Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ποιος ειναι χυστη μου?η νατασσα μηπως?

χύστη μου χαθήκαμε αλλά αυτή την εβδομάδα θα επανορθώσω :grin:

ποια λές την μίςς Πίγκυ????όχι,ευχαριαστώ δεν θα πάρω....την Καρίνα την κοντή μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον από καιρό :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

ποια λές την μίςς Πίγκυ????όχι,ευχαριαστώ δεν θα πάρω....την Καρίνα την κοντή μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον από καιρό :grin:
ειναι πορνωδης!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Ωραιος!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πάντως πρόεδρε η πορνο-ομάδα που έχεις δημιουργήσει χτυπάει πολλούς και ποικίλους στόχους :grin:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
πρόεδρε σε λίγες (πολύ λίγες ημέρες θα έλεγα :P)κανόνισε να πάμε στα υγρά και κιατουρημένα μονοπάτια της ηδονής και της λαγνείας :grin:

ο στόχος έχει αναγνωριστεί αλλά δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι...υπάρχουν βέβαια και εναλλακτικοί στόχοι αν δεν πετύχω αυτή που θέλω :sunglasses:

Mεγαλε χυστη τι βλεπω;;;;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Αρχισες τις εξορμησεις στα μονοπατια της  :piss:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εχω εναν φιλο 25 χρονων που δεν εχει παει ακομα με γυναικα!....Φοβαται,ανχονεται και λεει πως πρεπει να υπαρχει συναισθημα για να το κανει με την αλλη!...Σκεφτομαι με την παρεα μου να τσονταρουμε ολοι απο λιγο να του κανουμε δωρο μια πουτανα!...(το πολυ πολυ αν πει οχι θα την παρουμε εμεις στην τελικη για να μην γινουμε ρεζιλι)Δηλαδη πρεπει να της πουμε να του πει 1 σαγαπω για να την γαμησει?...τι αλλο να κανουμε για να πηδήξει ο φιλος μας?...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχω εναν φιλο 25 χρονων που δεν εχει παει ακομα με γυναικα!....Φοβαται,ανχονεται και λεει πως πρεπει να υπαρχει συναισθημα για να το κανει με την αλλη!...Σκεφτομαι με την παρεα μου να τσονταρουμε ολοι απο λιγο να του κανουμε δωρο μια πουτανα!...(το πολυ πολυ αν πει οχι θα την παρουμε εμεις στην τελικη για να μην γινουμε ρεζιλι)Δηλαδη πρεπει να της πουμε να του πει 1 σαγαπω για να την γαμησει?...τι αλλο να κανουμε για να πηδήξει ο φιλος μας?...
τυπε αυτο πρεπει να το ρωτησεις αφου ανοιξεις ενα θρεντ
δεν μπορουμε να σου απαντησουμε εδω

Επισκέπτης

Φίλος σας, ἔ;

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πόθεν νὰ τὸ γιγνώσκω; Κρύπτεται ὄπισθεν τῆς προσωπίδος Guy Fawkes (λίαν παρωχημένου συρμοῦ πλέον).
Πολυ ρομαντικο,σε λιγο ενημερωση.
Τα σεβη μου κ.μπακαλι!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

είπα να δοκιμάσω την τύχη μου :grin:
Καρινα δεν ειδα,αλλα ειδα ενα πανεμορφο καινουργιο μωρο,ονοματι Μαρινα,καινουργιο,συμφωνα με την ιδια,τι γλυκουλη ηταν,1,70,με 1,5 στητο βυζακι,κανονικο σωμα και ομορφο κωλαρακι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom