Νέα

Κολωνός: 38χρονη κατήγγειλε βιασμό παρά φύσιν από 44χρονο - Τα πέντε λεπτά φρίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Ναι βιαστηκε η 38χρονη. Οκ οτι πεις.

Ειπε οχι απο κωλο στο γαμησι αλλα επειδη ηταν καυλωμενη ενεδωσε. Και το μετανιωσε την επομενη μερα.

Που ειναι ο GreekSosialist να μας αναλυσει τη κατασταση

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.837
Πόντοι
6.536

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.633
Πόντοι
2.356
Εννοείται ότι υπάρχει.
Αυθεντική χαρά στο γέλοemoticon.
Ειρωνικά απαντώ με παράθεση αν χρειάζεται,δεν βάζω γελάκι.
Ποιο το πρόβλημα σου φίλε?
Εσύ τη χαρά την εκφράζεις με τέτοιο emoticon ας πούμε; Οκ.

Όχι, δεν έχω πρόβλημα να γελά κάποιος, ακόμα και μαζί μου. Εδώ πολλές φορές γελάω και εγώ με τον εαυτό μου καθώς ενίοτε δεν τον παίρνω και στα πολύ σοβαρά. Ωστόσο, σε ρώτησα γιατί έβαλες το reaction γέλιου σε μια απάντηση που έδωσα σε κάποιον που με ρώτησε πώς πάει η δουλειά και απάντησα "ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος". Δεν βρίσκω τον λόγο να γελάει κάποιος σε αυτή την απάντηση σε μία τέτοια ερώτηση παρά μόνο αν είναι κάποιος χαζοχαρούμενος ή αν πάτησε λάθος reaction.

Προφανώς, για να σε προλάβω, δεν γνώριζες ότι κάποτε είχα βάλει ένα νήμα μέσω του οποίου εξέφραζα τον προβληματισμό μου και ζητούσα τρόπον τινά βοήθεια για εύρεση εργασίας. Ο @athinaios44 για αυτό με ρώτησε για αν είμαι οκ και αν έχω βρει εργασία κλπ.

Υ.Γ. Την επόμενη φορά σε μια ευχάριστη και όχι γελοία ανάρτηση κάποιου στο facebook πήγαινε και βάλε το "χαχα" και να δούμε τι θα σου πουν οι φίλοι σου.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.187
Πόντοι
12.756
Εσύ τη χαρά την εκφράζεις με τέτοιο emoticon ας πούμε; Οκ.

Όχι, δεν έχω πρόβλημα να γελά κάποιος, ακόμα και μαζί μου. Εδώ πολλές φορές γελάω και εγώ με τον εαυτό μου καθώς ενίοτε δεν τον παίρνω και στα πολύ σοβαρά. Ωστόσο, σε ρώτησα γιατί έβαλες το reaction γέλιου σε μια απάντηση που έδωσα σε κάποιον που με ρώτησε πώς πάει η δουλειά και απάντησα "ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος". Δεν βρίσκω τον λόγο να γελάει κάποιος σε αυτή την απάντηση σε μία τέτοια ερώτηση παρά μόνο αν είναι κάποιος χαζοχαρούμενος ή αν πάτησε λάθος reaction.

Προφανώς, για να σε προλάβω, δεν γνώριζες ότι κάποτε είχα βάλει ένα νήμα μέσω του οποίου εξέφραζα τον προβληματισμό μου και ζητούσα τρόπον τινά βοήθεια για εύρεση εργασίας. Ο @athinaios44 για αυτό με ρώτησε για αν είμαι οκ και αν έχω βρει εργασία κλπ.

Υ.Γ. Την επόμενη φορά σε μια ευχάριστη και όχι γελοία ανάρτηση κάποιου στο facebook πήγαινε και βάλε το "χαχα" και να δούμε τι θα σου πουν οι φίλοι σου.
file einai ok o MARKHSIOS

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.633
Πόντοι
2.356

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.837
Πόντοι
6.536
Σε αυτό δεν θέτω καμία αμφισβήτηση. Προς Θεού. Απλά ερώτηση έκανα για το reaction. Δεν τρέχει κάτι αν χρησιμοποιεί λάθος τις αντιδράσεις. Πάω πάσο.
Δεν έχεις δεί ενδιάμεσο μυνημα που έστειλα στον Αθηναίο.
Του λέω σε έγραψε πούτσα του ο Μενέδημος και απάντησες εσύ μετά χωρίς προφανώς να έχεις δει το μύνημα.
Για αυτό ο γέλωτας...
:tooth:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.633
Πόντοι
2.356
Δεν έχεις δεί ενδιάμεσο μυνημα που έστειλα στον Αθηναίο.
Του λέω σε έγραψε πούτσα του ο Μενέδημος και απάντησες εσύ μετά χωρίς προφανώς να έχεις δει το μύνημα.
Για αυτό ο γέλωτας...
:tooth:
α οκ οκ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
Τιγινεται ρε πουστη μου???η γυναικα λεει οτι κανανε σεξ ΚΑΝΟΝΙΚΑ(ΧΩΡΙς ΒΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΛΛΟς ΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ!!!!ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩς ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ και την βιασε παραφυσιν και τελειωσε σε 5 λεπτα!!!Ρε φιλε,ποιος ειναι ο τυπος???ο speedrunner???
και κατι αλλο....απο το μουνι δεν ειχαμε θεμα αλλα απο τον κωλο ειχαμε???αντε να το δεχτω....με τι δυμανεις προλαβε να την "ακινητοποιησει" και να την βιασε παρα φυσιν???
Λακη, δεν λεει οτι τελειωσε σε 8 λεπτα, αν ειδα καλα, λεει οτι μετα απο 8 λεπτα της ζητησε να της το βαλει απο πισω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.724
Πόντοι
9.297
Τιγινεται ρε πουστη μου???η γυναικα λεει οτι κανανε σεξ ΚΑΝΟΝΙΚΑ(ΧΩΡΙς ΒΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΛΛΟς ΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ!!!!ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩς ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ και την βιασε παραφυσιν και τελειωσε σε 5 λεπτα!!!Ρε φιλε,ποιος ειναι ο τυπος???ο speedrunner???
και κατι αλλο....απο το μουνι δεν ειχαμε θεμα αλλα απο τον κωλο ειχαμε???αντε να το δεχτω....με τι δυμανεις προλαβε να την "ακινητοποιησει" και να την βιασε παρα φυσιν???
Ο τύπος θα είχε να δει γυναίκα από τότε που σταματήσαμε να κυκλοφορούμε με τα χαρδαλοχαρτα....

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125

...Η 38χρονη συναντήθηκε με τον 44χρονο στην περιοχή του Παγκρατίου και στη συνέχεια με το μηχανάκι του μετέβησαν στην οικία του στον Κολωνό.

Εκεί, όπως η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, όπως χαρακτηριστικά είπε, για 8 λεπτά και στη συνέχεια ο δράστης της ζήτησε να προχωρήσουν σε μία πράξη την οποία όμως η ίδια αρνήθηκε. Προσπάθησε να τη μεταπείσει, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη και του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να προχωρήσει.

Τότε εκείνος αντί να σεβαστεί την άρνησή της, προχώρησε σε παρά φύσιν σεξουαλική επαφή και για πέντε ολόκληρα λεπτά...
Δηλαδή συγνώμη 38 χρονών γυναίκα τι έψαχνε να βρει στο ιντερνετ? καμιά να μιλήσει για τις τελευταίες τάσεις της μόδας? Ας έπαιρνε τηλέφωνο αυτόν που έφερε η Καγια στο gntm τον Ντούντας μαζί με τον άντρα του. Και λίγα που της έκανε 5 λέπτα. Μου θυμίζει την ταινία με τον Μουστάκα που έλεγε .... είμαι η βιασθήσα ελάτε να κάνουμε την αναπαράσταση του βιασμού..... χαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom