μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα μακριά απο την πιάτσα λόγο δουλείας , σήμερα το μεσημεράκι επέστρεψα ,
παρακολουθώντας χθές απο κοντά τον θρύλο να κάνει το νταμπλ σήμερα έιπα να κάνω εγώ τρέμπλ....(3 γαμήσια)τα κατάφερα...
Φωκαίας 27Β πάνω Ντίανα ξανθιά πολύ παχουλή μίλφ με τεράστια πολύ πεσμένα βυζιά απλό.
Φωκαίας 27Β κάτω το κλασσικό δίδυμο Γιάννα και Ειρήνη , ακα και παρτούζα.
Φωκαίας 27α Αννα η πολωνέζα ,κοντή ξανθιά λεπτή με μικρό στητό στήθος ,απλό πρόγραμμα(το άκα το έκοψε θορυβημένη με τα του λοξώς απέναντι οίκου πεπραγμένα , τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φωκαίας 25β Τζούλια κοντή μελαχρινή με τατου και πίρσινγκ και ωραία βυζιά , φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Ντιάνα η τσέχα απο την ρουμάνια , πιπινάκι λεπτό με ωραίο κορμί και στήθος , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 24 2 κοπέλες(λέμε τώρα...) μελαχρινή κοντή χοντρή κατσαρομάλλα με ελιά στα χείλη και μικρό στήθος και μελαχρινό γκίλφ κανονικό σώμα ,απλό και οι δυο.
Φωκαίας 22 κάτω Αννα μελαχρινή κοντή λεπτή στρογγυλοπρόσωπη ασχημούλα , με κώλο.
Φωκαίας 19 το κλασσικό δίδυμο Ρωξάνα και Αννα , ακα και παρτούζα.
Φωκαίας 17α Λόρι καστανή με κανονικό σώμα και μεγάλα και ωραία βυζια , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Αννι καστανόξανθη καρέ μαλλί λεπτή κοντή με 2αράκια βυζιά , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 66α ξανθιά κανονικό σώμα μικρό στήθος και κοντή παχουλή με μεγάλα βυζιά , απλό και οι δυο.
Φυλής 54β Γιάννα το μελαχρινό τουμπανο και Ναταλί μελαχρινή χοντρή και οι δυό απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Αναστασία κατσαρομάλλα παχουλή , φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Κάρμεν κοντή με ωραίο κώλο άβυζι , απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Σόνια(Ευα)μελαχρινό γκίλφ με βυζάρες , ακα τελειωτικό ,μου είπε ότι με πεθύμησε , πιάνοντας τον πούτσο μου , γιατί έχω καιρό να περάσω μαζί της....
Διδύμου 18α κλασσικά η Σύλβια κοντή με μεγάλο κώλο και τεράστια βυζιά , φούλ πρόγραμμα, νισάφι πια την επομένη φορά θα της δώσω λεφτά να πάρει κανα φόρεμα...πάλι το ίδιο φορούσε !!!!!
Διδύμου 20 Αλεξάνδρα κοντή ξανθιά με ωραίο σώμα ,ακα.
Φυλής 59 κάτω Χριστίνα ξανθιά ψηλή μίλφ ,ακα
Φυλής 84α Ιρένα μελαχρινή βουλγάρα με ωραίο κορμί και 2,5 βυζιά , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 86α Σίσυ μελαχρινή βουλγάρα λεπτή άβυζι και άσχημη φάτσα , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 86β Λάουρα η "τσέχα" απο φ84α κοκκινομάλλα με μεγάλα βυζιά , με κώλο.
Φυλής 65α Μαίρι η μελαχρινή (τα μαλλιά της τα έχει κάνει δυο κοτσίδες) μουνάρα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Γαβριέλα μελαχρινή άβυζι κανονικό σώμα απλό πρόγραμμα και Αλεξάνδρα ξανθιά πολύ λέπτη άβυζι με ακα.
Φυλής 67 Ουάντα ξανθιά λεπτή ψηλή με πολύ ωραία αποσχηματισμένα 2,5 βυζιά , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Ελενα ξανθιά ψηλή ασπρουλιάρα με μικρό στήτο στήθος με ακα (δεν την έχω ξαναδεί)
Φυλής 69β Τάνια το γνωστό μίλφ ,με ακα.
Φυλής 71α Χριστίνα ξανθιά κοντή λέπτή πολύ νευρώδης αθλητικό σώμα , με κώλο.
Φυλής 71β Λαρίσα ξανθιά κανονικό σώμα ανύπαρκτο στήθος τατου και πίρσινγκ , με κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση ενώ στον ρομαντισμό θα ανεβάσω δυο νέες φωτο της)
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή πολύ λεπτή , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 Τζέσικα ξανθιά λεπτή κοντή αλλά με πολύ ωραίο κορμί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 136 Μιχαέλα ψηλή ξανθιά νταρντάνα(έχει πάρι και άλλα κιλάκια),απλό πρόγραμμα.
Αγκύρας 12β Βικτόρια ψηλή νταρντάνα με βυζάρες(σιλικονη)4+ μαλλί ξανθό κοντό παλατινέ , ακα τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Αγκύρας 12α Εβελίνα κοντή με τεράστιο κώλο ξανθιά με κοντό μαλλί ,απλό πρόγραμμα