ποιος ειναι χυστη μου?η νατασσα μηπως?
χύστη μου χαθήκαμε αλλά αυτή την εβδομάδα θα επανορθώσω
ποια λές την μίςς Πίγκυ????όχι,ευχαριαστώ δεν θα πάρω....την Καρίνα την κοντή μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον από καιρό
ποιος ειναι χυστη μου?η νατασσα μηπως?
Καθε ημερα ειμαι στο σπιτι μου μακη ,οποτε θες ξερης....
ειναι πορνωδης!χύστη μου χαθήκαμε αλλά αυτή την εβδομάδα θα επανορθώσω
ποια λές την μίςς Πίγκυ????όχι,ευχαριαστώ δεν θα πάρω....την Καρίνα την κοντή μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον από καιρό
ειναι πορνωδης!
Ωραιος!!χύστη μου χαθήκαμε αλλά αυτή την εβδομάδα θα επανορθώσω
Ωραιος!!
Κομαντο αρτια εκπαιδευμεναπάντως πρόεδρε η πορνο-ομάδα που έχεις δημιουργήσει χτυπάει πολλούς και ποικίλους στόχους
Κομαντο αρτια εκπαιδευμενα
Πρεπη να ετοιμαστω για εξορμηση μακη,ερχετε η ωρα .
πςςςςςςςςςςςςς!χυνω προεδρεΠρεπη να ετοιμαστω για εξορμηση μακη,ερχετε η ωρα .
Ετσι ειμασταν εχθες .πςςςςςςςςςςςςς!χυνω προεδρε
πρόεδρε σε λίγες (πολύ λίγες ημέρες θα έλεγα )κανόνισε να πάμε στα υγρά και κιατουρημένα μονοπάτια της ηδονής και της λαγνείας
ο στόχος έχει αναγνωριστεί αλλά δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι...υπάρχουν βέβαια και εναλλακτικοί στόχοι αν δεν πετύχω αυτή που θέλω
Mεγαλε χυστη τι βλεπω;;;;;;
Αρχισες τις εξορμησεις στα μονοπατια της
τυπε αυτο πρεπει να το ρωτησεις αφου ανοιξεις ενα θρεντΕχω εναν φιλο 25 χρονων που δεν εχει παει ακομα με γυναικα!....Φοβαται,ανχονεται και λεει πως πρεπει να υπαρχει συναισθημα για να το κανει με την αλλη!...Σκεφτομαι με την παρεα μου να τσονταρουμε ολοι απο λιγο να του κανουμε δωρο μια πουτανα!...(το πολυ πολυ αν πει οχι θα την παρουμε εμεις στην τελικη για να μην γινουμε ρεζιλι)Δηλαδη πρεπει να της πουμε να του πει 1 σαγαπω για να την γαμησει?...τι αλλο να κανουμε για να πηδήξει ο φιλος μας?...
Εχω εναν φιλο 25 χρονων που δεν εχει παει ακομα με γυναικα!....Φοβαται,ανχονεται και λεει πως πρεπει να υπαρχει συναισθημα για να το κανει με την αλλη!...Σκεφτομαι με την παρεα μου να τσονταρουμε ολοι απο λιγο να του κανουμε δωρο μια πουτανα!...(το πολυ πολυ αν πει οχι θα την παρουμε εμεις στην τελικη για να μην γινουμε ρεζιλι)Δηλαδη πρεπει να της πουμε να του πει 1 σαγαπω για να την γαμησει?...τι αλλο να κανουμε για να πηδήξει ο φιλος μας?...
Κυριε Μπακαλη πιστευετε οτι ο "φιλος" ειναι ο ιδιος ο γραφων?
Πολυ ρομαντικο,σε λιγο ενημερωση.Πόθεν νὰ τὸ γιγνώσκω; Κρύπτεται ὄπισθεν τῆς προσωπίδος Guy Fawkes (λίαν παρωχημένου συρμοῦ πλέον).
Καρινα δεν ειδα,αλλα ειδα ενα πανεμορφο καινουργιο μωρο,ονοματι Μαρινα,καινουργιο,συμφωνα με την ιδια,τι γλυκουλη ηταν,1,70,με 1,5 στητο βυζακι,κανονικο σωμα και ομορφο κωλαρακι!!
είπα να δοκιμάσω την τύχη μου