Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Προεδρε θα γινει καταδρομικη σημερα??
άντε γιατί είναι υπό διάλυση η πορνοομάδα........περιμένουμε......
Προεδρε θα γινει καταδρομικη σημερα??
καύλα η μικρή μπεμπαΠσσσσσσσσσσσσσ
Μέτρησες.............επίσκεψη εξπρές σήμερα το μεσημέρι στη Φυλής με λοκαρισμένο στόχο την Λαρίσα απο Φυλής 71β ,
τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική ....
πάρτε και μερικές φωτο με τα τατου της και το υπέροχο κωλαράκι της καθός και το κρεβάτι του δωματίου
επίσκεψη εξπρές σήμερα το μεσημέρι στη Φυλής με λοκαρισμένο στόχο την Λαρίσα απο Φυλής 71β ,
τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική ....
πάρτε και μερικές φωτο με τα τατου της και το υπέροχο κωλαράκι της καθός και το κρεβάτι του δωματίου
Ρε, ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ με πηρε τηλεφωνο η Μαυρουλα...
Εχθές μίλησα με ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ και μου είπε πως αύριο Πέμπτη θα επισκεφθεί την απογευματινή βάρδια της Φυλής για να φυτιλιάσει 2-3 20ευρα Grin Grin.Την προηγούμενη βδομάδα τον έπιασε επ'αυτοφόρω η ελληνίδα μάνα του την στιγμή που τραμπούκιζε το συρτάρι που κρύβει τα 50ευρα Headbaning! Headbaning!.Παραθέτω τον διάλογο
Μ:Τι ψάχνεις εκεί παιδί μου???
ΜΘ:Ε τι να ψάχνω ρε μάνα,λεφτά να πάω να ταίσω τα κορίτσια
Μ:Να πας να πληρώσεις το χαράτσι που έχεις αφήσει απλήρωτο
ΜΘ:Δεν δίνω εγώ λεφτά στον χοντρο-βενιζέλο,θα τα φάω όλα στην πιάτσα
Μ:Και δεν μου λες,πόσα βούτηξες πάλι???
ΜΘ:'Ένα 50αρι μόνο
Μ:Να βάλεις τα εσώρουχά μου στην θέση τους και να μην ξαναψάξεις εκεί
ΜΘ:Τι να κάνω ρε μάνα,τα κορίτσια πεινάνε,να τα αφήσω νηστικά???
Μ:Άστα αυτά και μην ξαναψάξεις εκεί γιατί τα λεφτά αυτά είναι για την ανακαίνιση του σπιτιού.
ΜΘ:Εντάξει θα δώσουμε κάτι και στις οικονομικές πορνομετανάστριες.
Μ:Έλα δω,φέρε πίσω τα λεφτά
ΜΘ:Φεύγω μαμά,πάω να τα φυτιλιάσω στα κορίτσια
Η μαύρη αλήθεια είναι ότι ο Μαύρος Θάνατος είχε τραμπουκίσει 100 ευρώ αλλά ευτυχώς όταν τον είδε η μάνα του κρατούσε στα χέρια του μόνο μια κιλότα και μια βυζοθήκη της 2funny 2funny
Εχθές μίλησα με ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ και μου είπε πως αύριο Πέμπτη θα επισκεφθεί την απογευματινή βάρδια της Φυλής για να φυτιλιάσει 2-3 20ευρα Grin Grin.Την προηγούμενη βδομάδα τον έπιασε επ'αυτοφόρω η ελληνίδα μάνα του την στιγμή που τραμπούκιζε το συρτάρι που κρύβει τα 50ευρα Headbaning! Headbaning!.Παραθέτω τον διάλογο
Μ:Τι ψάχνεις εκεί παιδί μου???
ΜΘ:Ε τι να ψάχνω ρε μάνα,λεφτά να πάω να ταίσω τα κορίτσια
Μ:Να πας να πληρώσεις το χαράτσι που έχεις αφήσει απλήρωτο
ΜΘ:Δεν δίνω εγώ λεφτά στον χοντρο-βενιζέλο,θα τα φάω όλα στην πιάτσα
Μ:Και δεν μου λες,πόσα βούτηξες πάλι???
ΜΘ:'Ένα 50αρι μόνο
Μ:Να βάλεις τα εσώρουχά μου στην θέση τους και να μην ξαναψάξεις εκεί
ΜΘ:Τι να κάνω ρε μάνα,τα κορίτσια πεινάνε,να τα αφήσω νηστικά???
Μ:Άστα αυτά και μην ξαναψάξεις εκεί γιατί τα λεφτά αυτά είναι για την ανακαίνιση του σπιτιού.
ΜΘ:Εντάξει θα δώσουμε κάτι και στις οικονομικές πορνομετανάστριες.
Μ:Έλα δω,φέρε πίσω τα λεφτά
ΜΘ:Φεύγω μαμά,πάω να τα φυτιλιάσω στα κορίτσια
Η μαύρη αλήθεια είναι ότι ο Μαύρος Θάνατος είχε τραμπουκίσει 100 ευρώ αλλά ευτυχώς όταν τον είδε η μάνα του κρατούσε στα χέρια του μόνο μια κιλότα και μια βυζοθήκη της 2funny 2funny
τα πορνοσεβη μου στην παρεα!
τα πορνοσεβη μου στην παρεα!
Εχθές ήταν μια άκρως ερωτική νύχτα όπου συνέβησαν πολλά απρόοπτα τα οποία με εξέπληξαν ευχάριστα και οφείλω να δώσω τα [size=30pt]ΣΕΒΗ ΜΟΥ[/size] στους πλέον μάχιμους μα συνάμα σκληρούς και απαξιωτικούς συναγωνιστές BmwPower και Kostakis27
ο καθένας σε άλλο επίπεδο δράσης και κάτω από δύσκολες συνθήκες έδειξαν το πόσο σκληροί και ακραίοι μπορούν να γίνουν προκειμένου να ικανοποιήσουν την καύλα τους χωρίς να σκεφτούν και να υπολογίσουν τίποτα!!!!Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες αν θέλουν οι 2 μάχιμοι συναγωνιστές να γράψουν κάτι έχουν το ελεύθερο να ενημερώσουν για τα κατορθωματά τους
Θελω φωτογραφια προφιλ τον καραφλο χυστη που ειχες παλια
Μπέμπα πιστεύω ήσουν ο πλέον ρομαντικός χύστης χθες .Θα βρω φωτογραφία του από την καινούρια του ομάδα και θα την ποστάρω ,να μην είμαι και άκυρος
Στρατηλάτη ''τι κάνεις έκει όχι όχι όχι όχι''' θυμάσαι ποιος το είπε???
Ακόμα γελάω με αυτό το σκηνικό .Το βλέμμα του ήταν όλα τα λεφτά .Άρχισε να μαζεύεται και να πηγαίνει στην άκρη του κρεβατιού :o :o
χύστη αναμένω το πόρνιασμα του Σαββάτου το έχω μεγάλη ανάγκη λέμε