Περπατουσα στον δρομο,οι σταλες της βροχης επεφταν επανω μου,δεν με ενδιεφερε ομως,μου αρεση να περπαταω με την βροχη,ακουγα το..
το οποιο μου ανεβαζε την διαθεση!!
Οι ακτινες του ηλιου ματαια προσπαθουσαν να ξεφυγουν απο τα συννεφα,η μαυριλα απο τα συννεφα μερικα μπουμπουνητα,και οι σκεψη μου ηταν στην δυσκολη βολτα στους δρομους στις πορνειας,ηταν που ηταν αδειοι δεν θα υπηρχε κανης.
Ξαφνικα αρχισε να βρεχη λιγοτερο,καποιες ακτινες ξεφυγαν και φωτισαν τον δρομο σε λιγη ωρα οι ψιχαλες ηταν ελαχιστες ως που σταματησαν!!
Το προσωπο μου φωτιστηκε,και αμεσως ξεκινησα προς φυλης 2η βαρδεια,,,
Η επισκεψη ηταν επιλεκτικη στα σπιτακια,δεν ηθελα να μπω σε ολα..
Φυλης
40 Καμελια,αδυνατο πιπινι με αδυνατο σωμα και μικρο στηθος,1,65 με φουλ προγραμμα!!
54 ισογειο,Λαουρα και Ελενα,αδυνατες και οι δυο με μικρο στηθος,με την Ελενα να ειναι πιο κοντη απο την Λαουρα,απλο στα 20.
66 δεξι,Ελενα,κοντη χυμωδες,και μια ξανθια με κοντο μαλλι μικρο στηθος,σωμα στο στυλ της Ντενιζας,σε ερωτηση προς την τσα πως τις λενε η απαντηση ηταν γιατι!!
66 αριστερο,ευτραφης κοπελλα με ομορφο χαμογελο,τα αλλα τα αφηνω,με φουλ.
59 Η Ναντια και ο ποιητικος τσατσος,στην κριση εχουμε την λυση!!
61 Σιμονα αβυζη με κωλαρα ανευ ουσιας και η Νικολ κοντη αδυνατη,με μικρο στηθος!!
80 η Μαρια η ποντια,φαινονται τα σιλικονε βυζια,επιτελους απεκτησε στηθος!!
65 οροφος κλειστος!!
84 ισογειο η Σονια η ιταλιδα!!
67 πιθανως Αντινα,γιατι βγηκαν συναγωνιστες και μιλαγαν για ζαρτιερικα.με επιφυλαξη.
69 Ελενα ξανθο μωρο κανονικου σωματος,μικρου στηθους,καταθεση,με καλες εντυπωσης,απλο προγραμμα.
71 οροφος,Σαντρα,ψηλη αδυνατη με σιλικονε βυζους..
71 ισογειο,Μπαρπορα ιχα,και Ευα,πηγαιντε στα πορτοκαλια ειπε την ωρα που φευγαμε,και γυριζω και τις λεω,εγω προτιμω τα ξυνομηλα που κατεβαζουν το ζαχαρο και δινουν καλη στυση,ξεραθηκε στα γελια.
109 ισογειο,Αννα Πιτσος.
134 υπογειο η Λιλυ,τσιγγανικο μιλφ μερικων κιλων παραπανω.
επιστροφη στην...
Φωκαιας
17 η Λορυ κανονικου σωματος ελαφρα μελαμψη,με βυζαρες προκλητικες για γλυψιμο!!
19 Μαιρη με τα βυζακια μεσα σε διχτυ και οι ρογες καυλωμενες να εξεχουν κανονικου σωματος και καλης κωλαρας!!
25 οροφος κλειστο!
25 ισογειο δεν χρειαστηκε να μπω η Τζουλια απο φυλης 84 ανοιξε την πορτα και μας χερετησε!!
27 υπογειο,ο αλβανοτσατσος μας παρουσιασε ομορφο ψηλο πιπινι με μικρο στηθος και αδυνατο σωμα,Αλεξανδρα!!
27 ισογειο,Βικτωρια,ειρηνη.
27 οροφος Γαζελα Τζου με καλο κωλι κανονικο σωμα και μικρο στηθος,και Αντρεα,κοντοπουτανο μεσα σε ζαρτιερικα,κοντο μικρο στηθος και καλο κωλι!!
Συνεχιζουμε ..
Διδυμου
16 Φωτεινη γκιλφ,βγαζη κραβγες μερικες φορες η μιλαη πολυ σιγα η Σιβηριανη με βλεμμα...
18 υπογειο η ευτραφης Φωτεινη,με βυζους και τρελοπιπα.
18 ισογειο η Αλιονα με το βλεμμα της ρουφηχτρας και τα συλικονε παρατεταγμενα για μαχη.
20 το κοντοπουτανο Αλεξανδρα η ρωσσις.
8 Οροφος κλειστο!
8 κατω πιθανως η Γιασμιν δεν μπηκα!
Αυτα συνεβησαν σημερα ως τις 23 περιπου,επιστροφη με συντροφια..
Επιστροφη απο Σπυρου Πατση οπου το 40 ηταν μονο ανοιχτο,στην πιατσα της Εβγα ενα τεμαχιο υπηρχε στην Σταση του λεοφωρειου...
Καλη σας νυχτα,μια ακομα πορνικη εμπειρια συμπληρωθηκε....
Μεχρι να φτασω την σκυταλη πηρε..