George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.979
- Πόντοι
- 1.056
Ουτε ιεροδουλη να ηταν..Αυτο με τους χρόνους ειναι λιγο περίεργο, δηλαδή αυτη γαμιοταν και κοίταζε το ρολόι;;
Ουτε ιεροδουλη να ηταν..Αυτο με τους χρόνους ειναι λιγο περίεργο, δηλαδή αυτη γαμιοταν και κοίταζε το ρολόι;;
Πούτσα του σε έγραψε....αρχοντα πως παει;δουλεια κλπ;
Τι είπες ρε τύπε.....φλωρους λεπτους με μουσια σα το αργυρο
Πάει πολύ καλά προς το παρόν! Είμαι πολύ ευχαριστημένος!αρχοντα πως παει;δουλεια κλπ;
οχι εγκαθετο καθικιΠούτσα του σε έγραψε....
Πάει πολύ καλά προς το παρόν! Είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Εννοείται ότι υπάρχει.@Marquis_de_Sade Υπάρχει κάποιος λόγος που βάζεις την αντίδραση γέλιου ή κατα λάθος;
Εσύ τη χαρά την εκφράζεις με τέτοιο emoticon ας πούμε; Οκ.Εννοείται ότι υπάρχει.
Αυθεντική χαρά στο γέλοemoticon.
Ειρωνικά απαντώ με παράθεση αν χρειάζεται,δεν βάζω γελάκι.
Ποιο το πρόβλημα σου φίλε?
file einai ok o MARKHSIOSΕσύ τη χαρά την εκφράζεις με τέτοιο emoticon ας πούμε; Οκ.
Όχι, δεν έχω πρόβλημα να γελά κάποιος, ακόμα και μαζί μου. Εδώ πολλές φορές γελάω και εγώ με τον εαυτό μου καθώς ενίοτε δεν τον παίρνω και στα πολύ σοβαρά. Ωστόσο, σε ρώτησα γιατί έβαλες το reaction γέλιου σε μια απάντηση που έδωσα σε κάποιον που με ρώτησε πώς πάει η δουλειά και απάντησα "ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος". Δεν βρίσκω τον λόγο να γελάει κάποιος σε αυτή την απάντηση σε μία τέτοια ερώτηση παρά μόνο αν είναι κάποιος χαζοχαρούμενος ή αν πάτησε λάθος reaction.
Προφανώς, για να σε προλάβω, δεν γνώριζες ότι κάποτε είχα βάλει ένα νήμα μέσω του οποίου εξέφραζα τον προβληματισμό μου και ζητούσα τρόπον τινά βοήθεια για εύρεση εργασίας. Ο @athinaios44 για αυτό με ρώτησε για αν είμαι οκ και αν έχω βρει εργασία κλπ.
Υ.Γ. Την επόμενη φορά σε μια ευχάριστη και όχι γελοία ανάρτηση κάποιου στο facebook πήγαινε και βάλε το "χαχα" και να δούμε τι θα σου πουν οι φίλοι σου.
Σε αυτό δεν θέτω καμία αμφισβήτηση. Προς Θεού. Απλά ερώτηση έκανα για το reaction. Δεν τρέχει κάτι αν χρησιμοποιεί λάθος τις αντιδράσεις. Πάω πάσο.file einai ok o MARKHSIOS
Δεν έχεις δεί ενδιάμεσο μυνημα που έστειλα στον Αθηναίο.Σε αυτό δεν θέτω καμία αμφισβήτηση. Προς Θεού. Απλά ερώτηση έκανα για το reaction. Δεν τρέχει κάτι αν χρησιμοποιεί λάθος τις αντιδράσεις. Πάω πάσο.
α οκ οκΔεν έχεις δεί ενδιάμεσο μυνημα που έστειλα στον Αθηναίο.
Του λέω σε έγραψε πούτσα του ο Μενέδημος και απάντησες εσύ μετά χωρίς προφανώς να έχεις δει το μύνημα.
Για αυτό ο γέλωτας...
Μπα, θα χτύπησε την πόρτα η τσατσά...Αυτο με τους χρόνους ειναι λιγο περίεργο, δηλαδή αυτη γαμιοταν και κοίταζε το ρολόι;;
Λακη, δεν λεει οτι τελειωσε σε 8 λεπτα, αν ειδα καλα, λεει οτι μετα απο 8 λεπτα της ζητησε να της το βαλει απο πισω.Τιγινεται ρε πουστη μου???η γυναικα λεει οτι κανανε σεξ ΚΑΝΟΝΙΚΑ(ΧΩΡΙς ΒΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΛΛΟς ΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ!!!!ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩς ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ και την βιασε παραφυσιν και τελειωσε σε 5 λεπτα!!!Ρε φιλε,ποιος ειναι ο τυπος???ο speedrunner???
και κατι αλλο....απο το μουνι δεν ειχαμε θεμα αλλα απο τον κωλο ειχαμε???αντε να το δεχτω....με τι δυμανεις προλαβε να την "ακινητοποιησει" και να την βιασε παρα φυσιν???
Μάλλον κινητό θα κοιτούσε...Αυτο με τους χρόνους ειναι λιγο περίεργο, δηλαδή αυτη γαμιοταν και κοίταζε το ρολόι;;
Ο τύπος θα είχε να δει γυναίκα από τότε που σταματήσαμε να κυκλοφορούμε με τα χαρδαλοχαρτα....Τιγινεται ρε πουστη μου???η γυναικα λεει οτι κανανε σεξ ΚΑΝΟΝΙΚΑ(ΧΩΡΙς ΒΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΛΛΟς ΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ!!!!ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩς ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ και την βιασε παραφυσιν και τελειωσε σε 5 λεπτα!!!Ρε φιλε,ποιος ειναι ο τυπος???ο speedrunner???
και κατι αλλο....απο το μουνι δεν ειχαμε θεμα αλλα απο τον κωλο ειχαμε???αντε να το δεχτω....με τι δυμανεις προλαβε να την "ακινητοποιησει" και να την βιασε παρα φυσιν???
ακριβως ετσι!την πρώτη φορά τελείωσε στα 8 λεπτά και την δεύτερη στα 5;
όπως είναι κοινώς γνωστό αυτό δεν συμβαίνει.
ιδού υπερασπιστική γραμμή της πούτσας και του κώλου.
Δηλαδή συγνώμη 38 χρονών γυναίκα τι έψαχνε να βρει στο ιντερνετ? καμιά να μιλήσει για τις τελευταίες τάσεις της μόδας? Ας έπαιρνε τηλέφωνο αυτόν που έφερε η Καγια στο gntm τον Ντούντας μαζί με τον άντρα του. Και λίγα που της έκανε 5 λέπτα. Μου θυμίζει την ταινία με τον Μουστάκα που έλεγε .... είμαι η βιασθήσα ελάτε να κάνουμε την αναπαράσταση του βιασμού..... χαχαχαΚολωνός: 38χρονη κατήγγειλε βιασμό παρά φύσιν από 44χρονο - Τα πέντε λεπτά φρίκης
Η 38χρονη είχε γνωρίσει τον 44χρονο μέσω διαδικτύουwww.protothema.gr
...Η 38χρονη συναντήθηκε με τον 44χρονο στην περιοχή του Παγκρατίου και στη συνέχεια με το μηχανάκι του μετέβησαν στην οικία του στον Κολωνό.
Εκεί, όπως η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, όπως χαρακτηριστικά είπε, για 8 λεπτά και στη συνέχεια ο δράστης της ζήτησε να προχωρήσουν σε μία πράξη την οποία όμως η ίδια αρνήθηκε. Προσπάθησε να τη μεταπείσει, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη και του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να προχωρήσει.
Τότε εκείνος αντί να σεβαστεί την άρνησή της, προχώρησε σε παρά φύσιν σεξουαλική επαφή και για πέντε ολόκληρα λεπτά...