Νέα

Ρίμπο.....τέλος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο δεληκαρης δεν πηγε στον παο?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Κούδας στον γαύρο
Ο Μητρόπουλος σε ΑΕΚ & ΠΑΟ..

Μία ήταν η σημαία των Ελληνικών γηπέδων από τις 3 ομάδες του Π.Ο.Κ.:Ο Στελάρας ο Μανωλάς.Από την αρχή της καρριέρας του μέχρι το τέλος έπαιξε ΜΟΝΟ σε μία ομάδα.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αφού είναι μπίζνα ρε φίλε το ποδόσφαιρο για εξήγησε μου αυτό: γιατί ο Κόκκαλης όποτε τον συμφέρει μετατρέπεται από κυνικός επιχειρηματίας σε παθιασμένο οπαδό-χούλιγκαν;
Ακριβώς...τους παραμυθιάζει όλους κάνοντας δηλώσεις τύπου..''ο Ολυμπιακός είναι ιδέα κλπ.''..που προκαλούν το γέλοντα...Όλοι βλέπουν τις ομάδες σαν επιχειρήσεις πρώτα...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
1.Εγω δε παω στο γηπεδο για να τσακωθω (οπως εσυ μαλλον

Εγώ δεν πάω καν γήπεδο...

Σε όλα τα άλλα, αν πας να δεις μπάλα τότε τι μπάλα βλέπεις που όλα είναι business. Ισολογισμούς πρέπει να βλέπεις.

Αν δεν κλαις για μεγάλες στιγμές του αθλητισμού(όπως τις προσλαμβάνει ο καθένας) τότε πρώτα εσύ ο ίδιος έχεις κάνει business τον αθλητισμό ή είσαι χοντρόπετσος. Ό,τι και από τα δύο να ισχύει, είσαι (ή θες να δείξεις ότι είσαι) σε άλλο μήκος κύματος.

Το δε σχολιάκι του τύπου "έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω..." το ακούω βερεσέ. Τότε γιατί κάθεσαι και απαντάς και λες την άποψή σου για ένα πράγμα που όπως λες δεν σε ενδιαφέρει? ʼσε που είναι υποτιμητικό και για χιλιάδες άλλες κόσμου που συγκινούνται, θαυμάζουν, θυμώνουν, χαίρονται, πετάνε στα ουράνια έστω και για στιγμές.

Το άλλο με το ʼνφιλντ, το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω. Δεν σε νιώθω. Η Λίβερπουλ οφείλει μέρος της δόξας της στο ʼνφιλντ και το ʼνφιλντ είναι αυτό που είναι επειδή είναι η έδρα της Λίβερπουλ.

Το ποδόσφαιρο είναι τα πρόσωπα, καλώς ή κακώς. Αυτοί παίζουν μπάλα, όχι οι φανέλες ούτε τα σήματα, ούτε οι λογιστές, ούτε οι διοικούντες. Η Μάντσεστερ άνευ sir Alex, τι αξία θα είχε? Νάπολι χωρίς Μαραντόνα? Γαλλία άνευ Ζιντάν, Μπλαν, Ντεσάμπ, Πλατινί? Ιταλία άνευ Καναβάρο? Μίλαν άνευ Μαλντίνι?(που λέμε για σημαίες)...

ΥΓ.: Το ότι ο Δεληκάρης έκανε το λάθος και έπαιξε στον ΠΑΟ, τον μειώνει ως προσωπικότητα? Όσοι τον γνωρίζουμε, ξέρουμε τι άνθρωπος είναι και τι ψυχή κουβαλάει.
ΥΓ2.: Στο ερώτημα αν είναι business ή όχι η μπάλα γενικώς, η ηχηρότερη απάντηση έρχεται χωρίς να ανοίξουν το στόμα τους καν, από τους αδερφούς Γιαννακόπουλους.
Αν κάποιοι θέλουν να μας κάνουν σαν τα μούτρά τους, κυνικούς και ισοπεδωμένους επειδή είναι οι ίδιοι έτσι(που το πετυχαίνουν), κακό του κεφαλιού τους. Κάθε τέχνη έχει ανάγκη τον ρομαντισμό, αλλιώς είναι μια απλή διεργασία.
ΥΓ3.: Ο Αλβέρτης τότε ρε παιδιά, τι είναι?

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Αφού είναι μπίζνα ρε φίλε το ποδόσφαιρο για εξήγησε μου αυτό: γιατί ο Κόκκαλης όποτε τον συμφέρει μετατρέπεται από κυνικός επιχειρηματίας σε παθιασμένο οπαδό-χούλιγκαν;

:tickedoff: 
Μην παραμυθιάζεστε ρε παιδιά. Ο Κόκκαλης ήταν και είναι πάντα ένας στυγνός επιχειρηματίας και πάντα φερόταν με τον ίδιο απαράδεκτο τρόπο σε όλους, όπως φέρθηκε και στον Ριβάλντο. Όλες οι αποφάσεις του έχουν ως κριτήριο το επιχειρηματικό κέρδος. Ακόμα και όταν δίνει κάποια παραπάνω λεφτά για παίκτες, όπως για τον Ριβάλντο, τα βγάζει πολλαπλάσια από φανέλλες, διαρκείας, «μέλη», σπόνσορες (βλέπε Puma), κλπ. Όλο το θέμα έσκασε τώρα πρώτη φορά, διότι ο Σωκρατάκος δεν υπολόγισε ότι ο Ριβάλντο δεν είναι ούτε Νικοπολίδης, ούτε Ελευθερόπουλος, ούτε Τζιοβάννι. Ο Ριβάλντο δεν μάσησε και τον ξεμπρόστιασε, έχοντας την αυτοπεποίθηση ενός σπουδαίου και πολύπειρου παίκτη που έχει περάσει από τα ποδοσφαιρικά σαλόνια όλου του κόσμου. Έτσι λοιπόν, έσκασε το θέμα και έτρεχε ο Σωκρατάκος και τα τσιράκια του να τα μπαλώσουν τελευταία στιγμή προσφέροντας τάχα το ίδιο συμβόλαιο με το περσινό κλπ. Ο κόσμος όμως τους πήρε χαμπάρι, επιτέλους!!! Νομίζω πλέον ότι θα πρέπει η οργή του κόσμου να φανεί , βλέπε μέλη, διαρκείας, κλπ....... 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε και πατριωτη  peloponisios
1.Και οι προεδροι των μεγαλων ομαδων,ειδικα της Αγγλιας και ακομα πιο ειδικα της Μαντσεστερ,που εχει πουληθει στον Αμερικανο μεγιστανα Γκλειζερ,ολη μερα ισολογισμους κοιτανε και από το προπονητη,μεχρι το τελευταιο παικτη,ολοι ειναι και αντιμετωπιζονται σαν ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (οπως και οι καθαριστριες του γηπεδου).Ειναι εργασιακη σχεση,παρεχομενου εργου και ανταμοιβης.
Ολα επισης τα εμψυχα και αψυχα περιουσιακα στοιχεία της επιχειρησης "Μαντσεστερ",πωλούνται με καποιο τιμημα.Ακομα και οι παικτες-σημαιες του συλλογου.
2.Ναι,ειμαι χοντροπετσος γιατι δεν εκλαψα από χαρα,οταν πηραμε το Εuro(Εστω και με το τροπο που το πηραμε).
Αλλα από την άλλη αισθάνομαι οργη και λυπηση για το κολλητο μου το βαζελο,που πιο πολυ εκλαψε στο 1-4 της Λεωφορου,παρα οταν σκοτωθηκεε ο τριτος της παρεας μας,με τη μηχανη..
3.Οι ιδιοκτήτες τυπου Γιαννακοπουλεων,ειναι η εξαιρεση και ΌΧΙ ο κανονας.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Για τη συνέχεια ο Ολυμπιακός χρειάζεται:

1. Να μειωθεί δραστικά το ρόστερ στους 22-25 παίκτες. Με 35 παίκτες στην προπόνηση, επικρατεί χάος.

2. Να φύγουν χωρίς δεύτερη σκέψη οι:
Ανατολάκης: Τελειωμένος για ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, ας πάει δύο χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης, να κάνει μία τελευταία κονόμα.
Πάντος: Στο ένα εναντίον ενός ακόμη και 'γώ τον έχω άνετα, είναι εντελώς άμπαλος ο άνθρωπος.
Μπουλούτ: Ήταν και παραμένει καλός μόνο για τον Πανιώνιο.
Μάριτς: Ότι ήταν να δείξει, το έδειξε. Δε γίνεται να κρατάς σε θέση ξένου, ένα παίκτη που παίζει τσούκου-τσούκου.
Παππάς: Σταρ για την Καλαμαριά, σε αγώνες εναντίον του Ατρομήτου. Ο άνθρωπος έχει μόνο ταχύτητα και αυτή, δεν έχει τι να την κάνει, γιατί από ταλέντο και χαρακτήρα γιοκ.
Μπαμπαγκίντα: Το σύνθημα "Μπαμπαγκίντα πόσο κάνει στο λιμάνι, το καινούργιο το CD του Χατζηγιάννη" είναι σοφό και απλά σημαίνει ότι ο συμπαθής μαυρούκος είναι ικανός μόνο να φεύγει σφαίρα με τα CD στην πλάτη, όποτε πλακώνει η μπατσαρία.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους:
Μπούτινα: Όχι μόνο πρέπει να μείνει, αλλά να του δοθεί η ευκαιρία να παίζει βασικός.
Νικοπολίδης: Όπως τρώει γκολ όρθιος και ακίνητος, από το παιδάκι στη διαφήμιση, έτσι κάνει και μέσα σε αγώνα. Να μείνει, μόνο αν δεχτεί δραστικότατη μείωση των αποδοχών του και να παίζει εναλλακτικά σε κάποια παιγνίδια, αλλιώς, ας πάει στην ευχή του Κυρίου.
Γιάννου: Να μείνει, ως τρίτη, αλλά όχι και τελευταία λύση κάτω από τα γκολποστ και να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες ακόμη και από το Νικοπολίδη.
Παναγόπουλος: Εξαιρετικά ταλαντούχος γκολκήπερ, αλλά είναι επιτακτική η ανάγκη να δοθεί δανεικός σε μία μεσαίας δυναμικότητας ομάδα ούτως ώστε να πάρει αγώνες στα πόδια του.
Πατσατζόγλου: Έστω και με προβλήματα που αντιμετωπίζει, είναι πολύ χρήσιμος και αξιόπιστος σε πολλές θέσεις. Προσφέρεται βέβαια ως λύση από τον πάγκο και όχι ως βασικός.
Ταραλίδης: Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να πάει χαμμένος. Μπορεί να μη διαθέτει το ταλέντο και την ευφυία ενός παικταρά, αλλά μόνο και μόνο για τα σωματικά και αθλητικά προσόντα που διαθέτει πρέπει να του δοθούν ακόμη κάποιες ευκαιρίες παραπάνω για μία ακόμη χρονιά. Θα ήταν ενδιαφέρον να δοκιμαστεί σε θέση καθαρόαιμου σέντερ-μπακ.
Ντομί: Μένει για μία ακόμη χρονιά, μήπως και δείξει κάτι παραπάνω μέσα σε ένα περιβάλλον που θα το έχει γνωρίσει λίγο καλύτερα, αλλά δύσκολα για βασικός.
Ζεβλάκοφ: Μένει ως βασικός.
Τοροσίδης: Μένει ως βασικός.
Σέζαρ: Μένει ως βασικός.
Στολτίδης: Μένει ως βασικός.
Νε: Μένει για μία ακόμη χρονιά, μήπως τελικά δείξει το ταλέντο που κάποιοι με έμπειρο μάτι έχουν διαισθανθεί πώς διαθέτει. Δεν κάνει για δεύτερο αμυντικός χάφ, είναι βέβαιο αυτό. Για δεξί χάφ τον βλέπω περισσότερο.
Μενδρινός: Είναι γρήγορος και θρασύς. Αξίζει ευκαιρίες.
Φακίνος: Μία -τουλάχιστον- σεζόν δανεικός για αγωνιστικές εμπειρίες.
Τζώρτζεβιτς: Μένει, αν και στα τελειώματά του, για μία μονάχα σεζόν. Πρέπει να εξοικειωθεί με τη σκέψη ότι μπορεί να μην ξεκινά βασικός, ή ότι πρέπει να αλλάξει θέση. Να παίζει δηλαδή κατά περίσταση ως δεύτερος αμυντικός χάφ, δίπλα στο Στολτίδη, με ρόλο λίγο πιο δημιουργικό, ή ως κεντρικός χάφ με επιθετικό προσανατολισμό, ανάμεσα στα δύο ακραία χάφ, μπροστά από τα δύο αμυντικά και με ένα καθαρόαιμο σέντερ-φορ μπροστά του. Θα πρέπει πάντως να του "δίνει" από τη θέση του αριστερού χάφ, γιατί εκεί, πρέπει επιτέλους να παίξει ο Καστίγιο.
Καστίγιο: Μένει ως βασικός, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να παίζει στη φυσική του θέση, εκείνη του αριστερού χαφ. Καλά, ο αγώνας εκτός έδρας με τη Σαχτάρ δεν έπεισε και τον τελευταίο καρα-άσχετο ποια είναι η φυσική θέση αυτού του παίκτη; Τέλος τα αστεία να τον βάζουν δεξί χάφ. Δεν έχει καλό δεξί πόδι για να φεύγει σφαίρα στην ευθεία πάνω στη γραμμή του άουτ, για σέντρα, ή μπάσιμο στην περιοχή. Με ανάποδο πόδι, αναπόφευκτα συγκλίνει προς το κέντρο και τσουγκρίζει πάνω στα αμυντικά χάφ και τα σέντερ-μπάκ του αντιπάλου και στους επιθετικούς της ομάδας του. Ως καθαρός επιθετικός και πάλι δεν κάνει, γιατί χρειαζόταν κάποια παραπάνω σωματικά προσόντα και κυρίως, καλύτερο κεφάλι. Όποιος δεν το έχει καταλάβει, ο Καστίγιο έχει μαγικό αριστερό πόδι, όχι εξίσου καλό δεξί, και καθόλου, μα καθόλου κεφάλι.
Οκκάς: Ας μείνει μωρέ ο μαλάκας, αλλά μόνο ως δευτεράντζα και με λογικές αποδοχές. Στο κάτω-κάτω, μπορεί να μην είναι γκολτζής, αλλά είναι αθλητικός, είναι διεμβολιστής και παίζει καλά και ψηλά, γιατί έχει καλό κράτημα στον αέρα.
Μπόρχα: Είναι ο μοναδικός παίκτης που αγοράσαμε. Φαντάσου! Ας μείνει μία ακόμη σεζόν. Έχει και απίστευτα αθλητικά προσόντα (άλμα, ταχύτητα κλπ.) Ας δούμε μήπως μπορεί να παίξει λίγο ρημαδοποδόσφαιρο. Αλλιώς, τον στέλνουμε στην ομάδα Στίβου, ή Βόλλευ.
Κωνσταντίνου: Ας μείνει, αλλά να του γίνει σαφές ότι βασικός θα είναι αν είναι σοβαρός και φυσικά υγιής. Αλλιώς, από του χρόνου, να πάει να παίξει σε κανέναν Πεζοπορικό.

Για μεταγραφές:
- Επειγόντως ένα αριστερό χάφ. Ας είναι ο Σπυρόπουλος στο φινάλε.
- Επειγόντως ένα σέντερ μπάκ. Καλό θα 'ναι να βρούμε ξένο και έμπειρο, όχι κάτι μαλακίες που ακούω για Αβραάμ Παπαδόπουλους. Να έρθει από Κέρκυρα ο κος. Σίκωφ να τον δούμε λιγάκι και από κοντά. Δεν εννοώ φυσικά, πώς είναι δυνατό να προορίζεται για βασικός ο Σίκωφ, αλλά για αρχή ως αλλαγή.
- Επειγόντως ένα δεξιοπόδαρο χαφ, γρήγορο, διεμβολιστικό, με αίσθηση του γκολ. Κάποιον σαν το Γιαννακόπουλο. Από το να φέρουμε με δύο-τρία δις τον κάθε 33χρονο Βραζιλιάνο που μπορεί να μας βγεί και Φλάβιο Κονσεϊσάο στο φινάλε, ας φέρουμε πίσω τον ίδιο το Γιαννακόπουλο βρε αδερφέ με πολύ λιγότερα χρήματα. Εγώ πάντως, θα έβλεπα σε αυτή τη θέση και σε αυτό το ρόλο τον πιτσιρικά τον Ηλιάδη του ΠΑΟΚ.
- Επειγόντως δύο επιθετικούς, έναν βαρύ σέντερ-φορ κρούσης και έναν περιφερειακό. Καλό θα' ναι, να πάρουμε ξένους. Φτηνή και αξιόπιστη λύση είναι ο Μίετσελ. Ας πάρει λοιπόν κοψοχρονιά το Μίετσελ ο Χόχος και τα χώνει στη συνέχεια χοντρά για έναν παίκτη που θα 'ρχεται από το Εξωτερικό σαν τον Τουντσάι.
Ανακεφαλαιωτικά, με Κωνσταντίνου, Μίετσελ, Μπόρχα, κάποιο περιφερειακό επιθετικό σαν τον Τουντσάι, τον Οκκά και με δύο γρήγορα ακραία χάφ, Καστίγιο και κάποιος άλλος δεξιά, τύπου Γιαννακόπουλος, ενδεχομένως είμαστε εντάξει επιθετικά.

Για τη θέση του αμυντικού χάφ που μιλάνε όλοι δεν νομίζω πώς πρέπει να γίνει μεταγραφή. Αμυντικό χάφ είναι ο Στολτίδης. Δεύτερος δίπλα του, με πολλές αντοχές και δυνάμεις, είναι ο Τοροσίδης. Σε αυτό το ρόλο, μπορεί να παίξει ο Ταραλίδης, αν, και όπως είπα, στην τελευταία του σεζόν πρέπει να δοκιμαστεί και ως καθαρόαιμος σέντερ-μπακ. Βλέπω, όπως είπα παραπάνω επίσης, σε αυτή τη θέση ΚΑΙ το Τζώρτζεβιτς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντυπωσιάζομαι.Χαλαρά πας ως ο επόμενος προπονητής του θρύλου.Μιας κ αυτός που υπάρχει δε νομίζω να είναι καλύτερός σου.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
στο bam.gr έχει ένα καλό άρθρο για τον ρίμπο με τίτλο "Τώρα μιλάνε η αναγνώστες" διαβάστε το λέει πολλά ;) ;)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
andras καλυτερα τις θεωριες αυτες να τις ποσταρεις στο Thread του ολυμπιακου,μερικους ισως να μην τους ενδιαφερουν...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε και πατριωτη  peloponisios
1.Και οι προεδροι των μεγαλων ομαδων,ειδικα της Αγγλιας και ακομα πιο ειδικα της Μαντσεστερ,που εχει πουληθει στον Αμερικανο μεγιστανα Γκλειζερ,ολη μερα ισολογισμους κοιτανε και από το προπονητη,μεχρι το τελευταιο παικτη,ολοι ειναι και αντιμετωπιζονται σαν ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (οπως και οι καθαριστριες του γηπεδου).Ειναι εργασιακη σχεση,παρεχομενου εργου και ανταμοιβης.
Ολα επισης τα εμψυχα και αψυχα περιουσιακα στοιχεία της επιχειρησης "Μαντσεστερ",πωλούνται με καποιο τιμημα.Ακομα και οι παικτες-σημαιες του συλλογου.
2.Ναι,ειμαι χοντροπετσος γιατι δεν εκλαψα από χαρα,οταν πηραμε το Εuro(Εστω και με το τροπο που το πηραμε).
Αλλα από την άλλη αισθάνομαι οργη και λυπηση για το κολλητο μου το βαζελο,που πιο πολυ εκλαψε στο 1-4 της Λεωφορου,παρα οταν σκοτωθηκεε ο τριτος της παρεας μας,με τη μηχανη..
3.Οι ιδιοκτήτες τυπου Γιαννακοπουλεων,ειναι η εξαιρεση και ΌΧΙ ο κανονας.

Εδώ με τάπωσες! Σε τέτοια παραδείγματα σαν το τελευταίο, τι να πει κάποιος? Σαφώς και συμφωνώ.
-Στο Euro εγώ έκλαιγα στον τελικό αλλά όχι για την μπάλα, (μετά την Τσεχία άλλωστε, τί? ), αλλά για την κάργια η οποία θα αποτελέσει το τέλός μου, οπότε και σε αυτό δίκιο έχεις.

Αλλά να προσθέσω κάτι. Σαφώς και γνωρίζω πόσο επιχειρηματικά είναι τα πράγματα ειδικά στην Αγγλία που το πράγμα έχει πάει προς ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν με κάνει στυγνό. Χαίρομαι όταν βλέπω αυτή την μορφή, τον Γκιγκς να μένει πιστός Ουαλός και να παίζει στην Εθνική τους αντί να πολιτογραφείται ʼγγλος, να είναι 34 με τραυματισμούς και να παίζει έτσι όπως παίζει. Αυτό είναι pure. Αυτό εννοώ. Έχει συναίσθημα το πράγμα. Η προσπάθεια του Ζιζού στο πρόσφατο μουντιάλ, να πάρει τη Γαλλία από το χέρι και να την πάει τελικό! Με εμπνέει, με συγκινεί. Ο Βαζέχα, με συγκινεί. Βλέπω τον Αir Mike, τον Μagic, τον Larry, τον Barkley, και τρελαίνομαι! Χαίρομαι που τους έζησα! Το δάκρυ του Πύρρου, το χαμόγελο στο τέλος το 2004, θυμάμαι το μαύρο δάκρυ που έριξα όταν έβλεπα στο Τελ Αβίβ τον Γκάλη να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι. Τον Γκάλη! Το πρότυπο της γενιάς μου.
Αυτά λέω, αυτά κρατάνε το άθλημα, οι στιγμές των ανθρώπων. Όσο επαγγελματικό και να γίνει, θα υπάρχουν στιγμές. Και βέβαια άλλη σημασία έχουν για μένα, άλλη για τον άλλο κ.ο.κ.
Και βέβαια μιλάω για ρομαντισμό, όχι για αρρώστεια(όπως στο παράδειγμα που παραθέτεις)
Αν θες, το πλάθω στο μυαλό μου, αποφεύγω να το δω όπως πολλές φορές είναι στα αλήθεια.
Ευχαριστώ πάντως για την πολύ ωραία απάντηση!  

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
andras καλυτερα τις θεωριες αυτες να τις ποσταρεις στο Thread του ολυμπιακου,μερικους ισως να μην τους ενδιαφερουν...
Οποιον δε τον ενδιαφερει,ας μη τα διαβαζει.
Αλλωστε το θρεντ ειναι αφιερωμενο στο επικειμενο διαζυγιο του ποδοσφαιριστη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,Ριβαλντο.(Εχει συμβολαιο ακομα μεχρι το καλοκαιρι 2007-Ακομα ειναι Ανοιξη,εστω και με 35 βαθμους).
Φιλε andras...ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΗ..Συμφωνω στα περισσοτερα..Οσοι δε κανουν,τον πουλο..Ουτε συναισθηματισμοι,ουτε τιποτα..ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ειναι ολοι τους και οσοι κλεισαν το κυκλο τους ας πανε σε Μικροτερς ομαδες (ΑΕΚ,ΠΑΟ,Πανιωνιο,Καλαμαρια κλπ)να κολλησουν τα τελευταια ενσημα..

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
κι όμως mega,τουλάχιστον εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν πάρα πολύ τέτοιου είδους απόψεις.και ειδικά αν είναι και τεκμηριομένες τόσο αναλυτικά.για την ακρίβεια έγραφα και την άποψή μου πάνω σ'αυτό αλλά........"βάρεσε μπιέλα" ο explorer μου και δεν πρόλαβα να το στείλω...:)))))
συμφωνώ σε πολλά απ'όσα γράφει ο andras και ειδικά σχετικά με τον Ζεβλάκοφ που του έχω και μια "αδυναμία"(σαν παίχτη,εννοείται)που δυστυχώς τον έχει "πάρει η μπάλα" με τα των "αποτυχημένων μεταγραφών" του Σόλιντ.είναι πολύ σταθερός(εκτός από 2-3 ματς,φέτος)παίζει και στις 2 πλευρές αρκετά καλά,μπορεί να παίξει ακόμα και σέντερ μπακ(νομίζω στην εθνική ή στην Μπρίζ έπαιζε σταθερά σ'αυτή τη θέση)και έχει και ένα "ατού" το οποίο έχω δει σπάνια στην Ελλάδα,για πλάγιο μπακ.αν προσέξετε,τις περισσότερες φορές που προσπαθεί να κόψει/εμποδίσει τον αντίπαλο επιτιθέμενο,το κάνει όρθιος.δηλαδή,όχι σαν τον Πάντο(για παράδειγμα)που κάνει τάκλινγκ από τα.....5 μέτρα.αυτό τον βοηθά στο να μην "τρώει" εύκολα τις προσποιήσεις και φυσικά,αν ανακόψει τον αντίπαλο,να μπορεί να βγει πιο γρήγορα στην κόντρα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εδώ με τάπωσες! Σε τέτοια παραδείγματα σαν το τελευταίο, τι να πει κάποιος? Σαφώς και συμφωνώ.
-Στο Euro εγώ έκλαιγα στον τελικό αλλά όχι για την μπάλα, (μετά την Τσεχία άλλωστε, τί? ), αλλά για την κάργια η οποία θα αποτελέσει το τέλός μου, οπότε και σε αυτό δίκιο έχεις.

Αλλά να προσθέσω κάτι. Σαφώς και γνωρίζω πόσο επιχειρηματικά είναι τα πράγματα ειδικά στην Αγγλία που το πράγμα έχει πάει προς ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν με κάνει στυγνό. Χαίρομαι όταν βλέπω αυτή την μορφή, τον Γκιγκς να μένει πιστός Ουαλός και να παίζει στην Εθνική τους αντί να πολιτογραφείται ʼγγλος, να είναι 34 με τραυματισμούς και να παίζει έτσι όπως παίζει. Αυτό είναι pure. Αυτό εννοώ. Έχει συναίσθημα το πράγμα. Η προσπάθεια του Ζιζού στο πρόσφατο μουντιάλ, να πάρει τη Γαλλία από το χέρι και να την πάει τελικό! Με εμπνέει, με συγκινεί. Ο Βαζέχα, με συγκινεί. Βλέπω τον Αir Mike, τον Μagic, τον Larry, τον Barkley, και τρελαίνομαι! Χαίρομαι που τους έζησα! Το δάκρυ του Πύρρου, το χαμόγελο στο τέλος το 2004, θυμάμαι το μαύρο δάκρυ που έριξα όταν έβλεπα στο Τελ Αβίβ τον Γκάλη να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι. Τον Γκάλη! Το πρότυπο της γενιάς μου.
Αυτά λέω, αυτά κρατάνε το άθλημα, οι στιγμές των ανθρώπων. Όσο επαγγελματικό και να γίνει, θα υπάρχουν στιγμές. Και βέβαια άλλη σημασία έχουν για μένα, άλλη για τον άλλο κ.ο.κ.
Και βέβαια μιλάω για ρομαντισμό, όχι για αρρώστεια(όπως στο παράδειγμα που παραθέτεις)
Αν θες, το πλάθω στο μυαλό μου, αποφεύγω να το δω όπως πολλές φορές είναι στα αλήθεια.
Ευχαριστώ πάντως για την πολύ ωραία απάντηση!  
Υποκλινομαι...το εθεσες πολυ ωραια το ζητημα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολυ ενδιαφέρουσες οι απόψεις του Ανδρα κ καλά εκανε κ τις ποσταρε εδώ για να τις σχολιάζουμε.Βλέπω εσείς οι Ολυμπιακοί βρήκατε κ μπάτσο που σας υποδεικνύει που να ποστάρετε.Ρε μπας κ είναι ο Κόκκαλης που κάνει ότι θέλει τους Ολυμπιακούς; :grin:

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φιλε make + pipino εχω συμφωνησει με τον ανδρας κ σε αλλα ποστ του οπως συμφωνω εν μερει κ σ αυτο αλλα το θρεντ υποτιθετε οτι αναφερετε στον ριμπο.
εν πασει περιπτωσει εγω του το επισημανα διοτι τετοιες αποψεις αντικειμενικες και υγιεις  ειναι καλο να ποσταρονται στο δικο μας

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πολυ ενδιαφέρουσες οι απόψεις του Ανδρα κ καλά εκανε κ τις ποσταρε εδώ για να τις σχολιάζουμε.Βλέπω εσείς οι Ολυμπιακοί βρήκατε κ μπάτσο που σας υποδεικνύει που να ποστάρετε.Ρε μπας κ είναι ο Κόκκαλης που κάνει ότι θέλει τους Ολυμπιακούς; :grin:
προλαβες κ ποσταρες το μυνηματακι σου πριν ποσταρο το δικο μου...βεβαια προλαβες κ εγραψες κ την μαλακια σου...
κ μετα μου λετε οι μοντς για προκλησεις...ας δουν ποιος ειναι ο προκλητικος..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κοιτάχτε φίλοι μου επίπεδο ανθρώπου που βρίζει.Δικός σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom