troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
ελα ρε μαλακα σοβαρα ρωταω...τι ρολόι τυπε καζίο;
ελα ρε μαλακα σοβαρα ρωταω...τι ρολόι τυπε καζίο;
οι Ιταλοί είναι οι πρώτοι παραχαρακτες σε χρυσούς μπρασελεδες ρολεξ
Να φτιάξεις όπως κοστούμι στα μέτρα σου ή να επισκευάσεις/ συντηρήσεις ?ρε βρωμομουνοσκυλα πειτε που μπορω να παω να φτιαξω ενα ρολοι? γκαραντι ομως....ειναι θεμα καρδιας
τι ρολοι τύπεελα ρε μαλακα σοβαρα ρωταω...
κατά κύριο λόγω κάνουν στα ρολεξ μην οάσεις ποτέ ποτέ ποτέ ρολεξ από ΙταλόΔεν λέω καν για ρόλεξ . Δεν είμαι 30 πλέον ! Κάνουν πιθήκια και στους άλλους ελβετούς ; Βαζερόν, ομέγα , οντεμαρ πιζε και γιγε λεκουλτρ ....
Στο chrono24 κάνω αναζητήσεις πάντα για watches with original papers .
ηλιακο ρε παλιοκουναβιτι ρολοι τύπεκαζιοσεηκο ;
κατά κύριο λόγω κάνουν στα ρολεξ μην οάσεις ποτέ ποτέ ποτέ ρολεξ από Ιταλό
αρχηγος συμμοριας στην ομονοια
Μη μπαχαλαεύεις το θέμα ρ τένυ Μπόϋ .αρχηγος συμμοριας στην ομονοια
θενκς μπραμπ
ρε εισαι μαλακας?????? δεν θελω να αγορασω να φτιαξω θελω!!!!!!!!!!!!!! αναρμοστα εδω μεσαΜη μπαχαλαεύεις το θέμα ρ τένυ Μπόϋ .
Να σε φτιάξω εγώ ! Αν θες σε καλή τιμή seiko , βρες κανέναν κολλητό με ενδοκοινοτικές αγορές, να στο πάρει από προσφορές στο αμαζον , χωρίς φπα.
Καλύτερη τιμή δεν βρίσκεις σε ελλάδα/ευρώπη. Και original . Seiko των 650€ ελλάδα, θα σου έρθει 380€ .
ρε εισαι μαλακας?????? δεν θελω να αγορασω να φτιαξω θελω!!!!!!!!!!!!!! αναρμοστα εδω μεσα
μη πετας τζαμπα λεφτα ρε, φορα το οπως ειναι κ ας μη στροφαρει,ουτως η αλλως για μοστρα ειναι ,την ωρα την βλεπουμε απο το κινητορε εισαι μαλακας?????? δεν θελω να αγορασω να φτιαξω θελω!!!!!!!!!!!!!! αναρμοστα εδω μεσα
ενταξει...δεν ανοιγω ευτυχως εχω φιλους εδω μεσαΆνοιξε άλλο θέμα. Μπορείς κανένας σερβιτόρος σώγαμπρος, να έχει δουλέψει και μπετατζής/χτίστης να σε φωτίσει .
τι έχεις ?????ενταξει...δεν ανοιγω ευτυχως εχω φιλους εδω μεσα
την λέει κι ο οδηγός που πάει τις πουτανες τυπεμη πετας τζαμπα λεφτα ρε, φορα το οπως ειναι κ ας μη στροφαρει,ουτως η αλλως για μοστρα ειναι ,την ωρα την βλεπουμε απο το κινητο
εχω φιλους ρε μουνι.....οχι σαν εσενα που θα σε ριξει κομματια στην σκουπιδιαρα η πινεζατι έχεις ?????
εχω φιλους ρε μουνι.....οχι σαν εσενα που θα σε ριξει κομματια στην σκουπιδιαρα η πινεζα
πες τα αδελφέ με το μουνιεχω φιλους ρε μουνι.....οχι σαν εσενα που θα σε ριξει κομματια στην σκουπιδιαρα η πινεζα