Νέα

Ρίμπο.....τέλος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Και τον Τζόλε που τον κατηγορείτε...τι να πει κι αυτός??Να πάει κόντρα στον πρόεδρο του??Δε γίνονται αυτά...

Τον Rivaldo πάντως για παλτό τον είχαμε όταν ήρθε αλλά δε σκεφτόμασταν και το επίπεδο του πρωταθλήματός μας...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δεν είμαι ρατσιστής απέναντι στην άποψη οποιουδήποτε φίλου χρήστη και σχολιαστή, αλλά αν είναι να φιλοξενείται η άποψη του post που με πολύ κόπο και με πολλή σκέψη έγραψα στον ίδιο χώρο με προβληματισμούς γύρω από το τι πιστεύει για το Ριβάλντο ο Καραπιάλης, μπορεί κάποιος φιλεύσπλαχνος administrator να σβήσει παρακαλώ το post μου; 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Δεν είμαι ρατσιστής απέναντι στην άποψη οποιουδήποτε φίλου χρήστη και σχολιαστή, αλλά αν είναι να φιλοξενείται η άποψη του post που με πολύ κόπο και με πολλή σκέψη έγραψα στον ίδιο χώρο με προβληματισμούς γύρω από το τι πιστεύει για το Ριβάλντο ο Καραπιάλης, μπορεί κάποιος φιλεύσπλαχνος administrator να σβήσει παρακαλώ το post μου; 
Forum είναι...cool...

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αμα ειχε αξιοπρεπεια θα του ειχε κοπει και η μασα...
οπως κοπηκε σε αλλους...
το γελιο ειναι και με τους δηθεν ανεξαρτητους δημοσιογραφους καποιων μεσων που προσπαθουσαν να μας πουν οτι δεν ξερουμε αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο ριμπο ,να δουμε τι θα απαντησει η διοικηση, και αλλα κουλα....
ουτε στο magic να δουλευαν...

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα..
ειδα εκπομπες σε αντ1 νετ και σε αλλα καναλια...
παντου η ιδια γραμμη....μην θιχτει ο κροκους

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
gangstaXZ γιαυτο ο Καραπιάλης με τον Κούλη κ τα αλλα παιδια δεν πήγαν στην φιεστα?γιατι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΡΟΚΟΥΣ?
και γιατι ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ 11ΔΕΣ οι 2 ομάδες της φιέστας?
ας πάψει πια το παραμύθι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

Υ.Γ. Ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ,τόσο που σκοπέυω να σταματήσω να ακουω ρεπορτάζ ΟΣΦΠ..Σε ερα σπορ σημερα ΛΕΝΕ οτι ΑΦΟΡΜΗ για ρήξη με την 7 ηταν ο Ρίμπο ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ!!!!ΟΙ ΙΔΙΟΙ δημοσιογράφοι που έλεγαν οτι ο υπέροχος λαός του οσφπ δεν εχει ανάμειξη με τα επεισόδια!!!!!

Να σας πώ εγω τι συμβαίνει?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ 2 ΡΙΜΠΟ..Αρα για να μην τον κρατήσει ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ...Γιαυτο και του έκανε την πουστια..

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ε οχι και μαλακας και λακες ο τζολε...Ας σοβαρευτουνε ορισμενοι ο παιχταρας παιζει χρονια μονος του και εχει συμβαλλει σε 10 πρωταθληματα..Μου φαινεται ανοητο και ηλιθιο να βριζουμε εναν τετοιο ανθρωπο...Ο κοκαλης ψαχνει να βρει ατομα να φορτωσει τις μαλακιες του και ο τζολε ειναι ενας απο αυτους....Ειπαμε μην γινουμε μιζεροι αεκτζηδες που χουν παρει συνολο 10 τιτλους και τους 8 μς τον μπαγεβιτς και τον βριζουν....Δεν πα να καπνιζει 2 τονους ταμπακο αφου αντεχει εμενα δεν με νοιαζει..Ιεροσυλια ρε παιδια οχι και τον τζολε.Οτι γραμμη δινει η κουφαλα ο Κοκαλης εμεις απο πισω ε οχι δα...

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
:birdman:τρελλαθηκε το ραμολυμεντο και τα εκανε μανταρα :uglystupid:μπορει να θεωρειτε 0 καλυτερος μετα τον Γουλανδρη αλλα και ο ολυμπιακος του προσφερε πολλα!!!ασυλια στις επιχειρηματικες λαμογιες,αθωωση στα δικαστηρια,δουλειες με τη κυβερνηση,αναγνωριση καισεβασμος,κυβερνητικη υποταγη λογω ψηφων...σιγουρα για να τα πετυχει ολα αυτα κοστιζουν πολυ περισσοτερα αν δεν ηταν προεδρος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Συνημμένα

• 70.gif
    70.gif
    969 bytes · Εμφανίσεις: 29

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΑΘΛΙΟΣ ειναι ο καραφλοσέρβος...Ακου εκει:'10 χρόνια που τους ξέρω ειναι οι καλύτεροι άνθρωποι που εχω γνωρίσει'..Οποιος τον είδε στο Σούπερ ΣΑΒΒΑΤΟ θα ΑΗΔΙΑΣΕ με ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ!

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε φιλε αθλιος ειναι αντε πηγαινε προσκυνα εσυ τον μαριτς και τον χοντροκωλη τον ντομι.....Ο τζολε βλεπει οτι τελειωνει η καριερα του και θελει νεο συμβολαιο που ειναι το περιεργο...Και τον προτιμω να τον βλεπω να πω την αληθεια αυτον χαφ παρε να μου παιζει εκει ο μαριτς και οι αλλοι οι μαλακες που χει κουβαλησει ο φρειδερικος..Εμεις αεκτζηδες δεν θα γινουμε ποτε ουτε ρουφιανοι υπαλληλοι να βριζουμε αλλους απο αυτους που φταινε...τζολε εισαι θρησκεια απλα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ας δουμε τα πραγματα και από μια άλλη σκοπια..Λιγο πιο ψυχραιμα..
1.Ο Ολυμπιακος ειναι ανωνυμος εταιρεια και βασικος στοχος κάθε εταιρειας ειναι το κερδος ωστε να διασφαλιστει η υπαρξη της.Το μπατζετ λοιπον του Ολυμπιακου,ειναι συγκεκριμένο.
2.Τα εσοδα διαρκως μειωνονται και λιγοτερα εσοδα=μικροτερη ευχερια για διορθωτικες κινησεις.Οποτε εχεις 2 εναλλακτικες λυσεις:α.Κρατας Ριμπο,περνεις μερικους Ελληνες που ξεχωρισαν στο πρωταθλημα και αλλο ενα σχετικα "καλο ονομα" στα τελευταία του, π.χ. Ζε Ρομπερτο..Τα λεφτά ΤΕΛΟΣ και η πολυποθητη ανανεωση παει περιπατο.
Β.Διωχνεις Ριμπο,περνεις μερικους από τους καλυτερους Ελληνες νεους παικτες μαζι με Τουντζαι και αλλον ενα αναλογης αξιας,που ειναι 25 χρονων και αν σου βγουν,με τα εσοδα από τη μεταπολιτικη αξια,εξασφαλιζεις την οικονομική ευμαρεια και συνεχεια του συλλογου.
Επιχειρηματικα και επενδυτικα,η β περιπτωση,ειναι ετη φωτος μπροστα από την α...Και το 90% των σοβαρων Ευρωπαικων ομαδων θα διαλεγαν το μοντελο β..Χρειαζονται βεβαια περισσοτερα λεφτά,αλλα ειναι επενδυση με προσδοκομενο κερδος,ενω η περιπτωση Ριμπο ειναι ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.Τον ξεζουμισε,πουλησε φανελες-κουπες-μπρελοκ και η ζητηση εχει πεσει δραματικα..
3.Ολοι λετε για το Ριμπο,αλλα κανενας για τον καυμενο το Στολτιδη,και τους αλλους του κεντρου που τους εχουν βγει τα πνευμονια για να καλυψουν τους χωρους,ωστε να κανει τα μαγικα του ο Ριμπο..Γιατι ουδεποτε ηταν γρηγορος παικτης και ποσο μαλλον τωρα στα 35..Και μπορει για την Ελλαδα να αρκει...και με τα μαγικα του,να εχει γυρισει παιχνιδια..και να εχει δωσει 3 πρωταθληματα..στην Ευρωπη ομως που το ποδοσφαιρο παιζεται αλλιως,μας εχουν κανει γιο-γιο..Γιατι η εποχη των αργων-φανταιζι παικτων εχει περασει ανεπιστρεπτι..Τα παντα βασιζονται στη ταχυτητα και την ομαδικοτητα.
Οι μετα-Ριβαλντο παγκοσμιοι αστερες,Κακα-Ροναλντινιο-Μεσι συνδιαζουν εκτος από τη τεχνικη ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ..
4.Ερωτηση:Ποσες από τις ομαδες που θα συμμετασχουν στο τελικο γυρο του επομενου Τσαμπιονς Λιγκ,θα "καιγοντουσαν" να εχουν στη συνθεση τους το Ριμπο?
Απαντηση:ΚΑΜΜΙΑ..Γιατι αν τον θελανε θα τον ειχανε..Τα 1-2 εκ. Ευρω το χρονο για να τον πληρωσουν,ειναι ψιχουλα για το μπατζετ τους...
5.Σε ποια άλλη πολιτισμενη ευρωπαικη χωρα,εν ενεργεια παικτης και με το συμβολαιο του εν ισχυ,θα εκανε συνεντευξη τυπου ΧΩΡΙΣ να παρει αδεια από την ομαδα του (2 μερες πριν τη ληξη της αγωνιστικης περιοδου για να "εκβιασει" τις εξελιξεις)και μαλιστα θα μυξοκλαιγε,ξεμπροστιαζοντας τους εργοδοτες του,λεγοντας ασυναρτητα πραγματα οπως:α.Ειμαι υπερανω χρηματων,αλλα με πειραξε που μου προτειναν μειωση αποδοχων..βασιστηκα στο λογο του Προεδρου..μπλα-μπλα..και στο τελος σε μια επιδειξη ακρατου λαικισμου να δηλωνει οτι τα λεφτα από τη τελευταία δοση του συμβολαιου (1 Ιουνιου ειναι να τα παρει-δε του τα χρωστανε ακομα),θα τα δωρισει σε "ευαγη Ιδρυματα"...?
ΕΠΙΛΟΓΟΣ:Οπως ειπε ο Μαρτιν Λουθερ Κινγκ.."I have a dream..."
Να δω τον Ολυμπιακο (και τις αλλες Ελληνικες ομαδες για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου),με οργανωμενο τμημα σκαουτινγκ,να βρισκουν και να αναδεικνυουν νεους Ελληνες και ξενους παικτες και κερδιζοντας χρηματα από τη μεταπωληση τους να φερνουν και 1-2 "ζεστα" μεγαλα ονοματα,ωστε να φερουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο στην Ελιτ της Ευρωπης..Και όχι να μαζευουμε στο πρωταθλημα μας,τους παικτες-"ξεζουμισμενες λεμονοκουπες" που εχουν μεινει στα αζητητα..

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
+ 1000
δεν υπαρχουν συναισθηματισμοί , μένει λίγο φιλότιμο .

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
pipinomaniac, ο σερ Τακης θα αναδειξει τα νεα ταλεντα που θα φερει ο προερδος? Σπουδαιο οραμα εχετε για την ομαδα σας.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
pipinomaniac, ο σερ Τακης θα αναδειξει τα νεα ταλεντα που θα φερει ο προερδος? Σπουδαιο οραμα εχετε για την ομαδα σας.
Ενω ο Μουρινιο πριν γινει γνωστος ηταν καλυτερος απο το Σερ Τακη?
Για να μαθαινεις,ο Μουρινιο δεν ειχε καμμια σχεση με τη προπονητικη..Πριν μερικα χρονια ηταν..ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ προπονητων ποδοσφαιρου..!!
Ασε να δουμε τη μπαλιτσα που θα παιξει του χρονου ο γαβρος και αναλογα τον κρινουμε...και ο πρωτος που θα τον κραξει αν η ομαδα ειναι χαλια,ειμαι εγω..

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
δυστυχως το οραμα λειπει απο τον ολυμπιακο μας..κριμα!..αρχισε και πολεμος ΓΑΜΩΤΟ  :helpplea:(βλεπε ανακοινωση Θ7)και πρεπει να διαλεξουμε στρατοπεδο...μαλλον θ'ακουσω τη καρδια μου :tickedoff: και οχι τη λογικη!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ποιο συναίσθημα και ποια λογική ρε παιδιά, μην τρελαθούμε. Σιγά μην μπήκε οικονομικά μέσα ο Κόκκαλης από τον Ολυμπιακό. Χωρίς τον Ολυμπιακό τι θα ήταν ο 'μέγας' Κόκκαλης? Ότι έχει βάλει τα έχει βγάλει x10 έμμεσα ή άμεσα. Που είναι η μεγάλη Ιντρακόμ τώρα που τελείωσαν οι μπίζνες με τον ΟΤΕ. Από εκεί που ενοποιημένα καθάριζε 50 - 100 εκ. ευρώ στις αρχές της δεκαετίας τώρα μπαίνει μέσα (κάνα 40 εκ. έχασε μόνο την τελευταία χρήση). Και έβγαινε πριν λίγο καιρό και απειλούσε θεούς και δαίμονες ότι αν δεν συνεχίσει το κράτος να του τα σκάει μέσω ΟΤΕ θα πάρει την εταιρεία και θα την πάει στην Βουλγαρία, απολύωντας όλους τους υπαλλήλους. Η ιντραλότ όταν δημιουργήθηκε με βάση ποιανού τις πλάτες βγήκε από την ανυπαρξία και κόλλησε στον ΟΠΑΠ σαν βδέλλα πίνωντας του το αίμα με λεόντιες συμβάσεις. Μήπως δεν υπήρχαν άλλοι να αναλάβουν την διοργάνωση του στοιχήματος από τον 'ειδικό στατιστικολόγο' Κόκκαλη? Πάλι οι πολιτικές διασυνδέσεις και ο Ολυμπιακός 'καθάρισαν'. Στον Ολυμπιακό δεν έχει δώσει μεγάλα τμήματα της εμπορικής διαχείρησης στην Θρύλος ΑΕ? Τα έξοδα τα αφήνει στον ισολογισμό της ΠΑΕ και τα έσοδα μπαίνουν στην τσέπη του μέσω άσχετης εμπορικής εταιρείας. Τον καημένο, με τόσες μεταγραφές που έχει κάνει και με την ανυπαρξία εσόδων από τηλεοπτικά, τσάμπιον λιγκ και πάμφηνα εισιτήρια διαρκείας τον βλέπω να μπαίνει μέσα οικονομικά.

Αλλά είμαι αισιόδοξος. Είμαι σίγουρος ότι όπως μας διαβεβαίωσαν και οι δημοσιογράφοι του Θρύλου (το ίδιο συμβαίνει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια) θα πάρουμε τεράστιους παιχταράδες και θα πάμε τελικό τσάμπιονς λιγκ. Όσο για την θύρα 7 καλοί είναι και του λόγου τους. Τόσο καιρό δεν τα έβλεπαν αυτά? Τώρα πήραν χαμπάρι ότι ο Κόκκαλης κοιτάει μόνο την τσέπη του και τον Ολυμπιακό τον έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι? Και ρε παιδιά ήμαρτον με το επιχείρημα των 10 πρωταθλημάτων. Δεν είναι κατόρθωμα ότι σε αυτό το μπάχαλο που λέγεται Ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε λιγότερο μπάχαλο από τους υπόλοιπους.   

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
polemisti...κατά τύχη μπήκα να διαβάσω περί Ρίμπο αν και δεν είμαι Ολυμπιακός...Κόλλησα (ΑΣΧΕΤΟ) με το avatar σου...Ποια είναι αυτή η κουκλίτσα που χαμογελά με σκέρτσο????

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
polemisti...κατά τύχη μπήκα να διαβάσω περί Ρίμπο αν και δεν είμαι Ολυμπιακός...Κόλλησα (ΑΣΧΕΤΟ) με το avatar σου...Ποια είναι αυτή η κουκλίτσα που χαμογελά με σκέρτσο????

Rosa Katou, μίξη ιταλικών και ιαπωνικών γονιδίων :-)

Συνημμένα

• kato_ph.jpg
    kato_ph.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 55

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ας δουμε τα πραγματα και από μια άλλη σκοπια..Λιγο πιο ψυχραιμα..
1.Ο Ολυμπιακος ειναι ανωνυμος εταιρεια και βασικος στοχος κάθε εταιρειας ειναι το κερδος ωστε να διασφαλιστει η υπαρξη της.Το μπατζετ λοιπον του Ολυμπιακου,ειναι συγκεκριμένο.
2.Τα εσοδα διαρκως μειωνονται και λιγοτερα εσοδα=μικροτερη ευχερια για διορθωτικες κινησεις.Οποτε εχεις 2 εναλλακτικες λυσεις:α.Κρατας Ριμπο,περνεις μερικους Ελληνες που ξεχωρισαν στο πρωταθλημα και αλλο ενα σχετικα "καλο ονομα" στα τελευταία του, π.χ. Ζε Ρομπερτο..Τα λεφτά ΤΕΛΟΣ και η πολυποθητη ανανεωση παει περιπατο.
Β.Διωχνεις Ριμπο,περνεις μερικους από τους καλυτερους Ελληνες νεους παικτες μαζι με Τουντζαι και αλλον ενα αναλογης αξιας,που ειναι 25 χρονων και αν σου βγουν,με τα εσοδα από τη μεταπολιτικη αξια,εξασφαλιζεις την οικονομική ευμαρεια και συνεχεια του συλλογου.
Επιχειρηματικα και επενδυτικα,η β περιπτωση,ειναι ετη φωτος μπροστα από την α...Και το 90% των σοβαρων Ευρωπαικων ομαδων θα διαλεγαν το μοντελο β..Χρειαζονται βεβαια περισσοτερα λεφτά,αλλα ειναι επενδυση με προσδοκομενο κερδος,ενω η περιπτωση Ριμπο ειναι ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.Τον ξεζουμισε,πουλησε φανελες-κουπες-μπρελοκ και η ζητηση εχει πεσει δραματικα..
3.Ολοι λετε για το Ριμπο,αλλα κανενας για τον καυμενο το Στολτιδη,και τους αλλους του κεντρου που τους εχουν βγει τα πνευμονια για να καλυψουν τους χωρους,ωστε να κανει τα μαγικα του ο Ριμπο..Γιατι ουδεποτε ηταν γρηγορος παικτης και ποσο μαλλον τωρα στα 35..Και μπορει για την Ελλαδα να αρκει...και με τα μαγικα του,να εχει γυρισει παιχνιδια..και να εχει δωσει 3 πρωταθληματα..στην Ευρωπη ομως που το ποδοσφαιρο παιζεται αλλιως,μας εχουν κανει γιο-γιο..Γιατι η εποχη των αργων-φανταιζι παικτων εχει περασει ανεπιστρεπτι..Τα παντα βασιζονται στη ταχυτητα και την ομαδικοτητα.
Οι μετα-Ριβαλντο παγκοσμιοι αστερες,Κακα-Ροναλντινιο-Μεσι συνδιαζουν εκτος από τη τεχνικη ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ..
4.Ερωτηση:Ποσες από τις ομαδες που θα συμμετασχουν στο τελικο γυρο του επομενου Τσαμπιονς Λιγκ,θα "καιγοντουσαν" να εχουν στη συνθεση τους το Ριμπο?
Απαντηση:ΚΑΜΜΙΑ..Γιατι αν τον θελανε θα τον ειχανε..Τα 1-2 εκ. Ευρω το χρονο για να τον πληρωσουν,ειναι ψιχουλα για το μπατζετ τους...
5.Σε ποια άλλη πολιτισμενη ευρωπαικη χωρα,εν ενεργεια παικτης και με το συμβολαιο του εν ισχυ,θα εκανε συνεντευξη τυπου ΧΩΡΙΣ να παρει αδεια από την ομαδα του (2 μερες πριν τη ληξη της αγωνιστικης περιοδου για να "εκβιασει" τις εξελιξεις)και μαλιστα θα μυξοκλαιγε,ξεμπροστιαζοντας τους εργοδοτες του,λεγοντας ασυναρτητα πραγματα οπως:α.Ειμαι υπερανω χρηματων,αλλα με πειραξε που μου προτειναν μειωση αποδοχων..βασιστηκα στο λογο του Προεδρου..μπλα-μπλα..και στο τελος σε μια επιδειξη ακρατου λαικισμου να δηλωνει οτι τα λεφτα από τη τελευταία δοση του συμβολαιου (1 Ιουνιου ειναι να τα παρει-δε του τα χρωστανε ακομα),θα τα δωρισει σε "ευαγη Ιδρυματα"...?
ΕΠΙΛΟΓΟΣ:Οπως ειπε ο Μαρτιν Λουθερ Κινγκ.."I have a dream..."
Να δω τον Ολυμπιακο (και τις αλλες Ελληνικες ομαδες για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου),με οργανωμενο τμημα σκαουτινγκ,να βρισκουν και να αναδεικνυουν νεους Ελληνες και ξενους παικτες και κερδιζοντας χρηματα από τη μεταπωληση τους να φερνουν και 1-2 "ζεστα" μεγαλα ονοματα,ωστε να φερουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο στην Ελιτ της Ευρωπης..Και όχι να μαζευουμε στο πρωταθλημα μας,τους παικτες-"ξεζουμισμενες λεμονοκουπες" που εχουν μεινει στα αζητητα..
Φιλε pipinomaniac,ωραια εθεσες τους προβληματισμους και τα επιχειρηματα και θα συμφωνησω στα περισσοτερα μαζι σου.
Απορια εκφραζω ξανα και εαν θελεις απαντησε: Καλα ο Ριμπο, γερασε, ειναι αργος, μαλακιστηκε με την συνεντευξη τυπου που εδωσε διχως την αδεια του εργοδοτη του(ΚΟΚΚΑΛΗΣ), που εαν κατα την ταπεινη μου γνωμη, εκει που εχεσε ο Ριμπο, ξεφυτρωσε ο Κοκκαλης!!!! ....και συνεχιζω λεγωντας, ηταν τροπος αυτος ενος μεγαλου συλλογου οπως ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, να χειριστει με αυτο τον  τροπο το θεμα ΡΙΜΠΟ;;;

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ενω ο Μουρινιο πριν γινει γνωστος ηταν καλυτερος απο το Σερ Τακη?
Για να μαθαινεις,ο Μουρινιο δεν ειχε καμμια σχεση με τη προπονητικη..Πριν μερικα χρονια ηταν..ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ προπονητων ποδοσφαιρου..!!
Ασε να δουμε τη μπαλιτσα που θα παιξει του χρονου ο γαβρος και αναλογα τον κρινουμε...και ο πρωτος που θα τον κραξει αν η ομαδα ειναι χαλια,ειμαι εγω..

Βρε συ φιλε ποιος σου μιλησε για τον Μουρινιο? Ποιος συγκρινει τον Μουρινιο με τον Σερ Τακη? Που τα διαβαζεις αυτα? Και σε τελικη αναλυση, τι σας δινουν και μας λετε και εμας?

Μπορει να παιξει, μπορει και να μην παιξει μπαλιτσα ο Θρυλος με τον Τακη. Θα δουμε του χρονου. Ενα πραγμα ειναι βεβαιο. Οτι ο Σερ Τακης δεν εχει τη δυνατοτητα να υλοποιησει το οραμα που αναφερεις παραπανω. Να του δωσει εντολη ο προεδρος να κατεβει το λιμανι να δει αν κουνιουνται οι βαρκες ή να βγαλει βολτα τον σκυλο του Ανατολακη, καλος ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom