Νέα

Κατήγγειλε 35χρονο για παρά φύση βιασμό στο διαμέρισμά της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigy87

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2022
Like
338
Πόντοι
21
οι μερακληδες δε ξερουν τη λεξη αυτη ομως, αλλιως δε θα πηγαινανε :confused:
αν μερακλης ισον βιαστης, θα ηθελα να γνωρισω εναν τετοιο, να περασουμε μια νυχτα ολο τρελα.... να σου πω εγω μετα αν μαθαινει και το "οχι" και το "μη" και το "δε θελω" και το "βοηθεια γοιτονοι, η τρυπα μου δε γλιτωνει" που ελεγε κι ο αυγολεμονος

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.457
Πόντοι
27.261
αν μερακλης ισον βιαστης, θα ηθελα να γνωρισω εναν τετοιο, να περασουμε μια νυχτα ολο τρελα.... να σου πω εγω μετα αν μαθαινει και το "οχι" και το "μη" και το "δε θελω" και το "βοηθεια γοιτονοι, η τρυπα μου δε γλιτωνει" που ελεγε κι ο αυγολεμονος
μαλλον δε ξερεις τι σημαινει "μερακλης" στην παρεα μας :tooth:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Έχω ως όριο στη γύρα μου μέχρι Αριστοτέλους βαριά. Απο κει και κάτω είναι για πούτσα μπάλα και τραμπάλα ο κόσμος.

Αν είχα λεφτά θα έπαιρνα δυο μπραβους να περπατανε πιο πίσω από μενα κι όποιος στραβοκοιτάζει και το παίζει ιστορία να γίνεται μπαλόνι στο ξυλό,

Οποτε είμαι στην αχαρνών περπατάνε τσούρμο πακιστανομαλακηδες και δε σε σεβονται καν. Και λιγο χώρο να έχει το πεζοδρόμιο με τσαμπουκά στο κλείνουν επιδεικτικά.
Πρεπει να γινει επιδρομη με ναπαλμ στην Αχαρνων να ξεβρομισει ο τοπος

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Έχουν ξεφύγει. Φωνάζουν βιασμό για τα πάντα. Σε λίγο θα λένε ότι τις βιασες γιατί τους τον καρφωσες όλο, ενώ αυτές ήθελαν τον μισό. Ανάλογα με τους πόντους, θα παίζει εαν είναι βιασμός ή όχι. Αγόρια η κατάσταση είναι σοβαρή. Αθώοι άνθρωποι σπιλωνονται και καταστρέφεται η ζωή τους, από κάτι πουτανακια, που στο τέλος μένουν πάντα ατιμώρητα. Ώρα να κάνουμε κάτι για αυτό.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
τυπε ενας τυπος εχει πεσει ηδη πανω σε τραβελο και του εμεινε κουσουρι :confused: :confused: :confused:

xc.gif
Δεν ελαβε καποια αντιβίωση για το κουσούρι ο λιλάς;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Μπορεί να του το είπε στα κινέζικα το όχι και να μην το κατάλαβε.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Εντυπωσιακή η σιγή των μιτούδων και των φεμιναζί για το θέμα. Αυτό σημαίνει πως είτε τους αρέσει το πρωκτικό είτε πως δεν ασχολούνται με θέματα του κώλου.
Διακρίνω επίσης και μια τάση ρατσισμού. Γιατί η τουνάρα, η Τσιμτσιλή, η Τατιάνα και άλλες δεν έχουν πάρει θέση; Μήπως επειδή ήταν Κινέζα;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Καπου δεν κολλαει το στορυ..
Ακου λεει Κινεζα σε βραδυνη εξοδο...σαν ανεκδοτο ακουγεται..
Πανω απο 30 χρονια που κοπροσκυλιαζω,Κινεζα η Κινεζο δεν εχω πετυχει
σε βραδυνο μαγαζι..Μπαρ,ταβερνα κλπ..
Το σκατο τους ξεραινουν αυτοι...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
μαλλον δε ξερεις τι σημαινει "μερακλης" στην παρεα μας :tooth:
Ή -αν κρίνω από τη ρητορική- μάλλον είναι και ο ίδιος μεράκλα και το παίζει ανήξερος «ένεκα» προκαταλήψεων...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Έχω ως όριο στη γύρα μου μέχρι Αριστοτέλους βαριά. Απο κει και κάτω είναι για πούτσα μπάλα και τραμπάλα ο κόσμος.

Αν είχα λεφτά θα έπαιρνα δυο μπραβους να περπατανε πιο πίσω από μενα κι όποιος στραβοκοιτάζει και το παίζει ιστορία να γίνεται μπαλόνι στο ξυλό,

Οποτε είμαι στην αχαρνών περπατάνε τσούρμο πακιστανομαλακηδες και δε σε σεβονται καν. Και λιγο χώρο να έχει το πεζοδρόμιο με τσαμπουκά στο κλείνουν επιδεικτικά.
Τύπε έτσι όπως σε ζαχαρώνουν οι Πάκηδες δε σε κόβω να γλιτώνεις το πισωκολλητο :effemine:
Ρώτα και το Λιλα να δεις τι έπαθε :confused:

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.509
Πόντοι
2.391
Αυτη η ιστορια με καυλωσε καπως και μου μπηκε η ιδεα να γαμησω κινεζικο κωλο