n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
δεν την έχω ρωτήσει....Πολύ καλές! Αφήνει και βιντεοσκόπηση?!
θα το επιχειρήσω την άλλη φορά
δεν την έχω ρωτήσει....Πολύ καλές! Αφήνει και βιντεοσκόπηση?!
Από κωλοτρυπίδα μια χαρά τα πάει.........................φίλοι μου νέες σημερινές φωτο της Λαρίσας απο φ71β.
ενα κουλο που μου συνεβη εχθες στη φυλλης.Καθως γαμαγα στο δωματιο ακουω μια πορτα να ανοιγει και μπαινει ενας τυπος μεσα εγω ημουνα σε σταση πισωκολλητο οπωτε δεν ειδα φατσα καλα λεω τωρα την γαμησαμε,ευτυχως ξαναβγαινει εξω αλλα η γκομενα νευριαζει και πεταγεται απο το κρεβατι να του βαλει τις φωνες ο τυπος απανταει δεν εβρισκα κανεναν γι αυτο μπηκα εγω αναρωτιομουνα η τσατσα που ειχε εξαφανιστει,με τα πολλα η γκομενα ξαναμπαινει στο δωματιο και συνεχιζουμε απο εκει που σταματησαμε σαν να μην συνεβη τιποτα.Αρκετα cult στιγμη πιστευω
Δυστηχως και θα κρατηση πολυ ακομα!!καταθλιπτικες καταστασεις :'(
μην το λες.το πολυ κανα μηνα.Δυστηχως και θα κρατηση πολυ ακομα!!
φαίνεται σε θόλωσαν τα βυζιά της και δεν διάβασες όλη την ενημέρωσην.σμυρνη που δουλευει η κοπελα πιο πανω;
Παρέα με τον συνοδοιπόρο Στρατηλάτη ξεκινήσαμε την βόλτα μας στο Μετάξι για την αναζήτηση της χαμένης καλτίλας......αλλά πέσαμε πάνω σε γνώριμες φάτσες ;) Καθώς μπαίναμε στο Μεγ.Αλεξάνδρου 20 η κοπέλα που δούλευε ήταν παλιά μας γνώριμη από το κωλόμπαρο Πρίγκηπας Ελληνο-Ρουμάνα 22 ετών μελάγχρινή αδύνατη με ωραίο βύζο δεν θυμάμαι το όνομα Με το που την αντίκρυσα της λεω εσύ δεν δούλευες ένα φεγγάρι στον Πρίγκηπα?????Απάντησε κάπως ξαφνιασμένα γιατί δεν περίμενε να την έχουμε ξαναδεί αλλά αυτό αποτέλεσε το εφαλτήριο για μια καλή περιποίηση προς τον συναγωνιστή Στρατηλάτη που πέρασε στα ενδότερα του οίκου για να την δοκιμάσει με κόστος μόλις 10€
Όσο ο Στρατηλάτης ήταν στο δωμάτιο εγώ μιλούσα με την τσατσά η οποία αρκετά θορυβημένη από τα τελευταία γεγονότα μου έλεγε ότι πήγε και έκανε εξετάσεις αίματος γιατί φοβάται..... :- :- Ακόμα και τον συζηγό της δεν φιλάει στο στόμα γιατί φοβάται μην έχει καμία ασθένεια λόγω του επαγγέλματος που κάνει(ταξιτζής στο επάγγελμα ;))
Ενώ περίμενα στο σαλόνι μου έκανε τράκα και τσιγάρο γιατί δεν είχε δικά της όπου αναγκάστηκα να τα δώσω στον Στρατηλάτη γιατί σε και αλλα τσαρδιά μας έκαναν τράκα
Βγαίνοντας από αυτό το τσαρδί(θα γράψω κριτική στην βάρδιά μου στην F-462,γιατί τώρα βαριέμαι ),πρότεινα στον συναγωνιστή μακη1985 να πάμε για μπύρα στο ρομαντικό περίπτερο απέναντι από το ''ΙΜΠΕΡΙΑΛ''.Φτάνοντας λοιπόν στο περίπτετο βλέπω μέσα τον γνωστό τύπο αλλά αυτή την φορά ήταν μέσα κι ένα σκληρό μιλφ με ταταουάζ στο δεξί ώμο και αρκετά σπασμένη φάτσα .Καύλωσα απίστευτα και αμέσως είπα στον συνοδοιπόρο μου ''Μαλάκα κοίτα τι έχει μέσα στο περίπτερο''.Η απάντηση που πήρα ήταν εντελώς απροσδοκήτη και φανέρωνε πόσο κακή ψυχολογία που έχει τελευταία ο μακης1985 και το πεσμένο πορνοηθικό :o :o.Η απάντηση ήταν ''Ε τι έχει ρε μαλάκα,μπύρες έχει εκεί μέσα'' .Ακόμα το σκέφτομαι και λιώνω στα γέλια.Μόλις το κατάλαβε πέθανε στα γέλια και ο ίδιος .Τελικά πήραμε τις μπύρες και κάτσαμε λίγο πιο παραπέρα για συνέλθουμε :S :S
δεν είναι θέμα ψυχολογίας απλά δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό το τεμάχιο που είδαμε γι'αυτό σου απάντησα κατά αυτό τον τρόπο
Υ.Γ προς το τέλος της νύχτας όμως τα πράγματα έφτιαξαν ;)