Απο τωρα ?
ψυχολογική και σωματική προετοιμασία πρόεδρε ;)
Απο τωρα ?
Καταλαβες μακη,εμεις οι παλιοι προετοιμαζομασται και ο ψαρακας μας πινη καφεδακι στο Γκαζι να ουμε.Θα τον φτιαξουμε το βραδυ,εχη σοβε .ψυχολογική και σωματική προετοιμασία πρόεδρε ;)
Καταλαβες μακη,εμεις οι παλιοι προετοιμαζομασται και ο ψαρακας μας πινη καφεδακι στο Γκαζι να ουμε.Θα τον φτιαξουμε το βραδυ,εχη σοβε .
Το νου σου εσυπαλι το εχω αναγκη... και ο πεντροζα το εχει αναγκη το τζουλιανακι ειμαι σιγουρος...
BmwPower ετοιμάσου σήμερα θα έχουμε τις εισαγωγικές εξετάσεις σου στον στοίβο μάχης της ρομαντικής πορνο-Αθήνας και Πειραιά ;)
θα είναι δύσκολη η αποψινή νύχτα θα φτάσουμε στα όρια μας και ειδικά εσύ που θα κληθείς να αποδείξεις αν πρέπει να είσαι μέλος των σκληροπυρηνικών χυστών ;)
Στα μαλακά επεσες.Πολυ μεγαλη πορνομερα και σημερα...Ξεκινησε με ρομαντικο πορνοκαφε στο Amnezia με Κωστακη27 Μακη1985 Cheyenne Zidane και Farkeli και ακολουθησε συναντηση στη Φυλης με Προεδρο, Ιπποτη, Πιτσιλιστη και 7-8 συναγωνηστες ακομα που δεν αναφερω μην ξεχασω κανεναν και παρεξηγηθει ...Πηγαμε αρχικα Διδυμου οπου κατεθεσα στην Αλιονα(ακολουθει και κριτικη), μετα φαγαμε, συνεχησαμε κανοντας ενα ρομαντικο περιπατο στην αγρια, αλλα νεκρη δυστυχως πιατσα, συνεχισαμε Μεταξι και επιστεψαμε Φυλης....3η βαρδια ηταν τα εξης τεμαχια...
Τους πηγα μια τετραωρη γρηγορη στις πιατσες και μεταξι και τα παιξαν Δεν τους εμειναν δυναμεις!!Στα μαλακά επεσες.
Περιμενα κατι πιο hard,μετα τις δηλώσεις του Kωστάκη........
Πολυ μεγαλη πορνομερα και σημερα...Ξεκινησε με ρομαντικο πορνοκαφε στο Amnezia με Κωστακη27 Μακη1985 Cheyenne Zidane και Farkeli και ακολουθησε συναντηση στη Φυλης με Προεδρο, Ιπποτη, Πιτσιλιστη και 7-8 συναγωνηστες ακομα που δεν αναφερω μην ξεχασω κανεναν και παρεξηγηθει ...Πηγαμε αρχικα Διδυμου οπου κατεθεσα στην Αλιονα(ακολουθει και κριτικη), μετα φαγαμε, συνεχησαμε κανοντας ενα ρομαντικο περιπατο στην αγρια, αλλα νεκρη δυστυχως πιατσα, συνεχισαμε Μεταξι και επιστεψαμε Φυλης....3η βαρδια ηταν τα εξης τεμαχια...
Οχι μαν,εχη ποδαροδρομο και βλεποντας και τις κορασιδες ξεχνιομασται,τωρα αν γινη κανα ατυχημα βλεπουμε .μαν μετα τον καφέ και την μάσα δεν σας πιάνει κανα κόψιμο την ώρα της τσάρκας; Εμενα όποτε με πιάνει πήγαινα στα Φλόκαφε, τώρα δεν ξερω....
Οχι μαν,εχη ποδαροδρομο και βλεποντας και τις κορασιδες ξεχνιομασται,τωρα αν γινη κανα ατυχημα βλεπουμε .
Ενταξη εισαι στουντιακιας,εμεις ομως στη αγρια πιατσα ρομαντιζουμε,ζουμε τον παλμο της νυχτας,τωρα ανακαλυψαμε και νεο φαλαφελ,οποτε συν το σπεσιαλιστα,εχουμε τρια στεκια!!σας ζηλευω. Εγώ βαριέμαι τον ποδαρόδρομο πλέον. Δεν εχω κανένα ενδιαφέρον να τα γυρίσω όλα. Μικρός το έκανα, τώρα όχι. Πάω κατευθείαν στα σταντάκια μου, άντε και σε κανα-δύο ακόμα για να πάρω μάτι. Μετα πίτσουλα καλτσόνε απο τυροπιτάδικο "Βικτώρια" και σπιτάκι ή για καφέ στα Εξάρχεια.
Ενταξη εισαι στουντιακιας,εμεις ομως στη αγρια πιατσα ρομαντιζουμε,ζουμε τον παλμο της νυχτας,τωρα ανακαλυψαμε και νεο φαλαφελ,οποτε συν το σπεσιαλιστα,εχουμε τρια στεκια!!
Ενταξη εισαι στουντιακιας,εμεις ομως στη αγρια πιατσα ρομαντιζουμε,ζουμε τον παλμο της νυχτας,τωρα ανακαλυψαμε και νεο φαλαφελ,οποτε συν το σπεσιαλιστα,εχουμε τρια στεκια!!
Σωστος φιλε!!να σου πώ την αμαρτία μου δεν θέλω να "ταμπελωθώ" σαν στουντιάκιας ή μπουρδελάκιας. Απλα επειδή γράφουν και στουντιοκόριτσα σε διάφορα τόπικς και συμμετέχω και εκεί ίσως σου έχει δοθεί αυτη η άποψη. Πάω εκεί που μου αρέσει ανάλογα με την κοπέλα, τα οικονομικά μου και τον χώρο πάντα και υπάρχουν πολλές κοπελούδες σε μπουρδέλα που αξίζουν όσο δέκα στουντιοκόριτσα.
απλά τις τσάρκες τις έχω κόψει λόγω έλλειψης χρόνου και ενδιαφέροντος. Οι περισσότερες κοπέλες με τα προγράμματα καμικάζι (ακαποτα κ.α.) με αποτρέπουν απο το να περάσω (με ελάχιστε εξαιρέσεις) και επιπλέων η παρουσία αραπο/πάκιδων λειτουργεί επίσης αποτρεπτικά. Παρολα αυτά πάω σε μεγαλύτερη συχνότητα σε μπουρδέλα παρά σε στούντιο (τα οποία λόγω οικονομικών θεμάτων έχω περιορίσει)...
Βελανιδιά δεν δοκιμάσατε πάνω στην Πατησίων απέναντι απο το Αρχαιολογικό μουσείο;
Και η Αλιονα για μενα πολυ σκληρη ειναι..
Οριακα τα καταφερα....
Οι πιθανοτητες επιτυχιας στα επομενα Quest ειναι μηδαμινες..
Στα μαλακά επεσες.
Περιμενα κατι πιο hard,μετα τις δηλώσεις του Kωστάκη........
γεια σου μακη πορνοεκπαιδευτη
Μακη μου κανε γρηγορα ανυπομονω να ενημερωθω