Νέα

Ρόδος: Σύλληψη πρώην παίκτη του Big Brother έπειτα από καταγγελία Αγγλίδας για βιασμό

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Ο νεαρός άνδρας φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου, σύμφωνα με την κοπέλα, την βίασε - Ο ίδιος λέει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της​

Ένας 30χρονος άνδρας, γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Big Brother, αλλά και -παλαιότερα- σε πρωϊνή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς της Λίνδου, έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε την αλλοδαπή στο κατάστημα.

Κατά πληροφορίες, της πρότεινε -κι εκείνη δέχτηκε- να διασκεδάσουν μαζί σε έτερο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την βίασε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

Την Πέμπτη ο 30χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ποιος λέτε να είναι;

jfshjsshiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
2.323
Πόντοι
446
Δεν πιστεύω καμία πλευρά χωρίς αποδείξεις

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
* ΔΕΝ έχεις και πολλές επιλογές που μυρίζουν βαρβατίλα & πιθανότητες να έχουν προβεί σε βιασμό ώστε να σβήσουν τις άγριες διαθέσεις τους....
papapavlou1.jpg

%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82-1.jpg

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
634
Πόντοι
81
Αυτό με τις καταγγελίες περί βιασμών έχει καταντήσει αηδία.Η κάθε μία βγαίνει και δηλώνει βιασμό.Αν είναι πραγματικό βέβαια,πίσσα και πούπουλα στον αλήτη,αλλά πολλές φορές και οι γκόμενες υπερβάλλουν ή κρύβεται από πίσω και οικονομικό όφελος.Οι δε Αγγλίδες,είχα διαβάσει παλιότερα,ότι κάνουν κάποια ασφάλιση για περίπτωση βιασμού και δήλωναν ψευδώς βιασμούς για να αποζημιωθούν.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.684
Πόντοι
8.346
Ας τσεκαρουν για καλό και για κακο αν έχει κάνει κάποια ασφάλεια κ κυνηγάει τα λεφτά

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Έχω ζήσει περιπου 5 χρόνια στην Αγγλία . Τον πρώτο καιρό μου έκανε τρομερή εντύπωση ο αριθμός νεαρών μαμάδων με καρότσια στο δρόμο . Εβλεπα πολλές (πολλές όμως) κοπέλες γύρω στα 20 με τα μωράκια στα καρότσια , κι έλεγα (ο άσχετος) μπράβο στην προσπαθεια νεαρών ζευγαριών .….

Μετα μου σκασανε το παρασύνθημα , ότι ήταν ανύπαντρα τσόλια που κάνοντας το παιδί , αυτόματα έμπαιναν σε προγραμμα κυβερνητικου επιδόματος με διαμέρισμα παρακαλώ και μηνιαίο βοήθημα .

Επισης ισχύει η ταξιδιωτική ασφάλεια για ατύχημα ή κακοποίησης .

Προς θεού δεν ξέρω τι έγινε , και δε βγάζω συμπέρασμα . Αλλά 21 χρόνων Αγγλίδα , που έφυγε από το ένα κλαμπ, πήγε στο άλλο , και μετά στο χωράφι , νομίζω θα πρέπει να ακουστεί και η μαρτυρία του άλλου . Δε σημαίνει ότι ο λεβέντης έκανε σωστά , ή αν του είπε τελικά οχι φυσικά έπρεπε να σταματήσει . Εννοείται έπρεπε να έχει την απόλυτη συναίνεση της κοπέλας

Αλλα να τον κάνουν ανάγνωσμα στα μανταλάκια , και να τον δικάζουν όλοι εκ των προτέρων , νομίζω δεν είναι σωστό . Ας εβγαζαν το σωστό πόρισμα με στοιχεία , και μετά ο/η φταίχτης φυσικά να πληρώσει . Πλέον για να γαμησει κάποιοσ πρέπει να κάνει πρώτο συμφωνητικό

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Έχω ζήσει περιπου 5 χρόνια στην Αγγλία . Τον πρώτο καιρό μου έκανε τρομερή εντύπωση ο αριθμός νεαρών μαμάδων με καρότσια στο δρόμο . Εβλεπα πολλές (πολλές όμως) κοπέλες γύρω στα 20 με τα μωράκια στα καρότσια , κι έλεγα (ο άσχετος) μπράβο στην προσπαθεια νεαρών ζευγαριών .….

Μετα μου σκασανε το παρασύνθημα , ότι ήταν ανύπαντρα τσόλια που κάνοντας το παιδί , αυτόματα έμπαιναν σε προγραμμα κυβερνητικου επιδόματος με διαμέρισμα παρακαλώ και μηνιαίο βοήθημα .

Προς θεού δεν ξέρω τι έγινε , και δε βγάζω συμπέρασμα . Αλλά 21 χρόνων Αγγλίδα , που έφυγε από το ένα κλαμπ, πήγε στο άλλο , και μετά στο χωράφι , νομίζω θα πρέπει να ακουστεί και η μαρτυρία του άλλου . Δε σημαίνει ότι ο λεβέντης έκανε σωστά , ή αν του είπε τελικά οχι φυσικά έπρεπε να σταματήσει . Εννοείται έπρεπε να έχει την απόλυτη συναίνεση της κοπέλας

Αλλα να τον κάνουν ανάγνωσμα στα μανταλάκια , και να τον δικάζουν όλοι εκ των προτέρων , νομίζω δεν είναι σωστό . Ας εβγαζαν το σωστό πόρισμα με στοιχεία , και μετά ο/η φταίχτης φυσικά να πληρώσει . Πλέον για να γαμησει κάποιοσ πρέπει να κάνει πρώτο συμφωνητικό
ακόμα να καταλάβεις τύπε ότι αρκεί η καταγγελία μιας γυναίκας, για να βγάλουν απόφαση οι Φεμινίστριες, ΛΟΑΤΚΙ και Αριστεροί; η υπόθεση με την Μπίτκα δεν στο δίδαξε; βρίζουν την Εισαγγεελέα και θα κάνουν πορεία ενάντια στην απόφαση που την παραπέμπει για ψευδή καταγγελία Βιασμού

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Στ ΑΡΚΙΔΙΑ μας

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.792
Πόντοι
3.656
ακόμα να καταλάβεις τύπε ότι αρκεί η καταγγελία μιας γυναίκας, για να βγάλουν απόφαση οι Φεμινίστριες, ΛΟΑΤΚΙ και Αριστεροί; η υπόθεση με την Μπίτκα δεν στο δίδαξε; βρίζουν την Εισαγγεελέα και θα κάνουν πορεία ενάντια στην απόφαση που την παραπέμπει για ψευδή καταγγελία Βιασμού

τυπε με την καταχρηση των καταγγελιων,οι μαλακισμενες οι αγγλιδες,στο τελος θα δημιουργησουν προκαταληψη,και με το που κανει μια αγγλιδα καταγγελια,θα την συλλαμβανουν αυτη,αντι για τον χυστη :2funny: :2funny: :2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Καλά δεν πιστευω να νομίζεις ότι οι ασφαλιστικές ειναι ηλίθιες....
Πλέον έχουν πολλές δικλείδες ασφαλείας.
Χωρίς δικαστική απόφαση και έλεγχο από ιατροδικαστή δεν δίνουν τίποτα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
τυπε με την καταχρηση των καταγγελιων,οι μαλακισμενες οι αγγλιδες,στο τελος θα δημιουργησουν προκαταληψη,και με το που κανει μια αγγλιδα καταγγελια,θα την συλλαμβανουν αυτη,αντι για τον χυστη :2funny: :2funny: :2funny:
δεν το νομίζω. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και οι ομάδες που προανέφερα, θα τις πιστεύουν

• Like
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.792
Πόντοι
3.656
δεν το νομίζω. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και οι ομάδες που προανέφερα, θα τις πιστεύουν

τυπε οι φεμιναζι και την μαρια αντουανετα να πας να τους πεις οτι βιασες στο 2022 θα το πιστεψουν κι αυτο και θα κανουν εκστρατεια υπερασπισης οπως με την γεωργια :confused: :confused: :confused:
δεν μιλαμε για περιθωριακα λοβοτομημενα μογγολα.σε λιγο αυτους θα τους παρουσιαζει μονο η πανια :confused: :confused: :confused:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
Τυποι τα έχουμε ξαναπεί. 9 στις 10 περιπτώσεις βιασμών τουριστριων σε νησια είναι μουφα για να παίρνουν λεφτά από ασφάλειες. Το ίδιο κάνουν και με δηλώσεις απώλειας για κινητά, δαχτυλίδια, ρολόγια κτλ. Και έστω ότι είσαι ο μπάρμαν που σου λεει το πουτανι, γαμησε με δυνατά, little bdsm κτλ. Θα έχει και βεβαίωση από ιατροδικαστη μετά. Μόνη λύση κάμερα από αρχή μέχρι το τέλος

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
τουλαχιστο κολο του εδωσε ή τζαμπα το τρεξιμο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η πλειοψηφια των κοριτσιων που κανουν καταγγελια για βιασμο ειναι ακριβως το ιδιο στυλ γυναικας. Τσουλακια, ασπουδαχτες που ολο το συμπαν τους περιστρεφεται γυρω απο μεικ απ, ντυσιμο, σιλικονες, βυζια, τσιμπουκοχειλα, μαλι, κλπ
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ασφαλεια απο τον ανδρα απο το να αποφευγει απλα τετοιες γυναικες. Αμα θελει να γαμησει γκαυλακι, τσουλακι, κλπ ας παει σε πουτανα. Για σωστες γκομενες υπαρχουν και αλλες κατηγοριες γυναικων

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Οποιαδηποτε καταγγελια για βιασμο εναντιον του αντρα ,ειτε ειναι ψευδη, ειτε φανταστικη, ειτε πραγματικη, οδηγει στην συλληψη και την διαπομπευση αυτου του αντρα.
Ολα γινοντε εκ του ασφαλους για τις γυναικες ,που ακομη κ ψευδης να ειναι ,δεν εχουν νομικες επιπτωσεις.

Οσο για τον βιασμο, αν ολες οι κοπελες που μου ειχαν πει "οχι " σε πρωτη φάση το εννοουσαν ,επρεπε να παω 200 χρονια φυλακή. Ολοι ξερουμε πως πολλες το λενε για διαφορους λογους ,κυριως ηθικους , αλλα δεν το εννοουν. Οι μισες και παραπανω εχουν ερθει κ για δευτερο ημιχρονο.

Ακολουθει φανταστικος μονολογος :

Περασα καλα μαζι σου...
Καλέ που με πας?
Καλέ τι ηρθαμε να κανουμε εδω στις ερημιές.
Δεν ξερω, ειναι νωρις ακομη.
Καλε μηηη, χαχα
Μη σου λεω..
Φτου σου δεν ντρεπεσαι.
Καλε οχι
Οχι σου λεω (σε αυτο το στεπ αν σταματησεις εισαι νομιμος )
Οχιιι
......
Ααααα
Ναι
Ναιιι
ΝΑΙΙΙΙΙΙ
Πρωτη φορα το κανω απο την πρωτη νύχτα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
τυπε οι φεμιναζι και την μαρια αντουανετα να πας να τους πεις οτι βιασες στο 2022 θα το πιστεψουν κι αυτο και θα κανουν εκστρατεια υπερασπισης οπως με την γεωργια :confused: :confused: :confused:
δεν μιλαμε για περιθωριακα λοβοτομημενα μογγολα.σε λιγο αυτους θα τους παρουσιαζει μονο η πανια :confused: :confused: :confused:
Αν ήταν μόνο η ηλιθιότητα στη μέση, απλά θα τους συμπονούσα. Δεν είναι μόνο αυτή, από πίσω κρύβονται ωφελιμιστικά κίνητρα, αλλά και φθόνος. Στην πραγματική φύση δεν υπάρχει Μονογαμία, υπάρχουν χαρέμια. Το ένστικτο της υπεργαμίας των θηλυκών θα τις σπρώξει να γαμηθούν με όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστό αρσενικό, είτε μιλάμε για το πιο λαμπερό χρυσόψαρο, είτε μιλάμε για το παγώνι με την πιο φανταχτερή ουρά. Η Νομικά κατοχυρωμένη Μονογαμία, εξασφάλιζε ακόμα και στα κατώτερα αρσενικά μια γυναίκα. Τώρα οι γυναίκες είναι ελεύθερες να ακολουθήσουν τα φυσικά τους ένστικτα, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να τις κουτουπώσει μόνο κάποιο ξεχωριστό αρσενικό. Αμέτρητα χαμηλής αξίας αρσενικά δεν θα έχουν σύντροφο. Αυτό
1ον. Τα κάνει να φθονούν και να μισούν τα αρσενικά που έχουν τον τρόπο τους με τις γυναίκες, και αυτές τους επιλέγουν. Καλά γονίδια / χρήμα / διασημότητα κλπ. Όσοι δεν είχαν τα κότσια να καμακώσουν κάποια γυναίκα, ή έτρωγαν συνεχώς χυλόπιτες, ξεροχύνουν όταν κάποιος από τους άλλους κατηγορείται. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα
2ον. Η απελπισία τα σπρώχνει να γλύφουν / συμφωνούν συνεχώς με τα θηλυκά, ελπίζοντας (συνήθως μάταια) ότι θα γλείψουν κάποιο κοκαλάκι. Στην πράξη βάζουν στην παλάτζα το ότι είναι πολύ πιθανότερο να τους κάτσει κάποια, παρά να τους κατηγορήσει ψευδώς για Βιασμό, κι έχουν δίκιο. Για αυτό προσποιούνται ότι τις πιστεύουν και κάνουν και πορείες. Επενδύουν σε αυτές τις πιθανότητες

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Δεν γνωριζω τι έγινε αλλά ο Σ.Μ είχε δείξει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ως προς τα σεξουαλικα του θέλω κ στο ΒΒ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω:

Οι Ελληνίδες είναι μη μη κ όχι.

Οι εκδιδόμενες είναι γεμάτες ΣΜΝ.

Οι ξένες πάνε για τις αποζημιώσεις.

Άλλες επιλογές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom