Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ψυχολογική και σωματική προετοιμασία πρόεδρε ;) :grin:
Καταλαβες μακη,εμεις οι παλιοι προετοιμαζομασται και ο ψαρακας μας πινη καφεδακι στο Γκαζι να ουμε.Θα τον φτιαξουμε το βραδυ,εχη σοβε  :s&m_1: :2funny:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καταλαβες μακη,εμεις οι παλιοι προετοιμαζομασται και ο ψαρακας μας πινη καφεδακι στο Γκαζι να ουμε.Θα τον φτιαξουμε το βραδυ,εχη σοβε  :s&m_1: :2funny:.

έτσι είναι η νέα γεννιά δεν έχει κοπιάσει για κάτι :grin:

το βράδυ όμως που θα τον τεντώσουμε τότε θα καταλάβει τι σημαίνει ψυχολογική και σωματική προετοιμασία :sunglasses:

Επισκέπτης
παλι το εχω αναγκη... και ο πεντροζα το εχει αναγκη το τζουλιανακι ειμαι σιγουρος...  :grin:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
BmwPower ετοιμάσου σήμερα θα έχουμε τις εισαγωγικές εξετάσεις σου στον στοίβο μάχης της ρομαντικής πορνο-Αθήνας και Πειραιά ;)

θα είναι δύσκολη η αποψινή νύχτα θα φτάσουμε στα όρια μας και ειδικά εσύ που θα κληθείς να αποδείξεις αν πρέπει να είσαι μέλος των σκληροπυρηνικών χυστών ;)

γεια σου μακη πορνοεκπαιδευτη :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πολυ μεγαλη πορνομερα και σημερα...Ξεκινησε με ρομαντικο πορνοκαφε στο Amnezia με Κωστακη27 Μακη1985 Cheyenne Zidane και Farkeli και ακολουθησε συναντηση στη Φυλης με Προεδρο, Ιπποτη, Πιτσιλιστη και 7-8 συναγωνηστες ακομα που δεν αναφερω μην ξεχασω κανεναν και παρεξηγηθει  :cheesy: ...Πηγαμε αρχικα Διδυμου οπου κατεθεσα στην Αλιονα(ακολουθει και κριτικη), μετα φαγαμε, συνεχησαμε κανοντας ενα ρομαντικο περιπατο στην αγρια, αλλα νεκρη δυστυχως πιατσα, συνεχισαμε Μεταξι και επιστεψαμε Φυλης....3η βαρδια ηταν τα εξης τεμαχια...
Στα μαλακά επεσες. :grin:

Περιμενα κατι πιο hard,μετα τις δηλώσεις του Kωστάκη........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Τους πηγα μια τετραωρη γρηγορη στις πιατσες και μεταξι και τα παιξαν  :2funny:Δεν τους εμειναν δυναμεις!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πολυ μεγαλη πορνομερα και σημερα...Ξεκινησε με ρομαντικο πορνοκαφε στο Amnezia με Κωστακη27 Μακη1985 Cheyenne Zidane και Farkeli και ακολουθησε συναντηση στη Φυλης με Προεδρο, Ιπποτη, Πιτσιλιστη και 7-8 συναγωνηστες ακομα που δεν αναφερω μην ξεχασω κανεναν και παρεξηγηθει  :cheesy: ...Πηγαμε αρχικα Διδυμου οπου κατεθεσα στην Αλιονα(ακολουθει και κριτικη), μετα φαγαμε, συνεχησαμε κανοντας ενα ρομαντικο περιπατο στην αγρια, αλλα νεκρη δυστυχως πιατσα, συνεχισαμε Μεταξι και επιστεψαμε Φυλης....3η βαρδια ηταν τα εξης τεμαχια...

μαν μετα τον καφέ και την μάσα δεν σας πιάνει κανα κόψιμο την ώρα της τσάρκας; Εμενα όποτε με πιάνει πήγαινα στα Φλόκαφε, τώρα δεν ξερω....

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μαν μετα τον καφέ και την μάσα δεν σας πιάνει κανα κόψιμο την ώρα της τσάρκας; Εμενα όποτε με πιάνει πήγαινα στα Φλόκαφε, τώρα δεν ξερω....
Οχι μαν,εχη ποδαροδρομο και βλεποντας και τις κορασιδες ξεχνιομασται,τωρα αν γινη κανα ατυχημα βλεπουμε  :2funny:.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Οχι μαν,εχη ποδαροδρομο και βλεποντας και τις κορασιδες ξεχνιομασται,τωρα αν γινη κανα ατυχημα βλεπουμε  :2funny:.

σας ζηλευω. Εγώ βαριέμαι τον ποδαρόδρομο πλέον. Δεν εχω κανένα ενδιαφέρον να τα γυρίσω όλα. Μικρός το έκανα, τώρα όχι. Πάω κατευθείαν στα σταντάκια μου, άντε και σε κανα-δύο ακόμα για να πάρω μάτι. Μετα πίτσουλα καλτσόνε απο τυροπιτάδικο "Βικτώρια" και σπιτάκι ή για καφέ στα Εξάρχεια.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σας ζηλευω. Εγώ βαριέμαι τον ποδαρόδρομο πλέον. Δεν εχω κανένα ενδιαφέρον να τα γυρίσω όλα. Μικρός το έκανα, τώρα όχι. Πάω κατευθείαν στα σταντάκια μου, άντε και σε κανα-δύο ακόμα για να πάρω μάτι. Μετα πίτσουλα καλτσόνε απο τυροπιτάδικο "Βικτώρια" και σπιτάκι ή για καφέ στα Εξάρχεια.
Ενταξη εισαι στουντιακιας,εμεις ομως στη αγρια πιατσα ρομαντιζουμε,ζουμε τον παλμο της νυχτας,τωρα ανακαλυψαμε και νεο φαλαφελ,οποτε συν το σπεσιαλιστα,εχουμε τρια στεκια!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ενταξη εισαι στουντιακιας,εμεις ομως στη αγρια πιατσα ρομαντιζουμε,ζουμε τον παλμο της νυχτας,τωρα ανακαλυψαμε και νεο φαλαφελ,οποτε συν το σπεσιαλιστα,εχουμε τρια στεκια!!

να σου πώ την αμαρτία μου δεν θέλω να "ταμπελωθώ" σαν στουντιάκιας ή μπουρδελάκιας. Απλα επειδή γράφουν και στουντιοκόριτσα σε διάφορα τόπικς και συμμετέχω και εκεί ίσως σου έχει δοθεί αυτη η άποψη. Πάω εκεί που μου αρέσει ανάλογα με την κοπέλα, τα οικονομικά μου και τον χώρο πάντα και υπάρχουν πολλές κοπελούδες σε μπουρδέλα που αξίζουν όσο δέκα στουντιοκόριτσα.  :boobies:

απλά τις τσάρκες τις έχω κόψει λόγω έλλειψης χρόνου και ενδιαφέροντος. Οι περισσότερες κοπέλες με τα προγράμματα καμικάζι (ακαποτα κ.α.) με αποτρέπουν απο το να περάσω (με ελάχιστε εξαιρέσεις) και επιπλέων η παρουσία αραπο/πάκιδων λειτουργεί επίσης αποτρεπτικά. Παρολα αυτά πάω σε μεγαλύτερη συχνότητα σε μπουρδέλα παρά σε στούντιο (τα οποία λόγω οικονομικών θεμάτων έχω περιορίσει)...

Βελανιδιά δεν δοκιμάσατε πάνω στην Πατησίων απέναντι απο το Αρχαιολογικό μουσείο; 

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καθοσον η ομας ηταν στο πορνομεγαρο και εγω ημουν φυλης,ενας γρηγορος γυρος.....
Διδιμου 20 Αλεξανδρα μιλφ,καυλωτικο κοντοπουτανο,καταθεση του χλεχλεκια!!
Διδυμου 18 ισογειο,Αλιονα καυλα,με τα κανονια εξω,καταθεση μπεμβε!!
Διδυμου 18 υπογειο,η καλλιτεχνης της στριφογυριστης πιπας,Φωτεινη!!
Διδυμου 16,Λιλιαν ευγενης και καλη τσιμπουκοπνηχτρα!!
Φυλης 40,Τζουλια!!
Φυλης 66Α,Ναταλι,κοντο ευτραφουλικο με δυαρια!!
Φυλης  66Δ,Το ψιλοπιπινο,κανονικου σωματος,Κατια!!
Φυλης 59,κατω Χριστινα!!
Φυλης 74 υπογα,αριστερα,Η Νατασσαρα!!
Φυλης 74,δεξια,Η ισπανης με 2αρια και ενα τικ παραπανω γεματη,χαμογελαστη γαμευσιμη!!
Ξαφνικα η φυλης γεμιζη δυναμη παλμο και χαμογελα!!Ενωνετε η ομας και παμε...
Αλκιβιαδου 16Α,Αντριαννα απο Διδυμου με αστεια κοτσιδακια!!
Αλκιβιαδου 16Β,Νατασσα,ψηλο ρωσσιδι με πτωτικα δυαρια κανονικου σωματος!!
Αλκιβιαδου 16Γ Βικτωρια,καυλε μιλφ,δεν θυμαμαι καποιος ειπε οτι ειναι φαφουτα  :grin:
Ακολουθησε γευμα,και μεγαλη ρομαντικη βολτα,με 4ωρη πεζοπορια που ακολουθησε στις πιατσες Ξουθου περιξ,Γερανιου,Μεταξουργιο......

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
να σου πώ την αμαρτία μου δεν θέλω να "ταμπελωθώ" σαν στουντιάκιας ή μπουρδελάκιας. Απλα επειδή γράφουν και στουντιοκόριτσα σε διάφορα τόπικς και συμμετέχω και εκεί ίσως σου έχει δοθεί αυτη η άποψη. Πάω εκεί που μου αρέσει ανάλογα με την κοπέλα, τα οικονομικά μου και τον χώρο πάντα και υπάρχουν πολλές κοπελούδες σε μπουρδέλα που αξίζουν όσο δέκα στουντιοκόριτσα.  :boobies:

απλά τις τσάρκες τις έχω κόψει λόγω έλλειψης χρόνου και ενδιαφέροντος. Οι περισσότερες κοπέλες με τα προγράμματα καμικάζι (ακαποτα κ.α.) με αποτρέπουν απο το να περάσω (με ελάχιστε εξαιρέσεις) και επιπλέων η παρουσία αραπο/πάκιδων λειτουργεί επίσης αποτρεπτικά. Παρολα αυτά πάω σε μεγαλύτερη συχνότητα σε μπουρδέλα παρά σε στούντιο (τα οποία λόγω οικονομικών θεμάτων έχω περιορίσει)...

Βελανιδιά δεν δοκιμάσατε πάνω στην Πατησίων απέναντι απο το Αρχαιολογικό μουσείο; 
Σωστος φιλε!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Και η Αλιονα για μενα πολυ σκληρη ειναι..  :tooth:
Οριακα τα καταφερα....
Οι πιθανοτητες επιτυχιας στα επομενα Quest ειναι μηδαμινες..  :2funny:

θέλεις πολύ προπόνηση ακόμα δεν είσαι προνο μαχητής όπως εγώ και ο Στρατηλάτης :grin:

εχθές στην Τρούμπα έγινε χαμός περισσότερα στο άλλο θρεντ ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

:rockon: :rockon: :rockon:

ναι δεν άντεξε για πολλά μετά το γαμήσι άρχισε να καταρρέει δεν είχε καθόλου δυνάμεις >:(

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
χύστες μερικές φώτο από την χθεσινή τσάρκα που μου έκαναν εντύπωση :grin:

Stories