μεταξι αποψε
να δουμε τι πορνοθυμαμαι
στις 22.20 συναντησα τον προεδρο κατω απ το λεωνιδου 6,οπου περιμενε τον bmwpower που κατεθετε,αν καταλαβα καλα
,στη μαρια...
αργοτερα ηρθαν κι ο πιτσιλιστης με τον μιλεπετροζα και μεγαλωσε η πορνοπαρεα
πηγαμε απο κεραμεικου,οπου δυστυχως δε θυμαμαι τις κοπελες,θα τις θυμαται πιστευω ο προεδρος που εχει δυνατο πορνομνημονικο
κεραμεικου 26,ανοιχτο φως,κλειστη πορτα...και στις 12.30 που ξαναπερασαμε τα ιδια
ιασωνος 1 αριστερο,καρμεν
ιασωνος 1 μεσαιο,κλειστο
ιασωνος 1 δεξι,ρουσλανα
ιασωνος 20 δεξι,νομιζω γυφτακι αδιαφορο
ιασωνος 20 μεσαιο,σοφια ρομπερτα
ιασωνος 20 αριστερο,μαρκελλα νομιζω το ονομα,ενα πολυ γυμνασμενο γυφτακι με τατου στο μπρατσο,που παιζει μεταξι τον τελευταιο καιρο,την εχω πετυχει και κεραμεικου 26
οπως ανοιξα την πορτα να βγουμε,μια παρεα απο καμια 10αρια αλβανους πιτσιρικαδες ηταν απεξω,ενω ο ενας κραταγε το παπουτσι του.τελικα ενας πλανοδιος πουλαγε παπουτσια
και ο αλβανος τα δοκιμαζε για να τα αγορασει!αντιντας ηταν...
ιασωνος 19 κλειστο στις 23.00 περιπου,οταν ανοιξε,πανω ηταν η σουζυ ,πρωην φλωρα...τρελη καλτιλα και ρομαντισμος στο σαλονι για πολλη ωρα,οπου 2 μεθυσμενοι ρακενδυτοι αραβες φωναζαν και εκαναν σοου,ενα ελληνας κοκακιας να μη βαζει γλωσσα μεσα του και να χουμε πιασει ολη συζητηση...με κορυφαια στιγμη οταν ο ενας αραβας εβγαλε απ την τσεπη του ηλεκτρονικο τσιγαρο :S κι αρχιζε να καπνιζει...ο κοκακιας μου ειπε οτι αυτη τη μαλακια(το τσιγαρο) το χε πληρωσει ο αραβας 50 ευρω για να το παρει κι ο αραβας παρεξηγηθηκε ,γιατι νομισε οτι ο κοκακιας ειπε 5 ευρω κι οχι 50 και φροντισε να μας ενημερωσει οτι το χε πληρωσει οντως 50
λεωνιδου 28 δεξι,στην τριτη βαρδια ηταν η ντιανα κι η δωρα,ουκρανεζες.η ντιανα ειναι γνωστη γυρολογος της περιοχης(την εχω δει λεωνιδου 28,ιασωνος 19,κολωνου 30α κ.α.),ενα αδυνατο μαυρομαλλικο ωραιο μουνακι,με ανοιχτοχρωμο ματι που γυαλιζει αρκετα(!) και κενο αναμεσα στα 2 μπροστινα πανω δοντια...καυλαντιζαμε με τους συναγωνιστες και με καυλωσε πολυ η ντιανα και μπηκα,θα γραψω κριτικη,καλη παντως!10 ευρω η καθεμια
στη δευτερη βαρδια ηταν μονη της η δωρα
λενιδου 28 αριστερο,τριτη βαρδια,δε θυμαμαι,ισως συμπληρωσουν τα παιδια,σορυ
ιασωνος 27α,γυρω στις 23.00,η καυλιαρα αλεξια
το μεταξι μπορει να υστερει σε επιπεδο εμφανισης των κοριτσιων,αλλα εχει αρκετα σεξυ κοριτσακια που καυλαντιζουν στο σαλονι και δειχνουν να ναι πολυ μαχιμα μεσα...
ιασωνος 30 πανω τριτη βαρδια,η χαμογελαστη ομορφη πιτσιρικα με τα φωσφοριζε μαγιω που ειναι συνηθως πρωινη στο ισογειο,10 ευρω
ιασωνος 30 κατω,μαρια,πιπινορουμανακι στα 10,την αναφερω προχθες το πρωι στο κολωνου 32 μεσαιο...κατι πιτσιρικαδες ρωτησαν τον τσατσο με το ασπρο μουσακι αν κανει 69 η κοπελα και αυτος ειπε "και 69 και 72
",εξηωντας το 72 αργοτερα ως "69 και σου βαζει και 3 δαχτυλα στον κωλο"
στο χοστελ,
ιασωνος 31 αριστερο,η φωτεινουλα.ειχα χρονια να τη δω και δεν ηξερα σε ποια αναφερεστε...οταν την ειδα καταλαβα οτι την ειχα παρει με επεισοδιακο τροπο πριν 4 περιπου χρονια,αλλα νομιζα οτι την ελεγαν αλλιως...
ειχα κανει εκτομη χαλινου και ενω δεν ειχε επουλωθει πληρως το τραυμα,πηγα να τη γαμησω(μου χε κανει και ακαποτο,που τοτε ηταν σπανιο) με το που ανεβηκε απο πανω,σκιστηκε η πληγη και πλυμμηρσαμε με αιματα...εγω ασπρισα απ το φοβο μου,η φωτεινη εκλαιγε κι ο χοντρος τσατσος με το ασπρο πλεον μουσακι μου φερνε αλοιφη να βαλω στον πουτσο μου...της ειπα το σκηνικο της φωτεινης σημερα και το θυμοταν,πολυ καλα μαλιστα!
παντως η φωτεινη ειναι πολυ συμπαθητικο κοριτσακι,απορω που μερικοι τη λετε μπαζο και τετοια...
ιαασωνος 33,η σονια το μινιον γυφτακι κατσαριδακι
ιασωνος 37 αριστερο,λαρίσα,ενα ζαχαρενιο μπεμπακι,πολυ ζαχαρενιο και πολυ μπεμπακι ομως
ιαωνος 37 δεξι,η μαυρομαλλα με το τελειο κωλαρακι και το τριγωνικο σαγονι,που ειναι και τα πρωινα
ολα τα παραπανω στο 10ευρο
περδικα 3 δεξι,μια πολυ μετρια με γλυκια ας πουμε φατσα και ψιλη φωνη,χρονια στην πιατσα ειπε ο προεδρος
ιασωνος 44 δεξι,η
ΚΑΥΛΑ η αννα,με τις ρωγες,απ το 37,με μαυρη περουκα,15 ευρω με κωλο
ιασωνος 44 αριστερο,ξανθια κοντοσβουρα γκαμπριελα,με μανουβρες στο σαλοναρισμα,15 ευρω
ιασωνος 46 δεξι,η ξανθια χοντρη ,φουλ στα 15
ιασωνος 46 μεσαιο,στελλα αγελαδα βυζαρου
ιασωνος 46 αριστεροο,η κοντη καστανη με αυνταγειες,κοιμισμενο μυστηριο(
) βλεμμα,χαμογελο,φουσκωμενο κωλο και η αλλη ,η τσιγγανοειδης με το αγριο προσωπο,λαμπαδα κορμι,με τατου στη μεση
τα ιασωνος 44,46 τα τσεκαραμε πριν τις 12
ιασωνος 43,τζουλια,πολλων κυβικων αλλα πολυ ωραια γκομενα,για τους φαν του ειδους καλη περιπτωση,10 ευρω.μαυρομαλλα με γαλαζια νομιζω,ωραια ματια
μεγαλου αλεξανδρου 22 δεξι,ενα μπαζο,ουτε που το θυμαμαι
κολωνου 53,κατερινα(αυτη του σπιντ υποθετω),μιλγογκιλφ,δε μ αρεσε
κολωνου 48,νατασσα/ναταλι(Στελλα απο αλκιβιαδου),μιλφ σα μαγισσα,με ξανθια περουκα,επαιζε και περδικα
κολωνου 47 κατω,μια αδιαφορη ,ρωτησα και ονομα αλλα το ξεχασα
κολωνου 47 πανω,σονια η μαυρη και μια ξανθια γκιλφ τρομακτικη
κολωνου 32 πανω,τριτη βαρδια,μια ασιατισσα νεαρη μιλφ ΚΑΥΛΑ,με βραχνη φωνη
και η ξανθια γατουλα με τα σγουρα μακρια μαλλια,τα μικρα περηφανα στηθακια και την κοιλιτσα,15 η καθεμια.η μιλφ καυλαντιζε ωραια,η γεματουλα μας την ελεγε...πηγα να φυγω πρωτος και μου πε "γεια σου κεφτεδακι","γεια σου γιουβαρλακι"της απαντησα
κολωνου 32 αριστερο και μεσαιο,κλειστα
κολωνου 30 πανω δεν ανεβηκαμε
κολωνου 30α,αννα κλασσικα
κολωνου 27 δεξι,ενα μπαζο με πρησμενη κωλαρα,1.40,γυφτακι,με χαλια δοντια
μεσαιο,κλειστο
αριστερο,η γυφτισσα που ειδαμε δευτερη βαρδια ιασωνος 20 αριστερο(βλεπε
)
κολωνου 11 κατω,η μαρια η καυλα,ελληνιδα μελαχρινη με τατου κουνελακι πλειμποι.βυζαρες με ρωγαρες.15 ευρω παντα σ αυτο το σπιτι,οπως και στο κολωνου 32 οροφο που ειναι στην ιδια αλυσιδα
αυτα χυστες μου,θα κανουν καμια συμπληρωση και οι υπολοιποι πορνοι
το παρακατω κομματι μου το αφιερωνω αλλα στη θεση του "σεξυ" βαλτε "πιρφορος"...i'm pirforos and i know it!
χαχαχαχαχα