ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 6.256
Από που τα μπιφτέκια μαν?τι φέτα σκληρή μαλακια?Τέσσερα βοδινα μπιφτέκια, σαλάτα μαρουλι, φέτα, κοκακολα.
Από που τα μπιφτέκια μαν?τι φέτα σκληρή μαλακια?Τέσσερα βοδινα μπιφτέκια, σαλάτα μαρουλι, φέτα, κοκακολα.
Χασάπη γειτονιά έτοιμα φέτα ΜΟΝΟ μαλακιαΑπό που τα μπιφτέκια μαν?τι φέτα σκληρή μαλακια?
Όχι ρε μαν Καλαβρύτων μόνο σκληρήΧασάπη γειτονιά έτοιμα φέτα ΜΟΝΟ μαλακια
Εντάξει ρε?
Είχα παει πριν 2 χρόνια στο Λεβιδι σε μια ψησταρια.Δεν υπήρξα ποτέ μονογαμικός στη φέτα, και σκληρή και μαλακή
Καλή η μαλακια αλλά με το γαμησι γνωρίζεις και κόσμο...Χασάπη γειτονιά έτοιμα φέτα
ΜΟΝΟ μαλακια
Ενισταμαι κύριε νιπλη μου.Αναφορα για τα βανίλια .. και διπλογεμιστά κιολας ...![]()
Βαριέμαι μαν, οτι βγάλει ο κορέκτορας.Καλή η μαλακια αλλά με το γαμησι γνωρίζεις και κόσμο...
(Θωμά, βαζε κανένα τόνο ρε μαν).
Συμφωνώ και επαυξάνω. Και να αυτομαστιγωθει στο πεδίο του Άρεως!Ξεφτυλισες το γκρικ σουβλάκι με τα ονιον ρινγκς.Σε συνδιασμο με τον ανανά πρεπει να κόψεις μόνος σου το καλώδιο του ρουτερ![]()
Βάλε κάνα κόμμα μαν γιατί μας μπερδεύεις3 πιτογυρα χωρίς κρεμμύδι ένα χοιρινό ζιρο
Είχα παει πριν 2 χρόνια στο Λεβιδι σε μια ψησταρια.
Εκεί που δίναμε την μάχη με τις γουρουνοπουλες, φέρνει ο σερβιτορας ένα πιάτο με φέτα ντόπια, μαλακιά.
Μαν άμα θες πίστεψε με, έκανα στην άκρη το τσιτσι και έπεσα με τα μούτρα στην φέτα, έμεινα μαλακας, δεν έχω ξαναφαει τέτοιο πράμα.
Ενισταμαι κύριε νιπλη μου.
Βάλε κάνα κόμμα μαν γιατί μας μπερδεύεις![]()
Φαΐ για αρχοντους...Γίγαντες στο φουρνο του ειχα βσλει και μπεηκον,φετα μαλακη αργους.Τσιπουρο 10ρακι μαλαγουζια
Δεν εκανα πολύ γιατι μενω μονος εχω μικρα ταψακια ωραια ειναι να μαγειρευεις κατι εχει την γοητεια του,ασε που εχουμε γεμισει μαγαζια με κακης ποιοτητας φαγητο,οποτε απο των λιγο χρονο που εχουμε ολοι μας καλο ειναι να ασχολουμαστε με την κουζιναΦαΐ για αρχοντους...
Nαι αυτό σε πειραξεΒάλε κάνα κόμμα μαν γιατί μας μπερδεύεις![]()
Εσύ τσιμπουκοπνιχτρα κοιμάσαι,και ονειρεύεσαι ψωλες στο πάτο σου κωλομπαρα.δεν προλαβαινει τυπε πληκτρολογει και τρωει ταυτοχρονα