Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
οκ πρόεδρε φεύγω με καλεί το καθήκον :grin: ότι θέλεις μέσω ασυρμάτου αφού αναφέρεις το συνθηματικό :sunglasses:

(περιμένω τις προτάσεις σου για λοκάριμα στόχου :grin:)
Το βραδυ με πμ.μετα την νεα βολτα θα εχω κλειδωση τους στοχους ;) ;) ;).

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.991
Πόντοι
46.232
Πολυ γρηγορη πρωινη τσαρκα (13 λεπτα χρονομετρημενα  :2funny: ) ετσι για να επανελθω σε φορμα...Συγγνωμη για την προχειροτητα στη γραφη της ενημερωσης αλλα ειχα πολυ λιγο χρονο + οτι ειναι η πρωτη μου προσπαθεια..

Φωκαίας 27Β(κατω) : Ειρηνα ξανθια αξιογαμητη με ακα
μια χαρά  :thumbsup:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σε τυχαιο τοπο και χρονο συναντηθηκαμε στην Φυλης,Μεμοσαν,πιτσιλιστης,μπεμβε παουερ και ο γραφων!!Η υγρασια διαπερναγε τα υματια μας,αλλα η βροχη ειχε σταματηση!!Ωρα εναρξης 21,00 τελους 12,00!!!

Φωκαιας 22 κλειστο!!

Φωκαιας 24 κλειστο!!

Φωκαιας 27 ισογειο,η Βικτωρια και η Ειρηνα-η!!

Φωκαιας 25 υπογειο,Ζακλιν!!

Φωκαιας 25 ισογειο,νιαου νιαου,Μονικα!!

Φωκαιας 25 επανω η Αννα με τα σαντουιτς και τα τελειωτικα !!

Φωκαιας 19.Η Μπαρπαρα ιχχχχαααααααα,3η βαρδεια!!

Φωκαιας 17 επανω,κλειστο!!!!

Φωκαιας 17 κατω,κλειστο!!

Φυλης 59 κατω η Λινα το γλυκο μου,πολυ σεξ,μας απειλησε οτι θα μας παρτουζωση ολους,οταν ο πιτσι της μιλησε στα ρωσσικα και της ειπε θελουμε παρτουζα!!

Φυλης 59 κλειστο!!

Φυλης 65 επανω Κορινα!!

Φυλης 65 κατω,Πατριτσια και  Αλεξανδρα!!

Φυλής 67 κλειστο!!

Φυλης 69,Λαουρα κατω!!

Φυλης 69 επανω,Χριστινακι!!

Φυλης 71 επανω,Σαντρα!!

Φυλης 71 ισογειο,Μπιανκα!!

Φυλης 71 υπογειο,Μαρια!!

Φυλης 92 δεξι,το πιπινι με το καυλωτικο σωμα!!

Μ.Προδρομου,βαπορι,μπαταρε,κλειστο!!

Μ.Προδρομου κατω,ανοιξε τριτη βαρδεια,μιλφ τσιγγανοηδες!!

Φυλης 61 υπογειο,κλειστο!!

Φυλης 80,Αννα Μαρια!!!

Φυλης 66 δεξι,Ντενιζα!!

Φυλης 66 αριστερο Κρινα!!

Φυλης 54 κατω,επιστροφη της πορνοσουζη!!

Φυλης 40,εκλεινε οταν πηγαμε!!

Φυλης 71,Νατασσα αριστερα,Ανκα δεξια!!

Φυλης 84 κατω,πορνοτζουλια η κοντη!!

Φυλης 84 Επανω,Μαργαριτα με φουλ!!

Φυλης 86 επανω, η τσα και η Μικαελα με χαιρετουσαν απο το μπαλκονι και της ειπα να πανε μεσα να μην κρυωσουν!!

Φυλης 86 κατω,Μονικα,κουνουσε αιθερια το λευκο ανοικτο κοντο πουκαμισο,θα το ελεγα!!

Διδυμου 8 επανω Αντινα!!

Διδυμου 8 κατω,Γιασμιν!!

Διδυμου 16 η Λιλιαν!!

Διδυμου 18 υπογειο Φωτεινη δεν θυμαμαι,ευτραφης γλυκο μιλφ!!

Διδυμου 18 επανω,χουβερ Αλιονα!!

Διδυμου 20,Αλεξανδρα το νεο εμφανισθεν μιλφ!!

Φυλης 200,ρωσοποντια Λουιζα,με κοντο μαλλι ελαφρια γεμισματα οπισθεν,αλλα αξιοπροσεκτα!!

Φυλης 136,Μικαελα ξανθια,με πτωτικο ελευθερο,για ρουφηγμα δυαρι,μεσα σε ενα διχτυωτο,γυμνη,μας μιλησε με χαμογελο,και κατι ειπε η τσα και σκασαμε στα γελια!!

Φυλης 134 υπογειο,Ιρενε με νεο λουκ,κοντο μαλλι πια ως τους ωμους!!

Φυλης 134,ισογειο κλειστο!!

Φυλης 134 επανω νεα γλυκια παρουσια,μεσα σε κοκκινο δυχτιωτο,1,160 αδυνατο πιπινι!!

Φυλης 109 κατω,κλειστο!!

Φυλης 109 επανω το αγοροκοριτσο με μακρι μαλλι,μεσα στα ολοκοκκινα,σαν βαλεντινα.Συναγωνιστες στην σκαλα ελεγαν αυτη μπορη να μας κοψη καμια!!

Συνηθως η διαδρομη τελειωνη με εθνικ κουζινα,και ανταλλαγες αποψεων απο πορνοεμπειριες των συναγωνιστων.
Μια ακομα ημερα εμπλουτισμου των πορνογνωσεων και της ηδονης,στα υγρα σοκακια της φυλης και των περιξ!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τα σεβη μου προεδρε...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τα Αχιλλεως 40,51 λειτουργουσαν σημερα χωρις αλλαγες!!Οπως και το Μαραθωνος 57 ηταν ανοικτο!!
Ελλης 3 Ισαβελα!!
Ιουλιανου 71 Βικτωρια!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αύριο πρόεδρε οργάνωσε συνάντηση των απανταχού πολεμιστών(εμείς θα βρεθούμε νωρίτερα για εκ νεου λοκάρισμα στόχου ;))
Αυτο το καυλε πορνιδιο στο Φυλης 92 ειναι αξιοπροσεκτο,οπως ια πετιτ καταστασης η Γιαννα στο Φυλης 134,Λινα και Νατασσα,οχι η πινκι!!
Επισης συναγωνιστης ειχε δικιο οτι μυριζη η ζακλιν,βασικα οι μασχαλες της,τουλαχιστον με ενα μωρομαντηλο μπορη να τις καθαριση!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αυτο το καυλε πορνιδιο στο Φυλης 92 ειναι αξιοπροσεκτο,οπως ια πετιτ καταστασης η Γιαννα στο Φυλης 134,Λινα και Νατασσα,οχι η πινκι!!
Επισης συναγωνιστης ειχε δικιο οτι μυριζη η ζακλιν,βασικα οι μασχαλες της,τουλαχιστον με ενα μωρομαντηλο μπορη να τις καθαριση!!

πρόεδρε θα παίξουμε μπάλα στα εξωτερικά ιατρεία σήμερα ;) :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερα μιας και τα στρουμφακια κανα σαρπραιζ στην φυλης μεταξυ 15,30-17,00 και εξεπληξαν ασχημα τα σπιτακια,τα οποια εμειναν κλειστα,εκτος τα 2-4 νομιμα!!
Αποφασισα να κοντυνω το σχημα της ομαδος για καταδρομικη στο Μεταξι,που και εκει μερικα δια τον φοβο του ιουδεου ηταν κλειστα!!
Ετσι η συναντηση ξεκινησε στην Καλλεργη με τον πεμβε παουερ,στην Λεωνιδου προστεθηκε,ο Λαστ φορ λαιφ,και αργοτερα πηρε τα υνια για να συνεχιση,ο πιτσιλιστης με τον μιλοπετροζα,στην Μ.Αλεξανδρου.
Εκει πιασαμε συζητηση και ειπαμε ιστοριες με γνωστους τσατσους της περιφερειας!!
Η ενημερωση θα γινη απο τον λαστ φορ λαιφ,μιας και θα περιλαμβανη ολα τα σπιτακια!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Προεδρε δωσε μου λιγο μια γρηγορη περιγραφη απο αυτη που γαμησα γιατι απο την καυλα δεν εβλεπα μπροστα μου  :2funny: :2funny:
Θυμησε μου και λιγο μαγαζι για να ξεκινησω κριτικη
Αννα ξανθια με 1,5 στηθος καλο κωλο και υψος 170,Λεωνιδιου 6!!2Η Βαρδεια :grin: :grin: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εισαι μεγαλος..  :rockon:
Ρε συ ειχα την εντυπωση οτι τη λενε Μαρια.. :think:
Σιγουρα τη λενε Αννα???
Ρωτα τον λαστ,γιατι απο τις πολλες που βλεπω αρχιζη και ρεταρη το πορνομιαλλο μου,μπορη να την λεν και Μαρια,αφου τις περισσοτερες σημερα ετσι της ελεγαν  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερα μιας και τα στρουμφακια κανα σαρπραιζ στην φυλης μεταξυ 15,30-17,00 και εξεπληξαν ασχημα τα σπιτακια,τα οποια εμειναν κλειστα,εκτος τα 2-4 νομιμα!!
Αποφασισα να κοντυνω το σχημα της ομαδος για καταδρομικη στο Μεταξι,που και εκει μερικα δια τον φοβο του ιουδεου ηταν κλειστα!!
Ετσι η συναντηση ξεκινησε στην Καλλεργη με τον πεμβε παουερ,στην Λεωνιδου προστεθηκε,ο Λαστ φορ λαιφ,και αργοτερα πηρε τα υνια για να συνεχιση,ο πιτσιλιστης με τον μιλοπετροζα,στην Μ.Αλεξανδρου.
Εκει πιασαμε συζητηση και ειπαμε ιστοριες με γνωστους τσατσους της περιφερειας!!

Ιάσωνος 1α Κάρμεν ,μελαχρινή λεπτή ψηλή με κώλο 10 ευρω.
Ιάσωνος 1γ Ρουσλάνα , ξανθό κοντό άβυζο γλυκό πιπινάκι ,απλό 15 ευρώ
Ιάσωνος 1β Κλειστο!!
Κολωνού 11α πάνω Εσμμεράλδα , χοντρή ξανθιά με κοντό μαλλί ,φούλ πρόγραμμα 10 ευρω
Κολωνού 11α κάτω μελαχρινό ωραίο άβυζο πιπίνι , απλό 10 ευρώ
Κολωνού 11β 2 ξανθιές , μια παντελώς αδιάφορη και μιά με ωραίο πρόσωπο και ωραίο κώλο με κοιλιά , απλό πρόγραμμα και  οι δύο 15 ευρώ
Κεραμικού 26 κάτω κλειστο!!
Κεραμικού 26 πάνω κλειστο,με αναμενω φως!!
Κεραμικού 15β μελαχρινή ευτραφης Μαρια,απλό 10 ευρώ
Κεραμικού 15α μελαχρινή ψηλή με λιγα κιλακια παραπανω,Καμελια , απλό 10 ευρώ.
Κεραμικού 13γ μελαχρινή κοντη ενδιαφερον παρουσια ,απλό πρόγραμμα 10 ευρω
Κεραμικού 13β δύο μελαχρινές , μιά πάρα πολύ λεπτή Αντριάννακαι μια χοντρή πιο ψηλη, απλό και οι δύο 10 ευρώ.
Κεραμικού 13 Σίσσυ μελαχρινή τσιγγανοηδες με κωλάρα απλό , Αντζέλικα κοντόχοντρη με μεγάλα βυζιά και αυτή απλό 10 ευρώ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22α ξανθιά χοντρή ψηλή απλό 10 ευρώ!!!
Πέρδικα 3α κλειστο!!
Πέρδικα 3β μελαχρινή με βουβολικο βλεμμα, απλό 10 ευρώ
Ιάσωνος 44 Αννα με τα δυαρια και  μαύρη περούκα , με κώλο
Ιάσωνος 44 νεο Γκαμπριελα κοντοπορνη,15 ευρώ
Ιάσωνος 46 Ευτραφης Αλεξανδρα με φούλ
Ιάσωνος 46α Στέλα πολύ χοντρή χαμογελαστή με μεγάλα βυζιά απλό !!
Ιάσωνος 46β μελαχρινή με ωραία μάτια ακα και ενα αδιαφορο!!
Ιάσωνος 43 χοντρή με βυζαρες και καυλωτικο βλεμμα με κώλο 15 ευρώ απλό 10 ευρω
Ιάσωνος 37β Τζένη το γυφτάκι με της βυζάρες 10 το απλό 15 με κώλο
Ιάσωνος 37α μελαχρινό κοντοπούτανο η κατσαριδα!!
Ιάσωνος 31 η Φωτεινούλα απο Κολωνου με φούλ 10 ευρώ
Ιάσωνος 30β  Αδιαφορο απλό 10 ευρώ
Ιάσωνος 30α μελαχρινή κοντη,ενδιαφερον παρουσια,ρουμανα,απλό 10 ευρώ
Ιάσωνος 27α μελαχρινή αλβανις,καυλαντησαμε κι με την τσα και με την μικρη!!
Λεωνίδου 28 δεξιά μελαχρινή αδιάφορη
Λεωνίδου 28 πάνω κλειστο!!
Ιάσωνος 20β η Ρομπέρτα-Σοφία ακα 15 ευρω
Ιάσωνος 20α κλειστο!!
Ιάσωνος 19α κλειστο!!

Ακομα μια μερα στα στενα της ηδονης με σκηνικα απο πρεζακια να ειναι ξαπλωμενα στο δρομο,χωρις παπουτσια ξυπολοιτοι και να βογγαναι!!Ευτυχως η ατμοσφαιρα ηταν καθαρη και δεν θυμηζε τιποτα απο τις προηγουμενες ημερες!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.991
Πόντοι
46.232
σήμερα το βράδυ άρχισε σε κουτουκάκι στα πέριξ της Πανόρμου , παρόντες γνωστά μέλη του σάιτ ο pathos gia ta temaxia , jerry , ψάρακας και μιά μεγάλη μορφή εκτός σαίτ ο φάνης , μεγάλο καμάκι.....
αφού τελειώσαμε με το φαγητό να πάμε μια βόλτα φυλής με τα χίλια ζόρια τον έπεισα.....

Φωκαίας 27Β πάνω το τούμπανο η μελαχρινή Γαβριέλα ,απλό πρόγραμμα
Φωκαίας 27Β κάτω Βικτορία με ακα
Φωκαίας 27α το ξανθό μίλφ Αγάπη με ακα
Φωκαίας 25β Μόνικα νιαου νιαου με ακα
Φωκαίας 25α η ταπάντα όλα Αννα φουλ προγραμμα , μόλις είδε τον pathos και συγκεκριμένα τα μάτια του , του είπε να κάνουν παιδί για να πάρει τα μάτια τους(πράσινα)
Φωκαίας 17 η Μαρία η λεπτή κοπελίτσα με το φούλ.
Φωκαίας 22 δεξια Αννα λεπτή κοπέλα με μεσαίο στήθος , φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 66α η ξανθιά ψηλή λεπτή μουνάρα Ντενίσα , απλό
Φυλής 74 αριστερά η ρωσίδα Νατάσα με ακα
Φυλής 59 κάτω το μιλφ Χριστίνα με ακα
Φυλής 59 πάνω το μιλφ Λίνα με άκα τελειωτικό
Φυλής 61 Τάνια το τσιγγανοειδές με ακα
Φυλής 80 δυο κοπέλες μια χοντρή μελαχρινή και μια μελαχρινή με κανονικό σώμα , απλό πρόγραμμα και παρτούζα
Φυλής 84α Ζωή η ξανθιά γερμανίδα απο την Θεσσαλονίκη , απλό πρόγραμμα
Φυλής 86α Μόνικα η ξανθιά μουνίτσα με το ωραίο κορμί , απλό πρόγραμμα
Φυλής 86β η μελαχρινή με το ωραίο κωλαράκι η Μαργαριτα , με κώλο
Φυλής 65β το πρώην δίδυμο του φ59 , η μελαχρινή Τζούλια με κανονικό πρόγραμμα και το ξανθό λεπτό πιπίνι με ακα
Φυλής 67 Αντριάννα ξανθιά λεπτή με μεγάλο τατουάζ ,δούλευε και παλιότερα , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 69α το σούπερ πιπίνι η Μιράντα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)για την πληροφόρηση σας δέν κάνει πια άκα και 69.....
Φυλής 69β η καστανή πια Λάουρα , με ακα , σχολίασε ότι τώρα που κουρεύτηκα της άρεσαν τα μαλλιά μου.....
Φυλής 71α η καστάνη ψηλή Σάντρα , την ρώτησα που είναι τα παντοφλάκια της και μου απάντησε έχω τα μπλέ μέσα αν τα φορέσω θα περάσουμε...
Φυλής 71β Μπάρμπορα το μελαχρινό λεπτό πιπίνι απο φ92  με το λαχταριστό κορμάκι(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)τιμήθηκε και απο τον pathos...(αυτό είναι ιστορική στιγμή γιατί έχει να κάνει κατάθεση φυλής απο το 1998 και γενικά σε μπουρδέλο απο το 2004 στο μετάξι......
Φυλής 92α Μαίρη η μελαχρινή με τα πιασήματα που δουλεύει και φ19 με απλό.
Φυλής 92β το μελαχρινό πολύ λεπτό πιπίνι με τα ωραία μάτια απο φ22 αριστερα με απλό....

ο pathos βρήκε το επίπεδο μέτριο ενω ξεχώρισε με την σειρά που γράφω Ντενίσα , Μπάρμπορα , Μιράντα και Μόνικα την ξανθιά αλλα μόνο για το σώμα της.....
πρόεδρε μου είπε να σε ρωτήσω αν έχει γούστο.... ;)        

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μεταξι αποψε :sunglasses:

να δουμε τι πορνοθυμαμαι :think:

στις 22.20 συναντησα τον προεδρο κατω απ το λεωνιδου 6,οπου περιμενε τον bmwpower που κατεθετε,αν καταλαβα καλα :think:,στη μαρια...
αργοτερα ηρθαν κι ο πιτσιλιστης με τον μιλεπετροζα και μεγαλωσε η πορνοπαρεα :2on1: :rockon:

πηγαμε απο κεραμεικου,οπου δυστυχως δε θυμαμαι τις κοπελες,θα τις θυμαται πιστευω ο προεδρος που εχει δυνατο πορνομνημονικο

κεραμεικου 26,ανοιχτο φως,κλειστη πορτα...και στις 12.30 που ξαναπερασαμε τα ιδια

ιασωνος 1 αριστερο,καρμεν
ιασωνος 1 μεσαιο,κλειστο
ιασωνος 1 δεξι,ρουσλανα

ιασωνος 20 δεξι,νομιζω γυφτακι αδιαφορο
ιασωνος 20 μεσαιο,σοφια ρομπερτα
ιασωνος 20 αριστερο,μαρκελλα νομιζω το ονομα,ενα πολυ γυμνασμενο γυφτακι με τατου στο μπρατσο,που παιζει μεταξι τον τελευταιο καιρο,την εχω πετυχει και κεραμεικου 26
οπως ανοιξα την πορτα να βγουμε,μια παρεα απο καμια 10αρια αλβανους πιτσιρικαδες ηταν απεξω,ενω ο ενας κραταγε το παπουτσι του.τελικα ενας πλανοδιος πουλαγε παπουτσια :idiot: και ο αλβανος τα δοκιμαζε για να τα αγορασει!αντιντας ηταν...

ιασωνος 19 κλειστο στις 23.00 περιπου,οταν ανοιξε,πανω ηταν η σουζυ ,πρωην φλωρα...τρελη καλτιλα και ρομαντισμος στο σαλονι για πολλη ωρα,οπου 2 μεθυσμενοι ρακενδυτοι αραβες φωναζαν και εκαναν σοου,ενα ελληνας κοκακιας να μη βαζει γλωσσα μεσα του και να χουμε πιασει ολη συζητηση...με κορυφαια στιγμη οταν ο ενας αραβας εβγαλε απ την τσεπη του ηλεκτρονικο τσιγαρο :S κι αρχιζε να καπνιζει...ο κοκακιας μου ειπε οτι αυτη τη μαλακια(το τσιγαρο) το χε πληρωσει ο αραβας 50 ευρω για να το παρει κι ο αραβας παρεξηγηθηκε ,γιατι νομισε οτι ο κοκακιας ειπε 5 ευρω κι οχι 50 και φροντισε να μας ενημερωσει οτι το χε πληρωσει οντως 50

λεωνιδου 28 δεξι,στην τριτη βαρδια ηταν η ντιανα κι η δωρα,ουκρανεζες.η ντιανα ειναι γνωστη γυρολογος της περιοχης(την εχω δει λεωνιδου 28,ιασωνος 19,κολωνου 30α κ.α.),ενα αδυνατο μαυρομαλλικο ωραιο μουνακι,με ανοιχτοχρωμο ματι που γυαλιζει αρκετα(!) και κενο αναμεσα στα 2 μπροστινα πανω δοντια...καυλαντιζαμε με τους συναγωνιστες και με καυλωσε πολυ η ντιανα και μπηκα,θα γραψω κριτικη,καλη παντως!10 ευρω η καθεμια
στη δευτερη βαρδια ηταν μονη της η δωρα
λενιδου 28 αριστερο,τριτη βαρδια,δε θυμαμαι,ισως συμπληρωσουν τα παιδια,σορυ

ιασωνος 27α,γυρω στις 23.00,η καυλιαρα αλεξια :tits2: :kissass2:το μεταξι μπορει να υστερει σε επιπεδο εμφανισης των κοριτσιων,αλλα εχει αρκετα σεξυ κοριτσακια που καυλαντιζουν στο σαλονι και δειχνουν να ναι πολυ μαχιμα μεσα...

ιασωνος 30 πανω τριτη βαρδια,η χαμογελαστη ομορφη πιτσιρικα με τα φωσφοριζε μαγιω που ειναι συνηθως πρωινη στο ισογειο,10 ευρω
ιασωνος 30 κατω,μαρια,πιπινορουμανακι στα 10,την αναφερω προχθες το πρωι στο κολωνου 32 μεσαιο...κατι πιτσιρικαδες ρωτησαν τον τσατσο με το ασπρο μουσακι αν κανει 69 η κοπελα και αυτος ειπε "και 69 και 72
",εξηωντας το 72 αργοτερα ως "69 και σου βαζει και 3 δαχτυλα στον κωλο" :grin:

στο χοστελ,ιασωνος 31 αριστερο,η φωτεινουλα.ειχα χρονια να τη δω και δεν ηξερα σε ποια αναφερεστε...οταν την ειδα καταλαβα οτι την ειχα παρει με επεισοδιακο τροπο πριν 4 περιπου χρονια,αλλα νομιζα οτι την ελεγαν αλλιως...
ειχα κανει εκτομη χαλινου και ενω δεν ειχε επουλωθει πληρως το τραυμα,πηγα να τη γαμησω(μου χε κανει και ακαποτο,που τοτε ηταν σπανιο) με το που ανεβηκε απο πανω,σκιστηκε η πληγη και πλυμμηρσαμε με αιματα...εγω ασπρισα απ το φοβο μου,η φωτεινη εκλαιγε κι ο χοντρος τσατσος με το ασπρο πλεον μουσακι μου φερνε αλοιφη να βαλω στον πουτσο μου...της ειπα το σκηνικο της φωτεινης σημερα και το θυμοταν,πολυ καλα μαλιστα!
παντως η φωτεινη ειναι πολυ συμπαθητικο κοριτσακι,απορω που μερικοι τη λετε μπαζο και τετοια...

ιαασωνος 33,η σονια το μινιον γυφτακι κατσαριδακι
ιασωνος 37 αριστερο,λαρίσα,ενα ζαχαρενιο μπεμπακι,πολυ ζαχαρενιο και πολυ μπεμπακι ομως :smitten:
ιαωνος 37 δεξι,η μαυρομαλλα με το τελειο κωλαρακι και το τριγωνικο σαγονι,που ειναι και τα πρωινα

ολα τα παραπανω στο 10ευρο

περδικα 3 δεξι,μια πολυ μετρια με γλυκια ας πουμε φατσα και ψιλη φωνη,χρονια στην πιατσα ειπε ο προεδρος

ιασωνος 44 δεξι,η ΚΑΥΛΑ η αννα,με τις ρωγες,απ το 37,με μαυρη περουκα,15 ευρω με κωλο
ιασωνος 44 αριστερο,ξανθια κοντοσβουρα γκαμπριελα,με μανουβρες στο σαλοναρισμα,15 ευρω

ιασωνος 46 δεξι,η ξανθια χοντρη ,φουλ στα 15
ιασωνος 46 μεσαιο,στελλα αγελαδα βυζαρου
ιασωνος 46 αριστεροο,η κοντη καστανη με αυνταγειες,κοιμισμενο μυστηριο( :huh:) βλεμμα,χαμογελο,φουσκωμενο κωλο και η αλλη ,η τσιγγανοειδης με το αγριο προσωπο,λαμπαδα κορμι,με τατου στη μεση

τα ιασωνος 44,46 τα τσεκαραμε πριν τις 12

ιασωνος 43,τζουλια,πολλων κυβικων αλλα πολυ ωραια γκομενα,για τους φαν του ειδους καλη περιπτωση,10 ευρω.μαυρομαλλα με γαλαζια νομιζω,ωραια ματια

μεγαλου αλεξανδρου 22 δεξι,ενα μπαζο,ουτε που το θυμαμαι
κολωνου 53,κατερινα(αυτη του σπιντ υποθετω),μιλγογκιλφ,δε μ αρεσε
κολωνου 48,νατασσα/ναταλι(Στελλα απο αλκιβιαδου),μιλφ σα μαγισσα,με ξανθια περουκα,επαιζε και περδικα

κολωνου 47 κατω,μια αδιαφορη ,ρωτησα και ονομα αλλα το ξεχασα
κολωνου 47 πανω,σονια η μαυρη και μια ξανθια γκιλφ τρομακτικη

κολωνου 32 πανω,τριτη βαρδια,μια ασιατισσα νεαρη μιλφ ΚΑΥΛΑ,με βραχνη φωνη :lheel: και η ξανθια γατουλα με τα σγουρα μακρια μαλλια,τα μικρα περηφανα στηθακια και την κοιλιτσα,15 η καθεμια.η μιλφ καυλαντιζε ωραια,η γεματουλα μας την ελεγε...πηγα να φυγω πρωτος και μου πε "γεια σου κεφτεδακι","γεια σου γιουβαρλακι"της απαντησα :jerking:
κολωνου 32 αριστερο και μεσαιο,κλειστα
κολωνου 30 πανω δεν ανεβηκαμε
κολωνου 30α,αννα κλασσικα

κολωνου 27 δεξι,ενα μπαζο με πρησμενη κωλαρα,1.40,γυφτακι,με χαλια δοντια
           μεσαιο,κλειστο
           αριστερο,η γυφτισσα που ειδαμε δευτερη βαρδια ιασωνος 20 αριστερο(βλεπε :birdman:)

κολωνου 11 κατω,η μαρια η καυλα,ελληνιδα μελαχρινη με τατου κουνελακι πλειμποι.βυζαρες με ρωγαρες.15 ευρω παντα σ αυτο το σπιτι,οπως και στο κολωνου 32 οροφο που ειναι στην ιδια αλυσιδα

αυτα χυστες μου,θα κανουν καμια συμπληρωση και οι υπολοιποι πορνοι :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
το παρακατω κομματι μου το αφιερωνω αλλα στη θεση του "σεξυ" βαλτε "πιρφορος"...i'm pirforos and i know it! :2on1: :2on1: :2on1:
happy-cheerleader-130.gif

χαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.991
Πόντοι
46.232
καλά πρίν λίγο τα έγραψα , η βόλτα έλαβε χώρα 00.30 με 02.οο
λουστ καλή ενημέρωση.....μια χαρά βόλτα κάνατε και σήμερα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom