Και με αφορμή το τελευταίο σχόλιο του μακη1985 παίρνω την σκυτάλη για να γράψω το ρεσιτάλ απαξίωσης και τραμπουκισμού που έδωσα εχθες το βράδι στα βιλτζ παρκ στο Ρέντη,συνοδευόμενος από την γνωστή καβάτζα-σοκολάτα Πάμελα :o :o.Αφού ως άλλη ελλεινίδα μου τα είχε σπάσει για να βγούμε παώ και την παίρνω από το σπίτι της(διαδρομή Πειραιά-Ανω Πατήσια) και πάμε στο βίλατζ-αλλού.Καθόλη την διαδρομή αλλά και την βόλτα σε όλο το μέρος μου μίλαγε ελάχιστα ως καθόλου .Όταν ανεβήκαμε στους σινεμάδες για να δω τι ταινίες έπαιζαν,την ρώτησα σε κάποια φάση καθώς ροματζάραμε το φεγγάρι τι συνέβαινε αλλά εξακολουθούσε να μην μου απαντάει .Εν τω μεταξύ οι πιρφόροι για άλλο ένα βράδι Κυριακής είχαν βγάλει βόλτα τα μπάζα τους και πετούσαν για πάρτη τους τρελά λεφτά.Εγώ είχα αρχίσει να νιώθω σαν κι αυτούς και μάλιστα εισέπραξα και απαξίωση από μια μαύρη γαζέλα .Κάπου εκεί σεληνιάστηκα και άρχισαν να μου μπαίνουν στο μυαλό απαξιωτικά σενάρια που είχα συζητήσει με τον Μαύρο Θάνατο.Ένα από αυτά εφαρμόστηκε λίγο αργότερα.Όπως κατεβαίναμε από τον όροφο προς το πάρκιγκ του βίλατζ είπα στην σοκολάτα να με περιμένει σε ένα πεζούλι κοντά στους θάμνους για να πεταχτώ στο περίπτερο να πάρω μπύρα.Όπως πήγαινα για την μπύρα(το περίπτερο ήταν κλειστό ),επιστρέφω φορτωμένος προς το σημείο που ήταν και την βλέπω να μιλάει στο κινητό.Σεληνιάζομαι,την προσπερνάω κινούμενος ως φάντασμα μέσα στις σκιές και πάω προς το αμάξι.Η ώρα ήταν 00:10 και η μαύρη δεν είχε λεφτά για ταξί,ενώ και η κάρτα της τελείωνε.Άφού κόντευα να φτάσω Πειραιά με πάιρνει τηλέφωνο και με ρωτάει που είμαι.Της είπα τι είχα κάνει κι εκείνη άρχισε να κλαίει.Εγώ συνέχισα αμέριμνος προς τα ''ΙΜΑΛΑΙΑ''(γνωστό σαντουιτσάδικο στο Πασαλιμάνι) για ένα χαλαρωτικό χοντ-ντογκ.Ήθελα να μοιραστώ το σκηνικό μ'ένα σκληρό χύστη κι έτσι πήρα τηλέφωνο τον συναγωνιστή μακη1985 και τον ενημέρωσα για την απαξίωση και το τραμπούκισμα που προσέφερα αυτό το βράδι σε μια έγχρωμη πόρνη.Μετά το τηλέφωνο στον συναγωνιστή η μαύρη μου έκανε καμια 20αρια κλήσεις ζητώντας συγνώμη και νομίζοντας ότι θα γυρίσω να την μαζέψω .Συνέχισα να την απαξιώνω και πήγα να δω τι ποσοστό έπιασε τελικά ο Βενιζέλος
φίλε δεν συμφωνώ με αυτό που έκανες και στο είπα και στο τηλέφωνο......αν θα ήθελες να είσαι σωστός αυτό το σκληρό τραμπούκισμα έπρεπε να το κάνεις με την κ.Σούλα εκεί θα σε παραδεχόμουνα ;) Τώρα δεν το επικροτώ και το ξέρεις βρήκες ''αδύναμο αντίπαλο'' και ξέσπασες για όλες τις άλλες μπαζόλες