Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Φεύγοντας από το Γκάζι περνώντας από Κων/Λεως στο ύψος της Terra verde(λίγο πριν βγούμε Χαμοστέρνας)εντοπίσαμε 3 κοπέλες που έκαναν πιάτσα όλες τους μελαγχρινές :think: :think:.......η 1η κοπέλα μας απαξίωσε καθώς είδε ότι είμασταν 3 άτομα, η 2η ήταν εντελώς μπάζο :S :S αλλά η 3η της παρέας ήρθε και μας μίλησε όπου μας είπε το πρόγραμμα της 30€ μέσα στο αμάξι στον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται η Terra verde.Δεν μας ικανοποίησε η απάντηση που πήραμε και προχωρήσαμε στο ψητό αν κάνει ακάποτο?????μας απάντησε καταφατικά όλα ακάποτα με 50€ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εκεί πραγματικά ξεροχύσαμε γιατί το έχουμε τεράστια ανάγκη αλλά κάνωντας τον δικηγόρο του διαβόλου της λέω δεν φοβάσαι το AIDS δεν είδες τι έγινε τις προάλλες???δεν έδειξε να πτοείται οποτε της λέω στην μουνάρα σου ε δεν σε νοιάζει τίποτα :o γέλασε και συνέχισε να μας καυλαντίζει έντονα :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μακη τραβα γραψε κανα βιβλιο ρε μαν.. τι χαραμηζεις εδω περα της ιστοριες σου  :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ρε μακη τραβα γραψε κανα βιβλιο ρε μαν.. τι χαραμηζεις εδω περα της ιστοριες σου  :grin:

αν εννοείς ότι γράφω φίδια είσαι :jerking: :jerking: :jerking: :sunglasses:

αν δεν εννοείς το παραπάνω δεν έχω συγγραφικό ταλέντο απλά κάνω καταγραφή των γεγονότων της πιάτσας :grin:

Υ.Γ σκέφτομαι μετά από πολλά χρόνια να τα περάσω σε ένα βιβλίο με τον τίτλο ''Τα απομνημονεύματα ενός πόρνου'' :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
αν εννοείς ότι γράφω φίδια είσαι :jerking: :jerking: :jerking: :sunglasses:

αν δεν εννοείς το παραπάνω δεν έχω συγγραφικό ταλέντο απλά κάνω καταγραφή των γεγονότων της πιάτσας :grin:

Υ.Γ σκέφτομαι μετά από πολλά χρόνια να τα περάσω σε ένα βιβλίο με τον τίτλο ''Τα απομνημονεύματα ενός πόρνου'' :grin:

Υποκλίνομαι στο πορνοένστικτό σου πρωθυπουργέ μου  :grin: :grin:.Δεν πίστευα ότι το κορίτσι που μας περιέγραφε ο μπέμπας θα ήταν τόσο μπάζο :o :o :2funny: :2funny:.Για τον πιρφόρο με την βέσπα μας έλειπε ένα νεράκι να τον δροσίσουμε για να του κοπεί η όρεξη για προσπεράσεις σε πόρνους :rockon: :rockon:.Για το κορίτσι στο πάρκο εγώ θα ρωτήσω τον πίτσι να το ξέρει :idiot: :uglystupid:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Υποκλίνομαι στο πορνοένστικτό σου πρωθυπουργέ μου  :grin: :grin:.Δεν πίστευα ότι το κορίτσι που μας περιέγραφε ο μπέμπας θα ήταν τόσο μπάζο :o :o :2funny: :2funny:.Για τον πιρφόρο με την βέσπα μας έλειπε ένα νεράκι να τον δροσίσουμε για να του κοπεί η όρεξη για προσπεράσεις σε πόρνους :rockon: :rockon:.Για το κορίτσι στο πάρκο εγώ θα ρωτήσω τον πίτσι να το ξέρει :idiot: :uglystupid:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μύστη μου αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με την συγκεκριμένη γιατί κοιτούσε έντονα :grin:

ναιιιιιιιιι ρε να είχαμε ένα μπουγέλο με νερό να τον δροσίσουμε τον λακαμά να δει το νούμερο που έκανε και χειρονομίες ;)

εννοείται ο πίτσι θα ξέρει να σου πει αν είναι καθαρή να την πάρεις ακάποτα :grin:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Φεύγοντας από το Γκάζι περνώντας από Κων/Λεως στο ύψος της Terra verde(λίγο πριν βγούμε Χαμοστέρνας)εντοπίσαμε 3 κοπέλες που έκαναν πιάτσα όλες τους μελαγχρινές :think: :think:.......η 1η κοπέλα μας απαξίωσε καθώς είδε ότι είμασταν 3 άτομα, η 2η ήταν εντελώς μπάζο :S :S αλλά η 3η της παρέας ήρθε και μας μίλησε όπου μας είπε το πρόγραμμα της 30€ μέσα στο αμάξι στον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται η Terra verde.Δεν μας ικανοποίησε η απάντηση που πήραμε και προχωρήσαμε στο ψητό αν κάνει ακάποτο?????μας απάντησε καταφατικά όλα ακάποτα με 50€ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εκεί πραγματικά ξεροχύσαμε γιατί το έχουμε τεράστια αλλά κάνωντας τον δικηγόρο του διαβόλου της λέω δεν φοβάσαι το AIDS δεν είδες τι έγινε τις προάλλες???δεν έδειξε να πτοείται οποτε της λέω στην μουνάρα σου ε δεν σε νοιάζει τίποτα :o γέλασε και συνέχισε να μας καυλαντίζει έντονα :sunglasses:

τα γενικώς ακάποτα ζούν και βασιλεύουν σύντροφοι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.059
Πόντοι
46.232
δεν λεω για την κριτικη αλλα για την ενημερωση..γιατι λες οτι ειναι μπαζο??το εχεις γραψει απο κατω.. :huh:
δεν τα κατάλαβες καλά , το όπως είπα πολύ μπάζο εννοούσα όλη την βόλτα , όχι τη Σόνια...όχι ότι αυτή εμφανισιακά είναι καλύτερη... 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πολυ καλτ σκηνικο ακα γαμησι με 20 ευρω εξτρα και το πε ετσι στεγνα  :S
περιμενουμε μαρη και λιονταρη να στειλουν πμ για λεπτομεριες  :tooth:

μύστη μου παρά τον σάλο των τελευταίων ημερών το μωρό απτόητο γουστάρει ακάποτο για 20€ έξτρα :grin:

ο Στρατηλάτης πάντως σεληνιάστηκε όταν το άκουσε :tooth: :tooth: :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο Στρατηλατης εχει τεραστια αναγκη ενα ακα γαμησι, ελπιζω να μη σεληνιαστει καμια περα και παει σαυτη και γινει ναυαρχος σε να βραδυ απ τα παρασημα  :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έχει σεληνιαστεί αυτές τις ημέρες δεν κρατιέται με τίποτα :o :o

φαντάζεσαι μετά από λίγο καιρό Ναύαρχος με τόσα παράσημα που άρπαξε :tooth: :tooth:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλησπερα Μακης και παρεα  :rockon:

καλα διαβαζω για ακαποτα   :knockinb: και μου σηκωθηκε η τριχα  :huh:

πολυ πανουκλα επεσε στην Πρωτευουσα και φοβαμαι μην κολησω κανα παρασημο και το μεταφερω προς Βορρα  :grin:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ  :cheesy:

:S :S :S

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλησπερα Μακης και παρεα  :rockon:

καλα διαβαζω για ακαποτα   :knockinb: και μου σηκωθηκε η τριχα  :huh:

πολυ πανουκλα επεσε στην Πρωτευουσα και φοβαμαι μην κολησω κανα παρασημο και το μεταφερω προς Βορρα  :grin:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ  :cheesy:

:S :S :S

καλησπέρα αρχηγέ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν φταίμε μόνο εμείς ρε συ αλλά και τα κορίτσια τα οποία στον βωμό του κέρδους κάνουν τα πάντα για λίγα €€€€€ παραπάνω :- :-

όχι δεν την πηδήξαμε ακάποτα είμαστε προσεχτικοί :sunglasses:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
καλησπέρα αρχηγέ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν φταίμε μόνο εμείς ρε συ αλλά και τα κορίτσια τα οποία στον βωμό του κέρδους κάνουν τα πάντα για λίγα €€€€€ παραπάνω :- :-

όχι δεν την πηδήξαμε ακάποτα είμαστε προσεχτικοί :sunglasses:
καλα αυτες μεχρι το χειμωνα για ενα κομματι ψωμι θα γαμιουνται , θα πεσει πολυ πεινα ετσι οπως πανε τα πραγματα και ουαι και αλοιμονον μας αν δεν προσεχουμε . ;)
Σαντασκυ θα γινομαι και εδω , εκει αν δεν κουβαλας καποτες την εβαψες  :S

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καλα αυτες μεχρι το χειμωνα για ενα κομματι ψωμι θα γαμιουνται , θα πεσει πολυ πεινα ετσι οπως πανε τα πραγματα και ουαι και αλοιμονον μας αν δεν προσεχουμε . ;)

γαμησέ τα kouklakis θα αγριέψουν πολύ τα πράγματα οπότε απαιτείται προσοχή από όλους μας :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
+1...............θα πέσει τρελή πείνα............... :helpplea:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τωρα που σε πολλα μπουρδελα εκοψαν τα εξτρα δεν παταει ψυχη
συντομα ολα τα μπουρδελα θα πανε στο 10ρικο

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Περπατουσα στον δρομο,οι σταλες της βροχης επεφταν επανω μου,δεν με ενδιεφερε ομως,μου αρεση να περπαταω με την βροχη,ακουγα το..
το οποιο μου ανεβαζε την διαθεση!!
Οι ακτινες του ηλιου ματαια προσπαθουσαν να ξεφυγουν απο τα συννεφα,η μαυριλα απο τα συννεφα μερικα μπουμπουνητα,και οι σκεψη μου ηταν στην δυσκολη βολτα στους δρομους στις πορνειας,ηταν που ηταν αδειοι δεν θα υπηρχε κανης.
2hdacza.jpg

Ξαφνικα αρχισε να βρεχη λιγοτερο,καποιες ακτινες ξεφυγαν και φωτισαν τον δρομο σε λιγη ωρα οι ψιχαλες ηταν ελαχιστες ως που σταματησαν!!
Το προσωπο μου φωτιστηκε,και αμεσως ξεκινησα προς φυλης 2η βαρδεια,,,
Η επισκεψη ηταν επιλεκτικη στα σπιτακια,δεν ηθελα να μπω σε ολα..
Φυλης
40 Καμελια,αδυνατο πιπινι με αδυνατο σωμα και μικρο στηθος,1,65 με φουλ προγραμμα!!
54 ισογειο,Λαουρα και Ελενα,αδυνατες και οι δυο με μικρο στηθος,με την Ελενα να ειναι πιο κοντη απο την Λαουρα,απλο στα 20.
66 δεξι,Ελενα,κοντη χυμωδες,και μια ξανθια με κοντο μαλλι μικρο στηθος,σωμα στο στυλ της Ντενιζας,σε ερωτηση προς την τσα πως τις λενε η απαντηση ηταν γιατι!!
66 αριστερο,ευτραφης κοπελλα με ομορφο χαμογελο,τα αλλα τα αφηνω,με φουλ.
59 Η Ναντια και ο ποιητικος τσατσος,στην κριση εχουμε την λυση!!
61 Σιμονα αβυζη με κωλαρα ανευ ουσιας και η Νικολ κοντη αδυνατη,με μικρο στηθος!!
80 η Μαρια η ποντια,φαινονται τα σιλικονε βυζια,επιτελους απεκτησε στηθος!!
65 οροφος κλειστος!!
84 ισογειο η Σονια η ιταλιδα!!
67 πιθανως Αντινα,γιατι βγηκαν συναγωνιστες και μιλαγαν για ζαρτιερικα.με επιφυλαξη.
69 Ελενα ξανθο μωρο κανονικου σωματος,μικρου στηθους,καταθεση,με καλες εντυπωσης,απλο προγραμμα.
71 οροφος,Σαντρα,ψηλη αδυνατη με σιλικονε βυζους..
71 ισογειο,Μπαρπορα ιχα,και Ευα,πηγαιντε στα πορτοκαλια ειπε την ωρα που φευγαμε,και γυριζω και τις λεω,εγω προτιμω τα ξυνομηλα που κατεβαζουν το ζαχαρο και δινουν καλη στυση,ξεραθηκε στα γελια.
109 ισογειο,Αννα Πιτσος.
134 υπογειο η Λιλυ,τσιγγανικο μιλφ μερικων κιλων παραπανω.
επιστροφη στην...
Φωκαιας
17 η Λορυ κανονικου σωματος ελαφρα μελαμψη,με βυζαρες προκλητικες για γλυψιμο!!
19 Μαιρη με τα βυζακια μεσα σε διχτυ και οι ρογες καυλωμενες να εξεχουν κανονικου σωματος και καλης κωλαρας!!
25 οροφος κλειστο!
25 ισογειο δεν χρειαστηκε να μπω η Τζουλια απο φυλης 84 ανοιξε την πορτα και μας χερετησε!!
27 υπογειο,ο αλβανοτσατσος μας παρουσιασε ομορφο ψηλο πιπινι με μικρο στηθος και αδυνατο σωμα,Αλεξανδρα!!
27 ισογειο,Βικτωρια,ειρηνη.
27 οροφος Γαζελα Τζου με καλο κωλι κανονικο σωμα και μικρο στηθος,και Αντρεα,κοντοπουτανο μεσα σε ζαρτιερικα,κοντο μικρο στηθος και καλο κωλι!!
Συνεχιζουμε ..
Διδυμου
16 Φωτεινη γκιλφ,βγαζη κραβγες μερικες φορες η μιλαη πολυ σιγα η Σιβηριανη με βλεμμα...
vrc0fl.jpg

18 υπογειο η ευτραφης Φωτεινη,με βυζους και τρελοπιπα.
18 ισογειο η Αλιονα με το βλεμμα της ρουφηχτρας και τα συλικονε παρατεταγμενα για μαχη.
20 το κοντοπουτανο Αλεξανδρα η ρωσσις.
8 Οροφος κλειστο!
8 κατω πιθανως η Γιασμιν δεν μπηκα!
Αυτα συνεβησαν σημερα ως τις 23 περιπου,επιστροφη με συντροφια..
Επιστροφη απο Σπυρου Πατση οπου το 40 ηταν μονο ανοιχτο,στην πιατσα της Εβγα ενα τεμαχιο υπηρχε στην Σταση του λεοφωρειου...
Καλη σας νυχτα,μια ακομα πορνικη εμπειρια συμπληρωθηκε....
Μεχρι να φτασω την σκυταλη πηρε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom