Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.796
- Πόντοι
- 3.656
παρακολουθώ τα πάντα από απόσταση ασφαλείαςΚι έλεγα καιρό έχει να φανεί....
παρακολουθώ τα πάντα από απόσταση ασφαλείαςΚι έλεγα καιρό έχει να φανεί....
Λάθος....απλώς δεν είναι Αθηνεζοι.Όσοι βάζουν στα σουβλακοτυλιχτα κέτσαπ και πουσταρδα αντί του παραδοσιακού γιαουρτοσκορδιου, κωλομπαραδες όλοι...
Στο σπίτι ναι.Σ αρέσει και δε το τρως ρε κομπλεξικε γλουγλου?
Αναφορά για απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο τζατζίκιιδιαίτερα αν βουτήξεις ρυζογκοφρέτα στο τζατζίκι![]()
Ναι μανΌσοι βάζουν στα σουβλακοτυλιχτα κέτσαπ και πουσταρδα αντί του παραδοσιακού γιαουρτοσκορδιου, κωλομπαραδες όλοι...
τζατζίκι vs τυροκαυτερή, χτυπητή κτλπΑναφορά για απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο τζατζίκι
Απενοχοποιήσου και βούτα με τα μούτρα στο τζατζίκι.Μόνο σπιτικο τρώω...σε πιτογυρο είναι Αθηνεζικο,δεν θέλω να δείχνω Αθηνεζος.
Τζατζίκι και τα άντερα γραβάτεςτζατζίκι vs τυροκαυτερή, χτυπητή κτλπ
γνώμη σου
εντάξει σε αυτό τουλάχιστον συμφωνώΤζατζίκι και τα άντερα γραβάτες
Μοσχάρι λεμονάτο με πιλάφι.
Φέτα Τρίπολης
Νερο βρύσης φιλτραρισμένο.
Και κάτι Παπαδοπούλου διπλογεμιστα βανίλια για το σβήσιμο.
Aπο όλα τρώω...απλώς το τζατζίκι στο πιτογυρο το αφήνω πιο πίσω λόγω μη αθηνεζικης καταγωγής.Απενοχοποιήσου και βούτα με τα μούτρα στο τζατζίκι.
Η ζωή είναι μικρή για να τη περάσεις χωρίς τζατζίκι, χωρίς μερέντα και χωρίς μπέικον.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τζατζίκι και τα άντερα γραβάτες
Αποψινό βραδινό προ διώρου:
Σουβλακάρα γύρο χοιρινό απ' όλα χωρίς κρεμμύδι
Και onion rings ολόφρεσκα αφράτα!
Πριν από αυτό, λίγο ανανά που είναι το κόλλημά μου τελευταία..
(το μόνο κρίμα είναι ότι δεν τα ταΐζω στο στόμα καμίας, να πιάνει τόπο)
Πες τα ρε μανΞεφτυλισες το γκρικ σουβλάκι με τα ονιον ρινγκς.Σε συνδιασμο με τον ανανά πρεπει να κόψεις μόνος σου το καλώδιο του ρουτερ![]()
Μην αλλάζετε αβαταρ γαμω το σπίτι μου γαμωΠες τα ρε μαν
Καθένα χωριστά ήταν ρε μύστη, το φρούτο πολύ πιο πριν το απόγευμα.Ξεφτυλισες το γκρικ σουβλάκι με τα ονιον ρινγκς.Σε συνδιασμο με τον ανανά πρεπει να κόψεις μόνος σου το καλώδιο του ρουτερ![]()
Να αλλάξω μαν?Μην αλλάζετε αβαταρ γαμω το σπίτι μου γαμω![]()
Έτσι λέω εγώ.Να αλλάξω μαν?
Τι τσιμπησες?Έτσι λέω εγώ.
Τέσσερα βοδινα μπιφτέκια, σαλάτα μαρουλι, φέτα, κοκακολα.Τι τσιμπησες?