Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Για το Σάββατο μου απάντησε καταφατικά και ο Μαύρος Θάνατος,αλλά δεν ξέρω ακόμα για ώρα :rolleyes: :rolleyes:.Θα γίνει χαμός πρωθυπουργέ μου :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αν μας τιμήσει ο Μαύρος Θάνατος τότε πρέπει να οργανωθούμε κατάλληλα για να εκμεταλευτούμε την παρουσία του στην πιάτσα ;)

όντως θα γίνει χαμός θα τραμπουκίσουμε και θα απαξιώσουμε για την ώρα μην αγχώνεσαι θα δούμε τι θα γίνει :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συναγωνιστή μακη1985,μιας και για μένα χθες ήταν μία από τις πιο σκληρές νύχτες πορνιάσματος,όπου όλοι οι χύστες έφτασαν στα όριά τους και μερικοί μάλιστα τα ξεπέρασαν :rockon: :rockon:.Κάποιοι από μας πέρασαν στην αντίπερα όχθη,στην σκοτεινή πλευρά της ηδονής που λέει και ο Μαύρος Θάνατος :grin: :grin:.Το σίγουρο είναι ότι για άλλη μια φορά αποδείξαμε πόσο σκληροί,απαξιωτικοί και τραμπούκοι είμαστε μέσα από χώρους όπου πολλοί λυγίζουν και μόνο στην ιδέα :tickedoff: :tickedoff:
έχω ορθάνοιχτα τα μάτια μου και περιμένω να καταγράψεις λεπτομέρειες....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
έχω ορθάνοιχτα τα μάτια μου και περιμένω να καταγράψεις λεπτομέρειες....

έχουν καταγραφεί αναλυτικά το που όμως πρέπει να το ανακαλύψεις :grin:

Υ.Γ δεν είναι δύσκολο να το βρεις πάντως ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 25

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ενα κουλο που μου συνεβη εχθες στη φυλλης.Καθως γαμαγα στο δωματιο ακουω μια πορτα να ανοιγει και μπαινει ενας τυπος μεσα εγω ημουνα σε σταση πισωκολλητο οπωτε δεν ειδα φατσα καλα λεω τωρα την γαμησαμε,ευτυχως ξαναβγαινει εξω αλλα η γκομενα νευριαζει και πεταγεται απο το κρεβατι να του βαλει τις φωνες ο τυπος απανταει δεν εβρισκα κανεναν γι αυτο μπηκα εγω αναρωτιομουνα η τσατσα που ειχε εξαφανιστει,με τα πολλα η γκομενα ξαναμπαινει στο δωματιο και συνεχιζουμε απο εκει που σταματησαμε σαν να μην συνεβη τιποτα.Αρκετα cult στιγμη πιστευω

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
ενα κουλο που μου συνεβη εχθες στη φυλλης.Καθως γαμαγα στο δωματιο ακουω μια πορτα να ανοιγει και μπαινει ενας τυπος μεσα εγω ημουνα σε σταση πισωκολλητο οπωτε δεν ειδα φατσα καλα λεω τωρα την γαμησαμε,ευτυχως ξαναβγαινει εξω αλλα η γκομενα νευριαζει και πεταγεται απο το κρεβατι να του βαλει τις φωνες ο τυπος απανταει δεν εβρισκα κανεναν γι αυτο μπηκα εγω αναρωτιομουνα η τσατσα που ειχε εξαφανιστει,με τα πολλα η γκομενα ξαναμπαινει στο δωματιο και συνεχιζουμε απο εκει που σταματησαμε σαν να μην συνεβη τιποτα.Αρκετα cult στιγμη πιστευω
αφού δεν σου "έπεσε" πάλι καλά να λες  :2funny:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Εχθές μίλησα με ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ και μου είπε πως αύριο Πέμπτη θα επισκεφθεί την απογευματινή βάρδια της Φυλής για να φυτιλιάσει 2-3 20ευρα Grin Grin.Την προηγούμενη βδομάδα τον έπιασε επ'αυτοφόρω η ελληνίδα μάνα του την στιγμή που τραμπούκιζε το συρτάρι που κρύβει τα 50ευρα Headbaning! Headbaning!.Παραθέτω τον διάλογο

