Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 133 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 52 7,4%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,2%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    698

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
66
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά σε όλους!! Από τότε που παντρεύτηκα χαθήκαμε ρε παιδιά... Κανονίστε να βρεθούμε καμιά μέρα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δοκίμασα σήμερα την Σύλβια στο διδύμου. Δεν θυμόμουν πως την λέγανε και στην κριτική δεν το έγραψα. Κορυφαία δωμάτια με χαλασμένη πόρτα που δεν κλείνει καλά!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.162
Πόντοι
46.232
την πήρες φούλ????
τι βυζάρες είναι αυτές....
την έχω τιμήσει πιο παλιά στο έλλης  

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Διδυμου
20 Αννα αδυνατη με σιλικονε στηθος!!
18 ισογειο Συλβια,μιλφ με 2αρι και μεγαλο κωλο!!
18 υπογειο Φωτεινη ευτραφης με βυζαρες!!
16 Αλισια,ασπρη επιδεμιδα,2αρι κανονικο σωμα και ενδιαφερον κωλος!!
8 κατω η Γιασμιν η πολωνεζα!!
8 πανω κλειστο!!
Φυλης
40 τζουλια κοντη με κωλαρα και μικρο στηθος με φουλ!!
54 κατω Λαουρα και Ναταλι με την τελευταια να εχη νεο λουκ!!
66 Ντενιζα!
66 η αδυνατη ουκρανη με μικρο στηθος και αδυνατο σωμα με φουλ!!
59 ισογειο,δυο κορασιδες η μια η Λωρη απο το φωκαιας 17 και η αλλη αδυνατη κοντη με μικρο στηθος!!
59 επανω η Εμμανουελα με φουλ!!
80,υπο των νεο χιτ ρουμανικου χιπχοπ η Αννα Μαρια με μπεζ μποτες πανω απο το γονατο και σετ ασπρων εσσωρουχων που τα πλαισιωνε δυχτιωτο τοπακι στηθους!!
74 Η Νατασσα η ρωσσις!!
65 επανω Ουαννα!!
65 κατω Τζουλια!!
67 Αντινα απο διδυμου 8!!
69 Αννα η καστανη νομιζω λογω νεου λουκ!!
69 πανω Χριστινα η καζακστανη!!
71 επανω η Σαντρα!!
71 κατω Ιζαμπελλα οπως ειπε η Ευα με κωλο εδω και μια εβδομαδα η κορασιδα!!
71 υπογα κλειστο!!
92 και τα δυο κλειστα!!
86 κατω η Ξενια με 2αρη κανονικου σωματος θα ελεγα!!
84 κατω Σονια η ιταλης!!
Μ.Προδρομου
βαπορι κλειστο!!
υπογειο η Τζονα,κοντο κανονικου σωματος με μικρο στηθος!!
Φωκαιας
επιλεκτικα....
19 δυο κορασιδες,Τζουλιανα ψηλοκαπουλο με μικρο στηθος και μια νεα κορασιδα,ψιλοκαπουλη και αυτη με δυαρια κανονικου σωματος!!
25 πανω,μαυρομαλλικο αδυνατο με μικρο στηθος!!
27 υπογα,δυο ρωσσακια,το ενα η Καρινα με καυλαντισε και με καυλωσε με ωραιο κωλαρακι,αδυνατο σωμα και μικρο στηθος,και η Ελενα πιο κοντη με 1,5αρι κανονικου σωματος!!
24 επανω η δυο Αννες με το μεγαλο κεφαλι και τα βαμενα χειλη!!
Αυτα μεσα σε κατασταση σκουπας,η περιοχη γεματη αστυνομια να ελενχουν και να συλαμβανουν οτιδηποτε!!
Τρελη ατακα απο αστυνομικινα,οταν επιασε πακιδες και τους πηγαινε προς το τμημα,του επεφτε το βρακι του ενος και του φωναζε,σηκωσετο  επιτελους  :grin:.
Φευγοντας περασα απο Σπυρου Πατση,οπου το 25 και 40 ηταν ανοικτο,το 66 στην Ιερα οδος ανοικτο,καθως και ενδιαφερον τεμαχιο να πιατσαρη στην σταση της ΕΒΓΑ!!
Με συνοδευε η μουσικη στο ραδιο των...
83AylhRtQgs#ws]Pink[/MEDIA] Floyd Hey You

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εχθές στα Beat στην Λ.Δημοκρατίας που τρώγαμε κατά τις 3 το ξημέρωμα παρέα με τον Στρατηλάτη κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό  :new_shocked: :new_shocked: από τις σλκληρές αποκαλύψεις που μου έκανε για την ταραχώδη του ζωή στην Κρήτη :headbang: :headbang:

φυσικά άκουσε την καραμούζα του ως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις :grin: :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
εχθές στα Beat στην Λ.Δημοκρατίας που τρώγαμε κατά τις 3 το ξημέρωμα παρέα με τον Στρατηλάτη κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό  :new_shocked: :new_shocked: από τις σλκληρές αποκαλύψεις που μου έκανε για την ταραχώδη του ζωή στην Κρήτη :headbang: :headbang:

φυσικά άκουσε την καραμούζα του ως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις :grin: :grin:

Όντως εχθες επεκτάθηκα σε σκληρές λεπτομέρειες της πρώην πιρφόρικης ζωής μου με βουλγάρα κωλομπαρού :rockon: :rockon:.Ο πρωθυπουργός της Τρούμπας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάποτε υπήρξα τόσο μεγάλος ''αγαπούλης'' κι εγώ του απάντησα ότι ίσως γι αυτό τώρα έγινα τόσο σκληρός και ακραίος ;) ;) :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εχθές το βράδυ μετά από λίγη επιτραπέζια ηδονή που προσέφερα απλόχερα στον Στρατηλάτη αποφασίσαμε να κινηθούμε προς Φυλής να τσεκάρουμε την 3η βάρδυα :grin: Ο κόσμος για κόμη 1 φορά λιγοστός και κάποια από τα σπιτάκια κλειστά..... :headbang:

Φ66Α Ντενίσα με νεο λούκ στο μαλλί ξανθό κοντό σπαστό με απλό πρόγραμμα στα 20€

Φ74 Ρωξάνη μελαγχρινό απλό στα 20€

Φ59 όροφος Εμμανουέλα μελαγχρινό με ελ.στοματικό στα 20€

Φ59 ισόγειο κλειστό

Φ61 κλειστό

Φ80 Έμμυ και Άννα Μαρία αμφότερες με κώλο στα 20€

Φ84 ισόγειο Ζωή καστανόξανθη μιλφάρα έπιπλο ολκής

Φ65Α Μιράντα μπισκοτάκι απλό στα 20€

Φ65Β Αλεξάνδρα με ελ.στοματικό και Γκαμπριέλα με απλό αμφότερες στα 20€

Φ84 όροφος Βανέσσα μελαγχρινή κοντή με ελ.στοματικό στα 20€

Φ86 Μόνικα ξανθιά απλό στα 20€

Φ67Β Άννα καστανή απλό στα 20€

Φ71 Σάντρα μελαγχρινή ζητούσε από τους πελάτες να της κάνουν έρωτα :jerking: απλό στα 20€

Φ67 κλειστό

Φ69Α κλειστό

Φ71 ισόγειο κλειστό

Φ71 υπόγα κλειστό

Φ92Α κλειστό

Φ92Β κλειστό

Μονής Προδρόμου υπόγειο και όροφος κλειστά

Φωκαίας 25Α Έλενα σάντουιτζ με τρικαλινό ελ.στοματικό και τελειωτικό στα 20€

Φωκαίας 25Β Άννα νιάου με μια ζαρτιέρα μόνο :think: απλό στα 20€

Φωκαίας 27 υπόγα Τζόυ μελαμψή στα 20€

Φωκαίας 27Α Αλεξάνδρα και Έρρικα με απλό στα 20€

Φωκαίας 27Β όροφος Τζέσυ και Χριστίνα σοκολάτες με απλό στα 20€

Φωκαίας 24 Έλενα χοντρή ξανθιά ή γελάδα που είπε έταιρος συναγωνιστήςμε φουλ στα 20€

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Όντως εχθες επεκτάθηκα σε σκληρές λεπτομέρειες της πρώην πιρφόρικης ζωής μου με βουλγάρα κωλομπαρού :rockon: :rockon:.Ο πρωθυπουργός της Τρούμπας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάποτε υπήρξα τόσο μεγάλος ''αγαπούλης'' κι εγώ του απάντησα ότι ίσως γι αυτό τώρα έγινα τόσο σκληρός και ακραίος ;) ;) :2funny: :2funny:

Στρατηλάτη αυτά που άκουσα δεν μπορούσα να χωνέψω το σάντουιτζ που έφαγα :- είπαμε εσύ το ξεφτίλισες ήσουν βαρέλι χωρίς πάτο να πούμε :tickedoff:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στρατηλάτη αυτά που άκουσα δεν μπορούσα να χωνέψω το σάντουιτζ που έφαγα :- είπαμε εσύ το ξεφτίλισες ήσουν βαρέλι χωρίς πάτο να πούμε :tickedoff:
Δεν πιστευω να ειχε σως μακη.Αλλιωνη την γευση  :grin: :grin: :grin:.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Μάκη έχοντας  στο μυαλό σου την καραμούζα που ήθελες να μου ρίξεις,θα μπερδέψεις και τους συναγωνιστές με την ενημέρωση :tickedoff: :headbang:

Φώκαιας 25α Άννα σάντουιτς με τρικαλινό :grin: :grin:
        25β Μόνικα νιάου

Υ.Γ:Που είσαι μπέμπαααααααα?????? :think: :think:.Έχεις χάσει τρομερά πορνιάσματα  :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μάκη έχοντας  στο μυαλό σου την καραμούζα που ήθελες να μου ρίξεις,θα μπερδέψεις και τους συναγωνιστές με την ενημέρωση :tickedoff: :headbang:

Φώκαιας 25α Άννα σάντουιτς με τρικαλινό :grin: :grin:
        25β Μόνικα νιάου

Υ.Γ:Που είσαι μπέμπαααααααα?????? :think: :think:.Έχεις χάσει τρομερά πορνιάσματα  :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν πειράζει ρε συ οι συναγωνιστές ξέρουν ποιες είναι οι κοπέλες ;)

καλά άστον τον μπέμπα θα έρθει και θα ζητάει πορνιάσματα αλλά θα πάρει τα............. :sunglasses:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Χθεσινη 2η προς 3η βαρδεια..
Για μια ακομα φορα η πιατσα με τραβηξε στα δυχτια της σαν ψαρι που πιαστηκε και δεν μπορουσε να ξεφυγη...
Ετσι με τον χλεχλεκια και τον χοελοβερ καναμε μια γρηγορη καταδρομικη καθοσον επαιζε το ματσακι της μπαγερν!!
Ξεκινησαμε απο Κολωνου.. επιλεκτικα...
32 γωνια,αδιαφορο χοντρο που προσπαθουσε να κανη και πιρουετες!!
32 υπογειο κοντοπορνο πιπινι κανονικου σωματος και μικρου στηθους!!
30 οροφος 2 κορασιδες,η Ιωαννα με σκυλε προσωπο,και ωραιο κορμι με 1,5 αρι,και μια καστανοκοκκινη αδιαφορη κανονικου σωματος,νεα συμφωνα με τσα!!
30 ισογειο,ακουσαμε την γαιδοροφωνη της Αννας και την καναμε!!
27 ισογειο κοντο πιπινι με μικρο στηθος κανονικου σωματος!!
27 οροφος στριπτιζαδικο,Μιρελλα κοντο τσιγγανοηδες με μικρο στηθος αδυνατο!!
Κεραμαικου 26
το ισογειο ανοικτο,ενα αλλο κοντο τσιγγανοηδες με καλο κωλαρακι,το οποιο πετσωσε ο χλεχλεκιας!!
Ιασωνος
1Α χοντρο αδιαφορο 1,65!!
Τα ρωσσικα κλειστα και τα δυο!!
20 κατω 1,70 τσιγγανωηδες με χερουλακια καλα 1,5 αρια και καλο κωλο!!!
20 επανω,η ευτραφης Αννα η βουλγαρα!!
20 αριστερο,βγηκε η μιση,κοντη,αδιαφορο προσωπο με βουβολικο υφος κανονικο σωμα νομιζω!!
19 επανω Σαρα η ρουμανα,κοντο ξανθο με 1+στηθος και γεματη κωλαρα!!
19 κατω Μαρια,αλλα δεν την ειδαμε ποτε μιας και εκλεισε το σπιτακι,πιθανως ο πελατης πηρε δυο τρεις γυρες!!!
30 επανω πιπινι με μικρο στηθος και κανονικου σωματος,νεο συμφωνα με την τσαμπουκαλου τσα που εβηχε,περαστικα!!

30 κατω η δασκαλα με τα γιαλια και 2αρι σιλικονε στηθος αδυνατη!!
33 επανω η Μαρια η κατσαριδα που τις ηρθε περιοδο?δεν καταλαβα καλα τι ειπε!!

36 Τζενη η νταρτανα με τις βυζαρες απο Μ.Αλεξανδρου 17!!

37 ισογειο αδιαφορο τσιγγανοηδες με 1,5 αρι κοντο κανονικου σωματος με παρδαλες μποτες!!
44 παλιο η Ντανιελα με χερουλια και κωλο στα 15 με τατου στο 1,5-2αρι βυζι,απο φωκαιας 25 επανω πιο παλια!!
44 νεο η Στελλα,ευτραφης με 3αρια!!
46 οροφος κλειστο!!
46 μεσαιο το καυλιαρικο μαυρομαλλικο πιπινι,αδυνατο μικρο στηθος!!
46 αριστερο,το γνωστο ρουμανακι εκανε μλκ.με εσσωρουχα στην εισοδο του οικου,απο εξω,μουνι τσιμπουκι κωλος στα 15!!
43 2 τσιγγανοηδες ενα με φουλ και το αλλο κανονικο,αδυνατα με μικρα στηθη!!
2gvk904.jpg

Περδικας 3
δεξι το μιλφακι με το δυχτιωτο ,1,65,1,5 αρι και λιγα παχακια οχι ασχημα!!
αριστερο μονιμα το γνωστο κοντο τσιγγανοηδες με βουβολικο βλεμμα κανονικου σωματος και 1,5 στηθους!!
Μ.Α λεξανδρου 28 δυο κορασιδες...
2qnxq29.jpg

20 A B kλειστα!!
Koλωνου 48 ενδιαφερον κορασιδα 1,65 με κανονικο σωμα και 1+στηθος κοκκινων εσσωρουχων!!
Χερετησα ην παρεα νομιζωντας πως φευγω αλλα η πιατσα δεν μου εκανε την χαρι με τραβηξε παλι μεσα της....
mt4dc8.jpg
..

studiomars8

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πολυ γλαφυρη η ενημερωση σου συναγωνιστη ευγε :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καθώς αναλύαμε τα πεπραγμένα του χθεσινού πορνιάσματος η μάνα του Στρατηλάτη μας αιφνιδίασε εισερχόμενη στο δωμάτιο ενώ παράλληλα έθεσε σε λειτουργία την ηλεκτρική σκούπα :helpplea:

ο Στρατηλάτης έσπευσε να αποκρύψει το φόρουμ του bou για να γλιτώσει επερχόμενη καραμούζα :2funny: :2funny: :2funny:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
καθώς αναλύαμε τα πεπραγμένα του χθεσινού πορνιάσματος η μάνα του Στρατηλάτη μας αιφνιδίασε εισερχόμενη στο δωμάτιο ενώ παράλληλα έθεσε σε λειτουργία την ηλεκτρική σκούπα :helpplea:

ο Στρατηλάτης έσπευσε να αποκρύψει το φόρουμ του bou για να γλιτώσει επερχόμενη καραμούζα :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.162
Πόντοι
46.232
φωτογραφίες από το κρεβάτι στο φυλής 74 αριστερά , στο αριστερά δωμάτιο  όπως μπαίνεις…
το δωμάτιο δεν έχει τραπεζάκι οπότε το κωλόχαρτο είναι αφημένο στο κρεβάτι , ακόμα μου έκανε
εντύπωση κάτι που το βλέπω πρώτη φορά , στο κρεβάτι το μαξιλάρι είναι κάτω από το σεντόνι
του κρεβατιού…. 
0166.jpg

image.jpg

0167.jpg

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885

Ευτυχώς τις καπούλαρα εξαφανίζοντας σε νανοσεκοντ το φόρουμ :grin: :grin:.Η ελληνίδα μάνα όμως άκουσε το τηλεφώνημα και με ρώτησε με ποιον μιλάω :think: :think:.Της απάντησα ότι είναι ο μάκης και αμέσως προχώρησε στο σχόλιο ''πάλι αυτός ο μάκης >:( >:('' και μετά στην ερώτηση ''και δεν μου λες ''τι σόι παιδί είναι αυτός ο μάκης :think: :think:'' κι εγώ απάντησα ''ε τι παιδί ρε μαμά,παιδί ζουμπούλι είναι :2funny: :2funny:''.Δεν πείστηκε από την απάντηση και τώρα θέλει να μάθει λεπτομέρειες :rolleyes: :rolleyes:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
φωτογραφίες από το κρεβάτι στο φυλής 74 αριστερά , στο αριστερά δωμάτιο  όπως μπαίνεις…
το δωμάτιο δεν έχει τραπεζάκι οπότε το κωλόχαρτο είναι αφημένο στο κρεβάτι , ακόμα μου έκανε
εντύπωση κάτι που το βλέπω πρώτη φορά , στο κρεβάτι το μαξιλάρι είναι κάτω από το σεντόνι
του κρεβατιού…. 
0166.jpg

image.jpg

0167.jpg
καθαρο το σεντονακι παντως αυτο ειναι στα κατα του παντως

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ευτυχώς τις καπούλαρα εξαφανίζοντας σε νανοσεκοντ το φόρουμ :grin: :grin:.Η ελληνίδα μάνα όμως άκουσε το τηλεφώνημα και με ρώτησε με ποιον μιλάω :think: :think:.Της απάντησα ότι είναι ο μάκης και αμέσως προχώρησε στο σχόλιο ''πάλι αυτός ο μάκης >:( >:('' και μετά στην ερώτηση ''και δεν μου λες ''τι σόι παιδί είναι αυτός ο μάκης :think: :think:'' κι εγώ απάντησα ''ε τι παιδί ρε μαμά,παιδί ζουμπούλι είναι :2funny: :2funny:''.Δεν πείστηκε από την απάντηση και τώρα θέλει να μάθει λεπτομέρειες :rolleyes: :rolleyes:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτά λες και θα έχουν σχηματήσει κακή γνώμη για μένα που είμαι τόσο καλό παιδί :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom