Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 133 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 52 7,4%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,2%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    698

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χυστες ασχετο αλλα ειναι ενας τυπας που μου στειλε 6 π.μ. και με καραμουζιαζει...
Λεει οτι ειναι φιλος της Ερρικας που γαμησα προχθες στο Φωκαίας 27Β και μου ειπε οτι η Ερρικα ειναι εξαλλη επειδη λεει οτι γραφω μαλακιες και ψεμματα στην κριτικη για γλωσσοφιλα αγκαλιες κλπ κλπ...
Μου ειπε οτι η Ερρικα θελει να παω απο κει σημερα να μιλησουμε...  :-
Λετε να νε κανας γκομενος-νταβας της και να με γαμησει???

Ποιο ειναι το nick του?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Χυστες ασχετο αλλα ειναι ενας τυπας που μου στειλε 6 π.μ. και με καραμουζιαζει...
Λεει οτι ειναι φιλος της Ερρικας που γαμησα προχθες στο Φωκαίας 27Β και μου ειπε οτι η Ερρικα ειναι εξαλλη επειδη λεει οτι γραφω μαλακιες και ψεμματα στην κριτικη για γλωσσοφιλα αγκαλιες κλπ κλπ...
Μου ειπε οτι η Ερρικα θελει να παω απο κει σημερα να μιλησουμε...  :-
Παμε ολοι δλδ.καμια 40 ατομα να λυσουμε τις αποριες!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885

Εχθές που πέρασα από την Έρρικα ήταν όντως ''στραβωμένη'' και δεν γούσταρε μία,ούτε καν να σαλονάρει :tickedoff: :headbang:.Μην κολλώσεις θα 'ναι κανας πιρφόρος που του θίξαμε την πόρνη ;) ;).Πες ότι θα περάσεις παρέα με τους πορνοκαταδρομείς :grin: :grin:.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω. Πηγαινε ρε αδερφε αλλα... φερε και την παρεα σου ετσι  για το χαβαλε. Μεσα να παμε.

Θα ταν ευγενικο απο μερους του κυριου να μας πει και τι καημο εχει για την ερικα - και την καθε ερικα.  :rolleyes:

Επισκέπτης
μιν ασχολισε με τουσ πιρφορουσ!!!
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΔΑ! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
:grin: :grin:
εκανα μαλακια παντως και αλλες μου δινουν γλωσσοφιλα και δεν τα γραφω στις κριτικες....  :-
τωρα ο καθε βρωμιαρης θα παει και θα ζηταει κ αυτος...
γινεται ο αντισθενης να τροποποιησει την κριτικη????
στιλτου πμ.γινετε νε.
και ασε το πιρφορο να πιρφορισι  :jerking: :jerking: :jerking: το εχι αναγκι !μιν ασχολισε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
στα αρχιδια μου για τον πιρφορο ρε χυστη...  :2funny: :2funny:  :2funny:
για την Ερρικα με νοιαζει μη της κανω τη δουλεια δυσκολη..

είσαι σοβαρός η δουλειά της είναι να κάνει τον πελάτη να περνάει καλά και αν κάποιος δεν της αρέσει ας μην το δεχθεί :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στα αρχιδια μου για τον πιρφορο ρε χυστη...  :2funny: :2funny:  :2funny:
για την Ερρικα με νοιαζει μη της κανω τη δουλεια δυσκολη..

Στα αρχιδια σου και για την Ερικα και για τους νταβαδες. Κανουν τη δουλεια τους, κανουμε τη δικη μας. Για την παρτη σου και μονο να σε νοιαζει - και αντε και για τους συναγωνιστες :grin:

Επισκέπτης
είσαι σοβαρός η δουλειά της είναι να κάνει τον πελάτη να περνάει καλά και αν κάποιος δεν της αρέσει ας μην το δεχθεί :)
σοστοσ ο σαμαρασ!αν δεν τιν αρεσει να παι να καθαριζι σκαλεσ ι απαξιομενι θλιβερι αχαριστι πορνι που εγινε ανθροποσ στο μπανανισταν!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω βασικα υποπτευομαι οτι ο τυπας ειναι ο γκομενος της και σεληνιαστηκε οταν εμαθε οτι δινει γλωσσοφιλα σε πελατες  ;)

Μεγαλο εγκλημα απαπαπα. Ενω οτι γαμιεται ας πουμε ειναι λεπτομερεια  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι θα γινει.. θα παρει καμια αδεια ο νωντας για το πασχα η οχι?  :tickedoff:

Επισκέπτης
Εγω βασικα υποπτευομαι οτι ο τυπας ειναι ο γκομενος της και σεληνιαστηκε οταν εμαθε οτι δινει γλωσσοφιλα σε πελατες  ;)
ιπιρεσιεσ σου παρεχι.αυτι ειναι ι δουλια τισ.αν ζιλευι ο νταβασ ασ παι να καθαρισι ι πορνι του καμια σκαλα και οχι να προσφερι ιπιρεσιεσ σε κρεατινα δαυλια!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Ώστε θύμωσε το πουτανάκι με την κριτική του μπέμπα :tickedoff: :tickedoff:.Πολύ ωραία να ετοιμάζεται για μια απαξιωτική παρτούζα από τους ''ΠΡΩΚΤΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ'',να δούμε τι κάνει και τι δεν κάνει :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
σοστοσ ο σαμαρασ!αν δεν τιν αρεσει να παι να καθαριζι σκαλεσ ι απαξιομενι θλιβερι αχαριστι πορνι που εγινε ανθροποσ στο μπανανισταν!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

έτσι στον μπούτσο μας γράφουμε την Ερικα και την κάθε Ερικα μαζί με το νταβαντζόσκυλο που την περιφρουρεί :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ώστε θύμωσε το πουτανάκι με την κριτική του μπέμπα :tickedoff: :tickedoff:.Πολύ ωραία να ετοιμάζεται για μια απαξιωτική παρτούζα από τους ''ΠΡΩΚΤΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ'',να δούμε τι κάνει και τι δεν κάνει :rockon: :rockon:

δηλώνω από τώρα την πορνο-συμμετοχή μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
δηλώνω από τώρα την πορνο-συμμετοχή μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα ενημέρωσω Μαύρο Θάνατο να ετοιμάσει προσχέδιο παρτουζώματος :rockon: :rockon:. Μάκη πολύ ευκαιρία να ενταχθείς δυναμικά στην ομάδα ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom