πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
σου άρεσε χύστη μου???????????
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
ξεροχυσα μακη μου .... ηταν πολυ ρομαντικα χθες
Αλλα και εσυ μακη?
ναι αλλά κλάταρες νωρίς εχθές δεν είσαι ακόμα έτοιμος για μεγάλα πράγματα
Αλλα και εσυ μακη?
Σας ειδα στο περπατημα,100 μετρα πισω μεινατε και στην τσαρκα στο μεταξι μου την κοπανησατε .τι λες πρόεδρε δεν κλάταρα εμείς μείναμε μέχρι αργά όπου συνεχίσαμε 3η βάρδεια και μετά Τρούμπα
Σας ειδα στο περπατημα,100 μετρα πισω μεινατε και στην τσαρκα στο μεταξι μου την κοπανησατε .
Παντα ετοιμος επι καθυμερινης βασης λεμεωραιος ο προεδρας
απο Δευτερα ετοιμασου
Αλλη μια μερα αχαλινωτου πορνιασματος εφτασε στο τελος της...Ξεκινησε απογευμα στο Μεγαρο για ρομαντικο πορνοκαφε οπου συναντησαμε ΚΟΡΥΦΑΙΑ! μελη του σαιτ, ακολουθησε ρομαντικη τσαρκα στο Μεταξι οπου εκανα μια αποτυχημενη επενδυση(θα ακολουθησει κριτικη), Σπεσιαλιστας για να παρουμε δυναμεις και 3η βαρδια Φυλης κατα τις 12+ οπου ειδαμε τα εξης τεμαχια...
Τελικα δεν σε παη τελευταια, φολα στην φολα πας .1 Και γω στη θεση σου θα κρατιομουνα .....Απιστευτα ομορφη αυτη η Ντορινα, καποια στιγμη θα την επισκευτω σιγουρα...
2 Κατεθεσα(δυστυχως) :- ... Η αποτυχημενη επενδυση που γραφω στην εισαγωγη, ειναι ενα πεταμενο 10ρικο στην Κορινα, μια φολα στην Κολωνου...
Να διευκρινησουμε οτι,οι τρεις πρωτες ειναι απο την ξουθου,και τα ρουχα απο φωκαιας με δυνατο αερα την παρασκευη!!
Τελικα δεν σε παη τελευταια, φολα στην φολα πας .
Επιχηρησε με Αλιονα που ειναι σουπερ και δεν τα πηγε και καλα!!μήπως να πάρει κανα σκληρό μιλφ να δεί προκοπή;
Μακη μου ασε η πορνοδιαθεση μου ειναι πολυ πεσμενη....
Για λιγο καιρο θα σταματησω τις δοκιμες και θα πηγαινω σε στανταρακια...
..
αλλα και παλι αν εχει ιντερνετ, θα μου ριχνει cyber-καραμουζα
φίλε η μίκη είναι καλή....αλλά με της μέρες της...Κατα τις 00:45 περασαμε απο Φυλης με lex80, dimit31, px75 και zidane68. Κριμα που δεν σας πετυχαμε.
Το κλου της βραδιας στο 71Β οχι τοσο με Μπρεντα και Μιραντα, αλλα με την τσατσα που την θυμηθηκα απο την θητεια της στα κασσανδρας.
με "καρφωνε", την "καρφωνα" τελικα οταν την ρωτησα, το παραδεχτηκε και ξεσπασε σε γελια και την χτυπησα φιλικα στη πλάτη.
Ρομαντικη πορνοσκηνή...........
Επισης:
Μας εντυπωσιασε η ξανθη Μικη με κουλουρακι στο 92(υπογειο), ο zidane68 κοντοσταθηκε, αλλα δεν επιχειρησε την εισοδο στα ενδοτερα. Για να πω την αμαρτια μου και εγω δελεαστηκα αλλα η προσμονη για την Ντορινα στο κωνσταντινουπλεως 80, νικησε.........
ΥΓ: Δεν καταθεσαμε σήμερα ?