Μ:Τι ψάχνεις εκεί παιδί μου???
ΜΘ:Ε τι να ψάχνω ρε μάνα,λεφτά να πάω να ταίσω τα κορίτσια
Μ:Να πας να πληρώσεις το χαράτσι που έχεις αφήσει απλήρωτο
ΜΘ:Δεν δίνω εγώ λεφτά στον χοντρο-βενιζέλο,θα τα φάω όλα στην πιάτσα
Μ:Και δεν μου λες,πόσα βούτηξες πάλι???
ΜΘ:'Ένα 50αρι μόνο
Μ:Να βάλεις τα εσώρουχά μου στην θέση τους και να μην ξαναψάξεις εκεί
ΜΘ:Τι να κάνω ρε μάνα,τα κορίτσια πεινάνε,να τα αφήσω νηστικά???
Μ:Άστα αυτά και μην ξαναψάξεις εκεί γιατί τα λεφτά αυτά είναι για την ανακαίνιση του σπιτιού.
ΜΘ:Εντάξει θα δώσουμε κάτι και στις οικονομικές πορνομετανάστριες.
Μ:Έλα δω,φέρε πίσω τα λεφτά
ΜΘ:Φεύγω μαμά,πάω να τα φυτιλιάσω στα κορίτσια

Η μαύρη αλήθεια είναι ότι ο Μαύρος Θάνατος είχε τραμπουκίσει 100 ευρώ αλλά ευτυχώς όταν τον είδε η μάνα του κρατούσε στα χέρια του μόνο μια κιλότα και μια βυζοθήκη της 2funny 2funny

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλά έχω λιώσει μιλάμε
αν έβαζες και ώρα σε κάθε διάλογο θα μου θύμιζες ΤΑΚΜΑΝ  :tooth: :tooth:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Άλλη μια κουραστική-πιρφόρικη βάρδια ολοκληρώνεται στην F-462 :jerking: :tickedoff: :headbang: :2funny: :2funny:.Σήμερα η μέρα ήταν κουραστική από το πρωί με μικρά διαλλείματα για να περιγράψω στον Μαύρο Θάνατο το πόρνιασμα της Τετάρτης :grin: :grin:.Σε κάποια φάση κι ενώ μου έλεγε για την πρωινή του βόλτα από το μετάξι,όπου μπήκε σ'ένα τσαρδί με 15 ευρώ για να τον λαρυγγώσει μια άτακτη πόρνη :pipa2:,δίνει 20ευρω στην τσατσάρα αλλά του λέει ότι δεν έχει ρέστα :o :o :tickedoff: :tickedoff:.Της απαντάει δεν πειράζει,έλα κάνε μου (η τσατσά) μια κωλογλυφάδα και πατσίσαμε :2funny: :2funny:.Η τσατσάρα βγήκε από το μπουρδέλο και τελικά πήγε να φέρει τα ρέστα  :2funny: :2funny:.Εκείνη την στιγμή τα μπάζα-υπαξιωματικίνες που βρισκόντουσαν στην τραπεζαρία πληρώματος έτρεξαν να κρυφτούν λες και άκουσαν κάτι φοβερό :tickedoff: :headbang: :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232
μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα μακριά απο την πιάτσα λόγο δουλείας , σήμερα το μεσημεράκι επέστρεψα ,
παρακολουθώντας χθές απο κοντά τον θρύλο να κάνει το νταμπλ σήμερα έιπα να κάνω εγώ τρέμπλ....(3 γαμήσια)τα κατάφερα... :grin: :grin:

Φωκαίας 27Β πάνω Ντίανα ξανθιά πολύ παχουλή μίλφ με τεράστια πολύ πεσμένα βυζιά απλό.
Φωκαίας 27Β κάτω το κλασσικό δίδυμο Γιάννα και Ειρήνη , ακα και παρτούζα.
Φωκαίας 27α Αννα η πολωνέζα ,κοντή ξανθιά λεπτή με μικρό στητό στήθος ,απλό πρόγραμμα(το άκα το έκοψε θορυβημένη με τα του λοξώς απέναντι οίκου πεπραγμένα , τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φωκαίας 25β Τζούλια κοντή μελαχρινή με τατου και πίρσινγκ και ωραία βυζιά , φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Ντιάνα η τσέχα απο την ρουμάνια , πιπινάκι λεπτό με ωραίο κορμί και στήθος , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 24 2 κοπέλες(λέμε τώρα...) μελαχρινή κοντή χοντρή κατσαρομάλλα με ελιά στα χείλη και μικρό στήθος και μελαχρινό γκίλφ κανονικό σώμα ,απλό και οι δυο.
Φωκαίας 22 κάτω Αννα μελαχρινή κοντή λεπτή στρογγυλοπρόσωπη ασχημούλα , με κώλο.
Φωκαίας 19 το κλασσικό δίδυμο Ρωξάνα και Αννα , ακα και παρτούζα.
Φωκαίας 17α Λόρι καστανή με κανονικό σώμα και μεγάλα και ωραία βυζια , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Αννι καστανόξανθη καρέ μαλλί λεπτή κοντή με  2αράκια βυζιά , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 66α ξανθιά κανονικό σώμα μικρό στήθος και κοντή παχουλή με μεγάλα βυζιά , απλό και οι δυο.
Φυλής 54β Γιάννα το μελαχρινό τουμπανο και Ναταλί μελαχρινή χοντρή και οι δυό απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Αναστασία κατσαρομάλλα παχουλή , φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Κάρμεν κοντή με ωραίο κώλο άβυζι , απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Σόνια(Ευα)μελαχρινό γκίλφ με βυζάρες , ακα τελειωτικό ,μου είπε ότι με πεθύμησε , πιάνοντας τον πούτσο μου , γιατί έχω καιρό να περάσω μαζί της....
Διδύμου 18α κλασσικά η Σύλβια κοντή με μεγάλο κώλο και τεράστια βυζιά , φούλ πρόγραμμα, νισάφι πια την επομένη φορά θα της δώσω λεφτά να  πάρει κανα φόρεμα...πάλι το ίδιο φορούσε !!!!!
Διδύμου 20 Αλεξάνδρα κοντή ξανθιά με ωραίο σώμα ,ακα.
Φυλής 59 κάτω Χριστίνα ξανθιά ψηλή μίλφ ,ακα
Φυλής 84α Ιρένα μελαχρινή βουλγάρα με ωραίο κορμί και 2,5 βυζιά , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 86α Σίσυ μελαχρινή βουλγάρα λεπτή άβυζι και άσχημη φάτσα , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 86β Λάουρα η "τσέχα" απο φ84α κοκκινομάλλα με μεγάλα βυζιά , με κώλο.
Φυλής 65α Μαίρι η μελαχρινή (τα μαλλιά της τα έχει κάνει δυο κοτσίδες) μουνάρα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Γαβριέλα μελαχρινή άβυζι κανονικό σώμα απλό πρόγραμμα και Αλεξάνδρα ξανθιά πολύ λέπτη άβυζι με ακα.
Φυλής 67 Ουάντα ξανθιά λεπτή ψηλή με πολύ ωραία αποσχηματισμένα 2,5 βυζιά , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Ελενα ξανθιά ψηλή ασπρουλιάρα με μικρό στήτο στήθος με ακα (δεν την έχω ξαναδεί)
Φυλής 69β Τάνια το γνωστό μίλφ ,με ακα.
Φυλής 71α Χριστίνα ξανθιά κοντή λέπτή πολύ νευρώδης αθλητικό σώμα , με κώλο.
Φυλής 71β Λαρίσα ξανθιά κανονικό σώμα ανύπαρκτο στήθος τατου και πίρσινγκ , με κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση ενώ στον ρομαντισμό θα ανεβάσω δυο νέες φωτο της)
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή πολύ λεπτή , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 Τζέσικα ξανθιά λεπτή κοντή αλλά με πολύ ωραίο κορμί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 136 Μιχαέλα ψηλή ξανθιά νταρντάνα(έχει πάρι και άλλα κιλάκια),απλό πρόγραμμα.
Αγκύρας 12β Βικτόρια ψηλή νταρντάνα με βυζάρες(σιλικονη)4+ μαλλί ξανθό κοντό παλατινέ , ακα τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Αγκύρας 12α Εβελίνα κοντή με τεράστιο κώλο ξανθιά με κοντό μαλλί ,απλό πρόγραμμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232
φίλοι μου νέες σημερινές φωτο της Λαρίσας απο φ71β.
image.jpg

image.jpg

image.jpg

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι