Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
επίσκεψη εξπρές σήμερα το μεσημέρι στη Φυλής με λοκαρισμένο στόχο την Λαρίσα απο Φυλής 71β ,
τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική ....
πάρτε και μερικές φωτο με τα τατου της και το υπέροχο κωλαράκι της καθός και το κρεβάτι του δωματίου
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg
Μέτρησες............. :fuck2:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
επίσκεψη εξπρές σήμερα το μεσημέρι στη Φυλής με λοκαρισμένο στόχο την Λαρίσα απο Φυλής 71β ,
τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική ....
πάρτε και μερικές φωτο με τα τατου της και το υπέροχο κωλαράκι της καθός και το κρεβάτι του δωματίου
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Το ξεσφιξες για τα καλα το κολοτρυπιδι φιλε Ν Σμυρνη εεε?  Παρεπειπτοντως τρως και  εσυ τα νυχια σου ε?  Κακο χουι Γαμωτο ...............

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Την ώρα που ο μπέμπας έτρωγε την σοκολάτα του :knockinb: :zfuck:,ιππότης,μιλεπετρόζα κι εγώ συζυτάγαμε ρομαντικά ακούγωντας

Σ'αυτό το μπουρδέλακι πάντα παίζει ρομαντική μουσική που σου φτιάχνει την διάθεση :cum: :cum:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Εχθές μίλησα με ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ και μου είπε πως αύριο Πέμπτη θα επισκεφθεί την απογευματινή βάρδια της Φυλής για να φυτιλιάσει 2-3 20ευρα Grin Grin.Την προηγούμενη βδομάδα τον έπιασε επ'αυτοφόρω η ελληνίδα μάνα του την στιγμή που τραμπούκιζε το συρτάρι που κρύβει τα 50ευρα Headbaning! Headbaning!.Παραθέτω τον διάλογο

Μ:Τι ψάχνεις εκεί παιδί μου???
ΜΘ:Ε τι να ψάχνω ρε μάνα,λεφτά να πάω να ταίσω τα κορίτσια
Μ:Να πας να πληρώσεις το χαράτσι που έχεις αφήσει απλήρωτο
ΜΘ:Δεν δίνω εγώ λεφτά στον χοντρο-βενιζέλο,θα τα φάω όλα στην πιάτσα
Μ:Και δεν μου λες,πόσα βούτηξες πάλι???
ΜΘ:'Ένα 50αρι μόνο
Μ:Να βάλεις τα εσώρουχά μου στην θέση τους και να μην ξαναψάξεις εκεί
ΜΘ:Τι να κάνω ρε μάνα,τα κορίτσια πεινάνε,να τα αφήσω νηστικά???
Μ:Άστα αυτά και μην ξαναψάξεις εκεί γιατί τα λεφτά αυτά είναι για την ανακαίνιση του σπιτιού.
ΜΘ:Εντάξει θα δώσουμε κάτι και στις οικονομικές πορνομετανάστριες.
Μ:Έλα δω,φέρε πίσω τα λεφτά
ΜΘ:Φεύγω μαμά,πάω να τα φυτιλιάσω στα κορίτσια

Η μαύρη αλήθεια είναι ότι ο Μαύρος Θάνατος είχε τραμπουκίσει 100 ευρώ αλλά ευτυχώς όταν τον είδε η μάνα του κρατούσε στα χέρια του μόνο μια κιλότα και μια βυζοθήκη της 2funny 2funny

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εχθές μίλησα με ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ και μου είπε πως αύριο Πέμπτη θα επισκεφθεί την απογευματινή βάρδια της Φυλής για να φυτιλιάσει 2-3 20ευρα Grin Grin.Την προηγούμενη βδομάδα τον έπιασε επ'αυτοφόρω η ελληνίδα μάνα του την στιγμή που τραμπούκιζε το συρτάρι που κρύβει τα 50ευρα Headbaning! Headbaning!.Παραθέτω τον διάλογο

Μ:Άστα αυτά και μην ξαναψάξεις εκεί γιατί τα λεφτά αυτά είναι για την ανακαίνιση του σπιτιού.

Η μαύρη αλήθεια είναι ότι ο Μαύρος Θάνατος είχε τραμπουκίσει 100 ευρώ αλλά ευτυχώς όταν τον είδε η μάνα του κρατούσε στα χέρια του μόνο μια κιλότα και μια βυζοθήκη της 2funny 2funny

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σουρεάλ η στιχομυθία :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τα πορνοσεβη μου στην παρεα! :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
τα πορνοσεβη μου στην παρεα! :rockon:

και τα δικά μου ...  ;)

και η Μπήλιω (δίπλα) θεωρεί ότι είναι μέσα στο θέμα  :headbang: :headbang: :headbang:

μέχρι την επόμενη πορνο-ενημέρωση να είμαστε όλοι καλά (το σημαντικότερο)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εχθές ήταν μια άκρως ερωτική νύχτα όπου συνέβησαν πολλά απρόοπτα τα οποία με εξέπληξαν ευχάριστα και οφείλω να δώσω τα [size=30pt]ΣΕΒΗ ΜΟΥ[/size] στους πλέον μάχιμους μα συνάμα σκληρούς και απαξιωτικούς συναγωνιστές BmwPower και Kostakis27 :rockon: :rockon: :rockon:

ο καθένας σε άλλο επίπεδο δράσης και κάτω από δύσκολες συνθήκες έδειξαν το πόσο σκληροί και ακραίοι μπορούν να γίνουν προκειμένου να ικανοποιήσουν την καύλα τους χωρίς να σκεφτούν και να υπολογίσουν τίποτα!!!!Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες αν θέλουν οι 2 μάχιμοι συναγωνιστές να γράψουν κάτι έχουν το ελεύθερο να ενημερώσουν για τα κατορθωματά τους :sunglasses:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Εχθές ήταν μια άκρως ερωτική νύχτα όπου συνέβησαν πολλά απρόοπτα τα οποία με εξέπληξαν ευχάριστα και οφείλω να δώσω τα [size=30pt]ΣΕΒΗ ΜΟΥ[/size] στους πλέον μάχιμους μα συνάμα σκληρούς και απαξιωτικούς συναγωνιστές BmwPower και Kostakis27 :rockon: :rockon: :rockon:

ο καθένας σε άλλο επίπεδο δράσης και κάτω από δύσκολες συνθήκες έδειξαν το πόσο σκληροί και ακραίοι μπορούν να γίνουν προκειμένου να ικανοποιήσουν την καύλα τους χωρίς να σκεφτούν και να υπολογίσουν τίποτα!!!!Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες αν θέλουν οι 2 μάχιμοι συναγωνιστές να γράψουν κάτι έχουν το ελεύθερο να ενημερώσουν για τα κατορθωματά τους :sunglasses:

Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συναγωνιστή μακη1985,μιας και για μένα χθες ήταν μία από τις πιο σκληρές νύχτες πορνιάσματος,όπου όλοι οι χύστες έφτασαν στα όριά τους και μερικοί μάλιστα τα ξεπέρασαν :rockon: :rockon:.Κάποιοι από μας πέρασαν στην αντίπερα όχθη,στην σκοτεινή πλευρά της ηδονής που λέει και ο Μαύρος Θάνατος :grin: :grin:.Το σίγουρο είναι ότι για άλλη μια φορά αποδείξαμε πόσο σκληροί,απαξιωτικοί και τραμπούκοι είμαστε μέσα από χώρους όπου πολλοί λυγίζουν και μόνο στην ιδέα :tickedoff: :tickedoff:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
χύστη αναμένω το πόρνιασμα του Σαββάτου το έχω μεγάλη ανάγκη λέμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Θελω φωτογραφια προφιλ τον καραφλο χυστη που ειχες παλια  :tooth: :tooth:

Μπέμπα πιστεύω ήσουν ο πλέον ρομαντικός χύστης χθες :rockon: :rockon:.Θα βρω φωτογραφία του από την καινούρια του ομάδα και θα την ποστάρω :grin: :grin:,να μην είμαι και άκυρος :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μπέμπα πιστεύω ήσουν ο πλέον ρομαντικός χύστης χθες :rockon: :rockon:.Θα βρω φωτογραφία του από την καινούρια του ομάδα και θα την ποστάρω :grin: :grin:,να μην είμαι και άκυρος :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στρατηλάτη ''τι κάνεις εκεί όχι όχι όχι όχι''' θυμάσαι ποιος το είπε??? :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στρατηλάτη ''τι κάνεις έκει όχι όχι όχι όχι''' θυμάσαι ποιος το είπε??? :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα γελάω με αυτό το σκηνικό :2funny: :2funny: :2funny:.Το βλέμμα του ήταν όλα τα λεφτά :grin: :grin:.Άρχισε να μαζεύεται και να πηγαίνει στην άκρη του κρεβατιού :o :o

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ακόμα γελάω με αυτό το σκηνικό :2funny: :2funny: :2funny:.Το βλέμμα του ήταν όλα τα λεφτά :grin: :grin:.Άρχισε να μαζεύεται και να πηγαίνει στην άκρη του κρεβατιού :o :o

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σαν κουβάρι έγινε λέμε μέχρι και η πούτσα του έπεσε εντελώς :tooth: :tooth:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
χύστη αναμένω το πόρνιασμα του Σαββάτου το έχω μεγάλη ανάγκη λέμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Για το Σάββατο μου απάντησε καταφατικά και ο Μαύρος Θάνατος,αλλά δεν ξέρω ακόμα για ώρα :rolleyes: :rolleyes:.Θα γίνει χαμός πρωθυπουργέ μου :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom