας στην πόρτα του Φωκαίας 22 που το έχουν κλείσει.......

0214.jpg

0215.jpg

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η ωρα ηταν 21,00 πανω στο σουρουπωμα,εκανα μια βολτα πεζος σε ολη την φυλης για να δω πια ηταν κλειστα!
Η φυλης με περισσοτερα σπιτακια σημερα ανοικτα!
Κλειστα ηταν στην Φυλης..
74
40
59 οροφος
65 οροφος,μετα το ντου που εγινε και πηραν την Μαιρη απο φ.92 και την τσα.
71 οροφος.
71 υπογειο.
92 Α κ Β.
Μ.Προδρομου και τα δυο.
Διδυμου 8 οροφος,μετα την αποχωριση της Αλεξανδρας απο φωκ.22 για την πατριδα της.
Διδυμου 16.
Μιας και κατεβηκα διδυμου πηγα και ...
Αλκιβιαδου
16Α Κατερινα και Ειρηνη μιλφ,τιποτα το ιδιαιτερο.
16Β η Αλινα απο φωκαιας 27 υπογειο.
16Γ η Βικτωρια με την σκυλε φατσα.
Διδυμου
20 Βικτωρια απο Αγκυρας.
18 ισογειο,Αλιονα η ρουφηχτρα.
18 υπογειο,η Φωτεινη η ρωσσις.
8 ισογειο,Γιασμιν η πολωνεζα.
Φυλης
54 Λαουρα,για οσους ψαχνουν την Σουζη ειναι στην πατριδα της.
66 Νικολετα δεν θυμαμαι την αλλη κορασιδα.
59 ισογειο,Ρωξανη η ουγγαρεζα.
61 Νικολ.
80 Μαρια.
84 οροφος Καρολαιν,πρωην Αλμπινα.
65 ισογειο Αλεξανδρα Τζουλια.
67 Αντινα.
69 οροφος Ελενα.
71 ισογειο,Μπαρπορα.
Η ενημερωση ειναι πανω στην αλλαγη.
Φτωχη η κινηση για μια φορα ακομα,παρα την αναδουλεια ομως το ολνι γκρικ ακουγοταν παντου.
Πιθανως τα κοριτσια φοβουνται πλεον οτιδηποτε!!
Aλλη μια πορνικη βολτα τελειωσε,ενω καταστρωσα σχεδιο για την αυριανη πορνοεκρδομη,στο δρομο με συνοδευε το τραγουδακι...
To oποιο μου θυμισε γαλλικα καμπαρε!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Stories