αν μερακλης ισον βιαστης, θα ηθελα να γνωρισω εναν τετοιο, να περασουμε μια νυχτα ολο τρελα.... να σου πω εγω μετα αν μαθαινει και το "οχι" και το "μη" και το "δε θελω" και το "βοηθεια γοιτονοι, η τρυπα μου δε γλιτωνει" που ελεγε κι ο αυγολεμονοςοι μερακληδες δε ξερουν τη λεξη αυτη ομως, αλλιως δε θα πηγαινανε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατήγγειλε 35χρονο για παρά φύση βιασμό στο διαμέρισμά της
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.457
- Πόντοι
- 27.261
μαλλον δε ξερεις τι σημαινει "μερακλης" στην παρεα μαςαν μερακλης ισον βιαστης, θα ηθελα να γνωρισω εναν τετοιο, να περασουμε μια νυχτα ολο τρελα.... να σου πω εγω μετα αν μαθαινει και το "οχι" και το "μη" και το "δε θελω" και το "βοηθεια γοιτονοι, η τρυπα μου δε γλιτωνει" που ελεγε κι ο αυγολεμονος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Και να τη ρωτήσουμε τι έξτρα παρέχει.μάγκες πάρτε το χαμπάρι, πριν γαμήσετε γκόμενα υποχρεούστε να την πληροφορήσετε το πρόγραμμα..
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 1.446
Πρεπει να γινει επιδρομη με ναπαλμ στην Αχαρνων να ξεβρομισει ο τοποςΈχω ως όριο στη γύρα μου μέχρι Αριστοτέλους βαριά. Απο κει και κάτω είναι για πούτσα μπάλα και τραμπάλα ο κόσμος.
Αν είχα λεφτά θα έπαιρνα δυο μπραβους να περπατανε πιο πίσω από μενα κι όποιος στραβοκοιτάζει και το παίζει ιστορία να γίνεται μπαλόνι στο ξυλό,
Οποτε είμαι στην αχαρνών περπατάνε τσούρμο πακιστανομαλακηδες και δε σε σεβονται καν. Και λιγο χώρο να έχει το πεζοδρόμιο με τσαμπουκά στο κλείνουν επιδεικτικά.
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Έχουν ξεφύγει. Φωνάζουν βιασμό για τα πάντα. Σε λίγο θα λένε ότι τις βιασες γιατί τους τον καρφωσες όλο, ενώ αυτές ήθελαν τον μισό. Ανάλογα με τους πόντους, θα παίζει εαν είναι βιασμός ή όχι. Αγόρια η κατάσταση είναι σοβαρή. Αθώοι άνθρωποι σπιλωνονται και καταστρέφεται η ζωή τους, από κάτι πουτανακια, που στο τέλος μένουν πάντα ατιμώρητα. Ώρα να κάνουμε κάτι για αυτό.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Δεν ελαβε καποια αντιβίωση για το κουσούρι ο λιλάς;τυπε ενας τυπος εχει πεσει ηδη πανω σε τραβελο και του εμεινε κουσουρι
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Εντυπωσιακή η σιγή των μιτούδων και των φεμιναζί για το θέμα. Αυτό σημαίνει πως είτε τους αρέσει το πρωκτικό είτε πως δεν ασχολούνται με θέματα του κώλου.
Διακρίνω επίσης και μια τάση ρατσισμού. Γιατί η τουνάρα, η Τσιμτσιλή, η Τατιάνα και άλλες δεν έχουν πάρει θέση; Μήπως επειδή ήταν Κινέζα;
Διακρίνω επίσης και μια τάση ρατσισμού. Γιατί η τουνάρα, η Τσιμτσιλή, η Τατιάνα και άλλες δεν έχουν πάρει θέση; Μήπως επειδή ήταν Κινέζα;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Καπου δεν κολλαει το στορυ..
Ακου λεει Κινεζα σε βραδυνη εξοδο...σαν ανεκδοτο ακουγεται..
Πανω απο 30 χρονια που κοπροσκυλιαζω,Κινεζα η Κινεζο δεν εχω πετυχει
σε βραδυνο μαγαζι..Μπαρ,ταβερνα κλπ..
Το σκατο τους ξεραινουν αυτοι...
Ακου λεει Κινεζα σε βραδυνη εξοδο...σαν ανεκδοτο ακουγεται..
Πανω απο 30 χρονια που κοπροσκυλιαζω,Κινεζα η Κινεζο δεν εχω πετυχει
σε βραδυνο μαγαζι..Μπαρ,ταβερνα κλπ..
Το σκατο τους ξεραινουν αυτοι...
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Ή -αν κρίνω από τη ρητορική- μάλλον είναι και ο ίδιος μεράκλα και το παίζει ανήξερος «ένεκα» προκαταλήψεων...μαλλον δε ξερεις τι σημαινει "μερακλης" στην παρεα μας
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.804
- Πόντοι
- 216
Τύπε έτσι όπως σε ζαχαρώνουν οι Πάκηδες δε σε κόβω να γλιτώνεις το πισωκολλητοΈχω ως όριο στη γύρα μου μέχρι Αριστοτέλους βαριά. Απο κει και κάτω είναι για πούτσα μπάλα και τραμπάλα ο κόσμος.
Αν είχα λεφτά θα έπαιρνα δυο μπραβους να περπατανε πιο πίσω από μενα κι όποιος στραβοκοιτάζει και το παίζει ιστορία να γίνεται μπαλόνι στο ξυλό,
Οποτε είμαι στην αχαρνών περπατάνε τσούρμο πακιστανομαλακηδες και δε σε σεβονται καν. Και λιγο χώρο να έχει το πεζοδρόμιο με τσαμπουκά στο κλείνουν επιδεικτικά.
Ρώτα και το Λιλα να δεις τι έπαθε
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το τρις δεν ξέρω.Και πριν ο αλλεκτωρ λαλησει την ειχε κωλογαμησει τρεις φορες.
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το τρις δεν ξέρω.
Το τρις ουκ ανδρός.
Θα μπορούσε.Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Το τρις ουκ ανδρός.
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Εχει πουθενά η Αθήνα chinatown ?Αυτη η ιστορια με καυλωσε καπως και μου μπηκε η ιδεα να γαμησω κινεζικο κωλο
Διάσπαρτα κινεζάκια βρίσκεις παντού, αλλά πολλά μαζεμένα ?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Απλα στην ελλαδα ξεχνας τις ασιατισες, πες πως δεν υπαρχουνΕχει πουθενά η Αθήνα chinatown ?
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Οπου αλλου να πας Ευρωπη θα βρεις κινεζικα μπουρδελακια. Μονο στην Ελλαδα δεν βρισκεις.Απλα στην ελλαδα ξεχνας τις ασιατισες, πες πως δεν υπαρχουν
sotos-nl
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.509
- Πόντοι
- 2.391
Σκεφτεσαι να κανεις και εσυ το ιδιο με τον τυπο;Εχει πουθενά η Αθήνα chinatown ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K