Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 133 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 52 7,4%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,2%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    698

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη το μυστικο της επιτυχιας στις γυναικες, ειναι να τις αφηνεις να περιμενουν..  ;)
Δοκιμασμενη συνταγη  :grin:

σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :rockon: :rockon:

απλά στην δική μου περίπτωση δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο ενώ εσύ ξεκίνησες δυναμικά εχθές τώρα είσαι στο ρελαντί :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πάρτε και ένα τραγουδάκι μιας και είμαι ευδιάθετος σήμερα :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ακόμα ένα γιατί δεν βλέπω συμμετοχή...... :(

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.915
Πόντοι
46.232
βολτίτσα σήμερα κατά  τις 14.00 μαζι με τον πρόεδρο...

Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα , μελαχρινή με πιασίματα , φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Γιάννα λεπτή ουκρανέζα  με ακα τελειωτικό.
Φωκαίας 27α Αναστασία παντελώς αδιάφορο μίλφ λεπτό με κοντό μαλλί , αβυζι ,απλό πρόγραμμα.   
Φωκαίας 25β Τζούλια μελαχρινή με ωραία πιασηματακια κοντή με πίρσινγκ , φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Τερέζα το μελαχρινό πιπίνι ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 το ξεβράκωτο δίδυμο , Ρωξάνα και Αννα ,ακα και παρτούζα, στα καπάκια απο το βράδυ.
Φωκαίας 17α μελαχρινό πιπίνι με ωραίο κορμί και ωραίο κώλο , με κώλο και Μαρία η "αρμένισα"απο φ80 απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Αννα η μελαχρινη άβυζι λεπτη ψηλή κοπέλα , με φουλ
Φυλής 66α Μαρία μελαχρινή κοντή λεπτή και Ναταλί μελαχρινή χοντρή ,απλό πρόγραμμα και οι δυο. 
Φυλής 74 αριστερά Ναταλία ελληνιδα είπε η τσα τσα(ενδιαφέρον κομμάτι)μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο μεσαίο βυζί , απλό πρόγραμμα. 
Φυλής 80 Αννα το αλβανακι απο φω22 άκα , τελειωτικό και έξτρα στο δωμάτιο.
Φυλής 84α Καρολίνα μελαχρινό λεπτό άβυζο πιπίνακι με σφιχτό σώμα και  ωραία φάτσα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αντριάννα μελαχρινή παχουλή ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Σίσυ(ενδιαφέρων κομμάτι)μελαχρινή Βουλγάρα λεπτή και σκυλόφατσα , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 86β Λάουρα απο φ40 καστανή άβυζι ,φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 65β Αλεξάνδρα το ξανθό  λεπτό πιπίνι , με ακα (την περιμέναμε σχεδόν 25 λεπτα να βγεί απο το δωμάτιο)
Φυλής 67 Ανναμαριά με την περιέργη φάτσα που είναι για πολλά χυσίματα ,ψηλή λεπτή άβυζι , με κώλο.
Φυλής 69 Αννι λεπτή κοντή κοπελίτσα καστανή καρέ μαλλί και 2,5 βυζί ,φουλ πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φυλής 69β Τάνια το ψηλό μίλφ με την κωλάρα ,ακα
Φυλής 71α Ξανθιά χοντρή με κοντό μαλλί  , ακα
Φυλής 71β η Ρενάτα είναι διακοπές γυρίζει την Πέμπτη , ο τσα τσος είπε ότι έχει μια νεά ιταλίδα με κώλο....και βγαίνει η Εμμι  :badair:λεπτή άβυζι απο φ80 ,φω 17α κλπ
Φυλής 92β Τζούλια μελαχρινή κοντή με μεγάλες βυζάρες ,ακα.
Διδύμου 20 Βαλέρια το απόλυτο μιλφ .ακα τελειωτικό
Διδύμου 18β Αντριάννα το ξανθό γκίλφ(έχει χαλάσει πολύ)ακα τελειωτικό
Διδύμου 18α η μελαχρινή που δουλεύει τα πρωινά , φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 16α Κατερίνα ξανθιά μίλφ με μικρό στητό στήθος , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 8β Γιασμιν ξανθιά μιλφ με σφιχτό κορμί κωλάρα και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.(αν στο δωμάτιο ήταν και και σου έβγαζε αυτό που δείχνει στο σαλόνι θα ήταν vfm αλλά....)
Διδύμου 8α η μελαχρινή αδιάφορη κοπέλα που παίζει τα πρωινά , απλό πρόγραμμα.
αυτά απο την πρωινή βάρδια θα τα πούμε πάλι το βράδυ....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.915
Πόντοι
46.232
μετά την βόλτα ακολούθησε καφεδάκι με τον πρόεδρο και τον πάνο σε καφέ της φυλής.....
εκεί έλαβε χώρα το εξής σκηνικό....γνωστή τσατσα που είναι πάντα στραβωμένη "καραμούζιασε" τον πρόεδρο στο καφέ  :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μετά την βόλτα ακολούθησε καφεδάκι με τον πρόεδρο και τον πάνο σε καφέ της φυλής.....
εκεί έλαβε χώρα το εξής σκηνικό....γνωστή τσατσα που είναι πάντα στραβωμένη "καραμούζιασε" τον πρόεδρο στο καφέ  :2funny: :2funny:

καλτ σκηνικό κάποιος έπρεπε να το τραβήξει βίντεο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.475
Πόντοι
7.885
Πρόεδρε σε πήρανε χαμπάρι :2funny: :2funny: :2funny:.Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος ;) ;).Μάλλον πρέπει να επισπεύσεις την αποχώρηση :sunglasses: :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.475
Πόντοι
7.885
Θα παιχτεί πόρνιασμα πιο αργά σήμερα :idiot: :uglystupid: :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.915
Πόντοι
46.232
ρομαντισμός εεε???
ρομαντισμός σήμερα στο μετάξι(παρεμπιπτόντως δεν υπήρχε πάνω απο μια που να έπερνε την βάση, η απόλυτη παρακμή)στην Ιάσωνος 42 καθώς βολτάραμε βγαίνουν από ένα μπουρδέλο μιά μπάντα κανονικά με τα όργανα τους και με τους ενισχυτές τους, αν πρόλαβα να μετρήσω ήταν 9 άτομα....τους ρώτησα αν τελείωσε το live  :rockon: :rockon: :rockon:
μεταμεσονύκτια στη φυλής και ρωτάω τον bmw που έψαχνε την Ερρικα ,αν την δείς θα περάσεις? εεε ναι μωρέ δεν ξέρω θα δούμε...
μπαίνουμε λοιπόν στο Φωκαίας 27Β το κάτω βλέπει την Ερρικα ,αμέσως βγάζει το 20άρικο το δίνει και της λέει θέλω να μου κάνεις καλό κρεβάτι...μου άρεσει που το σκεφτόταν αν θα περάσει...     

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πρόεδρε σε πήρανε χαμπάρι :2funny: :2funny: :2funny:.Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος ;) ;).Μάλλον πρέπει να επισπεύσεις την αποχώρηση :sunglasses: :sunglasses:
Maγγες η πιατσα δεν ειναι,τραβελια και παπαριες,πρεπη να ακους τα προβληματα που δημιουργεις στους αλλους,και ειδικα οταν μπαινετε μεσα για να δειτε την κοπελλα να υπαρχη σεβασμος!!
Επισης δημιουργειτε παντα βαβουρα με αποτελεσμα να τα παιρνε ικαι ο πελατης,δεν εχουν παντα αδικο οι τσατσαδες!!!
Και δεν μπορειτε να μιλατε εσεις για αποχωρησεις με ενα σαββατο που εμφανιζεστε!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ρομαντισμός εεε???
ρομαντισμός σήμερα στο μετάξι(παρεμπιπτόντως δεν υπήρχε πάνω απο μια που να έπερνε την βάση, η απόλυτη παρακμή)στην Ιάσωνος 42 καθώς βολτάραμε βγαίνουν από ένα μπουρδέλο μιά μπάντα κανονικά με τα όργανα τους και με τους ενισχυτές τους, αν πρόλαβα να μετρήσω ήταν 9 άτομα....τους ρώτησα αν τελείωσε το live   :rockon: :rockon: :rockon:
μεταμεσονύκτια στη φυλής και ρωτάω τον bmw που έψαχνε την Ερρικα ,αν την δείς θα περάσεις? εεε ναι μωρέ δεν ξέρω θα δούμε...
μπαίνουμε λοιπόν στο Φωκαίας 27Β το κάτω βλέπει την Ερρικα ,αμέσως βγάζει το 20άρικο το δίνει και της λέει θέλω να μου κάνεις καλό κρεβάτι...μου άρεσει που το σκεφτόταν αν θα περάσει...     
Επισης να αναφερω το σκηνικο με τον αλβανο παναθηναικο στο Ιασωνος 37 κατω,που αναψε η συζητηση με αποτελεσμα οταν βγηκε η γκομενα εξω να σας καραμουζιαση λεγοντας για να γαμησετε η για μπαλα ειρθατε εδω :2funny: :2funny:.
Επισης στο Ιασωνος 33 ο Σαρουμαν τσατσος χουφτωνε οποιον εβλεπε σχεδον μπροστα του και καυλαντηζε με τους εβρισκομενους στο σαλονι!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ζαχαροπλαστικη ηδονη σημερα στις 20,00!!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
εχω παει με κολιτο στα ρδελα και αφου εχουμε μπει σε 2-3 μου λεει και καλα πως δεν μπορει να λειτουργισει σε ρδελα και γουσταρει συναισθημα κλπ κλπ. Καπακια μπήκαμε στο 92α και με το που ειδε τη μπαρμπαρα ιιιχα, μπήκε στο δωμάτιο χωρις να δώσει 20αρικο  :2funny: ο δροσερος τσατσος εμεινε μαλάκας, οποτε του λέω, μην τον παρεξηγεις θολοσε και θα πληρωσω εγω :2funny:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Επισης να αναφερω το σκηνικο με τον αλβανο παναθηναικο στο Ιασωνος 37 κατω,που αναψε η συζητηση με αποτελεσμα οταν βγηκε η γκομενα εξω να σας καραμουζιαση λεγοντας για να γαμησετε η για μπαλα ειρθατε εδω :2funny: :2funny:.
Επισης στο Ιασωνος 33 ο Σαρουμαν τσατσος χουφτωνε οποιον εβλεπε σχεδον μπροστα του και καυλαντηζε με τους εβρισκομενους στο σαλονι!!!
:huh: :huh: :huh:Δηλαδη σας χουφτωνει ο τσατσος εκει κανονικα τα κωλαρακια  ?  :think:
Αμα ειναι να προετοιμαστω προεδρε καταλληλα , να φτιαξω  κανα εσωρουχο τσιγκινο με λουκετο να μην  μπορει ο τσατσος ... :grin:μην τυχον ερθω και με πιασει και μενα κανα κωλομερι  :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Maγγες η πιατσα δεν ειναι,τραβελια και παπαριες,πρεπη να ακους τα προβληματα που δημιουργεις στους αλλους,και ειδικα οταν μπαινετε μεσα για να δειτε την κοπελλα να υπαρχη σεβασμος!!
Επισης δημιουργειτε παντα βαβουρα με αποτελεσμα να τα παιρνε ικαι ο πελατης,δεν εχουν παντα αδικο οι τσατσαδες!!!
Και δεν μπορειτε να μιλατε εσεις για αποχωρησεις με ενα σαββατο που εμφανιζεστε!!

πρόεδρε μην αρπάζεσαι την καραμούζα που εισπράτεις είναι άλλοι οι λόγοι και όχι η βαβούρα που τυχόν δημιουργείται(9/10 δεν κάνουμε κανιβαλισμούς ;) το ξέρεις σε κάνενα τσαρδί)

εγώ δεν ανεβαίνω πέρα από 1 φορά την εβδομάδα και το ξέρεις και δεν πρόκειται να αλλάξει!!!!!! :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

BmwPower σταθερός στις απόψεις του :jerking:

Υ.Γ Στρατηλάτη που θες να σε βάζει με το ζόρι να γαμάς τα σάπια γκιλφ :tooth: :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:huh: :huh: :huh:Δηλαδη σας χουφτωνει ο τσατσος εκει κανονικα τα κωλαρακια  ?  :think:
Αμα ειναι να προετοιμαστω προεδρε καταλληλα , να φτιαξω  κανα εσωρουχο τσιγκινο με λουκετο να μην  μπορει ο τσατσος ... :grin:μην τυχον ερθω και με πιασει και μενα κανα κωλομερι  :2funny:

τσάτσοι και κορίτσια μας χουφτώνουν στα καλτ μπουρδέλα :tooth:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

:2funny:  :2funny: Σκεψου να βγαινε και ο συναγωνιστης που κατεθετε  :knockinb: εκεινη την ωρα στο σαλονι και να λεγε " ναι ρε μαλακες φαουλ ηταν, αντε γαμηθειτε σκατογαβροι με τα στημενα πρωταθληματα !"  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom