lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ν σμυρνη ωραιος
Οποιος την νυχτα περπατη,εχη καυλες και νινια πηδηκαλά πρίν λίγο τα έγραψα , η βόλτα έλαβε χώρα 00.30 με 02.οο
λουστ καλή ενημέρωση.....μια χαρά βόλτα κάνατε και σήμερα....
Μια χαραμεταξι αποψε
να δουμε τι πορνοθυμαμαι
στις 22.20 συναντησα τον προεδρο κατω απ το λεωνιδου 6,οπου περιμενε τον bmwpower που κατεθετε,αν καταλαβα καλα ,στη μαρια...
αργοτερα ηρθαν κι ο πιτσιλιστης με τον μιλεπετροζα και μεγαλωσε η πορνοπαρεα
πηγαμε απο κεραμεικου,οπου δυστυχως δε θυμαμαι τις κοπελες,θα τις θυμαται πιστευω ο προεδρος που εχει δυνατο πορνομνημονικο
Καλημερα μπιρπιλοματη ,Ναι θα πορνασιουμε,υπολογιζω ξεκινημα 20,00-21,00!!προεδρε καλημερα,τα σεβη μου
αποψε θα γινει χαμος!το εχουμε αναγκη!!
σιμερα στισ 21.30 θα βρισκομε στιν αγρια πιατσα!λαστ φορ λαιφ πεσ μου αν θεσ να περασο απο το γνοστο σιμιο να σε παρο στισ 21.20Καλημερα μπιρπιλοματη ,Ναι θα πορνασιουμε,υπολογιζω ξεκινημα 20,00-21,00!!
χυστη μην αγχωνεσαι...σιμερα στισ 21.30 θα βρισκομε στιν αγρια πιατσα!λαστ φορ λαιφ πεσ μου αν θεσ να περασο απο το γνοστο σιμιο να σε παρο στισ 21.20
Αργης πιτσι και δεν προλαβαινουμε να κλεισουμε την γυρασιμερα στισ 21.30 θα βρισκομε στιν αγρια πιατσα!λαστ φορ λαιφ πεσ μου αν θεσ να περασο απο το γνοστο σιμιο να σε παρο στισ 21.20
το εχουμε ολοι αναγκι πορνοι μου!!!!
Ομορφαντρα μου,καταδρομεαχυστη μην αγχωνεσαι...
δεν ξερω τι ωρα θα μαι ετοιμος,οποτε αστο...
ειμαι γνωστος πιρφορος του περπατηματος αλλωστε οποτε δεν εχω θεμα...
θα τα πουμε κατω
Ομορφαντρα μου,καταδρομεα
ενταξι τα λεμε κατο και θα σε γιρισο εγο...μιν τιρανιεσε με τρενα!χυστη μην αγχωνεσαι...
δεν ξερω τι ωρα θα μαι ετοιμος,οποτε αστο...
ειμαι γνωστος πιρφορος του περπατηματος αλλωστε οποτε δεν εχω θεμα...
θα τα πουμε κατω
ο μιλεπετροζα δεν μπορι σιμερα...οποτε εγο με το που τελιοσο τι δουλια κατεβενο πιατσουλα χορισ καθιστερισι!Αργης πιτσι και δεν προλαβαινουμε να κλεισουμε την γυρα
Φυλης χιστι μου,μεσω ασυρματου θα μας βρηςο μιλεπετροζα δεν μπορι σιμερα...οποτε εγο με το που τελιοσο τι δουλια κατεβενο πιατσουλα χορισ καθιστερισι!
πεσ μου που θα ειστε. το εχο αναγκι οσο τιποτε αλο στο κοσμο!!!!!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!αρχοντα μου!!!!!!!!!!!που εισαι χαμενοσ????????????????????ομορφααααααααντραααααα μου pitsiii!
φιλισ κ μετα λιοσιον και μετα μεταξουπολι!Φυλης χιστι μου,μεσω ασυρματου θα μας βρης
oxi re πιτσι σημερα γραφω αυριο γμτ :-μες στην εξεταστικη βρικες και συφιλισ κ μετα λιοσιον και μετα μεταξουπολι!
θελο ροματζα προεδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!δοστι μου!!τιν εχο αναγκι!!
oxi re πιτσι σημερα γραφω αυριο γμτ :-μες στην εξεταστικη βρικες και συ
Σε ανυποπτο τοπο και χρονο στην λεγομενη χρονοδυνη των μπουρδελων που μας τραβαη αργα αλλα σταθερα προς το κεντρο της τρυπας της θα πορνιασουμε!!Οχι δεν θελουμε να αποφυγουμε την καταστροφη γιατι μας αρεση .φιλισ κ μετα λιοσιον και μετα μεταξουπολι!
θελο ροματζα προεδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!δοστι μου!!τιν εχο αναγκι!!