sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Εισαι μαχημος!!
Εισαι μαχημος!!
Δες πμ.Ναι σχεδον ετοιμος ειμαι..
τυπε μπορεις να πεις παραπανω λεπτομερειεςειναι καμμενο το προσωπο της :Sγαμα τα τυπε :-
θα πορνοαναπαυτω σημερα προεδρεΤο βραδυ εχη πορνιασμα φυλης!!
ολη η δεξια μερια του προσωπου ειναι καμμενη...τυπε μπορεις να πεις παραπανω λεπτομερειες
ειναι καμμενο ολο το προσωπο της?
το σωμα?πως ειναι?
το καψιμο ειναι στυλ φρεντυ κρουγκερ?
στο σωμα εχει καμια δυσμορφια?
Προκαλης,οπως και εχθεςφρεσκο πραμα
πρωινη στο μεταξι με τον ακις30...
κολωνου 47 πανω,ανιτα κλανιτα,μαυρη,την ειδα απο κατω και δεν ανεβηκαμε να δουμε αν εχει κι αλλη κοπελα,με ειδε η καριολα κι αρχισε να φωναζει
Με καταθεσης και καπνογονα,και τσαρκα το πρωι,δικαιουσε ρεπο .Δεν πιστευω το πρωι να μτριζε ακομα,πλην της βωθριλας ...θα πορνοαναπαυτω σημερα προεδρε
προεδρε χθες στους τσατσους ξεχασαμε να πουμε γι αυτον στο κεραμεικου 26 που φωναξε την κοπελα "ελα μουρη να σε δουν!","10 ευρω ειναι παιδια,10 κιλα η κοπελα,10 ευρω.1 ευρω το κιλο παει"Προκαλης,οπως και εχθες
οχι δε μυριζε,αλλα ειχε πολλη ζεστη...Με καταθεσης και καπνογονα,και τσαρκα το πρωι,δικαιουσε ρεπο .Δεν πιστευω το πρωι να μτριζε ακομα,πλην της βωθριλας ...
Γαμω τους τυπους,τον ξεχασαμε .προεδρε χθες στους τσατσους ξεχασαμε να πουμε γι αυτον στο κεραμεικου 26 που φωναξε την κοπελα "ελα μουρη να σε δουν!","10 ευρω ειναι παιδια,10 κιλα η κοπελα,10 ευρω.1 ευρω το κιλο παει"
Προκαλης,οπως και εχθες
Μια χαρα ειναι τα θελγητρα,απλα ειναι ξεπετα!!
τα θέλγητρα του κοριτσιού δεν ήταν τα απαιτούμενα
προεδρε χθες στους τσατσους ξεχασαμε να πουμε γι αυτον στο κεραμεικου 26 που φωναξε την κοπελα "ελα μουρη να σε δουν!","10 ευρω ειναι παιδια,10 κιλα η κοπελα,10 ευρω.1 ευρω το κιλο παει"
Μια χαρα ειναι τα θελγητρα,απλα ειναι ξεπετα!!
Την Αλινα καποιος την εψαχνε,γυρισε λοιπον!!Τρομακτικη τυπισσα?δωσε ινφο!!κολοκυνθους 38 δεξι,αλινα κλασσικα,φουλ
κολοκυνθους 38 αριστερο,λια,το κοντο γυμνασμενο καυλιαρικο γυφτακι με τη βραχνη φωνη,επαιζε και λεωνιδου 28,φουλ με 10,τη πηρε ο ακης που ειναι αγαπημενη του
κολοκυνθους 63(στο χαρτη το χει απ την απεναντι μερια),μια τρομακτικη τυπισσα,σιγουρα σαδιστρια
σαν το χιτλερ χωρις μουστακι και με δυσκοιλιοτητα ηταν :SΤην Αλινα καποιος την εψαχνε,γυρισε λοιπον!!Τρομακτικη τυπισσα?δωσε ινφο!!
σαν το χιτλερ χωρις μουστακι και με δυσκοιλιοτητα ηταν :S
ποιος ειναι χυστη μου?η νατασσα μηπως?πρόεδρε σε λίγες (πολύ λίγες ημέρες θα έλεγα )κανόνισε να πάμε στα υγρά και κιατουρημένα μονοπάτια της ηδονής και της λαγνείας
ο στόχος έχει αναγνωριστεί αλλά δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι...υπάρχουν βέβαια και εναλλακτικοί στόχοι αν δεν πετύχω αυτή που θέλω
Καθε ημερα ειμαι στο σπιτι μου μακη ,οποτε θες ξερης....πρόεδρε σε λίγες (πολύ λίγες ημέρες θα έλεγα )κανόνισε να πάμε στα υγρά και κιατουρημένα μονοπάτια της ηδονής και της λαγνείας
ο στόχος έχει αναγνωριστεί αλλά δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι...υπάρχουν βέβαια και εναλλακτικοί στόχοι αν δεν πετύχω αυτή που θέλω