Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 133 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 52 7,4%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,2%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    698

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ορίστε και το αγαπημένο μου κομμάτι το οποίο ακούω όταν είμαι πεσμένος(όπως τώρα δλδ :grin:)

:cum: :cum:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ακόμα ένα για τον φίλο μου τον μπέμπα που δεν με έχει για ροκ χαρακτήρα >:(

εδώ ξερόχυσα όταν το άκουσα στο live :cum: :cum: :cum: :cum:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η Αντριαννα ηταν στα 15 και καυλαντηζε μας,δινωντας μας ξυλο στον κωλο!!Πιθανως ηταν 3η βαρδεια!!
Επισης εχω κανη λαθος στα νουμερα τις Ιασωνος το 20 με το 19!!Θελουν αντιστροφη!!
Η Αντριάνα κανει για πλάκα τριπλοβαρδια, δεν εχει προβλημα.
Τωρα δεν εχει και σουξε, αλλα παλια την ειχα πετυχει πρωι, απογευμα και μετα τα
μεσανυχτα σερι την ιδια μερα και οι 3 βαρδιες και πρεπει να το εκανε συχνα αυτο  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η Αντριάνα κανει για πλάκα τριπλοβαρδια, δεν εχει προβλημα.
Τωρα δεν εχει και σουξε, αλλα παλια την ειχα πετυχει πρωι, απογευμα και μετα τα
μεσανυχτα σερι την ιδια μερα και οι 3 βαρδιες και πρεπει να το εκανε συχνα αυτο  :rockon: :rockon: :rockon:
Ακορεστε περιμενω τις ρομαντικες φωτο!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
[quote author=makis1985 link=topic=125558.msg3648608#msg3648608

αλλά είμαι και σκυλάς όσο δεν πάει γιατί τα μωρά δεν θέλουν ποιότητα αλλά σκληρά λαικά τραγούδια ;)
[/quote]

αφιερομένο εξαιρετικά

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.479
Πόντοι
7.885
Αφιερωμένο στον συναγωνιστή χόελοβερ που τον καβλαντίζει έντονα το μελαχρινό της μεταμεσονύκτιας βάρδιας στο Κολωνού 27 υπόγα :grin: :grin: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Στρατηλάτη το έχω ανάγκη να πάμε να παρτουζώσουμε και οι 3 μαζί άτακτο πορνίδιο :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Να συμπληρωσω στην χθεσινη 2η βαρδεια στην Φωκαιας...
17 ξανθο κανονικου σωματος,1,70 με μικρο στηθος,νεα παρουσια!!
17 επανω κλειστο εδω και καιρο!!
19 Τζουλιανα συμφωνα με την τσα,επειδη ηταν δωματιο μας ειπε να κανουμε μια βολτα και να την δουμε αργοτερα!
Πιθανως εννοη την ρουμανα κανονικου σωματος με μικρο στηθος και αφρατη κωλαρα!!
25 κατω Μονικα μας εκανε νιαου και κουναγε τα χερια της σαν γατουλα,ειπε οτι οποιος μπη μεσα θα περαση καλα,κουνοντας τα χερια της σαν γατα!!
27 υπογειο Αλινα,οπου ο ιπποτης πηρε μερικες ψιλες ακομα!!
27ισογειο,Βαλερια και Γιαννα.
27 επανω Ελενα η Βυζαρου!!
22 επανω δεξια η Αννα χωρις βαμενα χειλη αυτη την φορα.Προσοχη ειναι αγαρμπη στο σαλοναρισμα,πιανη δυνατα τα @@ των συναγωνιστων!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μπέμπα με πολύ αγάπη ρε συ :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μπέμπα κρατήσε την πρόταση γάμου που ετοιμάζεις μέχρι το Σαββάτο που θα ανέβω κέντρο για να πάμε παρέα δεν θέλω να χάσω αυτή την μοναδική στιγμή :tooth: :tooth:

πάρε και ένα τραγουδάκι για να την σκέφτεσαι μέχρι να κάνεις την πρόταση γάμου ;)

:grin:

Υ.Γ πλάκω κάνω αλλά θα είμαι στις επάλξεις ετοιμάσου γιατί θα είναι δύσκολη η νύχτα ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σε ποια θα κανει προταση, την αλμπινα ή την Έρικα? Άμα κανει στην αλμπινα, να ερθω και εγω με ανθοδεσμη για προταση στην Έρικα  :humpleg:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σε ποια θα κανει προταση, την αλμπινα ή την Έρικα? Άμα κανει στην αλμπινα, να ερθω και εγω με ανθοδεσμη για προταση στην Έρικα  :humpleg:

Ακόρεστε Αλμπίνα και κουμπάροι θα είμαστε εγώ με τον Στρατηλάτη :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σε ποια θα κανει προταση, την αλμπινα ή την Έρικα? Άμα κανει στην αλμπινα, να ερθω και εγω με ανθοδεσμη για προταση στην Έρικα  :humpleg:

Tην Αλμπινα ρε αυτην εκανε μαμα :grin:

Γαμηλιο δωρο θα της παω ενα ψητο κοτοπουλο απ το Σκλαβενιτη  :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.251
Πόντοι
46.232
βόλτα σήμερα Φυλής και πέριξ με συνοδοιπόρους τον πρόεδρο το bmw και τον opeth  ,ποίο κάτω καταγράφω τί είδαμε στην βόλτα στην πρωινή βάρδια απο τις 13.00 μέχρι τις 16.00

Διδύμου 20 Βικτορία ψηλή νταρντάνα ξανθιά μίλφ , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 18β Αντριάννα ξανθό γκίλφ , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 18α Σύλβια , ξανθιά παχουλή κοπελίτσα με τεράστια βυζιά , φουλ πρόγραμμα. 
Διδύμου 16 Κατερίνα ,ξανθιά προμιλφ με μικρά στητά βυζάκια , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 8β Γιασμίν , ξανθιά μίλφ με ωραίο σώμα και κωλάρα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Αννι(απο φ69α)ξανθιά λεπτή κοντή με κοντό μαλλί και 2αρακια στητά βυζιά ,φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 54α μίλφ λεπτό με γυαλάκια , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54β Γιάννα η μελαχρινή μουνάρα τούμπανο απλό πρόγραμμα και Νάταλι μελαχρινή χοντρούλα απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Μαρία μελαχρινή κοντή με ωραίο σώμα απλό πρόγραμμα , Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή πολύ ψηλή μοντελέ σώμα ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φυλής 66δ Αννα κλασσικά λεπτή άβυζι κοπέλα μελαχρινή , φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Μαρία η κοπέλα που δουλεύει συνήθως τα βράδια , μελαχρινή λεπτή μεσαίο βυζί ,φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Αννα η καστανή με τα μυτερά στηθάκια(σήμερα φορούσε εσώρουχο...),ακα τελειωτικό
Φωκαίας 25α το λεπτό μελαχρινό πιπίνι απο την "τσεχία" η Τερέζα , απλό πρόγραμμα
Φωκαίας 25β Τζούλια κοντή μελαχρινή με τατού και πίρσινγκ , φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αναστασία το λεπτό μιλφ με το κοντό μαλλί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Γιάννα και Ειρήνη οι γνωστές...ακα τελειωτικό και παρτούζα.
Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα μελαχρινό προμίλφ με τονισμένες καμπύλες ,φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 κάτω Μαρία μελαχρινή χοντρή(έχει ωραία φάτσα),φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 αριστερά Τζοάννα  μελαχρινή κοντή μπουτού , φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 δεξιά Αννα αυτή που δουλεύει συνήθως 3η βάρδια ,κανονικό σώμα μεσαία βυζάκια ,φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αντριάννα ψηλόλιγνη ξανθιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Αλεξάνδρα(απο φω22)μελαχρινό πιπίνι(έχει ξεψαρώσει πολύ), φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Χριστίνα το ξανθό μιλφ με την αρχοντική κορμοστασιά με ακα και μια μελαχρινή(δεν την έχω ξαναδεί)κανονικό σώμα μικρό στήθος με ακα.Κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 80 Αννα το λεπτό καυλάκι με τα σιλικονάτα βυζάκια με ακα.(μέσα στο δωμάτιο επι πληρωμή και άλλα έξτρα....)
Φυλής 84α Σόνια η "ιταλίδα",απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ειρήνη η μελαχρινή ψηλή λεπτή κοπέλα με το ωραίο κορμί και την άσχημη φάτσα και Λάουρα(την τίμησε ο opeth) καστανή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί και οι δυό φούλ πρόγραμμα και παρτούζα
Φυλής 84β 2ος όροφος Αντριάννα η μελαχρινή παχουλή κοπελίτσα (δουλεύει συνήθως στο κάτω),απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Σόνια μελαχρινή κοντή λεπτή , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 86β Ξένια ξανθοκάστανη κανονικών κιλών μεσαίο βυζί , ακα.
Φυλής 65β Αλεξάνδρα το πολύ λεπτό ξανθό πιπίνι , με ακα ,ζήλεψε που ο bmw έπινε φραπεδάκι και του ζήτησε αύριο να της πάει ένα....
Φυλής 67 Ανναμαριά ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο(έχει παράξενη φάτσα που με προκαλεί να την χύσω...)
Φυλής 69α Χριστίνα μελαχρινή κανονικό σώμα με υπέροχο κωλαράκι και σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα(σταθερή αξία)
Φυλής 69β Τάνια  το μίλφ με την κωλάρα ,με ακα
Φυλής 71α Αλεξία(καινούργια)παχουλή ξανθιά , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 71β Ντάνα(απο φ92) μελαχρινή με βυζάρες ,απλό πρόγραμμα.
Μονής Προδρόμου 16β μελαχρινή κατσαρομάλλα άβυζι ,με ακα , η τσα τσα είπε ότι κάνει και ισπανική  :jerking: :jerking: :jerking:
Φυλής 92α Μαίρη για μένα ότι καλύτερο(εμφανισιακά) κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό ,μελαχρινή με τούμπανο σώμα ,απλό πρόγραμμα ,αν ήξερε να γαμιέται θα είχε κάνει περιουσία.
Φυλής 92β Ναταλία μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.Την Κυριακή την είχα πετύχει στην πρώτη της μέρα στο φυλής 74 αριστερά , ένω για τους ποιο "γνώστες" δούλευε στο Θησέως 79.
Φυλής 109α Τάνια μελαχρινή χοντρή κοντή άβυζι ,με ακα.
Φυλής 109β Αννα(πίτσος)πολύ λεπτή(με διχασμένη προσωπικότητα ή ποιο σωστά κυκλοθυμική),απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 Τζουλίαννα ξανθιά κοντή ,απλό πρόγραμμα και μασαζ!!!!
Φυλής 134α Αννα(δουλεύει και στο μετάξι με άλλο όνομα)  ξανθιά νταρντάνα με τατου ,με κώλο.
Φυλής 134β Πάολα μελαχρινή παχουλούλα με γλυκιά φατσούλα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 136 Μιχαέλα  η γνωστή ξανθιά με τα πιασηματάκια της απλό πρόγραμμα ,και Κατερίνα(Λολίτα) μελαχρινή κανονικό σώμα ωραία μάτια ,απλό πρόγραμμα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Tην Αλμπινα ρε αυτην εκανε μαμα :grin:

Γαμηλιο δωρο θα της παω ενα ψητο κοτοπουλο απ το Σκλαβενιτη  :2funny:
Ενα ψητο κοτοπουλο το σαβουριαζει ετσι κι αλλιως, τωρα αμα εγκυμονει και κινδυνους, πρεπει να συνεισφερουνε οι χυστες κι απο ενα φαλαφελ  :zfuck: :zfuck:
Θα ρωτησετε την Ερικα τελικα αμα εχει αγαπητικο νταβατζη? Πώς θα της κανω προταση αμα ειναι μουνοδοσμένη? :'( :'(

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ενα ψητο κοτοπουλο το σαβουριαζει ετσι κι αλλιως, τωρα αμα εγκυμονει και κινδυνους, πρεπει να συνεισφερουνε οι χυστες κι απο ενα φαλαφελ  :zfuck: :zfuck:
Θα ρωτησετε την Ερικα τελικα αμα εχει αγαπητικο νταβατζη? Πώς θα της κανω προταση αμα ειναι μουνοδοσμένη? :'( :'(

θα κάνουμε όλοι μαζί έρανο για να ταίσουμε το κορίτσι που άφησε έγκυο ο απρόσεχτος μπέμπας :grin:

κάνε εσύ την προτασή σου και μην σε νοιάζει το πολύ πολύ θα σε αρχίσει στα απειλητικά πμ ξέρει αυτός :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ενα ψητο κοτοπουλο το σαβουριαζει ετσι κι αλλιως, τωρα αμα εγκυμονει και κινδυνους, πρεπει να συνεισφερουνε οι χυστες κι απο ενα φαλαφελ  :zfuck: :zfuck:

To φαλαφελ αυτη το χει για ορεκτικο ρε :grin:

Για την Ερικα μπορειτε να κανετε μονομαχια με τον αντιζηλο  :dancing:  :rockon: . Αν και δεν αξιζει για τη χοντρομπουτα.  :S

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Περασα χθες απ την Ερρικα και τη ρωτησα ποιος ειναι αυτος ο Πιρφορος που μου στελνε π.μ. , αλλα μου τα μασαγε....
Ηταν η τσατσα μπαστακας και δεν μπορουσε να μιλησει μαλλον..  :-
Οταν μαθω θα σε ενημερωσω  :grin:
Ε ρε πουστη μου θελω να την χυσω  :smitten: , να δω ποτε θα καταφερω να ρθω γαμω την κριση, γαμω  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom