Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 133 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 52 7,4%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,2%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    698

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλημέρα μάκη :sunglasses: :sunglasses:.Εγώ χθες μετά την ήττα που έφαγα με την ξεπετάνα στην Φυλής ήμουν έτοιμος να

και να πάω κατευθείαν ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'',αλλά δεν μπορούσα χωρίς εσένα :grin: :grin:

Καλησπέρα Στρατηλάτη!!!!

σου το είπα και στο τηλ. εχθές ήμουν κοντά στην περιοχή αλλά παρέα με 2 φίλους που δεν είναι φαν την κωλομπαρικής καλτίλας :grin:

και σήμερα θα είμαι εκεί κοντά αλλά πάλι με παρέα δυστηχώς :(

Το Σαββάτο θα πορνιάσουμε γιατί το έχω τεράστια ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον άνθρωπο που με καταλαβαίνει....βασανίζομαι και δεν ξέρω τι να κάνω :dunno:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλημερα χυστες...
Ρε μαλακα Στρατηλατη εγω νομιζα οτι τελικα δεν θα κατεβαινες πιατσα...
Αν το ηξερα θα καθομουνα και γω χθες και θα σε απετρεπα απ τη φολα...

καλησπέρα μπέμπα!!!

εσύ είσαι για την απόλυτη αποκαθήλωση να πούμε πρέπει να σε τιμωρήσουμε το Σαββάτο με τον Στρατηλάτη :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.475
Πόντοι
7.885
Καλημερα χυστες...
Ρε μαλακα Στρατηλατη εγω νομιζα οτι τελικα δεν θα κατεβαινες πιατσα...
Αν το ηξερα θα καθομουνα και γω χθες και θα σε απετρεπα απ τη φολα...

Που είσαι ρε μλκ μπέμπα :idiot: :uglystupid: :think:.Αφού σου λέω πες μου που θα πας για να έρθω κι εγώ κι εσύ μου λες δεν θα κατέβεις επειδή έφυγαν οι άλλοι :huh: :rolleyes:.Επίσης το βράδι από τις 03:15 έως τις 04:05 μίλαγα στο τηλ. με τον μάκη και σε βλέπαμε συνδεδεμένο αλλά δεν ανέβασες κανένα ποστ για πολύ ώρα :headbang: :headbang:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ναι το ειχα ανοιχτο αλλα εβλεπα ταινιες....
Ρε εγω νομιζα οτι τελικα δεν θα κατεβαινες χθες...
Νομιζα οτι με πηρες για να με ρωτησεις αν θα κατσει κανενας για να ρθεις και σου ειπα οτι θα φυγουν ολοι οποτε υπεθεσα οτι δεν θα ερχοσουνα...  :dunno:

μπέμπα τα γάμησες τα δισκόφρενα γρήγορα στα πιτ για αλλαγή :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τι παιδί είσαι εσύ να πούμε ο Σταρηλάτης μου έλεγε τον πόνο του και εσύ έβλεπες ταινίες :headbang:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.475
Πόντοι
7.885
Ναι το ειχα ανοιχτο αλλα εβλεπα ταινιες....
Ρε εγω νομιζα οτι τελικα δεν θα κατεβαινες χθες...
Νομιζα οτι με πηρες για να με ρωτησεις αν θα κατσει κανενας για να ρθεις και σου ειπα οτι θα φυγουν ολοι οποτε υπεθεσα οτι δεν θα ερχοσουνα...  :dunno:

Άκου και το χειρότερο,όπως ξεκίνησα κατά τις 23:15 ήθελα να πάω Μπάρμπορα οπότε πήγα ''καρφωτός'' για να την προλάβω.Φθάνω εκεί στην Αδάνων κι όπως πάω να πάρω την στροφή,κάτι είχε στην γωνία(μάλλον κάποιο σίδερο εξείχε) και μου έφαγε την πίσω δεξιά πόρτα,ευτυχώς χαμηλά και δεν φαίνεται πολύ :headbang: :headbang: :headbang:.Σήμερα έχω φύγει πάλι Μπάρμπορα,αλλά χωρίς αμάξι για να την απαξιώσω άσχημα,γιατί χθες τελικά ήταν κλειστά όταν έφθασα :jerking: :jerking:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Άκου και το χειρότερο,όπως ξεκίνησα κατά τις 23:15 ήθελα να πάω Μπάρμπορα οπότε πήγα ''καρφωτός'' για να την προλάβω.Φθάνω εκεί στην Αδάνων κι όπως πάω να πάρω την στροφή,κάτι είχε στην γωνία(μάλλον κάποιο σίδερο εξείχε) και μου έφαγε την πίσω δεξιά πόρτα,ευτυχώς χαμηλά και δεν φαίνεται πολύ :headbang: :headbang: :headbang:.Σήμερα έχω φύγει πάλι Μπάρμπορα,αλλά χωρίς αμάξι για να την απαξιώσω άσχημα,γιατί χθες τελικά ήταν κλειστά όταν έφθασα :jerking: :jerking:

οοοοοοοοο ζημιά έκανες και δεν γάμησες κιόλας διπλό το κακό :headbang: :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η καταδρομικη ειναι δυσκολη, υπαρχουν κινδυνοι και δυσκολιες :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στρατηλάτη του το είπα είναι άλλοι οι λόγοι αλλά.......... >:(
Makη τι λες τωρα,ποιοι αλλοι λογοι,να δεχτω οτι περνας καθε μερα απο ενα ντελο και δεν μπαινης να σε κραξη,ενταξη,που ξερης τι γινετε με τους αλλους,εσυ και ο κωστακης λετε μλκ.συνεχως ασε που γαμησατε το θρεντ,με τις μλκ.που λετε με τα προσωπικα σας,και τα καψουροτραγουδα!!
Εχη νημα για καψουρωτραγουδα,εδω ειπαμε να γραφουμε με ρωμαντισμο απο την πιατσα!!Να σε καραμουζιασα ετσι,για να καταλαβης γιατι με καραμουζισε εμενα!!
Καταλαβε λαθος η γυναικα οτι ειμαι τις δουλειας και με ζαλισε!
Πρεπη να καταλαβεται πως δεν λεγονται ολα και η πλακα ειναι μεχρι ενα σημειο!!
Δεν μπορη να μπαινουν μεσα 15 ατομα ακομα και να μην μιλανε,και να μην μπαινη κανης μεσα!
Και οταν γινετε συνεχεια,εχουν και καποιο δικιο,αυτες βλεπουν κοσμο και οταν βλεπουν οτι οι περισσοτεροι λενε για μενα η μιλανε σε μενα τα περνουν!!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ι νεα γενια διαπρεπι εβγε!!!!!!!!! σασ ζιλεβο μακαρι να μπορουσα κε εγο!!!!!!!!!!!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.475
Πόντοι
7.885
:S
Τι ωρα θα ρθεις???

Σήμερα θα παρκάω το αμάξι στην γειτονιά σου,γιατί τώρα τελευταία οδηγάω σαν πρεζάκι στο κέντρο και δεν θα το ρισκάρω άλλο :tickedoff: :tickedoff:.Γύρω στις 19:30 θα είμαι στο γνωστό πάρκινγκ :sunglasses: :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Makη τι λες τωρα,ποιοι αλλοι λογοι,να δεχτω οτι περνας καθε μερα απο ενα ντελο και δεν μπαινης να σε κραξη,ενταξη,που ξερης τι γινετε με τους αλλους,εσυ και ο κωστακης λετε μλκ.συνεχως ασε που γαμησατε το θρεντ,με τις μλκ.που λετε με τα προσωπικα σας,και τα καψουροτραγουδα!!

απάντησες μόνος σου δεν χρειάζεται να πω κάτι :sunglasses:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Να προσεχετε με την μπαρπορα για τους γνωστους λογους!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχη νημα για καψουρωτραγουδα,εδω ειπαμε να γραφουμε με ρωμαντισμο απο την πιατσα!!Να σε καραμουζιασα ετσι,για να καταλαβης γιατι με καραμουζισε εμενα!!
Καταλαβε λαθος η γυναικα οτι ειμαι τις δουλειας και με ζαλισε!
Πρεπη να καταλαβεται πως δεν λεγονται ολα και η πλακα ειναι μεχρι ενα σημειο!!
Δεν μπορη να μπαινουν μεσα 15 ατομα ακομα και να μην μιλανε,και να μην μπαινη κανης μεσα!
Και οταν γινετε συνεχεια,εχουν και καποιο δικιο,αυτες βλεπουν κοσμο και οταν βλεπουν οτι οι περισσοτεροι λενε για μενα η μιλανε σε μενα τα περνουν!!

Ζηλευουν την πορνοεξουσια σου ! Και οτι εσυ αντι για αυτες γινεσαιτο επικεντρο της προσοχης και της δημοσιοτητας!  :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
απάντησες μόνος σου δεν χρειάζεται να πω κάτι :sunglasses:
Μακη δεν ηταν ο λογος αυτος μου μιλησε για αλλα θεματα,γιατι με νομιζε για κατι αλλο,μετα τις εξηγησα και τελειωσε εκει!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη δεν ηταν ο λογος αυτος μου μιλησε για αλλα θεματα,γιατι με νομιζε για κατι αλλο,μετα τις εξηγησα και τελειωσε εκει!!

κοίτα το γιατί σε καραμούζιασε δεν με ενδιαφέρει απλά θεώρησα αστείο το περιστατικό και το σχολίασα στο ανάλογο ύφος(πάντα χουμοριστικό :tooth:)

τώρα αν θες να συζητήσουμε τους λόγους που πέφτει καραμούζα ευχαρίστως αλλά όχι εδώ....... ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερα εχη ντισνειλαντ παρουσια του ΟΠΕΘ ο οποιος επιστρεφη προσωρινα στην πιατσα,στις 21,30!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
κοίτα το γιατί σε καραμούζιασε δεν με ενδιαφέρει απλά θεώρησα αστείο το περιστατικό και το σχολίασα στο ανάλογο ύφος(πάντα χουμοριστικό :tooth:)

τώρα αν θες να συζητήσουμε τους λόγους που πέφτει καραμούζα ευχαρίστως αλλά όχι εδώ....... ;)
Ετσι και αλλιως θα τα πουμε απο κοντα ;).

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χυστες ασχετο αλλα ειναι ενας τυπας που μου στειλε 6 π.μ. και με καραμουζιαζει...
Λεει οτι ειναι φιλος της Ερρικας που γαμησα προχθες στο Φωκαίας 27Β και μου ειπε οτι η Ερρικα ειναι εξαλλη επειδη λεει οτι γραφω μαλακιες και ψεμματα στην κριτικη για γλωσσοφιλα αγκαλιες κλπ κλπ...
Μου ειπε οτι η Ερρικα θελει να παω απο κει σημερα να μιλησουμε...  :-
Λετε να νε κανας γκομενος-νταβας της και να με γαμησει???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άνοιξε θρεντ όπως και ο κροταλίας γιατί μου φαίνεται έχουν ξεαλώσει οι νταβάδες :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom